../images/Emo65.gif

מהו שמך המלא? תאריך לידה: מקום מגורים: ניקים אחרים באתרים אחרים: כמה אחים/אחיות? צבע עיניים? צבע שיער? משקל: גובה: אתה מנגן על משהו, אם כן אז מה? השחטה עצמית יש לך קעקועים? אם כן, כמה ושל מה? יש לך פירסינג? אם כן, כמה ואיפה? התנסת בעבר בסמים? איזה? אתה מסטול ברגע זה? יש לך קטעי זיכרון שנמחקו מעברך בעקבות שימוש בכימיקלים כאלה או אחרים? ניסית להתאבד פעם? אם כן מתי ולמה? אתה מעשן? אם כן כמה בערך ביום? פרטים אינטימיים העדפה מינית: סלבריטי שהייתם משלמים בשביל "לעשות"? כרגע, אתה מעדיף מערכת יחסים יציבה או משהו יותר סתמי? עם כמה בני זוג קיימת יחסי מין מלאים? האם יש לך בן/בת זוג עכשיו? איזה מגמה היית בביה"ס? מה החלום הכי קיצוני שלך לקריירה? ואם תצטרך להתפשר לקריירה יותר ריאלית? קיים מקצוע שאתה לא יודע, אבל ממש מעוניין לדעת? נחייה את הרגע: מה מתנגן עכשיו? עם כמה אנשים דיברת/מדבר בזמן הזה שאתה מחבר את השאלון הזה? איזה עוד ישומי מחשב פתוחים? מה הספקת כבר לעשות היום? מה עוד תספיק לעשות היום? ישנת טוב אתמול? תישן טוב הלילה? למה? האם היום יהיה יום שאתה ניזכור לעוד הרבה זמן? אם כן, למה? מתי בפעם האחרונה.. יצאת מהבית? אכלת? התנשקת? התאהבת? נשבר לך הלב? צחקת? בכית? עישנת? שתית משקה אלכוהולי? השתכרת? שכבת עם מישהו/י? היית במועדון? אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך" ובאמת התכוונת? מי הבן האדם האחרון ש.. ראית? חשבת עליו? התקשרת אליו? התקשר אלייך? פגע בך? שימח אותך? רגע שהיית רוצה שיחזור: מה היה השיר הראשון ששמעת? איזה כיתה את: את/ה חושב/ת שאת/ה יפה? את/ה חושב/ת שאת/ה צבוע/ה? את/ה חושב/ת שאת/ה קנאי/ת? את/ה חושב/ת שאת/ה עקשן/ית? את/ה אוהב/ת את עצמך? יש לך פלאפון? למי אתה מתקשר הכי הרבה? איזה צלצול יש לך? הקול הכי יפה ששמעת? איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? ושומר מסך? אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתפת? איפה את רוצה פירסינג? 2007:
הדבר הכי שמח שקרה לי השנה? הדבר הכי עצוב שקרה לי השנה? במי התאהבתי השנה? ממי נפרדתי השנה? מי פגע בי השנה? במי פגעתי השנה? לאיזו להקה/זמר/זמרת חדשים נחשפתי השנה? מתי צחקתי הכי הרבה השנה? מתי בכיתי הכי הרבה השנה? מתי הרגשתי שאין שם אפחד בשבילי? מתי הרגשתי שמזל שיש לי את מי שיש לי? איזו מתנה שקיבלתי השנה הכי אהבתי? איך חגגו לי יומולדת השנה? על מה אני מתחרטת שעשיתי השנה? איזה סרט הכי אהבתי השנה? כמה אנשים חדשים הכרתי השנה? עם כמה מהם באמת נשארתי בקשר? איזה סוד גיליתי לאנשים הכי קרובים לי השנה? מה הכי הייתי רוצה שיהיה בשנה הבאה? איזה דבר עשית השנה שגרם לך להעריך את עצמך? איך תסכם את השנה במילה אחת? האם חל בך שינוי השנה? איך חחגת את תחילת השנה? ציינ/י דבר אחד שאת/ה הכי מצפה לו השנה: ציינ/י דבר אחד שאת/ה חושש מפניו: איזה סילבסטר הכי זכור לך? איזה אדם `גילת מחדש` השנה? איזה אירוע היית מוחק מהשנה? איזה אירוע עשה לך טוב השנה? מקום בו הכי נהנת? אירוע שהכי השפיע עליך? אירוע שאיכזב אותך? האם אי פעם אהבתם מישהו שלא אהב אתכם? אם כן, כמה זמן? הייתם איתו בקשר רומנטי כלשהו? התנשקתם איתו? אם הייתם מגלים אחרי כמה זמן כשכבר הפסקתם לאהוב מישהו שהוא גם אהב אתכם והכל היה פיספוס אחד גדול, איך הייתם מגיבים? זוגיות: אתם נמצאים בקשר רומנטי עכשיו? אם כן, אתם אוהבים אותו? והוא, אוהב אתכם? כמה זמן אתם יחד? איך הכרתם? מה אתם הכי אוהבים בו? מה גרם לכם לבחור דווקא בו? אתם רבים? מה החוויה הכי טובה שאתם זוכרים שהייתה לכם איתו? האם אי פעם נפרדתם או כמעט נפרדתם? אתם פוחדים לאבד אותו? מה הייתם מוכנים לעשות כדי לשמור על האהבה שלכם? אקסים: כמה אקסים יש לכם? האם אתם אוהבים איזה אקס שלכם עדיין? האם אי פעם הייתה לכם פרידה קשה במיוחד? האם אי פעם שמרתם על קשר עם האקסים אחרי הפרידה? מאמינים שאקסים יכולים להיות ידידים? מה נשאר לכם מהאקסים – רגשות, געגועים, זיכרונות, שברון לב או מעגל לא סגור? האם הייתם רוצים לשבת עם אחד מהם לשיחה כדי לסדר עניינים שעוד לא סגורים? האם אי פעם ניסיתם לחזור לאקס? אם כן, זה הצליח? יש אקס שהייתם רוצים לחזור אליו? האם יש לכם אקס שהייתם רוצים למחוק או לשנות את הקשר שהיה לכם איתו? צרפו תמונה.:)

../images/Emo187.gif

מהו שמך המלא? נוף בן גיאת תאריך לידה: 24.4.90 מקום מגורים: צפון מרכז. ניקים אחרים באתרים אחרים: אין. כמה אחים/אחיות? 2 אחים. צבע עיניים? ירוק צהוב. צבע שיער? ג'ינג'י בלונד. משקל: מספיק. גובה: לא מספיק. אתה מנגן על משהו, אם כן אז מה? ניגנתי. תופים וגיטרה. השחטה עצמית- יש לך קעקועים? אם כן, כמה ושל מה? עדיין אין. יש לך פירסינג? אם כן, כמה ואיפה? לשון, לברט. התנסת בעבר בסמים? איזה? קלים. אתה מסטול ברגע זה? תמיד. יש לך קטעי זיכרון שנמחקו מעברך בעקבות שימוש בכימיקלים כאלה או אחרים? ווואוו! כל כך הרבה. ניסית להתאבד פעם? אם כן מתי ולמה? ממש לא. אתה מעשן? אם כן כמה בערך ביום? כן, בערך 7-8 ליום. פרטים אינטימיים העדפה מינית: נשים בעיקרון.
סלבריטי שהייתם משלמים בשביל "לעשות"? אם כבר סלבריטי שהיה משלם בשביל "לעשות" אותי. כרגע, אתה מעדיף מערכת יחסים יציבה או משהו יותר סתמי? מה שבא ברוך הבא. עם כמה בני זוג קיימת יחסי מין מלאים? למה זה עיניינכם? האם יש לך בן/בת זוג עכשיו? לא. איזה מגמה היית בביה"ס? תזונה. מה החלום הכי קיצוני שלך לקריירה? לא חשבתי על זה. ואם תצטרך להתפשר לקריירה יותר ריאלית? למה להתפשר? קיים מקצוע שאתה לא יודע, אבל ממש מעוניין לדעת? המון. נחייה את הרגע: מה מתנגן עכשיו?lifehouse- Hangingy a moment עם כמה אנשים דיברת/מדבר בזמן הזה שאתה מחבר את השאלון הזה? חמישה אנשים. איזה עוד ישומי מחשב פתוחים? מדיה פלייאר, אימיול, מסנג'ר. מה הספקת כבר לעשות היום? לאכול, לארגן מה לעשות היום. מה עוד תספיק לעשות היום? להתנשק, לצאת למסיבה. ישנת טוב אתמול? מצויין. תישן טוב הלילה? מי יישן?! למה? ככה!!! האם היום יהיה יום שאתה ניזכור לעוד הרבה זמן? אם כן, למה? ברור. סילבסטר. מסיבה, אלכוהול חינם. השנה הכי טובה עד עכשיו! מתי בפעם האחרונה.. יצאת מהבית? היום. אכלת? היום בצהריים. התנשקת? אתמול. התאהבת? פיי..הייתי אומרת לפני שנתיים וחצי בערך. נשבר לך הלב? שנתיים וחצי. צחקת? לפני כמה דקות. בכית? כמה שבועות. עישנת? כמה דקות. שתית משקה אלכוהולי? יום שישי. השתכרת? לא יודעת.. שכבת עם מישהו/י? לא עיניינכם! :) היית במועדון? יום שישי. אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך" ובאמת התכוונת? תמיד. מי הבן האדם האחרון ש.. ראית? אח שלי. חשבת עליו? אח שלי חח התקשרת אליו? מורן. התקשר אלייך? אבא. פגע בך? היא. שימח אותך? מורן. רגע שהיית רוצה שיחזור: יום שישי, ולנסות לזכור את כל הבחורות שהייתי איתן באותו לילה. מה היה השיר הראשון ששמעת? מתי?! איזה כיתה את: י'א. את/ה חושב/ת שאת/ה יפה? כן. את/ה חושב/ת שאת/ה צבוע/ה? לא. את/ה חושב/ת שאת/ה קנאי/ת? לפעמים. את/ה חושב/ת שאת/ה עקשן/ית? כן. את/ה אוהב/ת את עצמך? כן. יש לך פלאפון? כן. למי אתה מתקשר הכי הרבה? לא נראה לי שיש מישהו ספציפי. איזה צלצול יש לך? 3doors down- here without you הקול הכי יפה ששמעת? חברה של חברה, אבל רק בטלפון. איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? של אחת החולצות שלי, "i love strippers" ושומר מסך? מצגת תמונות. אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתפת? ברור. איפה את רוצה פירסינג? לא יודעת. 2007: הדבר הכי שמח שקרה לי השנה? המשכתי להיות מאושרת. הדבר הכי עצוב שקרה לי השנה? אח שלי הגדול נהרג במלחמה. במי התאהבתי השנה? אף אחת. ממי נפרדתי השנה? מהאקסית. מי פגע בי השנה? אף אחד. במי פגעתי השנה? אני מקווה שאף אחד. לאיזו להקה/זמר/זמרת חדשים נחשפתי השנה? Alex parks מתי צחקתי הכי הרבה השנה? נראה לי בסופ"ש האחרון. מתי בכיתי הכי הרבה השנה? בהלוויה של אח שלי. מתי הרגשתי שאין שם אפחד בשבילי? אף פעם. מתי הרגשתי שמזל שיש לי את מי שיש לי? תמיד. איזו מתנה שקיבלתי השנה הכי אהבתי? כל מה שרציתי קיבלתי. איך חגגו לי יומולדת השנה? עצוב, אבל זה אחד הרגעים שאני לא זוכרת. על מה אני מתחרטת שעשיתי השנה? כלום.. ממש ממש כלום. איזה סרט הכי אהבתי השנה? כ"כ הרבה. כמה אנשים חדשים הכרתי השנה? אלפים חח עם כמה מהם באמת נשארתי בקשר? החשובים ביותר. איזה סוד גיליתי לאנשים הכי קרובים לי השנה? כלום. מה הכי הייתי רוצה שיהיה בשנה הבאה? ציונים טובים. איזה דבר עשית השנה שגרם לך להעריך את עצמך? לא ניסיתי להתאבד אחרי שאחי נהרג. איך תסכם את השנה במילה אחת? מצויינת! האם חל בך שינוי השנה? כן. איך חגגת את תחילת השנה? מסיבה. ציינ/י דבר אחד שאת/ה הכי מצפה לו השנה: לא מצפה לכלום, כדי לא להתאכזב =) ציינ/י דבר אחד שאת/ה חושש מפניו: כלום. איזה סילבסטר הכי זכור לך? כיתה ו'. איזה אדם `גילת מחדש` השנה? לא'דעת. איזה אירוע היית מוחק מהשנה? מלחמת לבנון ה2 איזה אירוע עשה לך טוב השנה? הרבה. מקום בו הכי נהנת? אין לי מקום ספציפי, מסיבות וכאלה. אירוע שהכי השפיע עליך? המלחמה. אירוע שאיכזב אותך? - האם אי פעם אהבתם מישהו שלא אהב אתכם? לא. אם כן, כמה זמן? הייתם איתו בקשר רומנטי כלשהו? התנשקתם איתו? אם הייתם מגלים אחרי כמה זמן כשכבר הפסקתם לאהוב מישהו שהוא גם אהב אתכם והכל היה פיספוס אחד גדול, איך הייתם מגיבים? חפיף. יהיו עוד. זוגיות: אתם נמצאים בקשר רומנטי עכשיו? לא. אם כן, אתם אוהבים אותו? והוא, אוהב אתכם? כמה זמן אתם יחד? איך הכרתם? מה אתם הכי אוהבים בו? מה גרם לכם לבחור דווקא בו? אתם רבים? מה החוויה הכי טובה שאתם זוכרים שהייתה לכם איתו? האם אי פעם נפרדתם או כמעט נפרדתם? אתם פוחדים לאבד אותו? מה הייתם מוכנים לעשות כדי לשמור על האהבה שלכם? אקסים: כמה אקסים יש לכם? מספיק. האם אתם אוהבים איזה אקס שלכם עדיין? לא. האם אי פעם הייתה לכם פרידה קשה במיוחד? לא. האם אי פעם שמרתם על קשר עם האקסים אחרי הפרידה? עם כולם. מאמינים שאקסים יכולים להיות ידידים? כן. מה נשאר לכם מהאקסים – רגשות, געגועים, זיכרונות, שברון לב או מעגל לא סגור? זכרונות. האם הייתם רוצים לשבת עם אחד מהם לשיחה כדי לסדר עניינים שעוד לא סגורים? כן. האם אי פעם ניסיתם לחזור לאקס? אם כן, זה הצליח? לא ניסיתי. יש אקס שהייתם רוצים לחזור אליו? לא. האם יש לכם אקס שהייתם רוצים למחוק או לשנות את הקשר שהיה לכם איתו? כן. שנה טובה.

