../images/Emo65.gif

כללי: מהו שמך? תאריך לידה: מקום מגורים: כמה אחים/אחיות? צבע עיניים? צבע שיער? משקל: גובה: אתה מנגן על משהו, אם כן אז מה? על מה היית רוצה לנגן? אתה אוהב לרקוד? השחטה עצמית: יש לך קעקועים? אם כן, כמה ושל מה? יש לך פירסינג? אם כן, כמה ואיפה? התנסת בעבר בסמים? איזה? ניסית להתאבד פעם? אם כן מתי ולמה? אתה מעשן? אם כן כמה בערך ביום? פרטים אינטימיים: העדפה מינית: כרגע, אתה מעדיף מערכת יחסים יציבה או משהו יותר סתמי? עם כמה בני זוג קיימת יחסי מין מלאים? האם יש לך בן/בת זוג עכשיו? איזה מגמה היית בביה"ס? מה החלום הכי קיצוני שלך לקריירה? יש לך ידע נרחב שמשהו שלא למדת במוסד כלשהו? קיים מקצוע שאתה לא יודע, אבל ממש מעוניין לדעת? איזה תפקיד לא היית עושה בחיים? נחייה את הרגע? מה מתנגן עכשיו? עם כמה אנשים דיברת/מדבר בזמן הזה שאתה מחבר את השאלון הזה? איזה עוד ישומי מחשב פתוחים? מה הספקת כבר לעשות היום? מה עוד תספיק לעשות היום? ישנת טוב אתמול? תישן טוב הלילה? כמה שאלות כלליות מיטת יחיד, וחצי, זוגית או קומותיים? עונה אהובה של השנה: צבע אהוב: תכונה אצל בני אדם שמרגיזה אותכם יותר מכל דבר: התקווה הכי גדולה בחיים שלכם: איפה הייתם רוצים לגור עכשיו? מתי בפעם האחרונה.. יצאת מהבית? אכלת? התנשקת? התאהבת? נשבר לך הלב? צחקת? בכית? אמרת למישהו שאתה אוהב אותו? מישהו אמר לך שהוא אוהב אותך? חיבקת מישהו/י? עישנת? שתית משקה אלכוהולי? השתכרת? שכבת עם מישהו/י? היית במועדון? לבשת חצאית? קנית בגד? אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך"? אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך" ובאמת התכוונת? הקדישו לך שיר? שיפרו לך את המצברוח? מי הבן האדם האחרון ש.. ראית? חשבת עליו? התקשרת אליו? התקשר אלייך? פגע בך? שימח אותך? היום: באיזו שעה התעוררת? מה/מי העיר אותך? מה היה הדבר הראשון שאמרת? מה היה הדבר הראשון ששמעת מה היה השיר הראשון ששמעת? מה אכלת? איזו מחשבה הכי העסיקה אותך? מיקום כרגע: חג מעודף: ערוץ מועדף: מילה אהובה: להקה אהובה: איזה כיתה את: בדיחה שגרמה לך לצחוק: הבנאדם הכי יפה שראית: הפאדיחה הכי גדולה שלך: הדבר הכי מטורף שעשית: הדבר הכי מטורף שאמרת למישהו: את חושבת שאת יפה? את חושבת שאת צבועה? את חושבת שאת קנאית? את חושבת שאת קרצייה? את חושבת שאת עקשנית? את אוהבת את עצמך? בזבזנית או חסכנית? בנאדם ש: שונא/ת: אוהב/ת: מתגעגע/ת אליו: חסר לך: עושה לך טוב להיות איתו: הכי מצחיק: הכי דפוק: הכי מוזר: הכי כיף לדבר איתו: איפה היית רוצה לגור בארץ? איזה סידרה נוסטלגית את אוהבת? יש לך פלאפון? למי אתה מתקשר הכי הרבה? איזה צלצול יש לך? הקול הכי יפה ששמעת? איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? ושומר מסך? את רוצה להיות זמרת? את רוצה להיות שחקנית? אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתפת? אמרו לך פעם שאוהבים אותך? כשאת אומרת אני אוהבת אותך את מתכוונת לזה? איפה את רוצה פירסינג? אם היית מוצאת מיליון שקל מה היית עושה בו? מה החלום שלך? איך חחגת את תחילת השנה? ציינ/י דבר אחד שאת/ה הכי מצפה לו השנה:? ציינ/י דבר אחד שאת/ה חושש מפניו: איזה סילבסטר הכי זכור לך? איזה אדם `גילת מחדש` השנה? איזה אירוע היית מוחק מהשנה? באיזה רגע בשנה הרגשת שבירה? איזה אירוע עשה לך טוב השנה? על מה את/ה מצטער/ת שעשית השנה? מקום בו הכי נהנת? אירוע שהכי השפיע עליך? אירוע שאיכזב אותך? כמה פעמים אמרת לעצמך `שהשנה כבר תיגמר`? האם אי פעם אהבתם מישהו שלא אהב אתכם? אם כן, כמה זמן? ניסיתם להתחיל איתו? הייתם איתו בקשר רומנטי כלשהו? התנשקתם איתו? האם עכשיו יש לכם אהבה כלפי מישהו שאינו מחזיר לכם אהבה? מה האכזבה הכי גדולה שנגרמה לכם מאדם שאהבתם? מהי הסיבה הכי טיפשית שבגללה לא קיימתם קשר רומנטי עם אדם שרציתם? אם הייתם מגלים אחרי כמה זמן כשכבר הפסקתם לאהוב מישהו שהוא גם אהב אתכם והכל היה פיספוס אחד גדול, איך הייתם מגיבים? זוגיות: אתם נמצאים בקשר רומנטי עכשיו? אם כן, אתם אוהבים אותו? והוא, אוהב אתכם? כמה זמן אתם יחד? איך הכרתם? מה אתם הכי אוהבים בו? מה גרם לכם לבחור דווקא בו? אתם רבים? מה החוויה הכי טובה שאתם זוכרים שהייתה לכם איתו? האם אי פעם נפרדתם או כמעט נפרדתם? אתם פוחדים לאבד אותו? מה הייתם מוכנים לעשות כדי לשמור על האהבה שלכם? אקסים: כמה אקסים יש לכם? האם אתם אוהבים איזה אקס שלכם עדיין? האם אי פעם הייתה לכם פרידה קשה במיוחד? האם אי פעם שמרתם על קשר עם האקסים אחרי הפרידה? מאמינים שאקסים יכולים להיות ידידים? מה נשאר לכם מהאקסים – רגשות, געגועים, זיכרונות, שברון לב או מעגל לא סגור? האם הייתם רוצים לשבת עם אחד מהם לשיחה כדי לסדר עניינים שעוד לא סגורים?

../images/Emo182.gif../images/Emo182.gif../images/Emo182.gif

כללי: מהו שמך? נופר תאריך לידה: 22.6.90 מקום מגורים: מרכז :S כמה אחים/אחיות? 3 צבע עיניים? חום צבע שיער? כנל משקל: 50 :S גובה: 172 אתה מנגן על משהו, אם כן אז מה? גיטרה על מה היית רוצה לנגן? גיטרה אקוסטית אתה אוהב לרקוד? כן השחטה עצמית: יש לך קעקועים? אם כן, כמה ושל מה? לא יש לך פירסינג? אם כן, כמה ואיפה? כן. איןלי כח לספר, פשוט 11 פירסינגים התנסת בעבר בסמים? איזה? כן, כלמיני ניסית להתאבד פעם? אם כן מתי ולמה? כן אתה מעשן? אם כן כמה בערך ביום? כן פרטים אינטימיים: העדפה מינית: בי כרגע, אתה מעדיף מערכת יחסים יציבה או משהו יותר סתמי? לא באמת אכפת לי עם כמה בני זוג קיימת יחסי מין מלאים? 2 האם יש לך בן/בת זוג עכשיו? לא איזה מגמה היית בביה"ס? עדיין.. מדעי החברה וספרות מה החלום הכי קיצוני שלך לקריירה? עיצוב פנים יש לך ידע נרחב שמשהו שלא למדת במוסד כלשהו? חכמת חיים? :S קיים מקצוע שאתה לא יודע, אבל ממש מעוניין לדעת? ארכיטקטורה איזה תפקיד לא היית עושה בחיים? שומרת נחייה את הרגע? מה מתנגן עכשיו? Avril Lavigne - Knockin On Heavens Door עם כמה אנשים דיברת/מדבר בזמן הזה שאתה מחבר את השאלון הזה? 4 איזה עוד ישומי מחשב פתוחים? מסן, ווינאמפ מה הספקת כבר לעשות היום? ביצפר מה עוד תספיק לעשות היום? לצאת ישנת טוב אתמול? כן תישן טוב הלילה? לא כמה שאלות כלליות מיטת יחיד, וחצי, זוגית או קומותיים? וחצי עונה אהובה של השנה: אביב צבע אהוב: שחורלבן תכונה אצל בני אדם שמרגיזה אותכם יותר מכל דבר: סנוביות התקווה הכי גדולה בחיים שלכם: הצלחה איפה הייתם רוצים לגור עכשיו? ת"א מתי בפעם האחרונה.. יצאת מהבית? לפני שעה אכלת? אתמול בערב התנשקת? אני כבר לא זוכרת ]; התאהבת? אהה מזמן נשבר לך הלב? כנל צחקת? היום בכית? מזמן אמרת למישהו שאתה אוהב אותו? לפני שבוע מישהו אמר לך שהוא אוהב אותך? אהה אתמול חיבקת מישהו/י? היום עישנת? היום שתית משקה אלכוהולי? היום :S כאילו, אשתה השתכרת? מזמן שכבת עם מישהו/י? מזמן היית במועדון? מזמן לבשת חצאית? מזמן קנית בגד? לא מזמן אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך" ובאמת התכוונת? לפני שבוע נו! הקדישו לך שיר? שלשום שיפרו לך את המצברוח? אתמול מי הבן האדם האחרון ש.. ראית? דבורה חשבת עליו? אורטל :S התקשרת אליו? רעות התקשר אלייך? בר פגע בך? לאזוכרת שימח אותך? מיטל היום: באיזו שעה התעוררת? 7 מה/מי העיר אותך? דבורה מה היה הדבר הראשון שאמרת? 'מה את סתומה עוד לילה תחזרי לישון' מה היה הדבר הראשון ששמעת '7 בבוקר מטומטמת' מה היה השיר הראשון ששמעת? Keane - Nothing In My Way מה אכלת? כלום איזו מחשבה הכי העסיקה אותך? המבחן מיקום כרגע: חדר להקה אהובה: רדיוהד? איזה כיתה את: י"א בדיחה שגרמה לך לצחוק: עזבו, זו בדיחה על שניצל הבנאדם הכי יפה שראית: אורטל]; ורותם וזה הפאדיחה הכי גדולה שלך: חח ישלי יותר מדי הדבר הכי מטורף שעשית: הדבר הכי מטורף שאמרת למישהו: יש את חושבת שאת יפה? קצת את חושבת שאת צבועה? לא את חושבת שאת קנאית? כן את חושבת שאת קרצייה? קצת את חושבת שאת עקשנית? כן את אוהבת את עצמך? כן בזבזנית או חסכנית? בזבזנית בנאדם ש: שונא/ת: אפחד אוהב/ת: יש כמה מתגעגע/ת אליו: ליודעת חסר לך: ליודעת עושה לך טוב להיות איתו: מיטל הכי מצחיק: מיטל הכי דפוק: מיטל הכי מוזר: דבורה הכי כיף לדבר איתו: ספיר, דבורה, מיטל :S איפה היית רוצה לגור בארץ? ת"א איזה סידרה נוסטלגית את אוהבת? שומדבר יש לך פלאפון? כן למי אתה מתקשר הכי הרבה? אין שיחות איזה צלצול יש לך? כל מיני הקול הכי יפה ששמעת? ליודעת איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? משהו כזה מוזר שכתוב שם 'i love you all the way down' ושומר מסך? אין את רוצה להיות זמרת? הייתי רוצה את רוצה להיות שחקנית? כנל אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתפת? כן אמרו לך פעם שאוהבים אותך? כן כשאת אומרת אני אוהבת אותך את מתכוונת לזה? לפעמים איפה את רוצה פירסינג? נמאס כבר אם היית מוצאת מיליון שקל מה היית עושה בו? מה החלום שלך? איך חחגת את תחילת השנה? יונתן ציינ/י דבר אחד שאת/ה הכי מצפה לו השנה: אהבה ציינ/י דבר אחד שאת/ה חושש מפניו: אמ, הרבה איזה סילבסטר הכי זכור לך? 2005-2006 (כאילו, בין 05 ל-06) איזה אדם `גילת מחדש` השנה? אורטל איזה אירוע היית מוחק מהשנה? לאיודעת באיזה רגע בשנה הרגשת שבירה? לאיודעת איזה אירוע עשה לך טוב השנה? לאיודעת! על מה את/ה מצטער/ת שעשית השנה? ליודעת מקום בו הכי נהנת? ביצפר תכלס]; אירוע שהכי השפיע עליך? לאיודעת אירוע שאיכזב אותך? לאיודעת כמה פעמים אמרת לעצמך `שהשנה כבר תיגמר`? בתחילת השנה הייתי אומרת מלא אבל אז הדברים הסתדרו]; האם אי פעם אהבתם מישהו שלא אהב אתכם? כן נו עכשיו]; אם כן, כמה זמן? חודשיים? ניסיתם להתחיל איתו? כן הייתם איתו בקשר רומנטי כלשהו? לא התנשקתם איתו? לא האם עכשיו יש לכם אהבה כלפי מישהו שאינו מחזיר לכם אהבה? זה לא באמת אהבה נו, קצת כזה מה האכזבה הכי גדולה שנגרמה לכם מאדם שאהבתם? הרבה מהי הסיבה הכי טיפשית שבגללה לא קיימתם קשר רומנטי עם אדם שרציתם? ליודעת אם הייתם מגלים אחרי כמה זמן כשכבר הפסקתם לאהוב מישהו שהוא גם אהב אתכם והכל היה פיספוס אחד גדול, איך הייתם מגיבים? ליודעת זוגיות: אתם נמצאים בקשר רומנטי עכשיו? לא אקסים: כמה אקסים יש לכם? 3 האם אתם אוהבים איזה אקס שלכם עדיין? לא האם אי פעם הייתה לכם פרידה קשה במיוחד? כן האם אי פעם שמרתם על קשר עם האקסים אחרי הפרידה? כן מאמינים שאקסים יכולים להיות ידידים? לא כ"כ מה נשאר לכם מהאקסים – רגשות, געגועים, זיכרונות, שברון לב או מעגל לא סגור? זכרונות האם הייתם רוצים לשבת עם אחד מהם לשיחה כדי לסדר עניינים שעוד לא סגורים? אולי

BlackCheshire

New member
יחי השיעמום!

