אשת השבוע

אריה31

Member
מנהל
../images/Emo66.gif אשת השבוע ../images/Emo66.gif

החל מהשבוע אנחנו פותחים בפעילות חדשה בכל שבוע אחד או אחת מאיתנו יזכו לתואר איש או אשת השבוע בשרשור הזה אפשר לשאול את האדם שנבחר כל שאלה - אישית או כללית, על אפרת, על מוזיקה, על הכל, כדי שנוכל להכיר אותו/ה כמה שיותר הראשונה שזוכה בתואר היא אחת המעריצות הפעילות המרכזיות בפורום ואחת המעריצות הותיקות של אפרת..... נצנצית הלא היא שקד

ednaye10

New member
אז ככה...

היי,קודם כל תתחדשי על הצבע האדום,רק עכשיו שמתי לב לזה
יש לי כמה שאלות שרציתי לשאול אותך:
קודם כל,המשפט שכתבת בכרטיס שלך מאוד יפה.את יכולה להסביר קצת את המשמעות שלו מעבר למילים?אני הבנתי אותו אבל אני לא בטוחה למה התכוון המשורר..."אם תגיד למישהו שיש 400 מיליאד כוכבים בשמיים, הוא יאמין לך,אבל אם תגיד לו שהצבע בספסל טרי, הוא יהיה חייב לגעת בו".
מאיפה את מכירה את עומר?אתם לומדים באותה כיתה?
בכמה הופעות של אפרת היית עד היום?
מה התחביבים שלך?יש משהו שאת אוהבת לעשות אחר הצהריים כמו חוגים או תנועת נוער שאת פעילה בה? אשמח לקבל תגובה ממך
עדנה.

אריה31

Member
מנהל
איש השבוע יואדם למשך השבוע../images/Emo13.gif

נא לא להתרגל לזה חח

נטע5909

New member
שאלות ../images/Emo3.gif

איזה שיר של אפרת את הכי אוהבת ומה את אוהבת בו
יש לך חיות מחמד בבית???? וזהוא אין לי יותר אם אני יחשוב על משהוא אז אני אפרסם

עונה!

איזה שיר של אפרת את הכי אוהבת ומה את אוהבת בו? אני לא "הכי אוהבת" שיר מסויים... זה משתנה... סתם כרגע בא לי על "בום טראח!" כי הוא קופצני והומוריסטי. יש לך חיות מחמד בבית???? לא.

אפילו אני שמתי לב לאדום רק עכשיו!

קודם כל,המשפט שכתבת בכרטיס שלך מאוד יפה.את יכולה להסביר קצת את המשמעות שלו מעבר למילים?אני הבנתי אותו אבל אני לא בטוחה למה התכוון המשורר..."אם תגיד למישהו שיש 400 מיליאד כוכבים בשמיים, הוא יאמין לך,אבל אם תגיד לו שהצבע בספסל טרי, הוא יהיה חייב לגעת בו". טוב, זה מממש ממש ממש מזמן המשפט הזה, ולא אני כתבתי אותו. סתם אהבתי אותו! אני חושבת שהמשמעות היא שיותר קל להאמין לדברים גדולים, אבל כשזה משהו קטן אתה חייב לבדוק כדי להאמין לזה. מאיפה את מכירה את עומר?אתם לומדים באותה כיתה? אני ועומר מכירים מפורום יוני בלוך ולהקתו. אנחנו לא לומדים ביחד, כל אחד מאיתנו גר בעיר אחרת וגם עומר קטן ממני בשנה. אני ועומר מכירים כבר שנתיים, אולי יותר, ופגשתי אותו בפעם הראשונה באיזה הופעה של יוני בלוך. מאז הספקנו להפגש די הרבה במפגשי פורום וקצת בהופעות, ואנחנו חברים טובים
בכמה הופעות של אפרת היית עד היום? הייתי בשתי הופעות. אחת ביהודה וישראל, שהייתה חצי הופעה חצי ראיון ביחד עם יהלי סובול, היה מאוד מעניין! והשנייה זה ההשקה בזאפה ת"א. מה התחביבים שלך?יש משהו שאת אוהבת לעשות אחר הצהריים כמו חוגים או תנועת נוער שאת פעילה בה? אני מציירת, אני מאוד אוהבת את זה, ועכשיו התחלתי ללמוד במגמת אומנות!
אני גם קצת כותבת, אבל לא משהו רציני...

