תשובות../images/Emo13.gif
אלו אומנים ישראלים אהבת במהלך חייך?שהייתי בת 12 ממש אהבתי את אביב גפן.היום אני בכלל לא שומעת אותו.אם אתה מדבר גם על שחקנים אז אהבתי ועדיין אני אוהבת את איילת זורר ששיחקה בין השאר גם בסדרה "פלורנטין". איך זה שהיית בכ"כ מעט הופעות בחייך? את לא כ"כ אוהבת הופעות, חוץ מאפרת כמובן?כי אם זה זמר שאני לא ממש מתחברת אליו אז אני לא אלך להופעה שלו גם אם זה רק שיר אחד שלו שאני אוהבת.כדי ללכת להופעה לדעתי צריך לאהוב הרבה שירים של האומן וזה לא קרה לי עם הרבה זמרים(חוץ מאפרת). כמה דיסקים יש לך בבית (ואם זה הרבה, אז בערך)?בערך חמישים.היו לי יותר אבל את מה שלא שמעתי זרקתי. איזו מוזיקה לועזית את אוהבת?את הקרנבריז ואת REM.אבל לא יוצא לי לשמוע אותם הרבה בשנתיים האחרונות. האם את עושה או עשית ספורט מתי שהוא, ומה?בגיל 17 הייתי בחוות סוסים.אחר כך חזרתי לחווה אחרת בגיל 22.אחר כך עשיתי תקופה מסויימת ספינינג בחדר כושר אבל עזבתי וקניתי לעצמי אופניים אבל לצערי לא נסעתי איתם הרבה זמן.אני רוצה לחזור לזה,ואני מקווה שזה יהיה בקרוב. מה מזל האופק שלך?מה זה אומר?
אלו מאכלים את אוהבת במיוחד?אני אוהבת לקנות לי שווארמה בערך פעם בשבוע כי אני לא מבשלת בשר כל כך בבית אז זה התחליף שלי לזה.אני אוהבת צ'יפס,פלפל ממולא,בלינצ'ס,סלט יווני,מנגו ויש עוד כמה אבל אין כאן מקום לכתוב את כולם
. באלו מאכלים לא תיגעי לעולם?דגים,סושי,אצות,מאכלי ים,בשר לא כשר,אפרסמון,בשר כבש וכבד אווז. באלו תכונות אופי יש דמיון בינך לבין לאחותך רעיה ובאלו תכונות אתן הפוכות?אפשר להגיד שאנחנו הפוכות לגמרי?זאת נראית לי ההגדרה הכי נכונה.אבל אם יש דמיון אז זה ששתינו אוהבות מאוד בעלי חיים כנראה בגלל שאבא שלנו השריש בנו את האהבה הזו.היא מגדלת חתולה,אני מגדלת כלבה(גם פה יש שני הפכים).חוץ מזה אנחנו הפוכות לגמרי,באופי,בלבוש,בסגנון חיים ובעוד הרבה דברים.