כללי: מהו שמך? יגאל. תאריך לידה: 22.2.91 מקום מגורים: נשר כמה אחים/אחיות? אחת. צבע עיניים? חום. צבע שיער? זה נע בין חום בהיר בחושך לבלונד באור בהיר. משקל: 53. אני קצת בתת משקל. גובה: נראה לי 1.75 כבר. אתה מנגן על משהו, אם כן אז מה? גרון נחשב? על מה היית רוצה לנגן? גיטרת באס. אתה אוהב לרקוד? לא ממש. השחטה עצמית: יש לך קעקועים? אם כן, כמה ושל מה? אין. יש לך פירסינג? אם כן, כמה ואיפה? 2 עגילים באוזן שמאל. התנסת בעבר בסמים? איזה? בטח! מריחואנה, גראס, חשיש ועלי תה מגולגלים. שימוש חוזר כמובן. ניסית להתאבד פעם? אם כן מתי ולמה? לא. אתה מעשן? אם כן כמה בערך ביום? לא. פרטים אינטימיים: העדפה מינית: גברים. כרגע, אתה מעדיף מערכת יחסים יציבה או משהו יותר סתמי? יציבה. עם כמה בני זוג קיימת יחסי מין מלאים? 0. האם יש לך בן/בת זוג עכשיו? לא. איזה מגמה היית בביה"ס? הנדסת תכנה (שזה שם פלצני למחשבים). מה החלום הכי קיצוני שלך לקריירה? להיות ראש להקה מצליחה. יש לך ידע נרחב שמשהו שלא למדת במוסד כלשהו? לא. קיים מקצוע שאתה לא יודע, אבל ממש מעוניין לדעת? מוסיקולוגיה. איזה תפקיד לא היית עושה בחיים? קצב. נחייה את הרגע? תלוי מה קורה באותו רגע. מה מתנגן עכשיו? My Apocalypse של Arch Enemy. עם כמה אנשים דיברת/מדבר בזמן הזה שאתה מחבר את השאלון הזה? 1. איזה עוד ישומי מחשב פתוחים? בבילון. Oם מה הספקת כבר לעשות היום? לחרבן. מה עוד תספיק לעשות היום? לחרבן שוב. ישנת טוב אתמול? הכי טוב שזכור לי. (10 שעות!
[ללמוד למבחן מסכם בהיסטוריה זו דרך מה זה טובה להירדם ב-8 בערב.]) תישן טוב הלילה? אני מקווה מאוד. כמה שאלות כלליות מיטת יחיד, וחצי, זוגית או קומותיים? וחצי. אבל אישית לא תזיק לי זוגית. שהיא גם קומותיים. עונה אהובה של השנה: חורף. לא כ"כ חם כמו בכל השאר. צבע אהוב: שחור, כחול וירוק. תכונה אצל בני אדם שמרגיזה אותכם יותר מכל דבר: בורות. התקווה הכי גדולה בחיים שלכם: לא יודע. איפה הייתם רוצים לגור עכשיו? אי שם ברחבי נורבגיה. מתי בפעם האחרונה.. יצאת מהבית? לפני 4 שעות. אכלת? לפני 3 שעות. התנשקת? אף פעם. :X התאהבת? כנ"ל. נשבר לך הלב? כנ"ל. צחקת? היום בבי"ס. בכית? לא זוכר. אמרת למישהו שאתה אוהב אותו? =\ מישהו אמר לך שהוא אוהב אותך? =\ חיבקת מישהו/י? בבי"ס... עישנת? אף פעם. שתית משקה אלכוהולי? אתמול. השתכרת? בחתונה של דוד שלי. XDDD שכבת עם מישהו/י? אף פעם. היית במועדון? כנ"ל. לבשת חצאית? אני מסרב לענות על זה. קנית בגד? וואו, מזמן. אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך"? נו... אף פעם. אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך" ובאמת התכוונת? ראה שאלה קודמת. הקדישו לך שיר? אף פעם. שיפרו לך את המצברוח? אני לא ממש מתלונן לאנשים כשאני מדוכא. מי הבן האדם האחרון ש.. ראית? אחותי. =__= חשבת עליו? אמא של ידיה שלי [FOR THE RECORD, היא לא עושה קולות של פינגווין]. התקשרת אליו? ניר. התקשר אלייך? ניר. פגע בך? איזה אחד מבי"ס. שימח אותך? ניר.
היום: באיזו שעה התעוררת? 6. מה/מי העיר אותך? שעון מעורר. מה היה הדבר הראשון שאמרת? נאמ. מה היה הדבר הראשון ששמעת? שעון מעורר, מין הסתם. מה היה השיר הראשון ששמעת? I cannot be loved. מה אכלת? טוסט. איזו מחשבה הכי העסיקה אותך? "אני הולך להיכשל בהיסטוריה... אני הולך להיכשל בהיסטוריה..." מיקום כרגע: על הרי האלפים. נו מה זו השאלה המפגרת הזו? חג מעודף: סוון. ערוץ מועדף: כבר ציינתי שאני לא רואה טלוויזיה? מילה אהובה: סקס. אפשר לדחוף אותה פשוט לכל מקום. להקה אהובה: My Dying Bride. איזה כיתה את: י'. 11 אם נכנסים לפרטים. בדיחה שגרמה לך לצחוק: אני לא זוכר בדיחות. הבנאדם הכי יפה שראית: אני. הפאדיחה הכי גדולה שלך: שכמעט נפלתי במדרגות בבי"ס. הדבר הכי מטורף שעשית: לא יודע. הדבר הכי מטורף שאמרת למישהו: לא יודע. :X את חושבת שאת יפה? ברור! אני הכי פצצה פה. את חושבת שאת צבועה? זה שאני בהיר לא אומר שאני צובע את עצמי. P: את חושבת שאת קנאית? אולי.. <_< את חושבת שאת קרצייה? יש מצב. את חושבת שאת עקשנית? מאוד. קיבלתי את זה מההורים. XD את אוהבת את עצמך? בטח. בזבזנית או חסכנית? אי שם באמצע. בד"כ זה תלוי במקום הקניות. בנאדם ש: שונא/ת: המורה שלי לאקסס. אוהב/ת: לא יודע.. אני בד"כ נמנע מלהגדיר אנשים שאני אוהב. מתגעגע/ת אליו: משפחה מחו"ל. חסר לך: מישהו... לא יודע. עושה לך טוב להיות איתו: כל בנאדם שאפשר לנהל איתו שיחה נורמלית ולצאת צודק. הכי מצחיק: האנשים שמתכנסים בחצר האחורית בבי"ס. הכי דפוק: האנשים שמתכנסים במחצר הקידמית בבי"ס. הכי מוזר: האנשים שמתכנסים על הגג של חדר מורים בבי"ס. הכי כיף לדבר איתו: אותו אחד שעושה לי טוב להיות איתו. איפה היית רוצה לגור בארץ? כינרת. איזה סידרה נוסטלגית את אוהבת? אהבה ונישואים. יש לך פלאפון? כן. למי אתה מתקשר הכי הרבה? לא יודע. איזה צלצול יש לך? הוא על רטט. הקול הכי יפה ששמעת? שאלה אווילית.. איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? אני אנסה להעלות אותו. ושומר מסך? אין. את רוצה להיות זמרת? כן. את רוצה להיות שחקנית? לא. אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתפת? אני מתעב את כל תכניות הריאליטי האלה. אמרו לך פעם שאוהבים אותך? חוץ ממשפחה- לא. אני בנאדם מבוזבז. כשאת אומרת אני אוהבת אותך את מתכוונת לזה? לא שאלו את זה כבר? איפה את רוצה פירסינג? בשפה. אם היית מוצאת מיליון שקל מה היית עושה בו? הרבה. מה החלום שלך? היום חלמתי שאני בסרט אימה גרוע. פעם שניה בערך בחיים שלי שהחלום הזה קורה. איך חחגת את תחילת השנה? איזו שנה? איזו דת? ציינ/י דבר אחד שאת/ה הכי מצפה לו השנה:? אהבה. ציינ/י דבר אחד שאת/ה חושש מפניו: לא יודע. איזה סילבסטר הכי זכור לך? אין כזה... כולם די רגילים. איזה אדם `גילת מחדש` השנה? הא? איזה אירוע היית מוחק מהשנה? אף אחד. באיזה רגע בשנה הרגשת שבירה? לקראת הסוף. איזה אירוע עשה לך טוב השנה? יום הולדת של ידידה שלי. על מה את/ה מצטער/ת שעשית השנה? כלום. מקום בו הכי נהנת? ת"א. אירוע שהכי השפיע עליך? אין כזה.. אירוע שאיכזב אותך? כנ"ל. כמה פעמים אמרת לעצמך `שהשנה כבר תיגמר`? 0. האם אי פעם אהבתם מישהו שלא אהב אתכם? לא. אם כן, כמה זמן? -- ניסיתם להתחיל איתו? -- הייתם איתו בקשר רומנטי כלשהו? -- התנשקתם איתו? -- האם עכשיו יש לכם אהבה כלפי מישהו שאינו מחזיר לכם אהבה? לא. מה האכזבה הכי גדולה שנגרמה לכם מאדם שאהבתם? לא אהבתי. מהי הסיבה הכי טיפשית שבגללה לא קיימתם קשר רומנטי עם אדם שרציתם? לא רציתי. אם הייתם מגלים אחרי כמה זמן כשכבר הפסקתם לאהוב מישהו שהוא גם אהב אתכם והכל היה פיספוס אחד גדול, איך הייתם מגיבים? דיכאון, כנראה. זוגיות: אתם נמצאים בקשר רומנטי עכשיו? לא. אם כן, אתם אוהבים אותו? -- והוא, אוהב אתכם? -- כמה זמן אתם יחד? -- איך הכרתם? -- מה אתם הכי אוהבים בו? -- מה גרם לכם לבחור דווקא בו? -- אתם רבים? -- מה החוויה הכי טובה שאתם זוכרים שהייתה לכם איתו? -- האם אי פעם נפרדתם או כמעט נפרדתם? -- אתם פוחדים לאבד אותו? -- מה הייתם מוכנים לעשות כדי לשמור על האהבה שלכם? -- אקסים: כמה אקסים יש לכם? 0. האם אתם אוהבים איזה אקס שלכם עדיין? -- האם אי פעם הייתה לכם פרידה קשה במיוחד? -- האם אי פעם שמרתם על קשר עם האקסים אחרי הפרידה? -- מאמינים שאקסים יכולים להיות ידידים? לא יודע. מה נשאר לכם מהאקסים – רגשות, געגועים, זיכרונות, שברון לב או מעגל לא סגור? -- האם הייתם רוצים לשבת עם אחד מהם לשיחה כדי לסדר עניינים שעוד לא סגורים? -- ארוך. :O

../images/Emo145.gif עונהההההההה

מהו שמך? ליגל, נעים מאוד P: תאריך לידה: 15.07.1989 מקום מגורים: מרכז כמה אחים/אחיות? אין, אני ילדה יחידה =/ צבע עיניים? חום ירוק צבע שיער? משתנה עם הזמן, כרגע אדום עם גוונים... מחר? שחור
משקל: חסוי גובה: 1.63
אתה מנגן על משהו, אם כן אז מה? על העצבים של אמא בעיקר.. על מה היית רוצה לנגן? על כלום.. אתה אוהב לרקוד? ברור נו, טיפה אלכוהול וכולם אוהבים. יש לך קעקועים? אם כן, כמה ושל מה? עדיין לא P: יש לך פירסינג? אם כן, כמה ואיפה? 2 הליקסים נחשב? התנסת בעבר בסמים? איזה? חחחחחחחחחחחח לא ניסית להתאבד פעם? אם כן מתי ולמה? חלילה אתה מעשן? אם כן כמה בערך ביום? כן ולא... בפעם ב... העדפה מינית: מה שבא ליד, כרגע בנים... אם בת באה יאללה נוסעים P: כרגע, אתה מעדיף מערכת יחסים יציבה או משהו יותר סתמי? איףף שקט טוב? עם כמה בני זוג קיימת יחסי מין מלאים? חחחחח אפחד האם יש לך בן/בת זוג עכשיו? לא, אני רוצה. איזה מגמה היית בביה"ס? גרפיקה וציור מה החלום הכי קיצוני שלך לקריירה? להיות גרפיקאית מצליחה יש לך ידע נרחב שמשהו שלא למדת במוסד כלשהו? אממ...
לא קיים מקצוע שאתה לא יודע, אבל ממש מעוניין לדעת? חחחחח נראה לך?! איזה תפקיד לא היית עושה בחיים? קצינה בצבא נחייה את הרגע? כמה שיותר מה מתנגן עכשיו? סטאפ קריי יו ארט אווט.. של אואסיס [השיר של גוטיקה] עם כמה אנשים דיברת/מדבר בזמן הזה שאתה מחבר את השאלון הזה? 3 אנשים איזה עוד ישומי מחשב פתוחים? מדייה פלייר, וזהו אני חושבת מה הספקת כבר לעשות היום? ללמוד עד 1, לעבוד עד 4 וחצי מה עוד תספיק לעשות היום? להיות במחשב, לישון, ולראות טיוי. ישנת טוב אתמול? בערך P: תישן טוב הלילה? וואעעע כן!!! כמה שאלות כלליות מיטת יחיד, וחצי, זוגית או קומותיים? אממ.. מיטה וחצי עונה אהובה של השנה: אביב צבע אהוב: הכל כמעט תכונה אצל בני אדם שמרגיזה אותכם יותר מכל דבר: אגואיזם התקווה הכי גדולה בחיים שלכם: לא חשבתי על זה איפה הייתם רוצים לגור עכשיו? דרום!!!!!!11 מתי בפעם האחרונה.. יצאת מהבית? בבוקר, לבצפר אכלת? לפני שעה וחצי ככה... התנשקת? חחחחחחחחחחחחח שבועיים? 3 שבועות ? התאהבת? לאאאאאאא דיי עם השאלות האלה! נשבר לך הלב? איףףף :( צחקת? חחחח לפני 10 דק'.. בכית? וואע... לא זוכרת אמרת למישהו שאתה אוהב אותו? את אפחד אני לא אוהבת מישהו אמר לך שהוא אוהב אותך? אפחד לא אוהב אתי חיבקת מישהו/י? היום :) עישנת? אממ... לא זוכרת. שתית משקה אלכוהולי? באירוע של המשפחה
השתכרת? 21.12.2006 מסיבה בווקס :) שכבת עם מישהו/י? חחחח אפעם היית במועדון? 21.12 לבשת חצאית? וואי שנה שעברה.. קנית בגד? לפני... אממ... חודש ככה? לאלאלא חודשיים אם לא יותר מי הבן האדם האחרון ש.. ראית? הבוס שלי חשבת עליו? עליו.. כל הזמן אני חושבת עליו :( התקשרת אליו? אורנג' התקשר אלייך? נדבוש
פגע בך? משה
שימח אותך? בן
היום: באיזו שעה התעוררת? 7, וחזרתי לישון עד 8 מה/מי העיר אותך? הפלאפון שלי מה היה הדבר הראשון שאמרת? היי מה היה הדבר הראשון ששמעת? היי מה היה השיר הראשון ששמעת? לא יודעת איך קוראים לו מה אכלת? סנוויץ' עם טונה מהקפיטריה בבצפר איזו מחשבה הכי העסיקה אותך? אוח.. הוא אני ומה שקורה באמצע. מיקום כרגע: בחדר שלי חג מעודף: אמ.. כל חג שיש בו חופש P: ערוץ מועדף: MCM TOP, גלגל"צ, ג'טיקס P: מילה אהובה: לואי, וג'ואל להקה אהובה: לא חסרות P: איזה כיתה את: י"ב בדיחה שגרמה לך לצחוק: איף הבנאדם הכי יפה שראית: אותו !!!!!!!!!!!!!!1111111 הפאדיחה הכי גדולה שלך: חח שקט הדבר הכי מטורף שעשית: משו :) הדבר הכי מטורף שאמרת למישהו: לא יודעת את חושבת שאת יפה? בערך, תלוי מתי.. את חושבת שאת צבועה? ממש לא. את חושבת שאת קנאית? חחחחחחחחחחחחחחחחח כן!!!!11 את חושבת שאת קרצייה? לפעמים, כשצריך [גם כשלא צריך] את חושבת שאת עקשנית? לעיתים קרובות נורא. את אוהבת את עצמך? מ1 עד 10, 5 :) בזבזנית או חסכנית? בזבזנית נוראאאאאאאאאאאאא... בנאדם ש: שונא/ת: דור אוהב/ת: דור מתגעגע/ת אליו: אפחד. חסר לך: אפחד. עושה לך טוב להיות איתו: אפחד. הכי מצחיק: אפחד. הכי דפוק: אפחד. הכי מוזר: אפחד. הכי כיף לדבר איתו: נדב שלי
איזה סידרה נוסטלגית את אוהבת? פלפלת :) יש לך פלאפון? כמובן למי אתה מתקשר הכי הרבה? נדב :) איזה צלצול יש לך? בי מאי בוי פרנד :) הקול הכי יפה ששמעת? לא יודעת איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? הפנאל של הפלאפון שלי ושומר מסך? כל התמונות של החברים שלי את רוצה להיות זמרת? לא =/ את רוצה להיות שחקנית? טחח לא אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתפת? לא איפה את רוצה פירסינג? גבה, לשון, סיידליפ, וטרגוס אם היית מוצאת מיליון שקל מה היית עושה בו? וואו... אתה דואג? מה החלום שלך? לחיות. איך חחגת את תחילת השנה? לא יודעת ציינ/י דבר אחד שאת/ה הכי מצפה לו השנה:? סיום שנה!!! וחלוקת תעודות 12 שנות לימוד ציינ/י דבר אחד שאת/ה חושש מפניו: סיום שנה, והצבא שיש עוד שנה ו.. איזה סילבסטר הכי זכור לך? השנה איזה אדם `גילת מחדש` השנה? אפחד איזה אירוע היית מוחק מהשנה? לא חסרים, אני לא אתחיל לפרט באיזה רגע בשנה הרגשת שבירה? לפני שבועיים ככה. איזה אירוע עשה לך טוב השנה? מסיבה בווקס, כל מפגש בעזריאלי P: על מה את/ה מצטער/ת שעשית השנה? וואע... מקום בו הכי נהנת? ת"א אירוע שהכי השפיע עליך? חחחחחחחחח מה שהיה איתו :( אירוע שאיכזב אותך? אמממממ... לוד'עת כמה פעמים אמרת לעצמך `שהשנה כבר תיגמר`? חחחחחחחחחח בערך מיליון פעם? האם אי פעם אהבתם מישהו שלא אהב אתכם? כן.. אם כן, כמה זמן? בנתיים זה 3 שבועות ככה. ניסיתם להתחיל איתו? עדיין לא הייתם איתו בקשר רומנטי כלשהו? חחחחחחחחחחחחחחחח כן התנשקתם איתו?
שקט טוב? האם עכשיו יש לכם אהבה כלפי מישהו שאינו מחזיר לכם אהבה? איף כן, תשאל שוב
מה האכזבה הכי גדולה שנגרמה לכם מאדם שאהבתם? מהי הסיבה הכי טיפשית שבגללה לא קיימתם קשר רומנטי עם אדם שרציתם? יש לו חברה? =//// אם הייתם מגלים אחרי כמה זמן כשכבר הפסקתם לאהוב מישהו שהוא גם אהב אתכם והכל היה פיספוס אחד גדול, איך הייתם מגיבים? וואעעעעעעעע אני לא רוצה לחשוב על זה זוגיות: אתם נמצאים בקשר רומנטי עכשיו? לא =/ אם כן, אתם אוהבים אותו? לא והוא, אוהב אתכם? לא כמה זמן אתם יחד? כל החיים איך הכרתם? בעבודה =/ מה אתם הכי אוהבים בו? וואע.. הכללללללל!! מה גרם לכם לבחור דווקא בו? שום דבר
אתם רבים? אנחנו לא מדברים מה החוויה הכי טובה שאתם זוכרים שהייתה לכם איתו? שששששש... זה סוד [למה השאלות חוזרות על עצמןןןןןןןןןןןןן!!!!] האם אי פעם נפרדתם או כמעט נפרדתם? כמו כולם אתם פוחדים לאבד אותו? נורא מה הייתם מוכנים לעשות כדי לשמור על האהבה שלכם? לא הרבה.. יאללה תמותו בסדר? יופי, תודה. גם אתה תמות!! זבללללללללל....