טעית ../images/Emo13.gif

גם בהודעה הראשית כשכתבת שאני מעריצה ותיקה... האמת שתמיד סתם חיבבתי את אפרת ורק בשנה האחרונה התחלתי ממש לאהוב...

אריה31

Member
מנהל
10 שאלות../images/Emo13.gif

למה בחרת בנצנצית ככינוי שלך?
באיזה תיכון את לומדת ובאיזו כיתה?
באיזו מגמה את? מה המקצועות האהובים עלייך ומה הפחות אהובים?
מה תרצי לעשות כשתהיי גדולה?
מה התחביבים הכי גדולים שלך?
ממתי את אוהבת את אפרת?
האם היית פעילה ועד כמה בפורום בתקופה הקודמת שלו?
באלו עוד פורומים את פעילה?
דרגי את שלושת האלבומים של אפרת לפי הסדר שאת אוהבת
מה הכיוון המוזיקלי שהיית רוצה שיהיה לאלבום הרביעי?

עונה, עונה

למה בחרת בנצנצית ככינוי שלך? זה התחיל מחיקוי של חברה שלי שהיה לה משהו נוצץ בצעיף אז היא קראה לו "נצנץ" באיזה תיכון את לומדת ובאיזו כיתה? תיכון בגין רה"ע, בכתה י'. באיזו מגמה את? מה המקצועות האהובים עלייך ומה הפחות אהובים? מגמת אומנות! עוד קשה לי להגיד כי בקושי התחלנו ללמוד. אבל כרגע כל מקצועות האומנות (ציור, רישום, גרפיקה, צילום) הם האהובים, והשנואים זה ספורט והיסטוריה. מה תרצי לעשות כשתהיי גדולה? עיתונות זה נושא שמעניין אותי. גם בכתה של כתיבה, גם בכתה של עיצוב. משהו יצירתי יכול לבוא בחשבון, משהו עם ילדים... מה התחביבים הכי גדולים שלך? לצייר
ממתי את אוהבת את אפרת? זה קרה לאט-לאט, בהתחלה הכרתי רק את הדואטים עם יוני בלוך, אח"כ עומר הכיר לי שירים עד שנהייתי בקיאה בחומר. משהו כמו שנתיים פלוס מינוס. האם היית פעילה ועד כמה בפורום בתקופה הקודמת שלו? לא. כתבתי אולי שתי הודעות ממש בסיום של הפורום כי עומר ביקש יפה XD באלו עוד פורומים את פעילה? פורום יוני בלוך ולהקתו. דרגי את שלושת האלבומים של אפרת לפי הסדר שאת אוהבת זה קשה! לא רוצה! מה הכיוון המוזיקלי שהיית רוצה שיהיה לאלבום הרביעי? לא יודעת
, למה בחרת בנצנצית ככינוי שלך? זה התחיל מחיקוי של חברה שלי שהיה לה משהו נוצץ בצעיף אז היא קראה לו "נצנץ" באיזה תיכון את לומדת ובאיזו כיתה? תיכון בגין רה"ע, בכתה י'. באיזו מגמה את? מה המקצועות האהובים עלייך ומה הפחות אהובים? מגמת אומנות! עוד קשה לי להגיד כי בקושי התחלנו ללמוד. אבל כרגע כל מקצועות האומנות (ציור, רישום, גרפיקה, צילום) הם האהובים, והשנואים זה ספורט והיסטוריה. מה תרצי לעשות כשתהיי גדולה? עיתונות זה נושא שמעניין אותי. גם בכתה של כתיבה, גם בכתה של עיצוב. משהו יצירתי יכול לבוא בחשבון, משהו עם ילדים... מה התחביבים הכי גדולים שלך? לצייר
ממתי את אוהבת את אפרת? זה קרה לאט-לאט, בהתחלה הכרתי רק את הדואטים עם יוני בלוך, אח"כ עומר הכיר לי שירים עד שנהייתי בקיאה בחומר. משהו כמו שנתיים פלוס מינוס. האם היית פעילה ועד כמה בפורום בתקופה הקודמת שלו? לא. כתבתי אולי שתי הודעות ממש בסיום של הפורום כי עומר ביקש יפה XD באלו עוד פורומים את פעילה? פורום יוני בלוך ולהקתו. דרגי את שלושת האלבומים של אפרת לפי הסדר שאת אוהבת זה קשה! לא רוצה! מה הכיוון המוזיקלי שהיית רוצה שיהיה לאלבום הרביעי? לא יודעת