אני רוצה :)

מהו שמך המלא? טל וזהו תאריך לידה: 10.9 מקום מגורים: מודיעין ניקים אחרים באתרים אחרים: כמה אחים/אחיות? יחידהה צבע עיניים? חום צבע שיער? חום משקל: גובה: 1.60 אתה מנגן על משהו, אם כן אז מה? השחטה עצמית יש לך קעקועים? אם כן, כמה ושל מה? איןן יש לך פירסינג? אם כן, כמה ואיפה? בטבור התנסת בעבר בסמים? איזה? חח עזבו 'תכם אתה מסטול ברגע זה? לאא יש לך קטעי זיכרון שנמחקו מעברך בעקבות שימוש בכימיקלים כאלה או אחרים? מן הסתם.. ניסית להתאבד פעם? אם כן מתי ולמה? לאלאלא אתה מעשן? אם כן כמה בערך ביום? הפסקתי:) פרטים אינטימיים העדפה מינית: בנותת סלבריטי שהייתם משלמים בשביל "לעשות"? רותם סלע
כרגע, אתה מעדיף מערכת יחסים יציבה או משהו יותר סתמי? יציבה עם כמה בני זוג קיימת יחסי מין מלאים? שניים האם יש לך בן/בת זוג עכשיו? לא :( איזה מגמה היית בביה"ס? עדייןן.. מדעי החברה וניהול עסקי.. מה החלום הכי קיצוני שלך לקריירה? להיות מעצבנת פנים מצליחה ? ואם תצטרך להתפשר לקריירה יותר ריאלית? זה ריאלי קיים מקצוע שאתה לא יודע, אבל ממש מעוניין לדעת? הייתי רוצה להיות חוקרת CSI חח נחייה את הרגע: מה מתנגן עכשיו? לא קל - שורטי עם כמה אנשים דיברת/מדבר בזמן הזה שאתה מחבר את השאלון הזה? תומר נעמה ודקל איזה עוד ישומי מחשב פתוחים? ממ איי סי קיו מה הספקת כבר לעשות היום? להשלים מבחן שפסלו לי:) ולישווןן מה עוד תספיק לעשות היום? עוד מעט אני יוצאת עם הבנות ואחרי זה למסיבה ישנת טוב אתמול? מעולה:) תישן טוב הלילה? מקווה שאני לא ישן.. למה? כי אם אני לא ישן זה אומר שאני שהמסיבה תיהיה טובה מספיק בשביל לא ללכת האם היום יהיה יום שאתה ניזכור לעוד הרבה זמן? אם כן, למה? אם באופן מפתיע היפה שלי תרצה שניפגש אני מניחה שאני לא אשכח את היום מתי בפעם האחרונה.. יצאת מהבית? לפני שעה אכלת? שעתיים התנשקת? לפני שבוע וחצי התאהבת? לפני 4 חודשים נשבר לך הלב? חודשיים צחקת? חח חצי שעה בכית? יום שישי התבכיינתי עישנת? יום שישי שתית משקה אלכוהולי? יום שישי השתכרת? יום שישי.. סתם לא רק תפסתי ראש.. שכבת עם מישהו/י? פייי.. חודש.. היית במועדון? חח אני כבר לא בקטע של מועדונים.. הפכתי לסטלנית.. אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך" ובאמת התכוונת? אתמול מי הבן האדם האחרון ש.. ראית? ניצן חשבת עליו? היפה שלי התקשרת אליו? ירדני התקשר אלייך? נעמה פגע בך? היפה שלי :( שימח אותך? ניצן רגע שהיית רוצה שיחזור: לפני שבוע וחצי מה היה השיר הראשון ששמעת? כי אני זוכרת פשוט איזה כיתה את: י"א את/ה חושב/ת שאת/ה יפה? לא את/ה חושב/ת שאת/ה צבוע/ה? קצת.. טחלס מי לא? את/ה חושב/ת שאת/ה קנאי/ת? קצת את/ה חושב/ת שאת/ה עקשן/ית? מאוד את/ה אוהב/ת את עצמך? לא הכי יש לך פלאפון? אה-הא למי אתה מתקשר הכי הרבה? ממ.. לא'דעת.. לבנות.. איזה צלצול יש לך? Temperature, את מוכרת לי מפעם וטראנס אחד הקול הכי יפה ששמעת? כריסטינה אגילרה איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? של החתול שלי ושומר מסך? תמונות מתחלפות אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתפת? ממ.. כבר השתתפתי בריאלטי איפה את רוצה פירסינג? באף 2007: הדבר הכי שמח שקרה לי השנה? שהכרתי את דניאלי הדבר הכי עצוב שקרה לי השנה? שאיבדתי אותה במי התאהבתי השנה? דניאלי ממי נפרדתי השנה? עידן מי פגע בי השנה? דניאל במי פגעתי השנה? דיאל וזיו לאיזו להקה/זמר/זמרת חדשים נחשפתי השנה? שורטי השווה הזאתי ושון פולל!! מתי צחקתי הכי הרבה השנה? חח נראלי שהיינו באיטליה ובברצלונה עם יעל מתי בכיתי הכי הרבה השנה? שאני ודניאל רבנו.. מתי הרגשתי שאין שם אפחד בשבילי? השנה ברוך השם לא היו לי מחשבות כאלה מתי הרגשתי שמזל שיש לי את מי שיש לי? כשהבנות היו שם בשבילי כשהכי הייתי צריכה איזו מתנה שקיבלתי השנה הכי אהבתי? ממ.. דניאל היא סוג של מתנה איך חגגו לי יומולדת השנה? עשו על מה אני מתחרטת שעשיתי השנה? על שהייתי מניאקית לזיו איזה סרט הכי אהבתי השנה? יש לה ביצים כמה אנשים חדשים הכרתי השנה? פיייי מלאאא עם כמה מהם באמת נשארתי בקשר? בכללי עם הרבה אבל יעליק הכי איזה סוד גיליתי לאנשים הכי קרובים לי השנה? שאני לסבית מה הכי הייתי רוצה שיהיה בשנה הבאה? שאני אמצא אהבה ריאלית איזה דבר עשית השנה שגרם לך להעריך את עצמך? שהייתי עם חברות שלי כשהן היו צריכות אותי איך תסכם את השנה במילה אחת? מושלמת האם חל בך שינוי השנה? בטח.. הצלחתי לקבל את זה שאני נמשכת לבנות איך חחגת את תחילת השנה? היינו במסיבה ציינ/י דבר אחד שאת/ה הכי מצפה לו השנה: אהבה ציינ/י דבר אחד שאת/ה חושש מפניו: לא חוששת ממש איזה סילבסטר הכי זכור לך? שנה שעברה היה בנזונהה איזה אדם `גילת מחדש` השנה? שחרי איזה אירוע היית מוחק מהשנה? לא מוחקת הייתה שנה טובה איזה אירוע עשה לך טוב השנה? דניאל מקום בו הכי נהנת? וואי היו הרבה אירוע שהכי השפיע עליך? כל הקטעים עם דניאל אירוע שאיכזב אותך? חח דניאל האם אי פעם אהבתם מישהו שלא אהב אתכם? אה-הא אם כן, כמה זמן? לא יודעת הייתם איתו בקשר רומנטי כלשהו? כה התנשקתם איתו? כה אם הייתם מגלים אחרי כמה זמן כשכבר הפסקתם לאהוב מישהו שהוא גם אהב אתכם והכל היה פיספוס אחד גדול, איך הייתם מגיבים? זה קרה ואז היינו יחד לאיזה כמה זמן אבל בכלל לא רציתי אותו כשהוא רצה אותי זוגיות: אתם נמצאים בקשר רומנטי עכשיו? לא:( אם כן, אתם אוהבים אותו? והוא, אוהב אתכם? כמה זמן אתם יחד? איך הכרתם? מה אתם הכי אוהבים בו? מה גרם לכם לבחור דווקא בו? אתם רבים? מה החוויה הכי טובה שאתם זוכרים שהייתה לכם איתו? האם אי פעם נפרדתם או כמעט נפרדתם? אתם פוחדים לאבד אותו? מה הייתם מוכנים לעשות כדי לשמור על האהבה שלכם? אקסים: כמה אקסים יש לכם? 3 מיתולוגיים האם אתם אוהבים איזה אקס שלכם עדיין? לא האם אי פעם הייתה לכם פרידה קשה במיוחד? לצערי האם אי פעם שמרתם על קשר עם האקסים אחרי הפרידה? כן מאמינים שאקסים יכולים להיות ידידים? כן.. מה נשאר לכם מהאקסים – רגשות, געגועים, זיכרונות, שברון לב או מעגל לא סגור? זיכרונות האם הייתם רוצים לשבת עם אחד מהם לשיחה כדי לסדר עניינים שעוד לא סגורים? הכל סגור האם אי פעם ניסיתם לחזור לאקס? אם כן, זה הצליח? הצליח יש אקס שהייתם רוצים לחזור אליו? לא האם יש לכם אקס שהייתם רוצים למחוק או לשנות את הקשר שהיה לכם איתו? אממ בערךך.. תמיד אני מנסה לעלות תמונות ואז זה נתקע אז אני לא מעלה שנה טובה!!