Only Dreaming

New member
It's in the water, baby.

מהו שמך?סדגש| עומר.| תאריך לידה: 13.1 מקום מגורים: חולון. כמה אחים/אחיות? 3 אחיות. צבע עיניים? כחול. צבע שיער? שטני. משקל: 69.
גובה: 1.80. אתה מנגן על משהו, אם כן אז מה? לא. על מה היית רוצה לנגן? גיטרה, זה בתהליכים. אתה אוהב לרקוד? תלוי. השחטה עצמית: יש לך קעקועים? אם כן, כמה ושל מה? לא. יש לך פירסינג? אם כן, כמה ואיפה? לא. התנסת בעבר בסמים? איזה? לא. ניסית להתאבד פעם? אם כן מתי ולמה? לא. אתה מעשן? אם כן כמה בערך ביום? לא. פרטים אינטימיים: העדפה מינית: הומו. כרגע, אתה מעדיף מערכת יחסים יציבה או משהו יותר סתמי? אם כבר, אז מע' יחסית יציבה. עם כמה בני זוג קיימת יחסי מין מלאים? 2. האם יש לך בן/בת זוג עכשיו? לא. איזה מגמה היית בביה"ס? פיסיקהכימיהערביתמחשבים. מה החלום הכי קיצוני שלך לקריירה? מאיפה לי? יש לך ידע נרחב שמשהו שלא למדת במוסד כלשהו? לאדע. קיים מקצוע שאתה לא יודע, אבל ממש מעוניין לדעת? גרפולוגיה. איזה תפקיד לא היית עושה בחיים? זונה, אבל never say never. נחייה את הרגע? סבבה. מה מתנגן עכשיו? Placebo - Drag עם כמה אנשים דיברת/מדבר בזמן הזה שאתה מחבר את השאלון הזה? אפחד. איזה עוד ישומי מחשב פתוחים? מדייה פלייר. מה הספקת כבר לעשות היום? לישון ולראות טלוויזיה. Productive, huh? מה עוד תספיק לעשות היום? לאכול ארוחת ערב ולראות סרט. ישנת טוב אתמול? Oh yeah. מעל 12 שעות. תישן טוב הלילה? לאדע. כמה שאלות כלליות מיטת יחיד, וחצי, זוגית או קומותיים? קומותיים.
עונה אהובה של השנה: חורף.
צבע אהוב: כחול. תכונה אצל בני אדם שמרגיזה אותכם יותר מכל דבר: כרגע? חוסר-אכפתיות. התקווה הכי גדולה בחיים שלכם: שיצליח לי. איפה הייתם רוצים לגור עכשיו? אני בסדר איפה שאני. מתי בפעם האחרונה.. יצאת מהבית? היום, קניתי דברים לארוחת ערב. אכלת? היום בבוקר. התנשקת? חנוכה. התאהבת? אפריל. נשבר לך הלב? אוקטובר, טכנית. צחקת? היום. בכית? לפני כמה ימים. אמרת למישהו שאתה אוהב אותו? אתמול. מישהו אמר לך שהוא אוהב אותך? היום, אחותי הקטנה. חיבקת מישהו/י? היום. עישנת? מעולם לא. שתית משקה אלכוהולי? מעולם לא. השתכרת? מעולם לא. שכבת עם מישהו/י? חנוכה. היית במועדון? חנוכה. לבשת חצאית? כשהייתי ילד קטן. קנית בגד? לאדע. אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך"? אתמול, כבר שאלתם. אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך" ובאמת התכוונת? אתמול. הקדישו לך שיר? לאזוכר. שיפרו לך את המצברוח? אתמול, כפרעליוסי ועמית. ^^ מי הבן האדם האחרון ש.. ראית? אחותי הקטנה. חשבת עליו? ההוא. התקשרת אליו? אור. התקשר אלייך? אמא. פגע בך? יובל. שימח אותך? עמית ויוסי. היום: באיזו שעה התעוררת? 3 וחצי.
מה/מי העיר אותך? הזמן. מה היה הדבר הראשון שאמרת? לא זוכר. מה היה הדבר הראשון ששמעת? שניה, אני אבדוק ביומן. לא זוכר! מה היה השיר הראשון ששמעת? אני חושב שRegina Spekor - Oedipus. מה אכלת? ביצה-עין. ^^ איזו מחשבה הכי העסיקה אותך? זה פרטי. מיקום כרגע: מול המחשב, יא עמות. חג מעודף: פורים. ערוץ מועדף: הוט אקסטרה. ^^ מילה אהובה: לאדע. להקה אהובה: K's Choice, כתמיד. איזה כיתה אתה: י"א. בדיחה שגרמה לך לצחוק: נשר אחד נכנס למפעל בירה. אחד הפועלים אומר לו: "אתה יודע שיש בירה על שמך?", ואז הנשר אומר "באמת? יש בירה נחום?". הבנאדם הכי יפה שראית: יש מצב שדניאל.
הפאדיחה הכי גדולה שלך: לאדע. הדבר הכי מטורף שעשית: שמעו, עשיתי הרבה דברים מטורפים, אני לא עוקב. הדבר הכי מטורף שאמרת למישהו: סתמו ת'פה וזהו, אה? אתה חושב שאתה יפה? יאפ. אתה חושב שאתה צבוע? לפעמים. אתה חושב שאתה קנאי? לא. אתה חושב שאתה קרצייה? לא. אתה חושב שאתה עקשן? קצת, כן. אתה אוהב את עצמך? אני מניח. בזבזן או חסכן? בזבזן, לצערי. בנאדם ש: שונא/ת: יש אחד. אוהב/ת: כלמיני. מתגעגע/ת אליו: יוסי. חסר לך: סתמו. עושה לך טוב להיות איתו: יש כמה. הכי מצחיק: אור.
הכי דפוק: לאדע. הכי מוזר: טל. אבל המילה הנכונה היא אקסצנטרי.
הכי כיף לדבר איתו: יש כמה. איפה היית רוצה לגור בארץ? שאלתם כבר! איזה סידרה נוסטלגית אתה אוהב? לאדע. יש לך פלאפון? יאפ. למי אתה מתקשר הכי הרבה? בקושי מתקשר. איזה צלצול יש לך? היהודים - אלה. הקול הכי יפה ששמעת? לאדע. איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? אחד מהאלה של XP, הזה עם הכי הרבה כחול. ושומר מסך? אין, זה מעצבן. את רוצה להיות זמרת? לא, וגם לא זמר. את רוצה להיות שחקנית? גם לא שחקן. אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתפת? לא, איכסה! אמרו לך פעם שאוהבים אותך? יאפ. כשאתה אומר "אני אוהב אותך" אתה מתכוון לזה? יאפ. איפה את רוצה פירסינג? בגבה. אם היית מוצאת מיליון שקל מה היית עושה בו? משתמש. מה החלום שלך? לאדע. ללכת לישון ולברר? איך חגגת את תחילת השנה?
!!! ציינ/י דבר אחד שאת/ה הכי מצפה לו השנה:? קיץ. ציינ/י דבר אחד שאת/ה חושש מפניו: איןליכח. איזה סילבסטר הכי זכור לך? האחרון או זה שלפניו. [כפרעליותם.] איזה אדם `גילית מחדש` השנה? לאדע. איזה אירוע היית מוחק מהשנה? אוי, תסתמו, כל כך.
באיזה רגע בשנה הרגשת שבירה? הרבה כאלה. איזה אירוע עשה לך טוב השנה? יו, רציני, סתמו ת'פה. על מה את/ה מצטער/ת שעשית השנה? יש משהו. מקום בו הכי נהנת? לאדע. אירוע שהכי השפיע עליך? אוי, סתמו! אירוע שאיכזב אותך? שקט. כמה פעמים אמרת לעצמך `שהשנה כבר תיגמר`? לאדע.

Only Dreaming

New member
שיט! ההדגשה לא יצאה טוב.

האם אי פעם אהבתם מישהו שלא אהב אתכם? יאפ. אם כן, כמה זמן? חצי שנה. ניסיתם להתחיל איתו? יאפ. הייתם איתו בקשר רומנטי כלשהו? לא רומנטי. התנשקתם איתו? לא. האם עכשיו יש לכם אהבה כלפי מישהו שאינו מחזיר לכם אהבה? אין לי מושג. מה האכזבה הכי גדולה שנגרמה לכם מאדם שאהבתם? יש מספיק. מהי הסיבה הכי טיפשית שבגללה לא קיימתם קשר רומנטי עם אדם שרציתם? יש מספיק. אם הייתם מגלים אחרי כמה זמן כשכבר הפסקתם לאהוב מישהו שהוא גם אהב אתכם והכל היה פיספוס אחד גדול, איך הייתם מגיבים? "באסה". אקסים: כמה אקסים יש לכם? 2 וחצי. האם אתם אוהבים איזה אקס שלכם עדיין? תגדירו "אוהבים". האם אי פעם הייתה לכם פרידה קשה במיוחד?
!!! האם אי פעם שמרתם על קשר עם האקסים אחרי הפרידה? כן. מאמינים שאקסים יכולים להיות ידידים? כן. מה נשאר לכם מהאקסים – רגשות, געגועים, זיכרונות, שברון לב או מעגל לא סגור? קופסה. האם הייתם רוצים לשבת עם אחד מהם לשיחה כדי לסדר עניינים שעוד לא סגורים?
!!! הודגש באמצעות מדגישומטיק אהוב לבי האמיתי.

