אגיס

avielm17

New member
../images/Emo66.gif אגיס

הבקש בבקשה ניתוח של המניה מבחינה טכנית כולל נקודת סטופ לוס ראשונה ושניה !!!!

avielm17

New member
../images/Emo66.gif רונן אולי בבקשה

בהזדמנות זו תסביר לנו מה אלו הקווים הנוספים שיש בגרף !!!

yanivforcegate

New member
ככה אני אוהב שאתה מסביר אתה בסוף

תהיה הגורו שלי במקום ... חחחחחחח

I M M

New member
אם אפשר הסבר ממ.נע (5) (13) (26)

למה היחס לימים שעות חודשים אני לא תופס את זה

RonenM62

New member
בהחלט לא "ימי מסחר"...

יחידות זמן. אם הגרף הוא גרף שבועי - שבועות. עם הגרף יומי - ימים. עם הגרף תוך-יומי, 30 דק' - יחידות של 30 דק'...

avielm17

New member
../images/Emo66.gif אנשים אל תתבישו לשאול

רק ככה נלמד ניתוח !!! לא רונן?

avielm17

New member
../images/Emo66.gif רונן באילו ממוצעים נעים

אתה משתמש? לממוצע נע קצר 21 ולממוצע נע ארוך 210? תגבש עמדה קבועה.

qet1

New member
הוא כתב בגרף

קצר-5 בינוני-13 ארוך-26 או שהתכוונת למשהו אחר?

avielm17

New member
../images/Emo66.gif התכוונתי לזה אחי , אבל

למדתי שעל גרף מוסיפים רק קצר וארוך ובעקבות זה למדתי את הפרשנויות שיכולות להיות מהממוצעים: למשל: כאשר גרף המניה נמצא מעל הממוצע הנע הארוך, המניה נמצאת במגמת עלייה ארוכת טווח !!! מישהו יכול לתת לי פרשנויות למצבים שקוראים בין שלושת הממוצעים? רונן? אשמח אם תעזור לי !!!!

RonenM62

New member
אני משתמש בשלושה MA ולא בשנים

מאחר והם נותנים לי איתותים טובים יותר בקורלציה שביניהם (למשל נקודת חיתוך בין שלושה ממוצעים נעים מספק בסבירות גבוהה איתות לתנועה חדה... כאשר יש איתותים הקשורים בממוצעים הנעים, אני מדגיש זאת בניתוח עצמו. אין מקום עכשיו לנסות ולפרט מה אני מחפש... עקוב אחרי הניתוחים ותוך זמן מה תבין ותזהה בעצמך. מאחר והתרגלתי לעבוד עם שלושה ממוצעים נעים, בגרף ללא שלושתם אני מרגיש כמו ללכת בלי תחתונים... כלומר זה.... זה עושה לי את זה...

avielm17

New member
../images/Emo66.gif אחלה רונן , עוד שאלה:

אז באופן מעשי, איך אתה קובע שמניה מאותת על עליה? על פי הניתוח הטכני? ממוצעים נעים? ומה עוד? קווי מגמה ופריצתם? מה עוד? מדד עוצמה יחסית? רצועות בולינגר? ברצוני בשלב זה לאודות לך על כל התשובות הזמן והכבוד שאתה נותן לנו בפורום זה !

למעלה