אריה31

Member
מנהל
תודה על התשובות../images/Emo13.gif

אני אשאל בהמשך השבוע עוד כמה:)

ady18

Well-known member
שאלות

מה המאכל האהוב עליך? טעם גלידה אהוב? תוספת פיצה אהובה? מממתק אהוב? איך עברו עליך החגים והאם עשית משהו מיוחד? סרט אהוב ישראלי ולא ישראלי? טיול אחרון שהיית- מקום אחרון שהיית ונהנת מתנה מיוחדת שהביאו לך חווית ילדות שאת זוכרת במיוחד אירוע שהשפיע עליך במיוחד?

תשובות

מה המאכל האהוב עליך? לא אוהבת אוכל >< טעם גלידה אהוב? שוקולד! תוספת פיצה אהובה? פיצה בלי כלום
מממתק אהוב? שוקולד! סוכריות על מקל! ובראש הרשימה - מנטטטטטווווווס. איך עברו עליך החגים והאם עשית משהו מיוחד? לא עשיתי כלום, סתם ישנתי כל היום. סרט אהוב ישראלי ולא ישראלי? מישהו לרוץ איתו, ולא ישראלי? לא יודעת. טיול אחרון שהיית: טיול לירושלים
מקום אחרון שהיית ונהנת: נלך על הופעה של אפרת! סתם כי לא עולים לי דברים. מתנה מיוחדת שהביאו לך: לא בדיוק מתנה, אבל ביום הולדת האחרון שלי הייתי ממש מדוכאת כי כל התכנונים שלי הלכו לפח כי יום אחרי היה מבחן ממש ממש ענק במתמטיקה. בתוך כל הבאסה הזה חברות שלי עשו לי הפתעה ודפקו בדלת עם עוגה טעימה, וים של בלונים! הייתי כ"כ מאושרת והרגשתי שאוהבים אותי. חווית ילדות שאת זוכרת במיוחד: אני זוכרת שבצהרון שלי תמיד האחראית הייתה מכריחה אותי לאכול ירקות (אני לא אוכלת ירקות) ושמה לי בצלחת סלט, אני זוכרת שתמיד הייתי הולכת לשירותים לבכות
אירוע שהשפיע עליך במיוחד? אני חושבת שבכתה ז', המעבר לחטיבה. אין ממש אירוע...

ednaye10

New member
שאלה נוספת

בעקבות דיון שהיה השבוע בפורום.איזו חיה את מעדיפה לגדל?כלב או חתול?או אולי שניהם?

ednaye10

New member
אוקיי.

זה ממש מוזר!בדרך כלל אנשים מעדיפים כלבים על חתולים.אני רואה שפה בפורום זה בדיוק ההיפך
אבל את צודקת,גם חתולים מאוד חמודים.

אריה31

Member
מנהל
יאללה עוד כמה שאלות

מה העונה האהובה עלייך בשנה ומה את בעיקר אוהבת בה?
מה הדעות הפוליטיות שלך אם יש לך בכלל?
האם את מאמינה באסטרולוגיה ואם כן מה אופייני לך בתור בת מזל דגים?
האם יש או היה לך חבר?
יש לך הצעות לייעול הפורום, בעיקר כדי לגרום לעוד אנשים להצטרף?

../images/Emo13.gif

מה העונה האהובה עלייך בשנה ומה את בעיקר אוהבת בה? אביב-קיץ, אני פשוט לא אוהבת קור
וגם זה עונות עם חופשים מבית ספר. מה הדעות הפוליטיות שלך אם יש לך בכלל? לא מתעסקת בזה יותר מידי... אבל בעקרון שמאל. האם את מאמינה באסטרולוגיה ואם כן מה אופייני לך בתור בת מזל דגים? לא מאמינה כ"כ. אם אני זוכרת נכון אומרים שדגים עם יצירתיים... האם יש או היה לך חבר? לא יש לך הצעות לייעול הפורום, בעיקר כדי לגרום לעוד אנשים להצטרף? אין לי ממש. אבל בעקרון לא חייב לגרום לעוד אנשים להצטרף, אנחנו כבר לא מעט כמו פעם! פורומים גדולים זה נחמד, אבל גם קטנים זה אחלה... אני חושבת שפשוט הקהל של אפרת הוא יותר מבוגר, ופחות יש להם זמן ל"הערצה" ולפורומים.

למעלה