BIoNdY

New member
בהחלט יחי השיעמום

כללי: מהו שמך? נועם תאריך לידה: 8.11.90 מקום מגורים: צורן כמה אחים/אחיות? אח ואחות צבע עיניים? פיפי =] צבע שיער? חום משקל: 65 גובה: מטר שבעים ומשהו חחח אתה מנגן על משהו, אם כן אז מה? מיתרי הקול על מה היית רוצה לנגן? מספיק לי =] אתה אוהב לרקוד? לא ממש השחטה עצמית: יש לך קעקועים? אם כן, כמה ושל מה? לא ולא יהיו יש לך פירסינג? אם כן, כמה ואיפה? לא ולא יהיו התנסת בעבר בסמים? איזה? לא ולא יהיה ניסית להתאבד פעם? אם כן מתי ולמה? לא ולא נראה לי שיהיה אתה מעשן? אם כן כמה בערך ביום? לא ולא יהיה פרטים אינטימיים: העדפה מינית: בנים =] כרגע, אתה מעדיף מערכת יחסים יציבה או משהו יותר סתמי? יציבה עם כמה בני זוג קיימת יחסי מין מלאים? 0 האם יש לך בן/בת זוג עכשיו? לא איזה מגמה היית בביה"ס? למה הייתי? עדיין... תקשורת תיאטרון מה החלום הכי קיצוני שלך לקריירה? לשחק ולשיר יש לך ידע נרחב שמשהו שלא למדת במוסד כלשהו? אממ... לא קיים מקצוע שאתה לא יודע, אבל ממש מעוניין לדעת? אמממ לא חושב חחח איזה תפקיד לא היית עושה בחיים? בחיים אני לא יהיה מורה או כל דבר שקשור לבצפר נחייה את הרגע? מה מתנגן עכשיו? כלום.. חחח אין רמקולים עם כמה אנשים דיברת/מדבר בזמן הזה שאתה מחבר את השאלון הזה? 0 איזה עוד ישומי מחשב פתוחים? למה נראה לי שכבר עשיתי את השאלון הזה מה הספקת כבר לעשות היום? לישון, מבחן ביהסטוריה, לישון מה עוד תספיק לעשות היום? כלום ישנת טוב אתמול? לא תישן טוב הלילה?מאוד =] כמה שאלות כלליות מיטת יחיד, וחצי, זוגית או קומותיים? וחצי עונה אהובה של השנה: אביב צבע אהוב: לבן. אדם... תכונה אצל בני אדם שמרגיזה אותכם יותר מכל דבר: שאנשים לא מאמינים בעצמם התקווה הכי גדולה בחיים שלכם: לא יודע איפה הייתם רוצים לגור עכשיו? בעולם אחר מתי בפעם האחרונה.. יצאת מהבית? לפני שלוש שעות אכלת? לפני שעה התנשקת? גלגול קודם התאהבת? "להתאהב כל יום מחדש" נשבר לך הלב? כנ"ל צחקת? היום בטו חמתי שו אבל לא זוכר בכית?לפני כמה ימים אמרת למישהו שאתה אוהב אותו? אתמול או אפילו היום מישהו אמר לך שהוא אוהב אותך? כנ"ל חיבקת מישהו/י? היום עישנת? גלגול קודם שתית משקה אלכוהולי? כנ"ל השתכרת? כנ"ל שכבת עם מישהו/י? כנ"ל היית במועדון? לפני שנה בערך חח לבשת חצאית? גלגול קודם וגם זה לא בטוח קנית בגד? יום שבת שעבר אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך"? לחברים משפחה וכאלה כמעט כל יום אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך" ובאמת התכוונת? לפני שנה הקדישו לך שיר? אמממ לא נראה לי הקדישו לי שיר שיפרו לך את המצברוח?כל יום =] מי הבן האדם האחרון ש.. ראית?אחותי חשבת עליו? גל... התקשרת אליו? אור =] התקשר אלייך? צילי פגע בך? עידן... שימח אותך? אור היום: באיזו שעה התעוררת? 7... גרר מה/מי העיר אותך? השעון המעורר מה היה הדבר הראשון שאמרת? כוס אמק היום מבחן בהיסטוריה מה היה הדבר הראשון ששמעת את השעון המעורר מה היה השיר הראשון ששמעת? "כשאת איתי" - רן דנקר (השעון המעורר) מה אכלת? כריות עם חלב (נשמע נוראי אבל בכל זאת) איזו מחשבה הכי העסיקה אותך? שיש היום מבחן בהיסטוריה מיקום כרגע: שביל החלב - מערכת השמש - כדור הארץ - אסיה - ישראל - מחוז מרכז - אזור השרון - צורן - בית - חדר מחשב - כיסא =] חג מעודף: פורים =] ערוץ מועדף: יס ישראלי מילה אהובה: אהבה להקה אהובה: אין איזה כיתה את: י"א בדיחה שגרמה לך לצחוק: יש מלא מהכל אני צוחק הבנאדם הכי יפה שראית: רן דנקר הפאדיחה הכי גדולה שלך: היו מלא הדבר הכי מטורף שעשית: אמרתי לסטרייט "אני אוהב אותך"... ודאגתי ששחקנים של הפועל חיפה יתקשרו אליו ויגידו לו מזל טוב ביום הולדת הדבר הכי מטורף שאמרת למישהו: אני אוהב אותך חחח את חושבת שאת יפה? ככה את חושבת שאת צבועה? לא את חושבת שאת קנאית? אממ פה ושם קצת את חושבת שאת קרצייה? לפעמים את חושבת שאת עקשנית? כן את אוהבת את עצמך? יש דברים שכן ויש דברים שלא בזבזנית או חסכנית? בזבזן זאת מחמאה בנאדם ש: שונא/ת: לא קיים אוהב/ת: גל.. מתגעגע/ת אליו: אמא חסר לך: אמא עושה לך טוב להיות איתו: יש מלא... גל, נופר, אור, קיש, צילי.. כל החברים הקרובים קיצר הכי מצחיק: דור חחח הכי דפוק: גם הכי מוזר: תום הכי כיף לדבר איתו: קיש.. נופר... אור.. איפה היית רוצה לגור בארץ? איפה שאני גר עכשיו איזה סידרה נוסטלגית את אוהבת?פיטר פן יש לך פלאפון? אכן למי אתה מתקשר הכי הרבה? לחברים איזה צלצול יש לך? "דרך ארוכה" הקול הכי יפה ששמעת? של גל חחח =] איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? של הכלב שלי ושומר מסך? אין את רוצה להיות זמרת? יאפ את רוצה להיות שחקנית? יאפ אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתפת? אממ יכול להיות... אמרו לך פעם שאוהבים אותך? כן כשאת אומרת אני אוהבת אותך את מתכוונת לזה? תמיד איפה את רוצה פירסינג? לא רוצה אם היית מוצאת מיליון שקל מה היית עושה בו? נראה לי תורם מה החלום שלך? להיות מישהו אחר איך חחגת את תחילת השנה? בלהיות בבית ציינ/י דבר אחד שאת/ה הכי מצפה לו השנה:? החופש הגדול ציינ/י דבר אחד שאת/ה חושש מפניו: הבגרויות איזה סילבסטר הכי זכור לך? כולם אותו דבר איזה אדם `גילת מחדש` השנה? אף אחד איזה אירוע היית מוחק מהשנה?אף אחד.. באמת... באיזה רגע בשנה הרגשת שבירה?השנה.. היום איזה אירוע עשה לך טוב השנה? לספר לגל על מה את/ה מצטער/ת שעשית השנה? לא מצטער על כלום מקום בו הכי נהנת? בצפר אירוע שהכי השפיע עליך? שסיפרתי לגל אירוע שאיכזב אותך? לא היה ולא נברא כמה פעמים אמרת לעצמך `שהשנה כבר תיגמר`? מהרגע שהיא התחילה האם אי פעם אהבתם מישהו שלא אהב אתכם? וזה קורא ברגע זה אם כן, כמה זמן? שלוש שנים בינתיים ניסיתם להתחיל איתו? כן הייתם איתו בקשר רומנטי כלשהו? לא התנשקתם איתו? לא האם עכשיו יש לכם אהבה כלפי מישהו שאינו מחזיר לכם אהבה? כן מה האכזבה הכי גדולה שנגרמה לכם מאדם שאהבתם? כשגילתי שהוא לא המלאך שחשבתי שהוא מהי הסיבה הכי טיפשית שבגללה לא קיימתם קשר רומנטי עם אדם שרציתם? שהוא סטריייט.. אופסס אם הייתם מגלים אחרי כמה זמן כשכבר הפסקתם לאהוב מישהו שהוא גם אהב אתכם והכל היה פיספוס אחד גדול, איך הייתם מגיבים? לא יודע.. אולי אפשר לנסות להחיות את הרגש.. זוגיות: אתם נמצאים בקשר רומנטי עכשיו?לא אם כן, אתם אוהבים אותו?-- והוא, אוהב אתכם?-- כמה זמן אתם יחד?--- איך הכרתם?--- מה אתם הכי אוהבים בו?--- מה גרם לכם לבחור דווקא בו?--- אתם רבים?--- מה החוויה הכי טובה שאתם זוכרים שהייתה לכם איתו?--- האם אי פעם נפרדתם או כמעט נפרדתם?------ אתם פוחדים לאבד אותו?------- מה הייתם מוכנים לעשות כדי לשמור על האהבה שלכם?----- אקסים: כמה אקסים יש לכם? 0 האם אתם אוהבים איזה אקס שלכם עדיין?---- האם אי פעם הייתה לכם פרידה קשה במיוחד?--- האם אי פעם שמרתם על קשר עם האקסים אחרי הפרידה?------- מאמינים שאקסים יכולים להיות ידידים?--------- מה נשאר לכם מהאקסים – רגשות, געגועים, זיכרונות, שברון לב או מעגל לא סגור?-------- האם הייתם רוצים לשבת עם אחד מהם לשיחה כדי לסדר עניינים שעוד לא סגורים?-------

etieti1

New member
../images/Emo79.gif

כללי: מהו שמך?אתי תאריך לידה:13.8.90 מקום מגורים:חסוי כמה אחים/אחיות?2 צבע עיניים?ירוק צבע שיער?חום בהיר משקל:חסוי גובה:מטר 60 אני חושבת... אתה מנגן על משהו, אם כן אז מה?כלוםX: על מה היית רוצה לנגן?תופים אתה אוהב לרקוד?אכן חח השחטה עצמית: יש לך קעקועים? אם כן, כמה ושל מה?אין יש לך פירסינג? אם כן, כמה ואיפה?באף היה התנסת בעבר בסמים? איזה?לא'דעת ניסית להתאבד פעם? אם כן מתי ולמה?לפני שנה,דיאטת רצח...X: אתה מעשן? אם כן כמה בערך ביום?פעם ב... פרטים אינטימיים: העדפה מינית: שירןD: כרגע, אתה מעדיף מערכת יחסים יציבה או משהו יותר סתמי?יציבה עם כמה בני זוג קיימת יחסי מין מלאים?אף אחד האם יש לך בן/בת זוג עכשיו?כן איזה מגמה היית בביה"ס?ג"ג מה החלום הכי קיצוני שלך לקריירה? יש לך ידע נרחב שמשהו שלא למדת במוסד כלשהו?לא'דעת קיים מקצוע שאתה לא יודע, אבל ממש מעוניין לדעת?X: איזה תפקיד לא היית עושה בחיים?זונה חחח נחייה את הרגע?מקווה חח מה מתנגן עכשיו?מרי לנצח עם כמה אנשים דיברת/מדבר בזמן הזה שאתה מחבר את השאלון הזה?1 איזה עוד ישומי מחשב פתוחים?אין לי כוח. מה הספקת כבר לעשות היום?X: מה עוד תספיק לעשות היום?להתכונן למבחן בתנ"ך ישנת טוב אתמול?לא תישן טוב הלילה?לא חושבת כמה שאלות כלליות מיטת יחיד, וחצי, זוגית או קומותיים?יחיד עונה אהובה של השנה: לא יודעת צבע אהוב:הכל חח תכונה אצל בני אדם שמרגיזה אותכם יותר מכל דבר:קנאות התקווה הכי גדולה בחיים שלכם:שיהיה טוב! איפה הייתם רוצים לגור עכשיו?לונדון מתי בפעם האחרונה.. יצאת מהבית?אתמול אכלת?אתמול התנשקת?לפני שבוע וחצי התאהבת?עכשיו אני מאוהבת.. נשבר לך הלב?ממזמן וטוב שכך:) צחקת?אתמול בערך... בכית?אתמולS: אמרת למישהו שאתה אוהב אותו?אתמול מישהו אמר לך שהוא אוהב אותך?כן:) חיבקת מישהו/י? לא עישנת?לא שתית משקה אלכוהולי?לא השתכרת?לא שכבת עם מישהו/י?לאאאאאא היית במועדון?לא לבשת חצאית?לאX: קנית בגד?חח מחר אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך"?כן אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך" ובאמת התכוונת?בארור! הקדישו לך שיר?כיין:) שיפרו לך את המצברוח?לא מי הבן האדם האחרון ש.. ראית?אמא שליS: חשבת עליו?שירןD: התקשרת אליו?שירן.... התקשר אלייך?יסמין חח פגע בך?הילה שימח אותך?מיכל היום: באיזו שעה התעוררת?9 מה/מי העיר אותך?אפאחד מה היה הדבר הראשון שאמרת?דובי חח מה היה הדבר הראשון ששמעת?אממ הכוס הכחולה חח מה היה השיר הראשון ששמעת?הכוס הכחולה מה אכלת?שוארמה חחח איזו מחשבה הכי העסיקה אותך?חח שירן חח מיקום כרגע: X: חג מעודף:פורים:) ערוץ מועדף: יס 1 מילה אהובה:תשוקה:) להקה אהובה:סינרגיה איזה כיתה את: יא' בדיחה שגרמה לך לצחוק: לא זוכרת... הבנאדם הכי יפה שראית:שירן:) הפאדיחה הכי גדולה שלך:שכמעט נפלתי מהמדרגות של האוטובוס?XD הדבר הכי מטורף שעשית:לא זוכרת... הדבר הכי מטורף שאמרת למישהו:אני אוהבת אותך חח את חושבת שאת יפה?X: את חושבת שאת צבועה?לא'דעת חחח את חושבת שאת קנאית?אולי את חושבת שאת קרצייה?לא את חושבת שאת עקשנית?מאוד:) את אוהבת את עצמך?נופ בזבזנית או חסכנית?חסכנית ובזבזנית לנסיעות חח בנאדם ש: שונא/ת:X: אוהב/ת:שירן:) מתגעגע/ת אליו:שירן חסר לך:שירן עושה לך טוב להיות איתו:שירן חח הכי מצחיק:מטר חח הכי דפוק:מטר XD הכי מוזר:מטר מוחעחע הכי כיף לדבר איתו:שירןD: איפה היית רוצה לגור בארץ?ת"א איזה סידרה נוסטלגית את אוהבת?אהבתי פעם O.C יש לך פלאפון?כן למי אתה מתקשר הכי הרבה?שירן איזה צלצול יש לך?סתם מעפן הקול הכי יפה ששמעת?שירן איזה רקע יש לך בשולחן עבודה?שלג חח ושומר מסך?דגיםXD את רוצה להיות זמרת?אולי את רוצה להיות שחקנית?אולי אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתפת?חח יש מצב אמרו לך פעם שאוהבים אותך?כן כשאת אומרת אני אוהבת אותך את מתכוונת לזה?כן! איפה את רוצה פירסינג?באף אם היית מוצאת מיליון שקל מה היית עושה בו?קונה לי דירה:) מה החלום שלך?לחיות את הרגע בלי לדפוק חשבון חח איך חחגת את תחילת השנה?חראS: ציינ/י דבר אחד שאת/ה הכי מצפה לו השנה:?אממ להצליח ציינ/י דבר אחד שאת/ה חושש מפניו:הפרדה,לא רוצה לחשוב על זה בכלל איזה סילבסטר הכי זכור לך?הזה חחח איזה אדם `גילת מחדש` השנה?אממ מה ז"א?חח איזה אירוע היית מוחק מהשנה?מסע מבראשית באיזה רגע בשנה הרגשת שבירה?לא זכור לי:) איזה אירוע עשה לך טוב השנה?22.1:) על מה את/ה מצטער/ת שעשית השנה?לא יודעת... מקום בו הכי נהנת?ת"א חח אירוע שהכי השפיע עליך?לא יודעת אירוע שאיכזב אותך?מסע מבראשיתS: כמה פעמים אמרת לעצמך `שהשנה כבר תיגמר`?הרבה חח האם אי פעם אהבתם מישהו שלא אהב אתכם?כה:/ אם כן, כמה זמן?חצי שנה והיה מקרה של 5 שניםS: ניסיתם להתחיל איתו?לא הייתם איתו בקשר רומנטי כלשהו?לא התנשקתם איתו?לא האם עכשיו יש לכם אהבה כלפי מישהו שאינו מחזיר לכם אהבה?לא מה האכזבה הכי גדולה שנגרמה לכם מאדם שאהבתם?שהוא סטרייטיS: מהי הסיבה הכי טיפשית שבגללה לא קיימתם קשר רומנטי עם אדם שרציתם?שהו הומופוב אם הייתם מגלים אחרי כמה זמן כשכבר הפסקתם לאהוב מישהו שהוא גם אהב אתכם והכל היה פיספוס אחד גדול, איך הייתם מגיבים?לא יודעת חח זוגיות: אתם נמצאים בקשר רומנטי עכשיו?כן אם כן, אתם אוהבים אותו?בארוררררר והוא, אוהב אתכם?כן כמה זמן אתם יחד?פחות מחודש איך הכרתם?באיגי מה אתם הכי אוהבים בו?רומנטית:) מה גרם לכם לבחור דווקא בו?מקסימה! אתם רבים?לא מה החוויה הכי טובה שאתם זוכרים שהייתה לכם איתו?שהיא באה אליXD האם אי פעם נפרדתם או כמעט נפרדתם?אמא שלי רוצה שאני אפרדS: אתם פוחדים לאבד אותו?כע): מה הייתם מוכנים לעשות כדי לשמור על האהבה שלכם?להלחם? אקסים: כמה אקסים יש לכם?3 האם אתם אוהבים איזה אקס שלכם עדיין?לא האם אי פעם הייתה לכם פרידה קשה במיוחד?כן האם אי פעם שמרתם על קשר עם האקסים אחרי הפרידה?בארור מאמינים שאקסים יכולים להיות ידידים?כן:) מה נשאר לכם מהאקסים – רגשות, געגועים, זיכרונות, שברון לב או מעגל לא סגור?מעגל לא סגור וזיכרונות האם הייתם רוצים לשבת עם אחד מהם לשיחה כדי לסדר עניינים שעוד לא סגורים?כה

