אז בואו נכיר

אריה31

Member
מנהל
../images/Emo66.gif אז בואו נכיר

שרשור הכרות:
שם:
תאריך לידה:
עיר מגורים:
כיתה (לתלמידים):
עיסוק (לאלו שעובדים):
שיר אהוב של אפרת:
בכמה הופעות היית?
האם דיברת עם אפרת?

אריה31

Member
מנהל
אני אתחיל:)

שם: אריה תאריך לידה: 4.10.1969 עיר מגורים: תל אביב כיתה (לתלמידים): - עיסוק (לאלו שעובדים): עיתונאי ספורט שיר אהוב של אפרת: כמו שזה היה בכמה הופעות היית? 6 האם דיברת עם אפרת? פעמיים

היי ../images/Emo13.gif

שם: שקד תאריך לידה: 1.3 עיר מגורים: ראש העין כיתה (לתלמידים): ט עיסוק (לאלו שעובדים): אפשר להגדיר אותי כהמעצבת הגראפית של הבית ספר, אבל זה לא נחשב. שיר אהוב של אפרת: זה קשה, כרגע אני אוהבת את פרפרה מאוד מאוד. בכמה הופעות היית? אחת
האם דיברת עם אפרת? לא.

אריה31

Member
מנהל
מי יודע, אולי בסוף תהיי מעצבת גרפית../images/Emo8.gif

מעניין מתי אפרת תוציא סינגל שני, אני מעריך שזה דווקא לא יהיה פרפרה

גם לדעתי לא, קשה לי להאמין שפרפרה יצליח ברדיו

אני בכל מקרה מתה לשמוע את גרסאת האולפן

tritone

New member
היי ../images/Emo9.gif

קפצתי להגיד שלום. מזל טוב על פתיחת הפורום המחודש, אני עוקבת מהימים שהוא היה מחובר לפורום יוני בלוך. שם: תאריך לידה: מחר אני אהיה בת 16! עיר מגורים: ירושלים כיתה (לתלמידים): י' עיסוק (לאלו שעובדים): אני גם עובדת באיזו חנות שכונתית שיר אהוב של אפרת: מה שקרה בכמה הופעות היית? טרם. קשיי תחבורה גורמים לי ללכת למעט מדי הופעות, ורק של מוזיקאים שאני ממשששש אוהבת. האם דיברת עם אפרת? כן. לא יודעת אם אני אשאר כאן, בכל מקרה בהצלחה לכם :)

עומר XD

New member
יאלללללללללה ../images/Emo9.gif

שם: עומר!
תאריך לידה: 6.6.1996 (אמיתי)
עיר מגורים: איפשהו ליד נתניה..
כיתה: ט'..
עיסוק: רוכב על סוסים
שיר אהוב של אפרת: 'גם אני הייתי שם' + 'מועדון ריקודים'.
בכמה הופעות היית? 8
האם דיברת עם אפרת? כן

אריה31

Member
מנהל
אני אוהב לרקוד את מועדון ריקודים:)

הסינגל האחרון מהאלבום הראשון אגב אם אני לא טועה

bali

New member
מנהל
נעים מאד...

שם: ענבל תאריך לידה: 7/6/79 עיר מגורים: ירושלים כיתה (לתלמידים): תודה לאל סיימתי עם הקטע הזה עיסוק (לאלו שעובדים): המממ... בואו נתרכז בזה שאני מנהלת את פורום קינוחים פה בפרדס. שיר אהוב של אפרת: קרב אגרוף. כאילו השיר נכתב עליי... בכמה הופעות היית? לצערי רק באחת. אבל איזו הופעה! האם דיברת עם אפרת? לא היה לי אומץ, למרות שדווקא היתה הזדמנות כי זו היתה הופעה די אינטימית והיא הסתובבה קצת בקהל אח"כ.

אריה31

Member
מנהל
פרדס../images/Emo6.gif

אני מקווה שייצא לנו פעם ללכת ביחד להופעה של אפרת ואז נדבר איתה:)

bali

New member
מנהל
בכייף! רק נראה מתי ואיפה ואני שם ../images/Emo13.gif

וכן, פרדס
אופו שגדלים כל התפוזים

למעלה