עונה, עונה
למה בחרת בנצנצית ככינוי שלך? זה התחיל מחיקוי של חברה שלי שהיה לה משהו נוצץ בצעיף אז היא קראה לו "נצנץ" באיזה תיכון את לומדת ובאיזו כיתה? תיכון בגין רה"ע, בכתה י'. באיזו מגמה את? מה המקצועות האהובים עלייך ומה הפחות אהובים? מגמת אומנות! עוד קשה לי להגיד כי בקושי התחלנו ללמוד. אבל כרגע כל מקצועות האומנות (ציור, רישום, גרפיקה, צילום) הם האהובים, והשנואים זה ספורט והיסטוריה. מה תרצי לעשות כשתהיי גדולה? עיתונות זה נושא שמעניין אותי. גם בכתה של כתיבה, גם בכתה של עיצוב. משהו יצירתי יכול לבוא בחשבון, משהו עם ילדים... מה התחביבים הכי גדולים שלך? לצייר
ממתי את אוהבת את אפרת? זה קרה לאט-לאט, בהתחלה הכרתי רק את הדואטים עם יוני בלוך, אח"כ עומר הכיר לי שירים עד שנהייתי בקיאה בחומר. משהו כמו שנתיים פלוס מינוס. האם היית פעילה ועד כמה בפורום בתקופה הקודמת שלו? לא. כתבתי אולי שתי הודעות ממש בסיום של הפורום כי עומר ביקש יפה XD באלו עוד פורומים את פעילה? פורום יוני בלוך ולהקתו. דרגי את שלושת האלבומים של אפרת לפי הסדר שאת אוהבת זה קשה! לא רוצה! מה הכיוון המוזיקלי שהיית רוצה שיהיה לאלבום הרביעי? לא יודעת
, למה בחרת בנצנצית ככינוי שלך? זה התחיל מחיקוי של חברה שלי שהיה לה משהו נוצץ בצעיף אז היא קראה לו "נצנץ" באיזה תיכון את לומדת ובאיזו כיתה? תיכון בגין רה"ע, בכתה י'. באיזו מגמה את? מה המקצועות האהובים עלייך ומה הפחות אהובים? מגמת אומנות! עוד קשה לי להגיד כי בקושי התחלנו ללמוד. אבל כרגע כל מקצועות האומנות (ציור, רישום, גרפיקה, צילום) הם האהובים, והשנואים זה ספורט והיסטוריה. מה תרצי לעשות כשתהיי גדולה? עיתונות זה נושא שמעניין אותי. גם בכתה של כתיבה, גם בכתה של עיצוב. משהו יצירתי יכול לבוא בחשבון, משהו עם ילדים... מה התחביבים הכי גדולים שלך? לצייר
ממתי את אוהבת את אפרת? זה קרה לאט-לאט, בהתחלה הכרתי רק את הדואטים עם יוני בלוך, אח"כ עומר הכיר לי שירים עד שנהייתי בקיאה בחומר. משהו כמו שנתיים פלוס מינוס. האם היית פעילה ועד כמה בפורום בתקופה הקודמת שלו? לא. כתבתי אולי שתי הודעות ממש בסיום של הפורום כי עומר ביקש יפה XD באלו עוד פורומים את פעילה? פורום יוני בלוך ולהקתו. דרגי את שלושת האלבומים של אפרת לפי הסדר שאת אוהבת זה קשה! לא רוצה! מה הכיוון המוזיקלי שהיית רוצה שיהיה לאלבום הרביעי? לא יודעת