yotem 16

New member
Dizzy../images/Emo83.gif

מהו שמך המלא? יותם תורג'מן. תאריך לידה: 21.5.90. מקום מגורים: איזור השרון. ניקים אחרים באתרים אחרים: BringOnTheNight, yotam135, Helpless. כמה אחים/אחיות? שני אחים. צבע עיניים? חום. צבע שיער? חום. משקל: חה. גובה: 1.79 בערך. אתה מנגן על משהו, אם כן אז מה? לא. השחטה עצמית יש לך קעקועים? אם כן, כמה ושל מה? לא. יש לך פירסינג? אם כן, כמה ואיפה? שניים באוזן שמאל, אחד באוזן ימין, גבה, נזם. התנסת בעבר בסמים? איזה? לא. אתה מסטול ברגע זה? לא. יש לך קטעי זיכרון שנמחקו מעברך בעקבות שימוש בכימיקלים כאלה או אחרים? לא. ניסית להתאבד פעם? אם כן מתי ולמה? לא. אתה מעשן? אם כן כמה בערך ביום? לא. פרטים אינטימיים העדפה מינית: בנים בלבד :) סלבריטי שהייתם משלמים בשביל "לעשות"? לא הייתי משלם עבור אף אחד, אבל היה נחמד עם ג'סטין טימברלייק, ג'וש הארטנט, וונטרת' מילר או משו כזה כרגע, אתה מעדיף מערכת יחסים יציבה או משהו יותר סתמי? כרגע אני לא מעדיף שום דבר עם כמה בני זוג קיימת יחסי מין מלאים? - האם יש לך בן/בת זוג עכשיו? לא. איזה מגמה היית בביה"ס? אומנות, תקשורת ומדעי החברה מה החלום הכי קיצוני שלך לקריירה? לאדע. ואם תצטרך להתפשר לקריירה יותר ריאלית? קיים מקצוע שאתה לא יודע, אבל ממש מעוניין לדעת? נגינה על פסנתר. נחייה את הרגע: מה מתנגן עכשיו? Slide- Goo Goo Dolls. עם כמה אנשים דיברת/מדבר בזמן הזה שאתה מחבר את השאלון הזה? מישהי אחת. איזה עוד ישומי מחשב פתוחים? מסנג'ר, ווינאמפ, אינטרנט. מה הספקת כבר לעשות היום? בית ספר עד שלוש, הבאתי מהדואר חבילה שהגיעה אליי (רקוויאם לחלום
), ראיתי את הסרט "8 מייל", אכלתי ארוחת ערב וראיתי השיר שלנו 4 [: מה עוד תספיק לעשות היום? נראה איך יתחשק
ישנת טוב אתמול? לא תישן טוב הלילה? אינשאללה למה? ככה האם היום יהיה יום שאתה ניזכור לעוד הרבה זמן? אם כן, למה? אממ לא יודע מתי בפעם האחרונה.. יצאת מהבית? אחה"צ. אכלת? לפני שעה. התנשקת? - התאהבת? - נשבר לך הלב? - צחקת? לפני איזה חצי שעה, השיר שלנו זה דבר מטומטם בכית? אממ בצהריים, מאושר עישנת? סוכות שתית משקה אלכוהולי? איןלימושג השתכרת? אוגוסט שכבת עם מישהו/י? - היית במועדון? יותר מדי אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך" ובאמת התכוונת? - מי הבן האדם האחרון ש.. ראית? אמא. חשבת עליו? מישהו כזה. התקשרת אליו? לוטם? התקשר אלייך? רותם. פגע בך? אממ לא יודע שימח אותך? אממ ויולטה רגע שהיית רוצה שיחזור: אין כאלה מה היה השיר הראשון ששמעת? אי פעם? איזה כיתה את: י"א את/ה אוהב/ת את עצמך? כן יש לך פלאפון? כן למי אתה מתקשר הכי הרבה? ניצן איזה צלצול יש לך? Since U been gone- קלי קלארקסון. הקול הכי יפה ששמעת? לאדע איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? משו רגיל ושומר מסך? אין אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתפת? לא איפה את רוצה פירסינג? לא רוצה, יש מספיק 2007: הדבר הכי שמח שקרה לי השנה? - הדבר הכי עצוב שקרה לי השנה?- במי התאהבתי השנה?- ממי נפרדתי השנה?- מי פגע בי השנה?- במי פגעתי השנה?- לאיזו להקה/זמר/זמרת חדשים נחשפתי השנה? שרה מקלכלן, פרגי מתי צחקתי הכי הרבה השנה?- מתי בכיתי הכי הרבה השנה?- מתי הרגשתי שאין שם אפחד בשבילי?- מתי הרגשתי שמזל שיש לי את מי שיש לי?- איזו מתנה שקיבלתי השנה הכי אהבתי?ה-DVD של אוונסנס :] ומחשב חדש כמובן איך חגגו לי יומולדת השנה?הייתי חולה מת שבוע. על מה אני מתחרטת שעשיתי השנה? - איזה סרט הכי אהבתי השנה? נערה בהפרעה כמה אנשים חדשים הכרתי השנה? - עם כמה מהם באמת נשארתי בקשר?- איזה סוד גיליתי לאנשים הכי קרובים לי השנה?- מה הכי הייתי רוצה שיהיה בשנה הבאה?- איזה דבר עשית השנה שגרם לך להעריך את עצמך?- איך תסכם את השנה במילה אחת?- האם חל בך שינוי השנה? איך חחגת את תחילת השנה? ציינ/י דבר אחד שאת/ה הכי מצפה לו השנה: ציינ/י דבר אחד שאת/ה חושש מפניו: איזה סילבסטר הכי זכור לך? איזה אדם `גילת מחדש` השנה? איזה אירוע היית מוחק מהשנה? איזה אירוע עשה לך טוב השנה? מקום בו הכי נהנת? אירוע שהכי השפיע עליך? אירוע שאיכזב אותך? האם אי פעם אהבתם מישהו שלא אהב אתכם? אם כן, כמה זמן? הייתם איתו בקשר רומנטי כלשהו? התנשקתם איתו? אם הייתם מגלים אחרי כמה זמן כשכבר הפסקתם לאהוב מישהו שהוא גם אהב אתכם והכל היה פיספוס אחד גדול, איך הייתם מגיבים? זוגיות: אתם נמצאים בקשר רומנטי עכשיו? אם כן, אתם אוהבים אותו? והוא, אוהב אתכם? כמה זמן אתם יחד? איך הכרתם? מה אתם הכי אוהבים בו? מה גרם לכם לבחור דווקא בו? אתם רבים? מה החוויה הכי טובה שאתם זוכרים שהייתה לכם איתו? האם אי פעם נפרדתם או כמעט נפרדתם? אתם פוחדים לאבד אותו? מה הייתם מוכנים לעשות כדי לשמור על האהבה שלכם? אקסים: כמה אקסים יש לכם? האם אתם אוהבים איזה אקס שלכם עדיין? האם אי פעם הייתה לכם פרידה קשה במיוחד? האם אי פעם שמרתם על קשר עם האקסים אחרי הפרידה? מאמינים שאקסים יכולים להיות ידידים? מה נשאר לכם מהאקסים – רגשות, געגועים, זיכרונות, שברון לב או מעגל לא סגור? האם הייתם רוצים לשבת עם אחד מהם לשיחה כדי לסדר עניינים שעוד לא סגורים? האם אי פעם ניסיתם לחזור לאקס? אם כן, זה הצליח? יש אקס שהייתם רוצים לחזור אליו? האם יש לכם אקס שהייתם רוצים למחוק או לשנות את הקשר שהיה לכם איתו? צרפו תמונה.:)

hadarmh

New member
תרשום את השם שלו טוב. ../images/Emo11.gif

ונטוורת' מילר.
שיעשה אותי. |:

Only Dreaming

New member
אע!

