אשת השבוע

אריה31

Member
מנהל
../images/Emo66.gif אשת השבוע ../images/Emo66.gif

היא האדם היחידי בהיסטוריה עד כה שהאדמתי אותו (ליותר משבוע חח) והיא הרבה יותר ממצדיקה את המהלך
היא בגיל של אפרת, תחגוג 27 חורפים, כחודש אחריה היא גרה ברעננה ועל כל השאר נוכל לשאול אותה בשבוע הקרוב קבלו את אשת השבוע: עדנה

עומר XD

New member
שאלות !

איך התחלת לשמוע את אפרת? בכמה הופעות שלה היית? שיר מועדף של אפרת מכל אלבום: שיר אהוב של אפרת בכללי: עונה מועדפת: מאכל מועדף: אמנים אחרים שאת אוהבת לשמוע: במה את עובדת עכשיו אחרי שעזבת את כביש 6 ? אם אפרת הייתה צריכה לעשות דואט עם מישהו, עם מי? איזה שיר את חושבת שצריך להוציא מאלבום כלשהו שבכלל לא יהיה או יעבור לאחר? איך תחגגי את היומולדת שלך?

ednaye10

New member
תשובות../images/Emo13.gif

איך התחלת לשמוע את אפרת?לפני שש שנים שיצא השיר "טוב לבד" הלכתי עם חברה להופעה בבארבי בכפר סבא וממש התאהבתי בה ובמוסיקה שלה
בכמה הופעות שלה היית?שלוש שיר מועדף של אפרת מכל אלבום:מהאלבום הראשון -דיאטה,מהשני-לא שרע לי,מהשלישי-אמן שיר אהוב של אפרת בכללי:מודה אני עונה מועדפת:סתיו מאכל מועדף:פיצה אמנים אחרים שאת אוהבת לשמוע:שלומי שבן,רוני אלטר,עברי לידר,יזהר אשדות,יוני בלוך במה את עובדת עכשיו אחרי שעזבת את כביש 6 ?אני עדיין בשלבים של חיפוש.היום בבוקר היה לי ראיון,ואמרו לי שיתקשרו אליי בימים הקרובים. אם אפרת הייתה צריכה לעשות דואט עם מישהו, עם מי?עם יעל קראוס. איזה שיר את חושבת שצריך להוציא מאלבום כלשהו שבכלל לא יהיה או יעבור לאחר?את מגדלור נראה לי,למרות שהוא לא כזה נורא.אבל הייתי מעדיפה שהוא לא יהיה. איך תחגגי את היומולדת שלך? אין לי מושג,אני לא חוגגת בדרך כלל ימי הולדת.אבל ארבעה ימים לפני זה יש הופעה של אפרת.אני מקווה שאוכל להגיע וזאת תהייה המתנה הכי שווה.

ednaye10

New member
תיקון-הייתי בארבע הופעות../images/Emo9.gif

פעם אחת בבארבי בכפר סבא ושלוש פעמים בזאפה בתל אביב.

אריה31

Member
מנהל
שאלות!

היכן גרת בכל חייך? את מוזמנת לפרט באריכות אם בא לך:)
האם למדת באוניברסיטה ואם כן, מה?
כמה בני זוג היו לך? מוזמנת לספר עליהם
האם את רוצה להתמסד בשנים הקרובות או שמרגישה שיש לך עוד זמן?
לאיזה מפלגות ואישים הצבעת בבחירות לכנסת מאז קיבלת את זכות הבחירה?
מה התכונה הטובה ביותר שלך לדעתך?
איזו תכונה או תכונות את מנסה לשפר בעצמך?

ednaye10

New member
עונה../images/Emo13.gif

היכן גרת בכל חייך? את מוזמנת לפרט באריכות אם בא לך:)כיום אני גרה בבית שבו גדלתי מילדות ולמעשה אני לא מכירה שום בית אחר.למי שלא יודע ,זה בית קרקע קטן ונחמד שיש בו חצר ממש גדולה והבית נמצא ברעננה. האם למדת באוניברסיטה ואם כן, מה?אני לומדת כרגע באוניברסיטה הפתוחה במסגרת הלימודים שלי במכללה. כמה בני זוג היו לך? מוזמנת לספר עליהם:בערך ארבעה.אני מעדיפה לא לפרט בפורום הזה. האם את רוצה להתמסד בשנים הקרובות או שמרגישה שיש לך עוד זמן?יש רגעים שאני מאוד רוצה להתמסד אבל רק עם בן אדם שממש יתאים לי.ויש רגעים שאני לא יודעת אם אני באמת רוצה את זה בגלל נסיון לא מוצלח שהיה לי עם מגורים משותפים עם בן זוג. לאיזה מפלגות ואישים הצבעת בבחירות לכנסת מאז קיבלת את זכות הבחירה?הצבעתי בבחירות האחרונות לציפי ליבני. מה התכונה הטובה ביותר שלך לדעתך?יושר ואמינות. איזו תכונה או תכונות את מנסה לשפר בעצמך?את זה שאני רגישה מאוד ולוקחת דברים קשה לפעמים.