פiצ 15

New member
../images/Emo118.gif אז נדבר על הכל

כללי: מהו שמך? מג. תאריך לידה: 28.10.1990 מקום מגורים: חור. כמה אחים/אחיות? 2 בהמות. צבע עיניים? שחור. צבע שיער? שחור. משקל: לאדעת בדיוק גובה: מטר ופיסטוק. אתה מנגן על משהו, אם כן אז מה? על הקופסא של השוקולית. על מה היית רוצה לנגן? תופים. אתה אוהב לרקוד? לא חח השחטה עצמית: יש לך קעקועים? אם כן, כמה ושל מה? בקרוב. יש לך פירסינג? אם כן, כמה ואיפה? 5 [לובים, הליקס, טראגוס, לשון וגבה] התנסת בעבר בסמים? איזה?
ניסית להתאבד פעם? אם כן מתי ולמה? לא. אתה מעשן? אם כן כמה בערך ביום? לא קבוע בכלל. פרטים אינטימיים: העדפה מינית: צד ימין. כרגע, אתה מעדיף מערכת יחסים יציבה או משהו יותר סתמי? מערכת יחסים. עם כמה בני זוג קיימת יחסי מין מלאים?
האם יש לך בן/בת זוג עכשיו? דיי נו ;[ איזה מגמה היית בביה"ס? הייתי?! תקשורת :X מה החלום הכי קיצוני שלך לקריירה? מתופפת. יש לך ידע נרחב שמשהו שלא למדת במוסד כלשהו? חחח מה? קיים מקצוע שאתה לא יודע, אבל ממש מעוניין לדעת? תקשורת איזה תפקיד לא היית עושה בחיים? פרסומאית!!! נחייה את הרגע? בוודאי. מה מתנגן עכשיו? יפתי - הלילה יעבור עם כמה אנשים דיברת/מדבר בזמן הזה שאתה מחבר את השאלון הזה? אחת ויחידה :] איזה עוד ישומי מחשב פתוחים? שיחה, מסנ, youtube מה הספקת כבר לעשות היום? להנות מנסיעה ארוכה מירושלים. מה עוד תספיק לעשות היום? להיפגש עם חברים. ישנת טוב אתמול? ממש ממש ממש לא. תישן טוב הלילה? בתקווה שכן. כמה שאלות כלליות מיטת יחיד, וחצי, זוגית או קומותיים? וחצי וקומותיים. עונה אהובה של השנה: סתיו צבע אהוב: כחול, חום, אדום דהוי.. תכונה אצל בני אדם שמרגיזה אותכם יותר מכל דבר: אדישות התקווה הכי גדולה בחיים שלכם: וואי, יא כבדים. איפה הייתם רוצים לגור עכשיו? בצפון, לידה. מתי בפעם האחרונה.. יצאת מהבית? שישי בצהריים אכלת? לפני מלא שעות התנשקת? חחחחחחחחחחחחחחחח :X התאהבת? חצי שנה.. או קצת יותר. נשבר לך הלב? ^^ צחקת? היום. בכית? היום. אמרת למישהו שאתה אוהב אותו? היום. מישהו אמר לך שהוא אוהב אותך? היום. חיבקת מישהו/י? היום. עישנת? היום. שתית משקה אלכוהולי? היום. חחחחחחחחחח השתכרת? היום. שכבת עם מישהו/י? היום. חחח סתם היית במועדון? לפני מלא זמן. רישפון לבשת חצאית? אף פעם! קנית בגד? מממ מזמן. אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך"? היום. אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך" ובאמת התכוונת? היום. הקדישו לך שיר? מממ לא זוכרת. שיפרו לך את המצברוח? היום. מי הבן האדם האחרון ש.. ראית? אשרי חשבת עליו? היא. התקשרת אליו? אמא התקשר אלייך? אמא פגע בך? פגע במת? אקסית שימח אותך? טל אחותי היום: באיזו שעה התעוררת? חחחחחח לא ישנתי בכלל. מה/מי העיר אותך? איוו הכלב של טל מה היה הדבר הראשון שאמרת? "כוסאמאשלך איוו רד לי מהציצי!!!" מה היה הדבר הראשון ששמעת איוו מה היה השיר הראשון ששמעת? חחחחחחחח הלילה יעבור מה אכלת? פסטה עם גבינה
איזו מחשבה הכי העסיקה אותך? מממ לאדעת מיקום כרגע: חדר. חג מעודף: פורים ערוץ מועדף: 7 מילה אהובה: טוטה להקה אהובה: לייפהאוס איזה כיתה את: י"א בדיחה שגרמה לך לצחוק: צ'אקי!!! לאמשנה הבנאדם הכי יפה שראית: פולי מאבודות והוזות
הפאדיחה הכי גדולה שלך: חחחח עזבו הדבר הכי מטורף שעשית: השתכרתי הדבר הכי מטורף שאמרת למישהו: אם את רוצה להרוג אותך, תהרגי גם אותי. את חושבת שאת יפה? כן את חושבת שאת צבועה? לא את חושבת שאת קנאית? שצריך. את חושבת שאת קרצייה? לפעמים חח את חושבת שאת עקשנית? מאוד. את אוהבת את עצמך? כן בזבזנית או חסכנית? בזבזנית בנאדם ש: שונא/ת: אפח'ד. אוהב/ת: אוהו. מתגעגע/ת אליו: היא. חסר לך: אבא עושה לך טוב להיות איתו: טל הכי מצחיק: שקד הכי דפוק: שקד הכי מוזר: חחחח אני הכי כיף לדבר איתו: אוחחח טל איפה היית רוצה לגור בארץ? צפון. איזה סידרה נוסטלגית את אוהבת? פלפלת יש לך פלאפון? כה למי אתה מתקשר הכי הרבה? לאמא חח איזה צלצול יש לך? מגניב, של מלך האריות הקול הכי יפה ששמעת? יפתי חחחחחחחחחחחחח איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? ים ושומר מסך? כוכבים מוזרים את רוצה להיות זמרת? לא את רוצה להיות שחקנית? לאדעת אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתפת? ישמצב אמרו לך פעם שאוהבים אותך? כה מה אני מסכנה? כשאת אומרת אני אוהבת אותך את מתכוונת לזה? כה איפה את רוצה פירסינג? מ'כפת לכם!? אם היית מוצאת מיליון שקל מה היית עושה בו? קונה אוטו ונוסעת בכל הארץ מה החלום שלך? להיות מאושרת איך חחגת את תחילת השנה? בשינה עמוקה ציינ/י דבר אחד שאת/ה הכי מצפה לו השנה:? אוח שקט ציינ/י דבר אחד שאת/ה חושש מפניו: לאדעת, תעודות? איזה סילבסטר הכי זכור לך? מילניום איזה אדם `גילת מחדש` השנה? שורטי חח איזה אירוע היית מוחק מהשנה? חודש יולי אוגוסט באיזה רגע בשנה הרגשת שבירה? יולי אוגוסט איזה אירוע עשה לך טוב השנה? 11.5, הוא עשה גם רע. על מה את/ה מצטער/ת שעשית השנה? לאדעת מקום בו הכי נהנת? ירושלים, הנה אני בא! אירוע שהכי השפיע עליך? 11.5 אירוע שאיכזב אותך? בגידה. כמה פעמים אמרת לעצמך `שהשנה כבר תיגמר`? חחח לא אמרתי האם אי פעם אהבתם מישהו שלא אהב אתכם? כן אם כן, כמה זמן? 3 חודשים? ניסיתם להתחיל איתו? כן הייתם איתו בקשר רומנטי כלשהו? לא התנשקתם איתו? לא האם עכשיו יש לכם אהבה כלפי מישהו שאינו מחזיר לכם אהבה? לא נראלי. מה האכזבה הכי גדולה שנגרמה לכם מאדם שאהבתם? בגידה. מהי הסיבה הכי טיפשית שבגללה לא קיימתם קשר רומנטי עם אדם שרציתם? אוח, כי הייתי ילדה קטנה ומפגרת. אם הייתם מגלים אחרי כמה זמן כשכבר הפסקתם לאהוב מישהו שהוא גם אהב אתכם והכל היה פיספוס אחד גדול, איך הייתם מגיבים? באסה. זוגיות: אתם נמצאים בקשר רומנטי עכשיו? דיי נו ;[ אם כן, אתם אוהבים אותו? -- והוא, אוהב אתכם? -- כמה זמן אתם יחד? -- איך הכרתם? -- מה אתם הכי אוהבים בו? -- מה גרם לכם לבחור דווקא בו? -- אתם רבים? -- מה החוויה הכי טובה שאתם זוכרים שהייתה לכם איתו? -- האם אי פעם נפרדתם או כמעט נפרדתם? -- אתם פוחדים לאבד אותו? -- מה הייתם מוכנים לעשות כדי לשמור על האהבה שלכם? הכל. אקסים: כמה אקסים יש לכם? 3. האם אתם אוהבים איזה אקס שלכם עדיין? לא ותודה לאל שלא. האם אי פעם הייתה לכם פרידה קשה במיוחד? כן. האם אי פעם שמרתם על קשר עם האקסים אחרי הפרידה? כן מאמינים שאקסים יכולים להיות ידידים? כן, אבל לא אמיתי וידיד טוב כמו שצריך. מה נשאר לכם מהאקסים – רגשות, געגועים, זיכרונות, שברון לב או מעגל לא סגור? כאב. כאב גדול מאוד. האם הייתם רוצים לשבת עם אחד מהם לשיחה כדי לסדר עניינים שעוד לא סגורים? לא.