זה עם ההמון קעקועים על הגוף, שהיה הרע בג'ואן מארקדיה לשני פרקים בדיוק ואז זה התבטל? למה? :X

Sunshine

מהו שמך המלא? נופר תאריך לידה: 22.6 מקום מגורים: מרכז ניקים אחרים באתרים אחרים: לא כמה אחים/אחיות? 3 צבע עיניים? חום צבע שיער? כנל משקל: 52 גובה: 172 אתה מנגן על משהו, אם כן אז מה? כבר 5 שנים שאני מנסה לנגן על גיטרה.;[ השחטה עצמית יש לך קעקועים? אם כן, כמה ושל מה? לא יש לך פירסינג? אם כן, כמה ואיפה? כן, 7. בלשון, טראגוס, רוק, 4 בטבור והשאר זה לובים (6) התנסת בעבר בסמים? איזה? כן, קלים כאלה
אתה מסטול ברגע זה? לא יש לך קטעי זיכרון שנמחקו מעברך בעקבות שימוש בכימיקלים כאלה או אחרים? לא שאני יודעת.. ניסית להתאבד פעם? אם כן מתי ולמה? כן אתה מעשן? אם כן כמה בערך ביום? כן, הרבה יותר מדי פרטים אינטימיים: העדפה מינית: בי סלבריטי שהייתם משלמים בשביל "לעשות"? אפחד כרגע, אתה מעדיף מערכת יחסים יציבה או משהו יותר סתמי? יציבה עם כמה בני זוג קיימת יחסי מין מלאים? 2 האם יש לך בן/בת זוג עכשיו? כן איזה מגמה היית בביה"ס? פסיכולוגיה סוציולוגיה וספרות מורחב מה החלום הכי קיצוני שלך לקריירה? מעצבת פנים ואם תצטרך להתפשר לקריירה יותר ריאלית? נגרית קיים מקצוע שאתה לא יודע, אבל ממש מעוניין לדעת? עיצוב נחייה את הרגע: מה מתנגן עכשיו? The Fray - Over my head (Cable car) עם כמה אנשים דיברת/מדבר בזמן הזה שאתה מחבר את השאלון הזה? 5 איזה עוד ישומי מחשב פתוחים? מסנג'ר וווינאמפ מה הספקת כבר לעשות היום? כמעט כלום מה עוד תספיק לעשות היום? לאיודעת ישנת טוב אתמול? ממש לא תישן טוב הלילה? לא למה? כי יונתן כאן האם היום יהיה יום שאתה ניזכור לעוד הרבה זמן? אם כן, למה? לאיודעת מתי בפעם האחרונה.. יצאת מהבית? לפני חצי שעה אכלת? בבוקר התנשקת? אתמול התאהבת? כל יום נשבר לך הלב? לא צחקת? היום בכית? אתמול עישנת? היום שתית משקה אלכוהולי? אתמול השתכרת? אתמול אבל קצת שכבת עם מישהו/י? אתמול היית במועדון? בפאב אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך" ובאמת התכוונת? אתמול מי הבן האדם האחרון ש.. ראית? דבורה חשבת עליו? יונתן התקשרת אליו? לעבודה, לבטל משמרת התקשר אלייך? יונתן פגע בך? רעות שימח אותך? דבורה רגע שהיית רוצה שיחזור: שנה שעברה מה היה השיר הראשון ששמעת? בבוקר? בך לא נוגע, של יהודית רביץ איזה כיתה את: י"א את/ה חושב/ת שאת/ה יפה? קצת את/ה חושב/ת שאת/ה צבוע/ה? לא את/ה חושב/ת שאת/ה קנאי/ת? כן את/ה חושב/ת שאת/ה עקשן/ית? כן את/ה אוהב/ת את עצמך? כן יש לך פלאפון? כן למי אתה מתקשר הכי הרבה? אין שיחות איזה צלצול יש לך? זה לפי קבוצות הקול הכי יפה ששמעת? לא איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? ים ושומר מסך? אין אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתפת? לאיודעת איפה את רוצה פירסינג? לארוצה 2007: הדבר הכי שמח שקרה לי השנה? החופש הגדול, יונתן הדבר הכי עצוב שקרה לי השנה? ספטמבר במי התאהבתי השנה? לאיודעת כבר ממי נפרדתי השנה? מכמה מי פגע בי השנה? במי פגעתי השנה? לאיזו להקה/זמר/זמרת חדשים נחשפתי השנה? שלמה ארצי.
מתי צחקתי הכי הרבה השנה? אני צוחקת המון נו, זו לא חכמה לשאול אותי מתי בכיתי הכי הרבה השנה? בספטמבר מתי הרגשתי שאין שם אפחד בשבילי? כנל מתי הרגשתי שמזל שיש לי את מי שיש לי? החודש איזו מתנה שקיבלתי השנה הכי אהבתי? מכתב מיונתן לשלושה חודשים איך חגגו לי יומולדת השנה? בים על מה אני מתחרטת שעשיתי השנה? שומדבר איזה סרט הכי אהבתי השנה? הבועה כמה אנשים חדשים הכרתי השנה? הרבה עם כמה מהם באמת נשארתי בקשר? פחות מחצי איזה סוד גיליתי לאנשים הכי קרובים לי השנה? לאיודעת מה הכי הייתי רוצה שיהיה בשנה הבאה? אהבה איזה דבר עשית השנה שגרם לך להעריך את עצמך? המשכתי הלאה איך תסכם את השנה במילה אחת? בסדר האם חל בך שינוי השנה? כן איך חחגת את תחילת השנה? עודלא חגגתי, אחגוג ב-00:00
ציינ/י דבר אחד שאת/ה הכי מצפה לו השנה: אהבה נו ציינ/י דבר אחד שאת/ה חושש מפניו: פרידות, אכזבה איזה סילבסטר הכי זכור לך? שנה שעברה איזה אדם `גילת מחדש` השנה? שירי, דבורה, בר. את כולם איזה אירוע היית מוחק מהשנה? ספטמבר איזה אירוע עשה לך טוב השנה? החודש האם אי פעם אהבתם מישהו שלא אהב אתכם? לא ממש אם כן, כמה זמן? מקס' שבוע הייתם איתו בקשר רומנטי כלשהו? לא התנשקתם איתו? אולי אם הייתם מגלים אחרי כמה זמן כשכבר הפסקתם לאהוב מישהו שהוא גם אהב אתכם והכל היה פיספוס אחד גדול, איך הייתם מגיבים? מנתקת קשר זוגיות: אתם נמצאים בקשר רומנטי עכשיו? כן אם כן, אתם אוהבים אותו? כן והוא, אוהב אתכם? מאוד כמה זמן אתם יחד? 3 וחצי חודשים איך הכרתם? ביצפר מה אתם הכי אוהבים בו? הכל, הוא מושלם מה גרם לכם לבחור דווקא בו? לא אתם רבים? קצת מה החוויה הכי טובה שאתם זוכרים שהייתה לכם איתו? שישי האחרון האם אי פעם נפרדתם או כמעט נפרדתם? כן אתם פוחדים לאבד אותו? כן מה הייתם מוכנים לעשות כדי לשמור על האהבה שלכם? הרבה אקסים: כמה אקסים יש לכם? 2 האם אתם אוהבים איזה אקס שלכם עדיין? לא, לא האם אי פעם הייתה לכם פרידה קשה במיוחד? לא האם אי פעם שמרתם על קשר עם האקסים אחרי הפרידה? לא מאמינים שאקסים יכולים להיות ידידים? לא מה נשאר לכם מהאקסים – רגשות, געגועים, זיכרונות, שברון לב או מעגל לא סגור? לא האם הייתם רוצים לשבת עם אחד מהם לשיחה כדי לסדר עניינים שעוד לא סגורים? לא האם אי פעם ניסיתם לחזור לאקס? אם כן, זה הצליח? לא יש אקס שהייתם רוצים לחזור אליו? לא האם יש לכם אקס שהייתם רוצים למחוק או לשנות את הקשר שהיה לכם איתו? כן צרפו תמונה.:)