אריה31

Member
מנהל
מה את לומדת?

בטח אמרת לי אבל לא זכרתי, מצטער אחלה תשובות, בעיקר השתיים האחרונות תודה

ednaye10

New member
ניהול מידע

אני משלבת את זה עם קורסים של האוניברסיטה הפתוחה כדי להשלים את הלימודים האלה לתואר ראשון במדעי הרוח והחברה.כרגע אני לומדת קורס שנקרא:מגמות בחברה הישראלית שהוא קורס מבוא בסוציולוגיה.

ady18

Well-known member
שאלות

מאכל אהוב? טעם גלידה מועדף תוספת פיצה אהובה? ממתק אהוב? חווית ילדות זכורה במיוחד? חוויה שהשפיעה עליך במיוחד? מתנה שקבלת הכי מיוחדת? טיול אחרון שהיית? מקום אחרון שהיית ונהנת? דיסק אחרון שקנית לאחרונה חוץ מאפרת? הופעה שממליצה חוץ מאפרת?

ednaye10

New member
../images/Emo41.gifתשובות לשאלות../images/Emo41.gif

מאכל אהוב?
.שהייתי ילדה אמרתי לאבא שלי שכשאני יהיה גדולה אני אעבוד בפיצריה כי אז אני יוכל לאכול בחינם כמה פיצות שאני רוצה. טעם גלידה מועדף:וניל או בננה. תוספת פיצה אהובה?פטריות. ממתק אהוב?פסק זמן. חווית ילדות זכורה במיוחד?שהייתי בגן דתי ועשינו קבלת שבת כל יום שישי ונתנו לנו לשתות תירוש בכוסות יין קטנים של קידוש. חוויה שהשפיעה עליך במיוחד?בחודש האחרון בעבודה שלי ב"דרך ארץ" הגעתי למקום שני במדדים בפעם הראשונה בכל התקופה שעבדתי שם וזה נתן לי להאמין שאם באמת רוצים משהו אז אפשר להשיג אותו גם אם זה נראה לפעמים בלתי אפשרי. מתנה שקבלת הכי מיוחדת?פסל בצורת בובה של כבשה עם צמר שנראה אמיתי. טיול אחרון שהיית?טיול טרקטורונים בנחל דישון לפני שנה בערך. מקום אחרון שהיית ונהנת?היום הייתי ביום מיונים למקום עבודה ומאוד נהניתי. דיסק אחרון שקנית לאחרונה חוץ מאפרת?יעל קראוס(גם כתבתי על זה בפורום). הופעה שממליצה חוץ מאפרת?אני לא הייתי בשום הופעה אחרת חוץ משל אפרת.אני תמיד חושבת שהן בטוח יהיו פחות טובות.

אריה31

Member
מנהל
יואו, הזכרת לי חווית ילדות זהה../images/Emo13.gif

גם אנחנו עשינו כל יום שישי קידוש ושתינו בכוסות יין קטנות שקופות כאלו בצבעים לגמרי שכחתי מזה, בזכותך נזכרתי עדנה
כל הכבוד על ההצלחה הגדולה בחודש האחרון
מדהים שלא היית בשום הופעה חוץ משל אפרת, אבל אשאל מחר בנושא הזה

ednaye10

New member
למעשה,אפרת קטנה ממני בשנה../images/Emo13.gif

השנה בדצמבר אהיה בת 28 ואפרת תהייה בת 27

אריה31

Member
מנהל
עוד שאלות

אלו אומנים ישראלים אהבת במהלך חייך?
איך זה שהיית בכ"כ מעט הופעות בחייך? את לא כ"כ אוהבת הופעות, חוץ מאפרת כמובן?
כמה דיסקים יש לך בבית (ואם זה הרבה, אז בערך)?
איזו מוזיקה לועזית את אוהבת?
האם את עושה או עשית ספורט מתי שהוא, ומה?
מה מזל האופק שלך?
אלו מאכלים את אוהבת במיוחד?
באלו מאכלים לא תיגעי לעולם?
באלו תכונות אופי יש דמיון בינך לבין לאחותך רעיה ובאלו תכונות אתן הפוכות?