yotem 16

New member
לא נרדם בלע../images/Emo83.gif

כללי: מהו שמך? יותם תאריך לידה: 21.5 מקום מגורים: בבית כמה אחים/אחיות? שניים צבע עיניים? חום צבע שיער? חום משקל: גובה: אתה מנגן על משהו, אם כן אז מה? - על מה היית רוצה לנגן? פסנתר אתה אוהב לרקוד? יאפ השחטה עצמית: יש לך קעקועים? אם כן, כמה ושל מה? לא יש לך פירסינג? אם כן, כמה ואיפה? גבה, נזם, לובים התנסת בעבר בסמים? איזה? לא ניסית להתאבד פעם? אם כן מתי ולמה? לא אתה מעשן? אם כן כמה בערך ביום? לא פרטים אינטימיים: העדפה מינית: בנים כרגע, אתה מעדיף מערכת יחסים יציבה או משהו יותר סתמי? אף אחד מהם עם כמה בני זוג קיימת יחסי מין מלאים? כמה שיותר *לא עניינכם* האם יש לך בן/בת זוג עכשיו? לא איזה מגמה היית בביה"ס? אומנות מה החלום הכי קיצוני שלך לקריירה? לא יודע, אבל צריך שיהיה הרבה כסף יש לך ידע נרחב שמשהו שלא למדת במוסד כלשהו? ציור ועריכה קיים מקצוע שאתה לא יודע, אבל ממש מעוניין לדעת? הרבה איזה תפקיד לא היית עושה בחיים? Never say never נחייה את הרגע? מה מתנגן עכשיו? כלום עם כמה אנשים דיברת/מדבר בזמן הזה שאתה מחבר את השאלון הזה? אףאחד איזה עוד ישומי מחשב פתוחים? מסנג'ר מה הספקת כבר לעשות היום? למדתי למבחן באומנות וקניתי דברים מ- ebay מה עוד תספיק לעשות היום? לישון, אני מקווה ישנת טוב אתמול? כן תישן טוב הלילה?אינשאללה כמה שאלות כלליות מיטת יחיד, וחצי, זוגית או קומותיים? וחצי עונה אהובה של השנה: אביב צבע אהוב: כחול תכונה אצל בני אדם שמרגיזה אותכם יותר מכל דבר: אטימות התקווה הכי גדולה בחיים שלכם: משפחה איפה הייתם רוצים לגור עכשיו? בבית מתי בפעם האחרונה.. יצאת מהבית? אתמול אכלת? לפני כמה שעות התנשקת ? מתי שיצא התאהבת? נשבר לך הלב? צחקת? היום מתישהו בכית? היום, ראיתי את הפרק בבאפי שהיא מתה בעונה החמישית ;[ אמרת למישהו שאתה אוהב אותו? מישהו אמר לך שהוא אוהב אותך? חיבקת מישהו/י? מקודם עישנת? סוכות שתית משקה אלכוהולי? הרבה זמן השתכרת? אוגוסט שכבת עם מישהו/י? היית במועדון? יותר מדי זמן לבשת חצאית? קנית בגד? אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך"? אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך" ובאמת התכוונת? הקדישו לך שיר? שיפרו לך את המצברוח? מי הבן האדם האחרון ש.. ראית? אמא חשבת עליו? התקשרת אליו? ניצן התקשר אלייך? ניצן פגע בך? לוטם שימח אותך? ניצן היום: באיזו שעה התעוררת? אחת עשרה מה/מי העיר אותך? SMS של ניצן מה היה הדבר הראשון שאמרת? בוקר טוב מה היה הדבר הראשון ששמעת? לא יודע מה היה השיר הראשון ששמעת? Lets Get It Started של בלאק אייד פיז מה אכלת? חביתה גבינות סלט וכל מיני כאלה איזו מחשבה הכי העסיקה אותך? מה אני אקנה היום מיקום כרגע: חדר חג מעודף: פסח ראש השנה ערוץ מועדף: אין מילה אהובה: כלבה להקה אהובה: אוונסנס איזה כיתה את: י"א בדיחה שגרמה לך לצחוק: הבנאדם הכי יפה שראית: הפאדיחה הכי גדולה שלך: הדבר הכי מטורף שעשית: הדבר הכי מטורף שאמרת למישהו: את חושבת שאת יפה? את חושבת שאת צבועה? את חושבת שאת קנאית? את חושבת שאת קרצייה? את חושבת שאת עקשנית? את אוהבת את עצמך? בזבזנית או חסכנית? בנאדם ש: שונא/ת: אין אוהב/ת: הרבה מתגעגע/ת אליו: הרבה חסר לך: הרבה עושה לך טוב להיות איתו: ניצן הכי מצחיק: ניצן דפוק: נטלי הכי מוזר: רוני הכי כיף לדבר איתו: ניצן איפה היית רוצה לגור בארץ? בבית איזה סידרה נוסטלגית את אוהבת? יש לך פלאפון? כן למי אתה מתקשר הכי הרבה? ניצן איזה צלצול יש לך? כל מיני הקול הכי יפה ששמעת? איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? ושומר מסך? את רוצה להיות זמרת? לא את רוצה להיות שחקנית?לא אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מז מינים אותך,היית משתתפת? לא אמרו לך פעם שאוהבים אותך? כן כשאת אומרת אני אוהבת אותך את מתכוונת לזה? לפעמים איפה את רוצה פירסינג? בתחת אם היית מוצאת מיליון שקל מה היית עושה בו? ראה תשובה קודמת מה החלום שלך? איך חחגת את תחילת השנה? ציינ/י דבר אחד שאת/ה הכי מצפה לו השנה:? ציינ/י דבר אחד שאת/ה חושש מפניו: איזה סילבסטר הכי זכור לך? איזה אדם `גילת מחדש` השנה? איזה אירוע היית מוחק מהשנה? באיזה רגע בשנה הרגשת שבירה? איזה אירוע עשה לך טוב השנה? על מה את/ה מצטער/ת שעשית השנה? מקום בו הכי נהנת? אירוע שהכי השפיע עליך? אירוע שאיכזב אותך? כמה פעמים אמרת לעצמך `שהשנה כבר תיגמר`? האם אי פעם אהבתם מישהו שלא אהב אתכם? כן אם כן, כמה זמן? לאדע ניסיתם להתחיל איתו? כן הייתם איתו בקשר רומנטי כלשהו? לא התנשקתם איתו? כן האם עכשיו יש לכם אהבה כלפי מישהו שאינו מחזיר לכם אהבה? לא מה האכזבה הכי גדולה שנגרמה לכם מאדם שאהבתם? מהי הסיבה הכי טיפשית שבגללה לא קיימתם קשר רומנטי עם אדם שרציתם? אם הייתם מגלים אחרי כמה זמן כשכבר הפסקתם לאהוב מישהו שהוא גם אהב אתכם והכל היה פיספוס אחד גדול, איך הייתם מגיבים? זוגיות: אתם נמצאים בקשר רומנטי עכשיו? לא אם כן, אתם אוהבים אותו? והוא, אוהב אתכם? כמה זמן אתם יחד? איך הכרתם? מה אתם הכי אוהבים בו? מה גרם לכם לבחור דווקא בו? אתם רבים? מה החוויה הכי טובה שאתם זוכרים שהייתה לכם איתו? האם אי פעם נפרדתם או כמעט נפרדתם? אתם פוחדים לאבד אותו? מה הייתם מוכנים לעשות כדי לשמור על האהבה שלכם? אקסים: כמה אקסים יש לכם? 2.5 האם אתם אוהבים איזה אקס שלכם עדיין? לא האם אי פעם הייתה לכם פרידה קשה במיוחד? כן האם אי פעם שמרתם על קשר עם האקסים אחרי הפרידה? כן מאמינים שאקסים יכולים להיות ידידים? לא מה נשאר לכם מהאקסים – רגשות, געגועים, זיכרונות, שברון לב או מעגל לא סגור? All of the above? האם הייתם רוצים לשבת עם אחד מהם לשיחה כדי לסדר עניינים שעוד לא סגורים? כן ולא

טIcטי

New member
../images/Emo23.gif מאוהבתתת.. מחשמלתתתתתת

כללי: מהו שמך? שחףףףףףףףף תאריך לידה: 19.6 תזכרו! מקום מגורים: בבית? כמה אחים/אחיות? שתי אחיות, בעצם, שלוש ^^ צבע עיניים? שחור צבע שיער? שחור משקל: חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח גובה: קצת מדי. אתה מנגן על משהו, אם כן אז מה? על העצבים של אמא ^^ על מה היית רוצה לנגן? על העצבים שלך
אתה אוהב לרקוד? ברור. השחטה עצמית: יש לך קעקועים? אם כן, כמה ושל מה? כן, 6, תפסיקו לשאול אתם זוכרים בע"פ כבר. יש לך פירסינג? אם כן, כמה ואיפה? כן 3. כנ"ל. התנסת בעבר בסמים? איזה? חחחחחחחחחחחחחחחחחח חש. ניסית להתאבד פעם? אם כן מתי ולמה? שקט! אתה מעשן? אם כן כמה בערך ביום? הרבההההההההה פרטים אינטימיים: העדפה מינית: זכרים
כרגע, אתה מעדיף מערכת יחסים יציבה או משהו יותר סתמי? שום דבר. עם כמה בני זוג קיימת יחסי מין מלאים? שקט! האם יש לך בן/בת זוג עכשיו? איזה מגמה היית בביה"ס? עיצוב ואומנות מה החלום הכי קיצוני שלך לקריירה? טבח? יש לך ידע נרחב שמשהו שלא למדת במוסד כלשהו? קיים מקצוע שאתה לא יודע, אבל ממש מעוניין לדעת? איזה תפקיד לא היית עושה בחיים? שוטר נחייה את הרגע? מה מתנגן עכשיו? חיה בסרט - עידית הלוי עם כמה אנשים דיברת/מדבר בזמן הזה שאתה מחבר את השאלון הזה? אחד. איזה עוד ישומי מחשב פתוחים? מדיה פלייר, משחק, ומסן. מה הספקת כבר לעשות היום? האמת שבוקר, אז כלום. מה עוד תספיק לעשות היום? שיעור נהיגה ושיעורים בעיצוב. ישנת טוב אתמול? חחחחחחחחח מי ישן? תישן טוב הלילה? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח כמה שאלות כלליות מיטת יחיד, וחצי, זוגית או קומותיים? וחצי עונה אהובה של השנה: סתיו צבע אהוב: ורוד תכונה אצל בני אדם שמרגיזה אותכם יותר מכל דבר: התקווה הכי גדולה בחיים שלכם: איפה הייתם רוצים לגור עכשיו? איטליההההה מתי בפעם האחרונה.. יצאת מהבית? היום :p אכלת? אתמול :O התנשקת? אמממ אמממ אמממממ, שקט! התאהבת? שקטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטט! נשבר לך הלב? צחקת? עכשיו D: בכית? פף אמרת למישהו שאתה אוהב אותו? עכשיו :O מישהו אמר לך שהוא אוהב אותך? שששששש.. חיבקת מישהו/י? ב-2 כשאחות בלונדה הלכה. עישנת? לפני שניה שתית משקה אלכוהולי? חמישי השתכרת? פפף שכבת עם מישהו/י? שששששששששש היית במועדון? חמישי לבשת חצאית? WTF?! קנית בגד? איףףףףף אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך"? אתם מה זה חופרים. אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך" ובאמת התכוונת? עוד יותר חופרים. הקדישו לך שיר? ממשששששששש חופרים. שיפרו לך את המצברוח? כשאחותית באה. מי הבן האדם האחרון ש.. ראית? אמא חשבת עליו? שקט! התקשרת אליו? אמממ מורה נהיגה? התקשר אלייך? אמממ אחות בלונדה. פגע בך? שימח אותך? אחות בלונדה היום: באיזו שעה התעוררת? מי הלך לישון? מה/מי העיר אותך? כנ"ל מה היה הדבר הראשון שאמרת? מה היה הדבר הראשון ששמעת מה היה השיר הראשון ששמעת? מה אכלת? איזו מחשבה הכי העסיקה אותך? מיקום כרגע: בבית חג מעודף: ערוץ מועדף: הוט 3 מילה אהובה: חפרתם! להקה אהובה: היהודים איזה כיתה את: חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח בדיחה שגרמה לך לצחוק: הבנאדם הכי יפה שראית: הפאדיחה הכי גדולה שלך: הדבר הכי מטורף שעשית: הדבר הכי מטורף שאמרת למישהו: את חושבת שאת יפה? לא. אתם חושבים את זה
את חושבת שאת צבועה? בהחלט ^^ את חושבת שאת קנאית? הכי כן! את חושבת שאת קרצייה? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח את חושבת שאת עקשנית? אהא. את אוהבת את עצמך? לא, אתם אוהבים
בזבזנית או חסכנית? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח בנאדם ש: שונא/ת: אוהב/ת: מתגעגע/ת אליו: חסר לך: עושה לך טוב להיות איתו: הכי מצחיק: נאניייייייייייייי
הכי דפוק: הכי מוזר: הכי כיף לדבר איתו: איפה היית רוצה לגור בארץ? איזה סידרה נוסטלגית את אוהבת? יש לך פלאפון? אחד? למי אתה מתקשר הכי הרבה? איזה צלצול יש לך? אניבאדי באט מי - ניקה הקול הכי יפה ששמעת? איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? מריה קארי. ושומר מסך? משפט כלשהו.. את רוצה להיות זמרת? כע :( את רוצה להיות שחקנית? לא :O אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתפת? ברורררררררררררררר אמרו לך פעם שאוהבים אותך? כע כשאת אומרת אני אוהבת אותך את מתכוונת לזה? בד"כ איפה את רוצה פירסינג? מדונההההההההה?#@$?#@?$?@#$ אם היית מוצאת מיליון שקל מה היית עושה בו? מדונהההההההההההההההההההה?#$@?#@?$?#@$ מה החלום שלך? איך חחגת את תחילת השנה? ציינ/י דבר אחד שאת/ה הכי מצפה לו השנה:? ציינ/י דבר אחד שאת/ה חושש מפניו: איזה סילבסטר הכי זכור לך? איזה אדם `גילת מחדש` השנה? איזה אירוע היית מוחק מהשנה? באיזה רגע בשנה הרגשת שבירה? איזה אירוע עשה לך טוב השנה? על מה את/ה מצטער/ת שעשית השנה? מקום בו הכי נהנת? אירוע שהכי השפיע עליך? אירוע שאיכזב אותך? כמה פעמים אמרת לעצמך `שהשנה כבר תיגמר`? האם אי פעם אהבתם מישהו שלא אהב אתכם? כע אם כן, כמה זמן? הרבה ניסיתם להתחיל איתו? כע הייתם איתו בקשר רומנטי כלשהו? לא התנשקתם איתו? כע האם עכשיו יש לכם אהבה כלפי מישהו שאינו מחזיר לכם אהבה? כע מה האכזבה הכי גדולה שנגרמה לכם מאדם שאהבתם? מהי הסיבה הכי טיפשית שבגללה לא קיימתם קשר רומנטי עם אדם שרציתם? אם הייתם מגלים אחרי כמה זמן כשכבר הפסקתם לאהוב מישהו שהוא גם אהב אתכם והכל היה פיספוס אחד גדול, איך הייתם מגיבים? צוחקים ואז רוצחים אותו זוגיות: אתם נמצאים בקשר רומנטי עכשיו? לא אם כן, אתם אוהבים אותו? והוא, אוהב אתכם? כמה זמן אתם יחד? איך הכרתם? מה אתם הכי אוהבים בו? מה גרם לכם לבחור דווקא בו? אתם רבים? מה החוויה הכי טובה שאתם זוכרים שהייתה לכם איתו? האם אי פעם נפרדתם או כמעט נפרדתם? אתם פוחדים לאבד אותו? מה הייתם מוכנים לעשות כדי לשמור על האהבה שלכם? אקסים: כמה אקסים יש לכם? יש האם אתם אוהבים איזה אקס שלכם עדיין? לא האם אי פעם הייתה לכם פרידה קשה במיוחד? כע האם אי פעם שמרתם על קשר עם האקסים אחרי הפרידה? כע מאמינים שאקסים יכולים להיות ידידים? כע מה נשאר לכם מהאקסים – רגשות, געגועים, זיכרונות, שברון לב או מעגל לא סגור? זכרונות בעיקר האם הייתם רוצים לשבת עם אחד מהם לשיחה כדי לסדר עניינים שעוד לא סגורים? לא.

gooligay

New member
../images/Emo26.gif התשובון שלי...