פiצ 15

New member
../images/Emo118.gif

מהו שמך המלא?
תאריך לידה: 28.10 מקום מגורים: חולון ראשון כזה :] ניקים אחרים באתרים אחרים: מממ כמה אחים/אחיות? 2 בהמות.. :] צבע עיניים? חום שחור צבע שיער? חום שחור משקל: תמותו. גובה: מזה משנה!? אתה מנגן על משהו, אם כן אז מה? על הקופסא של השוקולית שהיא נגמרת.. השחטה עצמית יש לך קעקועים? אם כן, כמה ושל מה? עוד לא, בקרוב
יש לך פירסינג? אם כן, כמה ואיפה? 5: הליקס, לוב, טראגוס, גבה ולשון התנסת בעבר בסמים? איזה? -- אתה מסטול ברגע זה? סטלה טבעית!! יש לך קטעי זיכרון שנמחקו מעברך בעקבות שימוש בכימיקלים כאלה או אחרים? לא אני סתם לא זוכרת כלום.. ניסית להתאבד פעם? אם כן מתי ולמה? לא ולא. אתה מעשן? אם כן כמה בערך ביום? לפעמים. פרטים אינטימיים העדפה מינית:
סלבריטי שהייתם משלמים בשביל "לעשות"? אפח'ד. כרגע, אתה מעדיף מערכת יחסים יציבה או משהו יותר סתמי? אם יבוא קשר, אז ברור שקשר. עם כמה בני זוג קיימת יחסי מין מלאים?
האם יש לך בן/בת זוג עכשיו? נופ. איזה מגמה היית בביה"ס? עדיין, תקשורת. מה החלום הכי קיצוני שלך לקריירה? תקשורת חח ואם תצטרך להתפשר לקריירה יותר ריאלית? לא. קיים מקצוע שאתה לא יודע, אבל ממש מעוניין לדעת? לא. נחייה את הרגע: מה מתנגן עכשיו? סינרגיה - אשם עם כמה אנשים דיברת/מדבר בזמן הזה שאתה מחבר את השאלון הזה? אחת במסנ, ו2 קרציות שמאחורי. איזה עוד ישומי מחשב פתוחים? שיחה עם חברה מה הספקת כבר לעשות היום? שטויות עם חברה בבית, ולראות סרט. מה עוד תספיק לעשות היום? להתנשק...עם אחת הבובות שבמיטה שלי. ישנת טוב אתמול? לא. תישן טוב הלילה? יאפ. למה? לאדעת האם היום יהיה יום שאתה ניזכור לעוד הרבה זמן? אם כן, למה? לא. מתי בפעם האחרונה.. יצאת מהבית? היום. אכלת? הרגע. התנשקת? לפני יומיים. התאהבת? לפני חצי שנה. נשבר לך הלב? לפני חצי שנה. צחקת? עכשיו. בכית? לא זוכרת עישנת? אתמול. שתית משקה אלכוהולי? שלשום. השתכרת? לפני חודש בערך. שכבת עם מישהו/י?
היית במועדון? שלשום אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך" ובאמת התכוונת? היום. מי הבן האדם האחרון ש.. ראית? גילי וטילבי חשבת עליו? היא. התקשרת אליו? אמא התקשר אלייך? אחותי פגע בך? ממ שימח אותך? היא. רגע שהיית רוצה שיחזור: הבר מצווה של אחי. מה היה השיר הראשון ששמעת? you and me - lifehouse איזה כיתה את: י"א את/ה חושב/ת שאת/ה יפה? כה. את/ה חושב/ת שאת/ה צבוע/ה? נופ. את/ה חושב/ת שאת/ה קנאי/ת? במידה מסויימת כן. את/ה חושב/ת שאת/ה עקשן/ית? מאוד. יותר מדי. את/ה אוהב/ת את עצמך? מאוד. יש לך פלאפון? כה למי אתה מתקשר הכי הרבה? יותר שולחת סמסים.. איזה צלצול יש לך? יש כמה, הראשי זה מלך האריות. הקול הכי יפה ששמעת? של פנחס :] חחחח איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? ים. ושומר מסך? משו מוזר שזז אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתפת? תלוי. איפה את רוצה פירסינג? פיטמה. 2007: הדבר הכי שמח שקרה לי השנה? למדתי הרבה דברים. הדבר הכי עצוב שקרה לי השנה? לאמשנה. במי התאהבתי השנה? באקסיות שלי(?) ממי נפרדתי השנה? אקסית :/ מי פגע בי השנה? אקסית :/ חברה טובה :/ [לא בכוונה!] במי פגעתי השנה? בהן. לאיזו להקה/זמר/זמרת חדשים נחשפתי השנה? אריק ברמן, lifehouse, דפש מוד ועוד
מתי צחקתי הכי הרבה השנה? סוף הלימודים ותחילת החופש הגדול. מתי בכיתי הכי הרבה השנה? באותה תקופה חח מתי הרגשתי שאין שם אפחד בשבילי? ^^ מתי הרגשתי שמזל שיש לי את מי שיש לי? עכשיו. איזו מתנה שקיבלתי השנה הכי אהבתי? בושם. איך חגגו לי יומולדת השנה? בפ"ת, בקור אימים. על מה אני מתחרטת שעשיתי השנה? לא מתחרטת על כלום. איזה סרט הכי אהבתי השנה? NO אקזיט. כמה אנשים חדשים הכרתי השנה? הרבה. עם כמה מהם באמת נשארתי בקשר? יחסית הרבה. איזה סוד גיליתי לאנשים הכי קרובים לי השנה? יצאתי מהארון, מספיק לא? מה הכי הייתי רוצה שיהיה בשנה הבאה? להיות מאושרת. כמו עכשיו... איזה דבר עשית השנה שגרם לך להעריך את עצמך? שלשום, חברה טובה, כמות אלכוהול גבוהה, והרבה כנות ואהבה. איך תסכם את השנה במילה אחת? פאנן. האם חל בך שינוי השנה? כן. איך חחגת את תחילת השנה? לא זוכרת. ציינ/י דבר אחד שאת/ה הכי מצפה לו השנה: להיות מאושרת. ציינ/י דבר אחד שאת/ה חושש מפניו: בגרות :S איזה סילבסטר הכי זכור לך? מיליניום. איזה אדם `גילת מחדש` השנה? חברה טובה..לטוב ולרע. איזה אירוע היית מוחק מהשנה? שום דבר. כל דבר לימד אותי משו. איזה אירוע עשה לך טוב השנה? ממממ יציאה מהארון. מקום בו הכי נהנת? יש כמה. אירוע שהכי השפיע עליך? היומולדת שלי. אירוע שאיכזב אותך? היומולדת שלי. האם אי פעם אהבתם מישהו שלא אהב אתכם? כן. אם כן, כמה זמן? 3 וחצי חודשים בערך. הייתם איתו בקשר רומנטי כלשהו? לא. התנשקתם איתו? לא. אם הייתם מגלים אחרי כמה זמן כשכבר הפסקתם לאהוב מישהו שהוא גם אהב אתכם והכל היה פיספוס אחד גדול, איך הייתם מגיבים? באסה עצבנית, אבל עוברים הכל. זוגיות: אתם נמצאים בקשר רומנטי עכשיו? נופ. אם כן, אתם אוהבים אותו? -- והוא, אוהב אתכם? -- כמה זמן אתם יחד? -- איך הכרתם? -- מה אתם הכי אוהבים בו? -- מה גרם לכם לבחור דווקא בו? -- אתם רבים? -- מה החוויה הכי טובה שאתם זוכרים שהייתה לכם איתו? -- האם אי פעם נפרדתם או כמעט נפרדתם? -- אתם פוחדים לאבד אותו? -- מה הייתם מוכנים לעשות כדי לשמור על האהבה שלכם? -- אקסים: כמה אקסים יש לכם? 3 [2 בנות ובן] האם אתם אוהבים איזה אקס שלכם עדיין? נופ. האם אי פעם הייתה לכם פרידה קשה במיוחד? כן. האם אי פעם שמרתם על קשר עם האקסים אחרי הפרידה? כמעט תמיד. מאמינים שאקסים יכולים להיות ידידים? כה. מה נשאר לכם מהאקסים – רגשות, געגועים, זיכרונות, שברון לב או מעגל לא סגור? הכל חוץ ממגעל לא סגור. האם הייתם רוצים לשבת עם אחד מהם לשיחה כדי לסדר עניינים שעוד לא סגורים? לא. האם אי פעם ניסיתם לחזור לאקס? אם כן, זה הצליח? לא. יש אקס שהייתם רוצים לחזור אליו? לא. האם יש לכם אקס שהייתם רוצים למחוק או לשנות את הקשר שהיה לכם איתו? לא.

spooky shadow

New member
אין לי מחשב יותא ../images/Emo10.gif ואני אצל ידיד.

מהו שמך המלא? מורגן מרים דוס סנטוס סטיווי. תאריך לידה: 22.10.89 מקום מגורים: נתניה. ניקים אחרים באתרים אחרים: נמ.. כמה אחים/אחיות? 1. אח. צבע עיניים? ירוק.
צבע שיער? שטני. משקל: 47. בתהליכי הרזיה..בערך.. גובה: - אתה מנגן על משהו, אם כן אז מה? לא. אבל אני רוצה על סקסופון. השחטה עצמית יש לך קעקועים? אם כן, כמה ושל מה? אני הולכת לעשות אחד של נחש
יש לך פירסינג? אם כן, כמה ואיפה? הליקס. התנסת בעבר בסמים? איזה? כן. אתה מסטול ברגע זה? לא. יש לך קטעי זיכרון שנמחקו מעברך בעקבות שימוש בכימיקלים כאלה או אחרים? לא. ניסית להתאבד פעם? אם כן מתי ולמה? כן. אתה מעשן? אם כן כמה בערך ביום? כן. לא יודעת. פרטים אינטימיים העדפה מינית: לסבית. סלבריטי שהייתם משלמים בשביל "לעשות"? אנטוניו בנדרס, או קטרין זיטה ג'ונס
כרגע, אתה מעדיף מערכת יחסים יציבה או משהו יותר סתמי? יציבה. ויש לי.
עם כמה בני זוג קיימת יחסי מין מלאים? בני זוג, ז"א במערכת יחסים רומנטית? אממ..3-4 נראה לי.. האם יש לך בן/בת זוג עכשיו? כן.
איזה מגמה היית בביה"ס? כימיה. מה החלום הכי קיצוני שלך לקריירה? ביולוגית ימית. ואם תצטרך להתפשר לקריירה יותר ריאלית? לבורנטית בבית ספר שלי
קיים מקצוע שאתה לא יודע, אבל ממש מעוניין לדעת? אממ... לימודי דת כל דת. נחייה את הרגע: מה מתנגן עכשיו? כלום. עם כמה אנשים דיברת/מדבר בזמן הזה שאתה מחבר את השאלון הזה? אף אחד. איזה עוד ישומי מחשב פתוחים? מסנג'ר. מה הספקת כבר לעשות היום? לשכב הרבה במיטה. להיות עם מגי, אממ..לראות טלוויזיה, להיות אצל הפסיכית ולחזור לשכב במיטה, ועכשיו אני אצל ידיד. מה עוד תספיק לעשות היום? להיות אצל הידיד ויכול להיות שאני אביא עוד ידידה לפה
ישנת טוב אתמול? לא רע. תישן טוב הלילה? לא יודעת. למה? האם היום יהיה יום שאתה ניזכור לעוד הרבה זמן? אם כן, למה? לא. מתי בפעם האחרונה.. יצאת מהבית? היום. אכלת? היום. במבה. התנשקת? יום שבת.
התאהבת? אני מאוהבת כרגע.. נשבר לך הלב? 8 לאוגוסט. צחקת? היום. בכית? אתמול. עישנת? היום. שתית משקה אלכוהולי? היום. השתכרת? לא זוכרת. שכבת עם מישהו/י? לא זוכרת. היית במועדון? הווקס ביום שני בחופש נכלל? אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך" ובאמת התכוונת? אתמול. מי הבן האדם האחרון ש.. ראית? בנדרס. הידיד שלי. חשבת עליו? החברה שלי. התקשרת אליו? ליאור. התקשר אלייך? ליאור. פגע בך? לא זוכרת. שימח אותך? מגי. רגע שהיית רוצה שיחזור: מה היה השיר הראשון ששמעת? מה?! לא יודעת.. איזה כיתה את: יב'. את/ה חושב/ת שאת/ה יפה? לא. את/ה חושב/ת שאת/ה צבוע/ה? לא. את/ה חושב/ת שאת/ה קנאי/ת? כן. את/ה חושב/ת שאת/ה עקשן/ית? כן. את/ה אוהב/ת את עצמך? לא. יש לך פלאפון? כן. למי אתה מתקשר הכי הרבה? לא יודעת. איזה צלצול יש לך? כזה..מגניב כזה. הקול הכי יפה ששמעת? יעל. איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? התפוצצות מטאור על כדור הארץ. כמו בכרטיס האישי שלי. ושומר מסך? אין לי. אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתפת? לא. איפה את רוצה פירסינג? בשפה, ובגבה. 2007: הדבר הכי שמח שקרה לי השנה? לא יודעת. הדבר הכי עצוב שקרה לי השנה? נפרדו ממני. במי התאהבתי השנה? אף אחד חדש.. ממי נפרדתי השנה? הרבה אנשים. מי פגע בי השנה? אנשים. במי פגעתי השנה? אנשים. לאיזו להקה/זמר/זמרת חדשים נחשפתי השנה? רג'ינה ספקטור. מתי צחקתי הכי הרבה השנה? אייקון. מתי בכיתי הכי הרבה השנה? 8 לאוגוסט. מתי הרגשתי שאין שם אפחד בשבילי? מאז שחזרתי מצרפת עד ללפני חודש מחר.
מתי הרגשתי שמזל שיש לי את מי שיש לי? לא יודעת. איזו מתנה שקיבלתי השנה הכי אהבתי? אממ..
דגם מינייטורי של סצנה בסרט קורפס ברייד. איך חגגו לי יומולדת השנה? חברים טובים ואממ ג'ויינטים. על מה אני מתחרטת שעשיתי השנה? הרבה דברים. איזה סרט הכי אהבתי השנה? לא יודעת. קורפס ברייד יצא השנה? כמה אנשים חדשים הכרתי השנה? הרבה. עם כמה מהם באמת נשארתי בקשר? 2-3 איזה סוד גיליתי לאנשים הכי קרובים לי השנה? לא מספרת. מה הכי הייתי רוצה שיהיה בשנה הבאה? שקט נפשי..נדוש. איזה דבר עשית השנה שגרם לך להעריך את עצמך? לא יודעת. איך תסכם את השנה במילה אחת? נמ. האם חל בך שינוי השנה? כן. איך חחגת את תחילת השנה? ...בבית של ידיד. ציינ/י דבר אחד שאת/ה הכי מצפה לו השנה: לראות את החברה שלי בסופ"ש
ציינ/י דבר אחד שאת/ה חושש מפניו: הריון של אמא.. איזה סילבסטר הכי זכור לך? אחד שהייתי לבד בכיתה ו' נראה לי. מקורבלת במיטה ורואה יס. איזה אדם `גילת מחדש` השנה? הילה. ומגי. איזה אירוע היית מוחק מהשנה? כל מיני. איזה אירוע עשה לך טוב השנה?
רוקי בנובמבר. מקום בו הכי נהנת? בבית. אירוע שהכי השפיע עליך? פרדה. אירוע שאיכזב אותך? חזרה מצרפת.. ^ האם אי פעם אהבתם מישהו שלא אהב אתכם? נשארתי מאוהבת אחרי שהיא לא. אבל זה עבר לי. אם כן, כמה זמן? לא יודעת. הייתם איתו בקשר רומנטי כלשהו? כן. התנשקתם איתו? כן. אם הייתם מגלים אחרי כמה זמן כשכבר הפסקתם לאהוב מישהו שהוא גם אהב אתכם והכל היה פיספוס אחד גדול, איך הייתם מגיבים? לא קרה מצב כזה שהרגשתי פיספוס. זוגיות: אתם נמצאים בקשר רומנטי עכשיו? כן. אם כן, אתם אוהבים אותו? כן.
והוא, אוהב אתכם? כן. נראה לי.. כמה זמן אתם יחד? חודש, מחר. איך הכרתם? מזמן מכירות. מה אתם הכי אוהבים בו? העיניים שלה.
והשטותיות שלה. מה גרם לכם לבחור דווקא בו? לבחור..? אתם רבים? כמו כל זוג.. מה החוויה הכי טובה שאתם זוכרים שהייתה לכם איתו? יש המון. האם אי פעם נפרדתם או כמעט נפרדתם? לא. ז"א, לא בדיוק. אתם פוחדים לאבד אותו? כן.. =\ מה הייתם מוכנים לעשות כדי לשמור על האהבה שלכם? הכל. אקסים: כמה אקסים יש לכם? הרבה. האם אתם אוהבים איזה אקס שלכם עדיין? לא. האם אי פעם הייתה לכם פרידה קשה במיוחד? כן. האם אי פעם שמרתם על קשר עם האקסים אחרי הפרידה? כן. מאמינים שאקסים יכולים להיות ידידים? כן. מה נשאר לכם מהאקסים – רגשות, געגועים, זיכרונות, שברון לב או מעגל לא סגור? געגועים לתקופה מסויימת. האם הייתם רוצים לשבת עם אחד מהם לשיחה כדי לסדר עניינים שעוד לא סגורים? כן. בערך. האם אי פעם ניסיתם לחזור לאקס? אם כן, זה הצליח? כן. יש אקס שהייתם רוצים לחזור אליו? לא. האם יש לכם אקס שהייתם רוצים למחוק או לשנות את הקשר שהיה לכם איתו? כן. כמה מהם. מורגן.