ednaye10

New member
תשובות../images/Emo13.gif

אלו אומנים ישראלים אהבת במהלך חייך?שהייתי בת 12 ממש אהבתי את אביב גפן.היום אני בכלל לא שומעת אותו.אם אתה מדבר גם על שחקנים אז אהבתי ועדיין אני אוהבת את איילת זורר ששיחקה בין השאר גם בסדרה "פלורנטין". איך זה שהיית בכ"כ מעט הופעות בחייך? את לא כ"כ אוהבת הופעות, חוץ מאפרת כמובן?כי אם זה זמר שאני לא ממש מתחברת אליו אז אני לא אלך להופעה שלו גם אם זה רק שיר אחד שלו שאני אוהבת.כדי ללכת להופעה לדעתי צריך לאהוב הרבה שירים של האומן וזה לא קרה לי עם הרבה זמרים(חוץ מאפרת). כמה דיסקים יש לך בבית (ואם זה הרבה, אז בערך)?בערך חמישים.היו לי יותר אבל את מה שלא שמעתי זרקתי. איזו מוזיקה לועזית את אוהבת?את הקרנבריז ואת REM.אבל לא יוצא לי לשמוע אותם הרבה בשנתיים האחרונות. האם את עושה או עשית ספורט מתי שהוא, ומה?בגיל 17 הייתי בחוות סוסים.אחר כך חזרתי לחווה אחרת בגיל 22.אחר כך עשיתי תקופה מסויימת ספינינג בחדר כושר אבל עזבתי וקניתי לעצמי אופניים אבל לצערי לא נסעתי איתם הרבה זמן.אני רוצה לחזור לזה,ואני מקווה שזה יהיה בקרוב. מה מזל האופק שלך?מה זה אומר?
אלו מאכלים את אוהבת במיוחד?אני אוהבת לקנות לי שווארמה בערך פעם בשבוע כי אני לא מבשלת בשר כל כך בבית אז זה התחליף שלי לזה.אני אוהבת צ'יפס,פלפל ממולא,בלינצ'ס,סלט יווני,מנגו ויש עוד כמה אבל אין כאן מקום לכתוב את כולם
. באלו מאכלים לא תיגעי לעולם?דגים,סושי,אצות,מאכלי ים,בשר לא כשר,אפרסמון,בשר כבש וכבד אווז. באלו תכונות אופי יש דמיון בינך לבין לאחותך רעיה ובאלו תכונות אתן הפוכות?אפשר להגיד שאנחנו הפוכות לגמרי?זאת נראית לי ההגדרה הכי נכונה.אבל אם יש דמיון אז זה ששתינו אוהבות מאוד בעלי חיים כנראה בגלל שאבא שלנו השריש בנו את האהבה הזו.היא מגדלת חתולה,אני מגדלת כלבה(גם פה יש שני הפכים).חוץ מזה אנחנו הפוכות לגמרי,באופי,בלבוש,בסגנון חיים ובעוד הרבה דברים.

אריה31

Member
מנהל
במה למשל אתן הפוכות?

זה נורא מסקרן:) גם אני לא אוכל בשר לא כשר, אבל דג כשר אני אוהב! אופק זה מזל שעה. תגידי לי באיזו שעה נולדת ואני אומר לך מה האופק שלך

ednaye10

New member
אנחנו שונות גם מבחינת האופי וגם מבחינת מראה

אחותי פתוחה יותר ממני ואני יותר שקטה.יש לנו הרבה חילוקי דעות בהמון דברים.אחותי אוהבת ללבוש בגדים יותר נשיים וצמודים.אני לא כל כך אוהבת את הסגנון הזה של הלבוש.אני מעדיפה בגדים יותר רחבים ונוחים.גם במבנה גוף היא יותר רזה ואני מלאה יותר(למרות שהייתי יותר רזה פעם עדיין לא הגעתי למשקל שלה).היא אוהבת שיער שחור,אני אוהבת חום.וגם הטעם שלנו במוסיקה ובבחורים הוא שונה
אני אוהבת בחורים שקטים כאלה וקצת חנונים והיא לא.והרשימה עוד ארוכה.בקשר למזל האופק,נולדתי בשעה שבע בבוקר.מה זה אומר על המזל שלי?ודגים אני ממש שונאת.אני רק מריחה את הריח שלהם מרחוק ויש לי בחילה

אריה31

Member
מנהל
האופק שלך גם הוא בקשת

וגם מרקורי ונגה בקשת את קשתית אמיתית!! מעניין שאת כ"כ שונות!

למעלה