ד"א אני עונה על השאלון הזה רק כי אני בבית ספר וכולם לומדים למבחן אז אין לי מה לעשות... כללי: מהו שמך?
גל/גלי עופר. תאריך לידה:
23.05.1990. מקום מגורים:
מושב חרות, באיזור השרון. כמה אחים/אחיות?
שניים. צבע עיניים?
חום כהה. צבע שיער?
שחור. משקל:
58. גובה:
174. אתה מנגן על משהו, אם כן אז מה?
מיתרי הקול, למדתי פסנתר. על מה היית רוצה לנגן?
לחזור לפסנתר. אתה אוהב לרקוד?
מאוד. השחטה עצמית: יש לך קעקועים? אם כן, כמה ושל מה?
אין בינתיים. יש לך פירסינג? אם כן, כמה ואיפה?
אין בינתיים. התנסת בעבר בסמים? איזה?
לא. ניסית להתאבד פעם? אם כן מתי ולמה?
לא. אתה מעשן? אם כן כמה בערך ביום?
לא, זה הורס את מיתרי הקול! פרטים אינטימיים: העדפה מינית:
הומוסקסואל מוצהר, בפורום שעוסק בנטייה המינית לא כל כך אינטימי לשאול על העדפה המינית... כרגע, אתה מעדיף מערכת יחסים יציבה או משהו יותר סתמי?
בעיקרון מערכת יחסים... עם כמה בני זוג קיימת יחסי מין מלאים?
8-9. האם יש לך בן/בת זוג עכשיו?
לא, לצערי. איזה מגמה היית בביה"ס?
אני עדיין לומד, כרגע בביולוגיה וכימיה. מה החלום הכי קיצוני שלך לקריירה?
בתחום האומנותי יש הרבה חלומות, בתחום המדעי החלום הוא להפיק עובר משני תאי זרע. קיים מקצוע שאתה לא יודע, אבל ממש מעוניין לדעת?
שפות וכאלה. איזה תפקיד לא היית עושה בחיים?
וטרינריה ורפואה, יותר מדי דם בשבילי... נחייה את הרגע? מה מתנגן עכשיו?
אני בבית ספר כך שאין מוסיקה. עם כמה אנשים דיברת/מדבר בזמן הזה שאתה מחבר את השאלון הזה?
3. איזה עוד ישומי מחשב פתוחים?
עוד כמה אתרי אינטרנט. מה הספקת כבר לעשות היום?
ללכת לבית ספר ולסכם כמה דברים לגבי אחה"צ, היום בחצות נועסים למסע שכבתי של שישה ימים. מה עוד תספיק לעשות היום?
ישר אחרי בית ספר אני נוסע לסטודיו לפרויקט עם רקדן מבת שבע אחר כך יש שני שיעורי מודרני, יש ישיבת צוות של התנועה ובחצות יוצאים למסע. ישנת טוב אתמול?
ישנתי נורא, אתמול היה הערב מחול כך שמ9 בבוקר ועד עשר וחצי בלילה הייתי בבית ספר אז הייתי עייף נורא ועכשיו אני אפילו יותר וכל הגוף כואב לי
תישן טוב הלילה? פחחח, אולי באוטובוס בדרך למסע. כמה שאלות כלליות מיטת יחיד, וחצי, זוגית או קומותיים?
מיטה וחצי (או איך שקוראים לזה). עונה אהובה של השנה:
חורף
. צבע אהוב:
כחול. תכונה אצל בני אדם שמרגיזה אותכם יותר מכל דבר:
עצלנות ואי לקיחת אחריות ומנהיגות. התקווה הכי גדולה בחיים שלכם:
להצליח בתחום הקריירה שאבחר בו וכמובן למצוא בן זוג ולהקים משפחה. איפה הייתם רוצים לגור עכשיו?
קנדה... אבל אני מסתפק בצפון, אני ציוני בדם!
מתי בפעם האחרונה.. יצאת מהבית?
בבוקר. אכלת?
לפני שלוש שעות. התנשקת?
לפני כמעט חודש, יותר מדי זמן... התאהבת?
לפני חודשיים, התאהבות קלה כמו שאומרים... נשבר לך הלב?
ראו תשובה קודמת ^ צחקת?
אתמול, היו קטעים בערב מחול. בכית?
בסרט שואה שראינו לפני שבוע. אמרת למישהו שאתה אוהב אותו?
הרבה יותר מדי זמן, האמת שאף פעם לא אמרתי את זה במלוא הכוונה והכנות. מישהו אמר לך שהוא אוהב אותך?
לפני שנה.
חיבקת מישהו/י?
אתמול את אורלי שיושבת עכשיו איתי. עישנת?
אי שם בשלהי היסודי.... שתית משקה אלכוהולי?
קידוש של יום שישי, אף פעם לא שתיתי יותר מזה. השתכרת?
לעולם לא. שכבת עם מישהו/י?
כמעט חודש. היית במועדון?
מעולם לא. לבשת חצאית?
פורים לפני שנה, התחפשתי לסוד של אלאדין. קנית בגד?
כמה שבועות. אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך"?
כמעט שנה. אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך" ובאמת התכוונת?
לעולם לא. הקדישו לך שיר?
שלושה חודשים. שיפרו לך את המצברוח?
לפני כמה רגעים. מי הבן האדם האחרון ש.. ראית?
אורלי. חשבת עליו?
איזה סוג מחשבות? נראה לי שבמובן של זוגיות איתי. התקשרת אליו?
אבא, הייתי צריך להזכיר לו לקחת אותי מבית ספר. התקשר אלייך?
טל אתמול. פגע בך?
אהם... ביום שישי בחזרה עם "ורטיגו". שימח אותך?
מאי וקשת אתמול בערב מחול. גם מירי המורה שלי לתולדות המחול היתה מאוד חמודה. ההמשך יבוא...

i love gay boys

New member
../images/Emo120.gif.

כללי: מהו שמך? הדס. תאריך לידה: 20.9.89. מקום מגורים: גבעת שמואל. עוד חודש וחצי בת חפר:X כמה אחים/אחיות? 3 אחיות. צבע עיניים? כחולות-ירוקות-אפורות. צבע שיער? חום כהה. משקל: חע! ממש! גובה: 1.63. אתה מנגן על משהו, אם כן אז מה? לא ;[ על מה היית רוצה לנגן? גיטרה#@#$@# אתה אוהב לרקוד? נייט. השחטה עצמית: יש לך קעקועים? אם כן, כמה ושל מה? לא ;[ יש לך פירסינג? אם כן, כמה ואיפה? אף, גבה, לשון, פיטמה, אינדסטריאל וטראגוס. כמה זה?תחשבו לבד
. התנסת בעבר בסמים? איזה? נייט. ניסית להתאבד פעם? אם כן מתי ולמה? נייט ;[ אתה מעשן? אם כן כמה בערך ביום? דע. אנערף. 3-4. פרטים אינטימיים: העדפה מינית: סטרייטית#@#$@#$@! כרגע, אתה מעדיף מערכת יחסים יציבה או משהו יותר סתמי? יציבה. עם כמה בני זוג קיימת יחסי מין מלאים? בני זוג? פף. אחד? האם יש לך בן/בת זוג עכשיו? בתהליכים
. איזה מגמה היית בביה"ס? גרפיקה ;[ מה החלום הכי קיצוני שלך לקריירה? אנערף. יש לך ידע נרחב שמשהו שלא למדת במוסד כלשהו? לא נראליXD. קיים מקצוע שאתה לא יודע, אבל ממש מעוניין לדעת? גרפולוגיה. איזה תפקיד לא היית עושה בחיים? אנערף. נחייה את הרגע? אני מניחה. מה מתנגן עכשיו? אריק ברמן-ג'וני. עם כמה אנשים דיברת/מדבר בזמן הזה שאתה מחבר את השאלון הזה? כרגע 2. איזה עוד ישומי מחשב פתוחים? מסן/אייסיי/מדיה. מה הספקת כבר לעשות היום? ללכת לבצפר, להתקלח, לעשן, לדבר עם אנשים במסן ולאכול. מה עוד תספיק לעשות היום? שיעור נהיגה ולראות טלויזיה. ישנת טוב אתמול? דע. תישן טוב הלילה? אני מניחה. כמה שאלות כלליות מיטת יחיד, וחצי, זוגית או קומותיים? וחצי. עונה אהובה של השנה: חורף@#@#$
. צבע אהוב: כחול, סגול, אדום, שחור.. כמעט הכל. תכונה אצל בני אדם שמרגיזה אותכם יותר מכל דבר: צביעות. התקווה הכי גדולה בחיים שלכם: :S איפה הייתם רוצים לגור עכשיו? לונדון#$!@#$!@# ת"א#@$#$# מתי בפעם האחרונה.. יצאת מהבית? בבוקרXD. אכלת? לפני כמה שעותXD. התנשקת? לפני שבוע. התאהבת? >< נשבר לך הלב? >< צחקת? היום. בכית? וואי. לאדעת. אמרת למישהו שאתה אוהב אותו? אתמול. מישהו אמר לך שהוא אוהב אותך? כל הזמן
. חיבקת מישהו/י? היום? עישנת? היום. שתית משקה אלכוהולי? לפני חודש ;[ השתכרת? לפני חודש ;[ שכבת עם מישהו/י? לפני חודש+ ;[ היית במועדון? לא הולכת למועדונים#@#$ לבשת חצאית? לפני שנים רבות. קנית בגד? לפני שבועיים-שלוש. אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך"? דע. אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך" ובאמת התכוונת? דע. הקדישו לך שיר? ;[ שיפרו לך את המצברוח? היום? מי הבן האדם האחרון ש.. ראית? ברנדוןXD. חשבת עליו? מאמי. התקשרת אליו? אחותי. התקשר אלייך? אחותי. פגע בך? ששש שימח אותך? אחיינשלי. היום: באיזו שעה התעוררת? 6 ורבע ;[ מה/מי העיר אותך? הנודניק ;[ מה היה הדבר הראשון שאמרת? לא זוכרת. דברתי עם אמאXD. מה היה הדבר הראשון ששמעת? ת'קול של אמא. מה היה השיר הראשון ששמעת? יום חדש נפלא-אריק ברמן. מה אכלת? שניצלונים, סנדוויץ' ותפוז
. איזו מחשבה הכי העסיקה אותך? שידיד כועס עליי ;[ מיקום כרגע: סלון. חג מעודף: פסח. ערוץ מועדף: ויוה/HOT3. מילה אהובה: :S להקה אהובה: שייגעצ. איזה כיתה את: י"ב. בדיחה שגרמה לך לצחוק: >< הבנאדם הכי יפה שראית: וואע. לא חסרים. הפאדיחה הכי גדולה שלך: לא חסר. הדבר הכי מטורף שעשית: :S. הדבר הכי מטורף שאמרת למישהו: לא זוכרת. את חושבת שאת יפה? לפעמים. את חושבת שאת צבועה? נייט. את חושבת שאת קנאית? דע. את חושבת שאת קרצייה? דע. את חושבת שאת עקשנית? נייט. את אוהבת את עצמך? לפעמים. בזבזנית או חסכנית? חסכנית. בתקופה האחרונה די בזבזנית. בנאדם ש: שונא/ת: פף. חצי שכבה. אוהב/ת: לא חסר. מתגעגע/ת אליו: מאמי, אחותי, אחיינשלי ועוד מלא מהפורום
. חסר לך: מאמי. עושה לך טוב להיות איתו: מאמי, אחותי, אחיינשלי, אנשים מסויימים. הכי מצחיק: אחיינשלי ושחף
. הכי דפוק: דור השחורXD. הכי מוזר: אנערף. הכי כיף לדבר איתו: פף. יש מלא. איפה היית רוצה לגור בארץ? ת"א. איזה סידרה נוסטלגית את אוהבת? אנערף. יש לך פלאפון? יאס. למי אתה מתקשר הכי הרבה? אחותי. איזה צלצול יש לך? לא הורדתי צלצול#$@#$ הקול הכי יפה ששמעת? אנערף. איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? ג'וני דפ
#$@#$# ושומר מסך? אין. את רוצה להיות זמרת? נייט. את רוצה להיות שחקנית? נייט. אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתפת? ולעשות לעצמי פאדיחות?! לא תודה. אמרו לך פעם שאוהבים אותך? דע. כשאת אומרת אני אוהבת אותך את מתכוונת לזה? דע. איפה את רוצה פירסינג? הליקס#$#$@ אם היית מוצאת מיליון שקל מה היית עושה בו? ביד. מאיפה לי!? מה החלום שלך? להיות רזה. איך חחגת את תחילת השנה? לועזית? ציינ/י דבר אחד שאת/ה הכי מצפה לו השנה:? לעבור בגרויות#$@#$ ציינ/י דבר אחד שאת/ה חושש מפניו: להכשל, להשבר. לגור אצל בת דודה שלי במשך 3 וחצי חודשים#$@!@# [זיבי אנלא מתנחלת אצל חצי מהפורום]. איזה סילבסטר הכי זכור לך? >< איזה אדם `גילת מחדש` השנה? :S איזה אירוע היית מוחק מהשנה? להכיר אותו. באיזה רגע בשנה הרגשת שבירה? פף. מתי לא הרגשתי שבירה? איזה אירוע עשה לך טוב השנה? סילבסטר
. על מה את/ה מצטער/ת שעשית השנה? אנלא מצטערת על דברים שאני עושה. מקום בו הכי נהנת? לא חסר. אירוע שהכי השפיע עליך? אנערף. אירוע שאיכזב אותך? אנערף. כמה פעמים אמרת לעצמך `שהשנה כבר תיגמר`? פף. לא חסר. האם אי פעם אהבתם מישהו שלא אהב אתכם? דע. אם כן, כמה זמן? מלא. ניסיתם להתחיל איתו? דע. הייתם איתו בקשר רומנטי כלשהו? נייט. התנשקתם איתו? עם אחד כן והשני לא. האם עכשיו יש לכם אהבה כלפי מישהו שאינו מחזיר לכם אהבה? נייט. מה האכזבה הכי גדולה שנגרמה לכם מאדם שאהבתם? אנערף. מהי הסיבה הכי טיפשית שבגללה לא קיימתם קשר רומנטי עם אדם שרציתם? מרחק. אם הייתם מגלים אחרי כמה זמן כשכבר הפסקתם לאהוב מישהו שהוא גם אהב אתכם והכל היה פיספוס אחד גדול, איך הייתם מגיבים? אנערף. זוגיות: אתם נמצאים בקשר רומנטי עכשיו? בתהליכים. אם כן, אתם אוהבים אותו? והוא, אוהב אתכם? אני מניחהXD. כמה זמן אתם יחד? בתהליכים@#%#%^%^!@!@# איך הכרתם? לא משנהXD. מה אתם הכי אוהבים בו? לא חסר. מה גרם לכם לבחור דווקא בו? סתמו ;[ אתם רבים? זה בתהליכים$@#@#!@!!!!!!!!!!1111111 מה החוויה הכי טובה שאתם זוכרים שהייתה לכם איתו? האם אי פעם נפרדתם או כמעט נפרדתם? אתם פוחדים לאבד אותו? דע. מה הייתם מוכנים לעשות כדי לשמור על האהבה שלכם? אקסים: כמה אקסים יש לכם? 5. האם אתם אוהבים איזה אקס שלכם עדיין? נייט! האם אי פעם הייתה לכם פרידה קשה במיוחד? נייט! האם אי פעם שמרתם על קשר עם האקסים אחרי הפרידה? דע! מאמינים שאקסים יכולים להיות ידידים? אנערף. מה נשאר לכם מהאקסים – רגשות, געגועים, זיכרונות, שברון לב או מעגל לא סגור? זיכרונות? האם הייתם רוצים לשבת עם אחד מהם לשיחה כדי לסדר עניינים שעוד לא סגורים? נייט. LOL. אחד מהאקסים התחבר עכשיוXD.

