איך קונים פרחים לאישה?

zisha

New member
../images/Emo66.gif איך קונים פרחים לאישה?

בעבר(ועדיין) לא נהגתי לקנות לאישתי פרחים. היום, לדוגמא, הייתי רוצה לקנות לה פרחים. א-ב-ל אני מ-פ-ח-ד הרי כלל ידוע הוא: אם בעלך מתחיל לקנות לך פרחים זה סימן שהוא בוגד. איך אני יוצא מהפלונטר הזה?

לא. אל תקשיב להנדי

תקנה לה...... תחתונים לעצמך. ככה איש לא יחשוב חלילה שאתה בוגד. כי אתה לא... לא? [אגב, גם טבעת יהלום תתקבל בברכה, ובטח שבעקבותיה לא יהיה זמן לשאול שאלות בגלל ההתרגשות]

Hand Cream

New member
הלוווו

מה את מתערבת ? ואם היא אוהבת שוקולדים ? ומה בכלל את עושה פה ? לא היית אמורה להיות פה לרגע ?

למה לרגע?

לנו יש ויאגרה......
ומי אמר שאני פה בכלל??????? הייתי [ולך השואל היקר, עזוב שוקולדים, היא תצרח עליך שאתה רוצה שהיא תהפוך לשמנה, ואם היא שמנה, היא תגיד לך: אה, אז בכלל לא אכפת לך מהדיאטה שלי? בעצם, היא תמיד תגיד את זה, גם אם היא ספגטיני......., בקיצור, אל תקשיב לו, לקרם]

שטוית../images/Emo3.gif

על ראש הגנב בוער הכובע. בא לך לקנות לה , תקנה בלי הרבה "חוקים" שיסגירו אותך

zisha

New member
מה שטויות מה?

אני לא מוסר את הפרחים עם החוק/כלל. ולא אני המצאתי אותו. זו יכולה להיות הסקת מסקנה מידית.

שטויות במיץ עגבניות ../images/Emo3.gif

עזוב אותך מלשאול שאלות תתקשר כבר ותזמין לה
זר של פרחים. אין אישה שלא יודעת שהיום הוא יום המשפחה ( או האישה ) היא תשמח לקבל פרחים בכל מצב ואתה בשביל לשדרג את המתנה תוסיף שוקולדים או דיסק עם שירים שהיא אוהבת או לבנים שתמיד יתקבלו בברכה . תכין את השטח ואולי בלילה תקבל את המתנה שלך ממנה

דןדן01

New member
עצה, הסבר והנחיות...

טובים מאלו לא תקבל בשום מקום, ועל כן, כל שנשאר לך לעשות הוא לבצע פשוט, לא?

zipo1232

New member
לא בעיה

אבל אם אתה קונה היום אתה צריך להתחיל לקנות יותר ואז לא יהיו שאלות

E sraeli

New member
תתחכם..

תקנה לה פרחים ושים על זה פתק שאתה מתחרט... ואז היא תסיק שבגדת אבל באמת הפסקת

t o t a l

New member
עזוב אותך מפרחים

זה לא מה שבאמת חשוב. תתחיל מזה שתקשיב לה. [אל תעשה את עצמך- באמת תקשיב] תחמיא לה על השמלה החדשה או הצבע החדש בשיער. אל תשב בערב מול הטלויזיה לפני שהיא סיימה את היום שלה. תרחץ כלים או משהו. אבל בלי שהיא תבקש. תיזום בעצמך [הן חולות על זה]. אם זה יבוא לך מהלב, זה יהיה לה שווה פי כמה מהזר הנבול שמוכרים מעבר לפינה.

zisha

New member
../images/Emo66.gif זה טריווילי,

ומשתדל ליישם ביום יום.

למעלה