../images/Emo112.gif

מהו שמך המלא? יודית קלר תאריך לידה: 12/2 מקום מגורים: אשדוד ניקים אחרים באתרים אחרים: בכל מקום אני אנטילופה כמה אחים/אחיות? 1 צבע עיניים? ירוק חום צבע שיער? בלונד כהה-חום בהיר משקל: לא שואלים גברת כמה היא שוקלת גובה: אע, 163-165 ככה. אתה מנגן על משהו, אם כן אז מה? גיטרה. ויש לי שתיים :) השחטה עצמית יש לך קעקועים? אם כן, כמה ושל מה? לא. יש לך פירסינג? אם כן, כמה ואיפה? לא, עוד מעט בגבה התנסת בעבר בסמים? איזה? לא אתה מסטול ברגע זה? לא? יש לך קטעי זיכרון שנמחקו מעברך בעקבות שימוש בכימיקלים כאלה או אחרים? חח אני מקווה שלא. ניסית להתאבד פעם? אם כן מתי ולמה? כן.לאמשנה. אתה מעשן? אם כן כמה בערך ביום? כן, כמה שיוצא,בין 2 ל6 סיגריות ביום. פרטים אינטימיים העדפה מינית: בנות. סלבריטי שהייתם משלמים בשביל "לעשות"?אף אחד. כרגע, אתה מעדיף מערכת יחסים יציבה או משהו יותר סתמי?יציבה. עם כמה בני זוג קיימת יחסי מין מלאים? 1. האם יש לך בן/בת זוג עכשיו?כן איזה מגמה היית בביה"ס?ג"ג ויירות. מה החלום הכי קיצוני שלך לקריירה? אע, שחקנית. ואם תצטרך להתפשר לקריירה יותר ריאלית? לא רוצה להתפשר. קיים מקצוע שאתה לא יודע, אבל ממש מעוניין לדעת? לא נחייה את הרגע: מה מתנגן עכשיו? I want you בגרסא שפיונה אפל חידשה לאלביס קוסטלו עם כמה אנשים דיברת/מדבר בזמן הזה שאתה מחבר את השאלון הזה?אף אחד איזה עוד ישומי מחשב פתוחים? מדיה פלייר, מסנג'ר, ואימיול מה הספקת כבר לעשות היום? הרבה. מה עוד תספיק לעשות היום? בעיקר לישון ולהביא נשיקה לתמונה של חברה שלי |: ישנת טוב אתמול? לא תישן טוב הלילה? מקווה שכן למה? כי יש לי מחר שעתאפס. האם היום יהיה יום שאתה ניזכור לעוד הרבה זמן? אם כן, למה? כן. היה מצחיק. מתי בפעם האחרונה.. יצאת מהבית? ב4 בצהריים אכלת? לפני שעתיים התנשקת?
לפני שבוע וקצת. התאהבת? לפני כמעט חמישה חודשים, ועדיין.
נשבר לך הלב? מזמן. צחקת? היום. בכית? לפני איזה שבוע. עישנת? היום. שתית משקה אלכוהולי? היום :) השתכרת? ספטמבר ככה. שכבת עם מישהו/י: אע,מהזהמשנה X: היית במועדון? בחייםלא.גם לא מתכוונת. אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך" ובאמת התכוונת? בכל פעם שהרגשתי ככה.הפעם האחרונה לפני חצי שעה. מי הבן האדם האחרון ש.. ראית?אבא. חשבת עליו?היפה שלי
התקשרת אליו?אבא התקשר אלייך?היפה שלי פגע בך?חברה שלי. שימח אותך?חברה שלי:) רגע שהיית רוצה שיחזור: יותר מדי מה היה השיר הראשון ששמעת? בטח משהו של ילדים? איזה כיתה את: י"א את/ה חושב/ת שאת/ה יפה? לא את/ה חושב/ת שאת/ה צבוע/ה? לא את/ה חושב/ת שאת/ה קנאי/ת?לפעמים את/ה חושב/ת שאת/ה עקשן/ית? כן את/ה אוהב/ת את עצמך?לא יש לך פלאפון? כן למי אתה מתקשר הכי הרבה? לחברה שלי איזה צלצול יש לך? לכל קבוצת מתקשרים משהו אחר הקול הכי יפה ששמעת? אמ, לא יודעת. איזה רקע יש לך בשולחן עבודה?של אביב גפן ושומר מסך?כוכבים מעפנים כאלה אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתפת?לא איפה את רוצה פירסינג? בגבה 2007: הדבר הכי שמח שקרה לי השנה? הכרתי את חברה שלי ונהיינו ביחד הדבר הכי עצוב שקרה לי השנה? לא יודעת במי התאהבתי השנה? בראשונה שלי, בשנייה, ובשלישית? ממי נפרדתי השנה? מהראשונה. מי פגע בי השנה? הרבה אנשים במי פגעתי השנה? גם, לא מעט \: לאיזו להקה/זמר/זמרת חדשים נחשפתי השנה? אה, אני מניחה ששילה פרבר בעיקר מתי צחקתי הכי הרבה השנה? בטיולים וסמינרים מתי בכיתי הכי הרבה השנה?לא יודעת, בטח כשנפרדנו. מתי הרגשתי שאין שם אפחד בשבילי? בכמה רגעים. מתי הרגשתי שמזל שיש לי את מי שיש לי? בכל יום ויום איזו מתנה שקיבלתי השנה הכי אהבתי? כל מני ^^ איך חגגו לי יומולדת השנה? מסיבת הפתעה:) על מה אני מתחרטת שעשיתי השנה? שלא השקעתי בלימודים מספיק איזה סרט הכי אהבתי השנה? אע,שמשנצחית בראשצלול כמה אנשים חדשים הכרתי השנה?המון עם כמה מהם באמת נשארתי בקשר?רובם איזה סוד גיליתי לאנשים הכי קרובים לי השנה? שאני לסבית מה הכי הייתי רוצה שיהיה בשנה הבאה?השקעה מטורפת בלימודים, הרבה הצלחה איזה דבר עשית השנה שגרם לך להעריך את עצמך?לא יודעת איך תסכם את השנה במילה אחת?חשובה האם חל בך שינוי השנה?כן איך חחגת את תחילת השנה?לבד? ציינ/י דבר אחד שאת/ה הכי מצפה לו השנה: פולין.יוםהולדת. ציינ/י דבר אחד שאת/ה חושש מפניו: לא לטוס לפולין איזה סילבסטר הכי זכור לך?לצערי האחרון, שהייתי בו עם גבר.פאק.חח. איזה אדם `גילת מחדש` השנה? את עצמי איזה אירוע היית מוחק מהשנה? לא יודעת.. איזה אירוע עשה לך טוב השנה?יומולדת. מקום בו הכי נהנת? קוקה קולה לייב אירוע שהכי השפיע עליך? פגישה מסויימת אצל הפסיכולוגית אירוע שאיכזב אותך? אע, בטח כשמישהי נפרדה ממני. האם אי פעם אהבתם מישהו שלא אהב אתכם?כן אם כן, כמה זמן?חודשיים ככה. הייתם איתו בקשר רומנטי כלשהו?כן התנשקתם איתו?כן אם הייתם מגלים אחרי כמה זמן כשכבר הפסקתם לאהוב מישהו שהוא גם אהב אתכם והכל היה פיספוס אחד גדול, איך הייתם מגיבים?היה טוב וטוב שהיה? זוגיות: אתם נמצאים בקשר רומנטי עכשיו?כן אם כן, אתם אוהבים אותו?מאוד והוא, אוהב אתכם?כן
כמה זמן אתם יחד? עודמעט 5 חודשים איך הכרתם?דרך איגי ואקסית משותפת מה אתם הכי אוהבים בו?הכל מה גרם לכם לבחור דווקא בו?היא הכי מיוחדת בכל העולם אתם רבים?לא מה החוויה הכי טובה שאתם זוכרים שהייתה לכם איתו? :) האם אי פעם נפרדתם או כמעט נפרדתם?לא אתם פוחדים לאבד אותו? זה לא יקרה מה הייתם מוכנים לעשות כדי לשמור על האהבה שלכם?היא פשוט נשמרת, לא צריך לשמר אותה.מה זה מלפפון חמוץ? אקסים: כמה אקסים יש לכם?3. האם אתם אוהבים איזה אקס שלכם עדיין?לא האם אי פעם הייתה לכם פרידה קשה במיוחד?כן האם אי פעם שמרתם על קשר עם האקסים אחרי הפרידה?עם כולן מאמינים שאקסים יכולים להיות ידידים?כן מה נשאר לכם מהאקסים – רגשות, געגועים, זיכרונות, שברון לב או מעגל לא סגור?זכרונות בעיקר האם הייתם רוצים לשבת עם אחד מהם לשיחה כדי לסדר עניינים שעוד לא סגורים?לא האם אי פעם ניסיתם לחזור לאקס? אם כן, זה הצליח?כן, ולא. יש אקס שהייתם רוצים לחזור אליו?לא האם יש לכם אקס שהייתם רוצים למחוק או לשנות את הקשר שהיה לכם איתו?כן צרפו תמונה.:) איןליכוח