saptenn

New member
../images/Emo27.gif

כי פשוט ממש משעמם לי כללי: מהו שמך? ספיר תאריך לידה: 8/7 מקום מגורים: צפון כמה אחים/אחיות? 2 צבע עיניים? חום כזה צבע שיער? שחור משקל: לאדעת לא בדקתי 200 שנה בערך גובה: ^^ אתה מנגן על משהו, אם כן אז מה? לא על מה היית רוצה לנגן? גיטרה אבל אין לי כוח להתחיל ללמוד אתה אוהב לרקוד? תלוי מה ואיפה השחטה עצמית: חח יש לך קעקועים? אם כן, כמה ושל מה? לא יש לך פירסינג? אם כן, כמה ואיפה? לא התנסת בעבר בסמים? איזה? לא ניסית להתאבד פעם? אם כן מתי ולמה? לא אתה מעשן? אם כן כמה בערך ביום? לא פרטים אינטימיים: העדפה מינית: לא יודעת כרגע, אתה מעדיף מערכת יחסים יציבה או משהו יותר סתמי? לא יודעת עם כמה בני זוג קיימת יחסי מין מלאים? מה אכפת לכם האם יש לך בן/בת זוג עכשיו? לא איזה מגמה היית בביה"ס? אני עדיין בבית ספר דה מה החלום הכי קיצוני שלך לקריירה? לא יודעת יש לך ידע נרחב שמשהו שלא למדת במוסד כלשהו? קיים מקצוע שאתה לא יודע, אבל ממש מעוניין לדעת? איזה תפקיד לא היית עושה בחיים? נחייה את הרגע? מה מתנגן עכשיו? Lifehouse - Only One עם כמה אנשים דיברת/מדבר בזמן הזה שאתה מחבר את השאלון הזה? 3 איזה עוד ישומי מחשב פתוחים? ווינאמפ, אימיול, אייסי ומסנג'ר מה הספקת כבר לעשות היום? הרבה מה עוד תספיק לעשות היום? לישון^%$^ אני עייפה ישנת טוב אתמול? לא תישן טוב הלילה? לא נראה לי כמה שאלות כלליות מיטת יחיד, וחצי, זוגית או קומותיים? זוגית
עונה אהובה של השנה: זה בא לי בתקופות צבע אהוב: לאדעת.. כחול או משו תכונה אצל בני אדם שמרגיזה אותכם יותר מכל דבר: צביעות התקווה הכי גדולה בחיים שלכם: לא יודעת איפה הייתם רוצים לגור עכשיו? אוסטרליה או משו בסגנון =] מתי בפעם האחרונה.. יצאת מהבית? בצהריים אכלת? שעתיים ככה התנשקת? יום שישי התאהבת? שנה שעברה נשבר לך הלב? ^^ צחקת? היום בכית? היום אמרת למישהו שאתה אוהב אותו? היום מישהו אמר לך שהוא אוהב אותך? היום חיבקת מישהו/י? היום עישנת? יום שישי שתית משקה אלכוהולי? יום שישי השתכרת? שכבת עם מישהו/י? היית במועדון? לא זוכרת לבשת חצאית? בבר מצווה של אח שלי? חח קנית בגד? אתמול אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך"? שאלתם לא? חח אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך" ובאמת התכוונת? היום הקדישו לך שיר? שיפרו לך את המצברוח? מי הבן האדם האחרון ש.. ראית? אח שלי חשבת עליו? אממ התקשרת אליו? ידיד שלי התקשר אלייך? חברה פגע בך? שימח אותך? היום: באיזו שעה התעוררת? 6 וחצי מה/מי העיר אותך? אמא שלי מה היה הדבר הראשון שאמרת? מה השעה מה היה הדבר הראשון ששמעת? טלוויזיה מה היה השיר הראשון ששמעת? Mika - Grace Kelly כי זה שיר כזה טוב מה אכלת? לא זוכרת איזו מחשבה הכי העסיקה אותך? מיקום כרגע: החדר שלי? חג מעודף: פסח ערוץ מועדף: מילה אהובה: וואלה להקה אהובה: יש יותר מדי איזה כיתה את: י' בדיחה שגרמה לך לצחוק: הבנאדם הכי יפה שראית: מה זה יעזור לכם אם אני אגיד לכם את השם הפאדיחה הכי גדולה שלך: לא זוכרת הדבר הכי מטורף שעשית: הדבר הכי מטורף שאמרת למישהו: את חושבת שאת יפה? ישמצב את חושבת שאת צבועה? לא את חושבת שאת קנאית? לפעמים את חושבת שאת קרצייה? לא יודעת חח את חושבת שאת עקשנית? לא ממש את אוהבת את עצמך? כן בזבזנית או חסכנית?בזבזנית חח בנאדם ש: שונא/ת: אוהב/ת: הרבה מתגעגע/ת אליו:
חסר לך: עושה לך טוב להיות איתו: הכי מצחיק: הכי דפוק: הכי מוזר: הכי כיף לדבר איתו: איפה היית רוצה לגור בארץ? בארץ? במרכז איזה סידרה נוסטלגית את אוהבת? יש לך פלאפון? כן למי אתה מתקשר הכי הרבה? לאדעת אם יש מישהו מסוים, חברים שלי איזה צלצול יש לך? רגיל כזה של הפלאפון הקול הכי יפה ששמעת? יש מלא איזה רקע יש לך בשולחן עבודה?
ושומר מסך? XP רגיל חח את רוצה להיות זמרת? לא את רוצה להיות שחקנית? לא אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתפת? אולי אמרו לך פעם שאוהבים אותך? דה כשאת אומרת אני אוהבת אותך את מתכוונת לזה? דה איפה את רוצה פירסינג? לאדעת אם היית מוצאת מיליון שקל מה היית עושה בו? לא נתחיל חח מה החלום שלך? איך חחגת את תחילת השנה? כמו שרובכם חוגגים ציינ/י דבר אחד שאת/ה הכי מצפה לו השנה:? ציינ/י דבר אחד שאת/ה חושש מפניו: איזה סילבסטר הכי זכור לך? של השנה איזה אדם `גילת מחדש` השנה? איזה אירוע היית מוחק מהשנה? באיזה רגע בשנה הרגשת שבירה? איזה אירוע עשה לך טוב השנה? על מה את/ה מצטער/ת שעשית השנה? מקום בו הכי נהנת? אירוע שהכי השפיע עליך? אירוע שאיכזב אותך? כמה פעמים אמרת לעצמך `שהשנה כבר תיגמר`? אתם חופרים יותר מדי האם אי פעם אהבתם מישהו שלא אהב אתכם? כן אם כן, כמה זמן? יותר מדי ניסיתם להתחיל איתו? לא הייתם איתו בקשר רומנטי כלשהו? לא התנשקתם איתו? לא האם עכשיו יש לכם אהבה כלפי מישהו שאינו מחזיר לכם אהבה? חח שאלה טובה מה האכזבה הכי גדולה שנגרמה לכם מאדם שאהבתם? לא יודעת מהי הסיבה הכי טיפשית שבגללה לא קיימתם קשר רומנטי עם אדם שרציתם? אם הייתם מגלים אחרי כמה זמן כשכבר הפסקתם לאהוב מישהו שהוא גם אהב אתכם והכל היה פיספוס אחד גדול, איך הייתם מגיבים? זוגיות: אתם נמצאים בקשר רומנטי עכשיו? אם כן, אתם אוהבים אותו? והוא, אוהב אתכם? כמה זמן אתם יחד? איך הכרתם? מה אתם הכי אוהבים בו? מה גרם לכם לבחור דווקא בו? אתם רבים? מה החוויה הכי טובה שאתם זוכרים שהייתה לכם איתו? האם אי פעם נפרדתם או כמעט נפרדתם? אתם פוחדים לאבד אותו? מה הייתם מוכנים לעשות כדי לשמור על האהבה שלכם? אקסים: כמה אקסים יש לכם? האם אתם אוהבים איזה אקס שלכם עדיין? האם אי פעם הייתה לכם פרידה קשה במיוחד? האם אי פעם שמרתם על קשר עם האקסים אחרי הפרידה? מאמינים שאקסים יכולים להיות ידידים? מה נשאר לכם מהאקסים – רגשות, געגועים, זיכרונות, שברון לב או מעגל לא סגור? האם הייתם רוצים לשבת עם אחד מהם לשיחה כדי לסדר עניינים שעוד לא סגורים?

ayala65

New member
האמת שממש בא לי :]

כללי: מהו שמך? איילה תאריך לידה: 6/12 מקום מגורים: חולון כמה אחים/אחיות? 1 צבע עיניים? חום צבע שיער? חום משקל: לא'דעת גובה: לא'דעת אתה מנגן על משהו, אם כן אז מה? לא על מה היית רוצה לנגן? לא אתה אוהב לרקוד? קצת השחטה עצמית: יש לך קעקועים? אם כן, כמה ושל מה? לא יש לך פירסינג? אם כן, כמה ואיפה? לא התנסת בעבר בסמים? איזה? עוד לא ניסית להתאבד פעם? אם כן מתי ולמה? לא אתה מעשן? אם כן כמה בערך ביום? לא פרטים אינטימיים: העדפה מינית: בנות,בנות. כרגע, אתה מעדיף מערכת יחסים יציבה או משהו יותר סתמי? סתמי :] עם כמה בני זוג קיימת יחסי מין מלאים? 0 האם יש לך בן/בת זוג עכשיו? לא איזה מגמה היית בביה"ס? עדיין. ספרות מוגבר ומד"ח. מה החלום הכי קיצוני שלך לקריירה? לא עולה לי בראש. יש לך ידע נרחב שמשהו שלא למדת במוסד כלשהו? אהא קיים מקצוע שאתה לא יודע, אבל ממש מעוניין לדעת? לא'דעת איזה תפקיד לא היית עושה בחיים? לא'דעת. נחייה את הרגע? מה מתנגן עכשיו? halo/ haley james scott עם כמה אנשים דיברת/מדבר בזמן הזה שאתה מחבר את השאלון הזה? 3 איזה עוד ישומי מחשב פתוחים? 2 חלונות שיחה . מה הספקת כבר לעשות היום? לגסוס מה עוד תספיק לעשות היום? לגסוס ;[ ישנת טוב אתמול? לא תישן טוב הלילה? לא! כמה שאלות כלליות מיטת יחיד, וחצי, זוגית או קומותיים? וחצי
. עונה אהובה של השנה: חורף צבע אהוב: סגול תכונה אצל בני אדם שמרגיזה אותכם יותר מכל דבר: אדישות התקווה הכי גדולה בחיים שלכם: יש כמה איפה הייתם רוצים לגור עכשיו? פה
מתי בפעם האחרונה.. יצאת מהבית? בבוקר אכלת? בבוקר התנשקת? לפני חודש ויום. התאהבת? לפני שנה וחצי נשבר לך הלב? נמנמ צחקת? עכשיו
בכית? בלילה. אמרת למישהו שאתה אוהב אותו? לא זוכרת. מישהו אמר לך שהוא אוהב אותך? אתמול. חיבקת מישהו/י? לפני כמה דקות עישנת? יומחמישי. שתית משקה אלכוהולי? המ, שבועיים נדמה לי. השתכרת? בפורים שנה שעברה P: שכבת עם מישהו/י? never היית במועדון? חודש וחצי נדמה לי. לבשת חצאית? חחחח קנית בגד? לפני כמה ימים
אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך"? לא זוכרת אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך" ובאמת התכוונת? לא זוכרת גם. הקדישו לך שיר? מזמןןןןן שיפרו לך את המצברוח? הוא לא צריך שישפרו אותו O: מי הבן האדם האחרון ש.. ראית? אמא
חשבת עליו? ליאהבי *מדברתאיתו* התקשרת אליו? שירני התקשר אלייך? ענבל או תמי, לא זוכרת. פגע בך? אור P: שימח אותך? ארגו :] היום: באיזו שעה התעוררת? רבע ל -9 מה/מי העיר אותך? השיפוצים בדירה ליד מה היה הדבר הראשון שאמרת? "כואב לי הגרון" מה היה הדבר הראשון ששמעת? "איך את מרגישה?" מה היה השיר הראשון ששמעת? רוץ ילד/ כנסיית השכל מה אכלת? לחם עם גבינה ועם חסה איזו מחשבה הכי העסיקה אותך? כואב לי הגרון ;[ מיקום כרגע: ליד המחשב! חג מעודף: לא'דעת ערוץ מועדף: 13 מילה אהובה: כרגע זה "הולישיט" להקה אהובה: evanescence איזה כיתה את: י"א בדיחה שגרמה לך לצחוק: לאזוכרת הבנאדם הכי יפה שראית: יש טונות. הפאדיחה הכי גדולה שלך: המ המ המ הדבר הכי מטורף שעשית: לא עולה לי לראש הדבר הכי מטורף שאמרת למישהו: "ואם הייתי מתקרבת לנשק אותך כזה ככה *מדגימה* היית קופצת 8 מטר אחורה?" [היא קפצה, אגב. כל הסטרייטיות האלו ;( ] את חושבת שאת יפה? לא את חושבת שאת צבועה? לא את חושבת שאת קנאית? כן את חושבת שאת קרצייה? לא את חושבת שאת עקשנית? אם זה משהו שאני מאמינה בו את אוהבת את עצמך? מספטת פלוס P: בזבזנית או חסכנית? חסכנית :] בנאדם ש: שונא/ת: יש לא מעט אוהב/ת: יש מעט XD מתגעגע/ת אליו: כלמיני שלא ראיתי הרבה זמן. חסר לך: האמת שאף אחד. כל ניתוקי הקשר למינהם נעשו ברצון ^^ עושה לך טוב להיות איתו: ניצן
הכי מצחיק: עוד לא החלטתי הכי דפוק: כל הבנים מספורט בערך. הכי מוזר: המ הכי כיף לדבר איתו: מורני
איפה היית רוצה לגור בארץ? פה. איזה סידרה נוסטלגית את אוהבת? המ, אולי סרט? ^^ מלך האריות 2
יש לך פלאפון? דעא למי אתה מתקשר הכי הרבה? ניצן/מורן/שירן/בר איזה צלצול יש לך? proper education! הקול הכי יפה ששמעת? איימי לי
איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? של התמונה במסנג'ר ושומר מסך? אינלי את רוצה להיות זמרת? איכ, לא. את רוצה להיות שחקנית? איכ, לא. אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתפת? איכ,לא ^^ אמרו לך פעם שאוהבים אותך? יותר מפעם. כשאת אומרת אני אוהבת אותך את מתכוונת לזה? כן. איפה את רוצה פירסינג? הליקס
אם היית מוצאת מיליון שקל מה היית עושה בו? מלא דברים =] מה החלום שלך? המ, זה O: איך חגגת את תחילת השנה? עם כולן, מה. ציינ/י דבר אחד שאת/ה הכי מצפה לו השנה:? פולין/ טיול הבתמצווה של מור. ציינ/י דבר אחד שאת/ה חושש מפניו: בגרויות ;[ איזה סילבסטר הכי זכור לך? של שנה שעברה. איזה אדם `גילית מחדש` השנה? יש כלמיני, לאו דווקא לטובה איזה אירוע היית מוחק מהשנה? כלמיני באיזה רגע בשנה הרגשת שבירה? המ, כלמיני איזה אירוע עשה לך טוב השנה? כלמיני אמרתי! על מה את/ה מצטער/ת שעשית השנה? יוווו מקום בו הכי נהנת? קוקהקולהלייב אירוע שהכי השפיע עליך? היו כמה.. אירוע שאיכזב אותך? המ, זה. כמה פעמים אמרת לעצמך `שהשנה כבר תיגמר`? טונות ;[[[ האם אי פעם אהבתם מישהו שלא אהב אתכם? לא. אם כן, כמה זמן? לאלא. ניסיתם להתחיל איתו? לא P: הייתם איתו בקשר רומנטי כלשהו? ווי התנשקתם איתו? יואוווו האם עכשיו יש לכם אהבה כלפי מישהו שאינו מחזיר לכם אהבה? ממש לא :] מה האכזבה הכי גדולה שנגרמה לכם מאדם שאהבתם? שהוא עשה שטויות מהי הסיבה הכי טיפשית שבגללה לא קיימתם קשר רומנטי עם אדם שרציתם? לא טיפשית אם הייתם מגלים אחרי כמה זמן כשכבר הפסקתם לאהוב מישהו שהוא גם אהב אתכם והכל היה פיספוס אחד גדול, איך הייתם מגיבים? הולישיט P: זוגיות: אתם נמצאים בקשר רומנטי עכשיו? לא אקסים: כמה אקסים יש לכם? 4
האם אתם אוהבים איזה אקס שלכם עדיין? יאפ, אני אוהבת את כולם :] האם אי פעם הייתה לכם פרידה קשה במיוחד? הייתה האם אי פעם שמרתם על קשר עם האקסים אחרי הפרידה? יאפ מאמינים שאקסים יכולים להיות ידידים? כן :] מה נשאר לכם מהאקסים – רגשות, געגועים, זיכרונות, שברון לב או מעגל לא סגור? זכרונות, בעיקר. האם הייתם רוצים לשבת עם אחד מהם לשיחה כדי לסדר עניינים שעוד לא סגורים? הכל סגור ומסוגר :]

למעלה