אממ חדשה כאן (: היי =] אממ אני מקווה שזה בסדר לפתוח על זה הודעה חדשה חחחח
R Rise Against Rules New member 19/10/08 #1 ../images/Emo66.gif אממ חדשה כאן היי =] אממ אני מקווה שזה בסדר לפתוח על זה הודעה חדשה חחחח
E Emergency Exit New member 20/10/08 #2 נסלח לך רק אם ..../images/Emo41.gif תפרטי על עצמך קצת! מהה, זה שתגידי שאת חדשה לא יגרום לנו להכיר אותך יותר טוב אני ליאור בת 15 וחצי מנתניה ספרי על עצמך קצת!
נסלח לך רק אם ..../images/Emo41.gif תפרטי על עצמך קצת! מהה, זה שתגידי שאת חדשה לא יגרום לנו להכיר אותך יותר טוב אני ליאור בת 15 וחצי מנתניה ספרי על עצמך קצת!
R Rise Against Rules New member 20/10/08 #3 ../images/Emo66.gif חחח אממ אני טל בת 15 וחצי P: ולא מזמן עברתי מירושלים לטירת הכרמל
J Johnni456 New member 20/10/08 #4 וולקאם../images/Emo9.gif../images/Emo79.gif אני סתיו, בת 14..... השתלבות מהירה
M MyBeautifulRescue New member 20/10/08 #6 ברוכה לך! ../images/Emo141.gif שירז, 15 וחצי, ראשון. תהני פה! [ד"א, המערכת ה"חדשה ומתקדמת" כ"כ לא מתקדמת. זה נתקע לי כל שנייה וחצי. ^^]
ברוכה לך! ../images/Emo141.gif שירז, 15 וחצי, ראשון. תהני פה! [ד"א, המערכת ה"חדשה ומתקדמת" כ"כ לא מתקדמת. זה נתקע לי כל שנייה וחצי. ^^]
X xXx Lilo xXx New member 20/10/08 #9 הלוו יו...../images/Emo9.gif../images/Emo29.gif ברוכה הבאה, השתלבות מהנה, תעשי חיים, תחפרי ואמממ תהני בכללי וברור שזה בסדר ^^" (לפתוח הודעה חדשה) או כן, ליאת היי ^^"
הלוו יו...../images/Emo9.gif../images/Emo29.gif ברוכה הבאה, השתלבות מהנה, תעשי חיים, תחפרי ואמממ תהני בכללי וברור שזה בסדר ^^" (לפתוח הודעה חדשה) או כן, ליאת היי ^^"