BIoNdY

New member
יש שאלוןן!! אני אני אני

מהו שמך המלא? נועם שלמה עמיאל תאריך לידה: 8.11.90 מקום מגורים: צורן ניקים אחרים באתרים אחרים: kristiana - פליצה - ג'ייני - בלונדי - kuas כמה אחים/אחיות? אח ואחות צבע עיניים? פיפי צבע שיער? חום משקל: 65 נראה לי גובה: 1.70 ומשהו אתה מנגן על משהו, אם כן אז מה? על מירתי הקול =] השחטה עצמית יש לך קעקועים? אם כן, כמה ושל מה? חס וחסה יש לך פירסינג? אם כן, כמה ואיפה?חס וחסה התנסת בעבר בסמים? איזה?חס וחסה אתה מסטול ברגע זה? חס וחסה יש לך קטעי זיכרון שנמחקו מעברך בעקבות שימוש בכימיקלים כאלה או אחרים?חס וחסה ניסית להתאבד פעם? אם כן מתי ולמה?חס וחסה אתה מעשן? אם כן כמה בערך ביום?חס וחסה פרטים אינטימיים העדפה מינית: בנים סלבריטי שהייתם משלמים בשביל "לעשות"? רן דנקר כרגע, אתה מעדיף מערכת יחסים יציבה או משהו יותר סתמי? יציבה מאוד אפילו עם כמה בני זוג קיימת יחסי מין מלאים? 000 האם יש לך בן/בת זוג עכשיו? לא ממש איזה מגמה היית בביה"ס? עדיין... ותיאטרון תקשורת מה החלום הכי קיצוני שלך לקריירה? שחקן - זמן - דוגמן ואם תצטרך להתפשר לקריירה יותר ריאלית? לא מוכן =] קיים מקצוע שאתה לא יודע, אבל ממש מעוניין לדעת? אמממ אג'יפטולוגיה נחייה את הרגע: מה מתנגן עכשיו? my heart will go on עם כמה אנשים דיברת/מדבר בזמן הזה שאתה מחבר את השאלון הזה? אחד =] איזה עוד ישומי מחשב פתוחים? אי סי קיו ומסנג'ר מה הספקת כבר לעשות היום? בצפר, פיתוח קול, שיעורים + לקרוא ספר באנגלית, ולראות השיר שלנו פעמים =] מה עוד תספיק לעשות היום? אממ נראה לי לשוח אס אמ אס שנה טובה למישהו ולישון ישנת טוב אתמול? לא.. תישן טוב הלילה? שבע וחצי שעות? כי בדיוק על 12 אני זז לישון חחחח למה? אתמול כי ישנתי רק 5 שעות והלילה לא יודע אם שבע וחצי זה מספיק... האם היום יהיה יום שאתה ניזכור לעוד הרבה זמן? אם כן, למה? טוב.. היום היה הפרק הראשון של השיר שלנו... היה לי אחלה שיעור פיתוח קול... ויש מישהו שאולי יעזור לי לשכוח אהבה ישנה.. =] מתי בפעם האחרונה.. יצאת מהבית? היום לפני כמה דקות ללות את ידידות שלי אכלת? לפני שעה ככה התנשקת? גלגול קודם =] התאהבת? לפני שלוש שנים נשבר לך הלב? לפני שנה וחצי בערך צחקת? היום בשיעור תנך =] בכית? אצל הפסיכולוגית כשדיברנו על אמא עישנת? גלגול קודם (וגם זה לא בטוח) שתית משקה אלכוהולי? כנל השתכרת? כנל שכבת עם מישהו/י? גלגול קודם היית במועדון? אממ... שנה שעברה... בערך בתאריך הזה אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך" ובאמת התכוונת? לפני שנה וחצי בערך מי הבן האדם האחרון ש.. ראית?ליב והילה =] שתי ידידות חשבת עליו? רני התקשרת אליו? אור קיש ידידה שלי התקשר אלייך?אמממ גם קיש נראה לי פגע בך? גל.. אבל זה היה כמעט שימח אותך? רני =] רגע שהיית רוצה שיחזור: לא יודע... אני לא רוצה לחזור לעבר מה היה השיר הראשון ששמעת? מתי? חחחח איזה כיתה אתה: עכשיו? י"א את/ה חושב/ת שאת/ה יפה? אמממ ככה... את/ה חושב/ת שאת/ה צבוע/ה? לא את/ה חושב/ת שאת/ה קנאי/ת? לא את/ה חושב/ת שאת/ה עקשן/ית? אממ כן את/ה אוהב/ת את עצמך?במקומות מסויימים יש לך פלאפון? כה חחח למי אתה מתקשר הכי הרבה? אממ לא יודע איזה צלצול יש לך? כשאת איתי הקול הכי יפה ששמעת? עזבו... איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? לא יודע חחח כל הזמן משנים. עכשיו של איזה עץ ושומר מסך? לא יודע חחחחח אין נראה לי אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתפת? בטח! איפה את רוצה פירסינג? לא רוצה! 2007: הדבר הכי שמח שקרה לי השנה? נראה לי שנכנסתי לפורום הדבר הכי עצוב שקרה לי השנה? לא יודע.. ממש לא.. השנה הייתה די.. משעממת... אבל עצובה בכלליותה במי התאהבתי השנה? באף אחד.. אותה אהבה שלוש שנים ממי נפרדתי השנה? -------- מי פגע בי השנה? גל... הרבה פעמים.. בלי ידיעה אבל במי פגעתי השנה? מקווה שבאף אחד לאיזו להקה/זמר/זמרת חדשים נחשפתי השנה? אממממ אלה ששרים את "שלהלהלהלהלהלהלהלה" חחח מתי צחקתי הכי הרבה השנה? לא זוכר חחחחחח אבל היום צחקתי ממש הרבה מתי בכיתי הכי הרבה השנה?בטח שדיברתי על אמא עם הפסיכולוגית מתי הרגשתי שאין שם אפחד בשבילי? סתם לפעמים מתי הרגשתי שמזל שיש לי את מי שיש לי? אחרי שיחה עם גל איזו מתנה שקיבלתי השנה הכי אהבתי? את הסוף שלה איך חגגו לי יומולדת השנה? הפתעה על מה אני מתחרטת שעשיתי השנה? שהמשכתי לאהוב מישהו שאין לי סיכוי איתו איזה סרט הכי אהבתי השנה? לא זוכר חחחח כמה אנשים חדשים הכרתי השנה? מלאאאא עם כמה מהם באמת נשארתי בקשר? מלאאא איזה סוד גיליתי לאנשים הכי קרובים לי השנה? שאני הומו מה הכי הייתי רוצה שיהיה בשנה הבאה? אהבה חדשה.. ושיצא ממנה משהו באמת... איזה דבר עשית השנה שגרם לך להעריך את עצמך? הלכתי ללמוד פיתוח קול וללמוד תיאטרון! להתגבר על הבישנות איך תסכם את השנה במילה אחת? עבר האם חל בך שינוי השנה? חושב שכה... בהערכה העצמית איך חחגת את תחילת השנה? באס אמ אסים =] ציינ/י דבר אחד שאת/ה הכי מצפה לו השנה: אממ... להאבה חדשה... ציינ/י דבר אחד שאת/ה חושש מפניו: גל איזה סילבסטר הכי זכור לך? זה... =] איזה אדם `גילת מחדש` השנה? את רני וגל לטובה ולרעה איזה אירוע היית מוחק מהשנה? כל אירוע שקשור לגל איזה אירוע עשה לך טוב השנה? בטח היום הולדת או משהו מקום בו הכי נהנת? בית אירוע שהכי השפיע עליך? לא זוכר חחח אירוע שאיכזב אותך? חח מה אני זוכר את הדברים האלה האם אי פעם אהבתם מישהו שלא אהב אתכם? כה... מאז ומעולם נראה לי חח סתם רק שלוש שנים עד היום אם כן, כמה זמן? שלוש שנים הייתם איתו בקשר רומנטי כלשהו? לא.. סטרייט התנשקתם איתו? לא.. סטרייט אם הייתם מגלים אחרי כמה זמן כשכבר הפסקתם לאהוב מישהו שהוא גם אהב אתכם והכל היה פיספוס אחד גדול, איך הייתם מגיבים? הייתי מנסה להחיות את הרגשות האלה... אם הם היו פעם הם גם יוכלו לשוב לעצמם

kompotos

New member
../images/Emo198.gif

מהו שמך המלא? ספיר זכריה תאריך לידה:29.10.90 מקום מגורים: פ"ת ניקים אחרים באתרים אחרים: אותו ניק כמה אחים/אחיות?2 אחיות צבע עיניים? חום צבע שיער?שטני משקל:חסוי חח גובה:1.72 אתה מנגן על משהו, אם כן אז מה?אכן אני מזייפת על הגיטרה:) השחטה עצמית יש לך קעקועים? אם כן, כמה ושל מה?לא יש לך פירסינג? אם כן, כמה ואיפה? יאפ- בגבה 1, ו3 באוזניים התנסת בעבר בסמים? איזה?סמים טבעים חח אתה מסטול ברגע זה? אני מסטולה באופן תמידי יש לך קטעי זיכרון שנמחקו מעברך בעקבות שימוש בכימיקלים כאלה או אחרים?לא ניסית להתאבד פעם? אם כן מתי ולמה?לא אתה מעשן? אם כן כמה בערך ביום?פעם המיליון שנה פרטים אינטימיים העדפה מינית: בנות סלבריטי שהייתם משלמים בשביל "לעשות"? בר רפאלי ואסתי גיזנבורג כרגע, אתה מעדיף מערכת יחסים יציבה או משהו יותר סתמי?יציבה עם כמה בני זוג קיימת יחסי מין מלאים?אף לא אחד האם יש לך בן/בת זוג עכשיו?אכן כן:) איזה מגמה היית בביה"ס?אני עדיין בתקשורת מה החלום הכי קיצוני שלך לקריירה?לעבוד במשרד פרסום-וכאן החלק הקיצוני חח- בארה"ב ואם תצטרך להתפשר לקריירה יותר ריאלית? לא קיים מקצוע שאתה לא יודע, אבל ממש מעוניין לדעת?כע נחייה את הרגע: מה מתנגן עכשיו?ג'ורג' מייקל עם כמה אנשים דיברת/מדבר בזמן הזה שאתה מחבר את השאלון הזה?1 איזה עוד ישומי מחשב פתוחים?מסנגר, ונגן מוזיקה מה הספקת כבר לעשות היום?לישון להיות בביה"ס, לעשות מבחן, ללכת למשחק כדורסל ולישון מה עוד תספיק לעשות היום?לישון חח ישנת טוב אתמול?אכן תישן טוב הלילה?אכן למה?ככה האם היום יהיה יום שאתה ניזכור לעוד הרבה זמן? אם כן, למה?לא מתי בפעם האחרונה.. יצאת מהבית?לפני כמה שעות אכלת?גם התנשקת?אתמול:) התאהבת?שאלה קשה נשבר לך הלב?חצי שנה בערך צחקת?לפני כמה דקות בכית?לא זוכרת עישנת? בגרמניה לפני חודש בערך שתית משקה אלכוהולי?שבוע שעבר השתכרת?בלג בעומר שכבת עם מישהו/י? היית במועדון?בפורים אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך" ובאמת התכוונת?אתמול מי הבן האדם האחרון ש.. ראית?אחותי חשבת עליו?סופי:) התקשרת אליו?סופי חח התקשר אלייך?סופי פגע בך?ידידה שימח אותך?ידיד שלי רגע שהיית רוצה שיחזור: מה היה השיר הראשון ששמעת?מתי? איזה כיתה את:יא את/ה חושב/ת שאת/ה יפה? אני בסדר את/ה חושב/ת שאת/ה צבוע/ה?לא את/ה חושב/ת שאת/ה קנאי/ת?כע את/ה חושב/ת שאת/ה עקשן/ית?כע את/ה אוהב/ת את עצמך?אין לי ברירה אחרת חח יש לך פלאפון?אכן למי אתה מתקשר הכי הרבה?תלוי איזה צלצול יש לך?זה משתנה כל יומיים כרגע "היום הראשון של הסתיו" חחח הקול הכי יפה ששמעת?של ידידה שלי איזה רקע יש לך בשולחן עבודה?אודייי(:) ושומר מסך?אין אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתפת?כע איפה את רוצה פירסינג?בשפתיים סייד ליפ, והליקס ואולי עוד אחד בגבה האם אי פעם אהבתם מישהו שלא אהב אתכם?כן אם כן, כמה זמן?הרבה הייתם איתו בקשר רומנטי כלשהו?לא התנשקתם איתו?כן אם הייתם מגלים אחרי כמה זמן כשכבר הפסקתם לאהוב מישהו שהוא גם אהב אתכם והכל היה פיספוס אחד גדול, איך הייתם מגיבים?לא יודעת, קודם נגיע לזה זוגיות: אתם נמצאים בקשר רומנטי עכשיו?כן אם כן, אתם אוהבים אותו?כן והוא, אוהב אתכם?אני מקווה כמה זמן אתם יחד?אמממ 3 שבועות בערך? או שבועיים איך הכרתם?באטרף חח מה אתם הכי אוהבים בו?את כולה:) מה גרם לכם לבחור דווקא בו? אתם רבים?עוד לא הגענו לזה מה החוויה הכי טובה שאתם זוכרים שהייתה לכם איתו? האם אי פעם נפרדתם או כמעט נפרדתם? אתם פוחדים לאבד אותו? מה הייתם מוכנים לעשות כדי לשמור על האהבה שלכם? אקסים: כמה אקסים יש לכם?בנים-5 בנות-0 האם אתם אוהבים איזה אקס שלכם עדיין?לא האם אי פעם הייתה לכם פרידה קשה במיוחד?לא האם אי פעם שמרתם על קשר עם האקסים אחרי הפרידה?כן מאמינים שאקסים יכולים להיות ידידים?כן מה נשאר לכם מהאקסים – רגשות, געגועים, זיכרונות, שברון לב או מעגל לא סגור?כלום האם הייתם רוצים לשבת עם אחד מהם לשיחה כדי לסדר עניינים שעוד לא סגורים?לא האם אי פעם ניסיתם לחזור לאקס? אם כן, זה הצליח?כן, לא יש אקס שהייתם רוצים לחזור אליו?לא האם יש לכם אקס שהייתם רוצים למחוק או לשנות את הקשר שהיה לכם איתו?כע

עונהה

מהו שמך המלא? חן שבתאי תאריך לידה:31.1.91 מקום מגורים:עפולה ניקים אחרים באתרים אחרים: כמה אחים/אחיות? אני ועוד 2 אחים ואחות צבע עיניים?חומות צבע שיער?חום כהה משקל: גובה:1.74 אתה מנגן על משהו, אם כן אז מה? השחטה עצמית יש לך קעקועים? אם כן, כמה ושל מה?לא יש לך פירסינג? אם כן, כמה ואיפה?באוזן התנסת בעבר בסמים? איזה?לא אתה מסטול ברגע זה? לא יש לך קטעי זיכרון שנמחקו מעברך בעקבות שימוש בכימיקלים כאלה או אחרים?לא ניסית להתאבד פעם? אם כן מתי ולמה?לא אתה מעשן? אם כן כמה בערך ביום?פעם אבל כולה 3 סיגריות כל החיים שלי פרטים אינטימיים העדפה מינית: סלבריטי שהייתם משלמים בשביל "לעשות"? כרגע, אתה מעדיף מערכת יחסים יציבה או משהו יותר סתמי?יציבה עם כמה בני זוג קיימת יחסי מין מלאים?2 האם יש לך בן/בת זוג עכשיו?לא איזה מגמה היית בביה"ס?צירוף (עיוני ) מה החלום הכי קיצוני שלך לקריירה? ואם תצטרך להתפשר לקריירה יותר ריאלית? קיים מקצוע שאתה לא יודע, אבל ממש מעוניין לדעת? נחייה את הרגע: מה מתנגן עכשיו?כלום עם כמה אנשים דיברת/מדבר בזמן הזה שאתה מחבר את השאלון הזה?2 איזה עוד ישומי מחשב פתוחים?לא פתוחים מה הספקת כבר לעשות היום?הרבה מה עוד תספיק לעשות היום?לישוןXD ישנת טוב אתמול?כן תישן טוב הלילה?מקווה למה? האם היום יהיה יום שאתה ניזכור לעוד הרבה זמן? אם כן, למה? מתי בפעם האחרונה.. יצאת מהבית? לא מזמן, בידיוק חזרתי אכלת?לפני מכה דקות התנשקת?לפני שעה התאהבת?לא זוכר נשבר לך הלב?לא צחקת?חח לפפני כמה דקות בכית?מרוב צחוק, לפני כמה דקות עישנת?מזמןן שתית משקה אלכוהולי? השתכרת? שכבת עם מישהו/י? היית במועדון? אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך" ובאמת התכוונת?לא מי הבן האדם האחרון ש.. ראית?שקד חשבת עליו?שרון התקשרת אליו?שקד התקשר אלייך?שרון פגע בך? שימח אותך? שרון=) רגע שהיית רוצה שיחזור: מה היה השיר הראשון ששמעת? איזה כיתה את: י' את/ה חושב/ת שאת/ה יפה? את/ה חושב/ת שאת/ה צבוע/ה?לפעמים את/ה חושב/ת שאת/ה קנאי/ת?לפעמים את/ה חושב/ת שאת/ה עקשן/ית?כן חח לפעמים את/ה אוהב/ת את עצמך? לא יש לך פלאפון?כן למי אתה מתקשר הכי הרבה?כל מיני איזה צלצול יש לך?בגידה-הנרי וניקה הקול הכי יפה ששמעת? איזה רקע יש לך בשולחן עבודה?רגיל כזה ושומר מסך?אין אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתפת?לא איפה את רוצה פירסינג?גבה 2007: הדבר הכי שמח שקרה לי השנה? הדבר הכי עצוב שקרה לי השנה? במי התאהבתי השנה? ממי נפרדתי השנה? מי פגע בי השנה? במי פגעתי השנה? לאיזו להקה/זמר/זמרת חדשים נחשפתי השנה? מתי צחקתי הכי הרבה השנה? מתי בכיתי הכי הרבה השנה? מתי הרגשתי שאין שם אפחד בשבילי? מתי הרגשתי שמזל שיש לי את מי שיש לי? איזו מתנה שקיבלתי השנה הכי אהבתי? איך חגגו לי יומולדת השנה? על מה אני מתחרטת שעשיתי השנה? איזה סרט הכי אהבתי השנה? כמה אנשים חדשים הכרתי השנה? עם כמה מהם באמת נשארתי בקשר? איזה סוד גיליתי לאנשים הכי קרובים לי השנה? מה הכי הייתי רוצה שיהיה בשנה הבאה? איזה דבר עשית השנה שגרם לך להעריך את עצמך? איך תסכם את השנה במילה אחת? האם חל בך שינוי השנה? איך חחגת את תחילת השנה? ציינ/י דבר אחד שאת/ה הכי מצפה לו השנה: ציינ/י דבר אחד שאת/ה חושש מפניו: איזה סילבסטר הכי זכור לך? איזה אדם `גילת מחדש` השנה? איזה אירוע היית מוחק מהשנה? איזה אירוע עשה לך טוב השנה? מקום בו הכי נהנת? אירוע שהכי השפיע עליך? אירוע שאיכזב אותך? האם אי פעם אהבתם מישהו שלא אהב אתכם? אם כן, כמה זמן? הייתם איתו בקשר רומנטי כלשהו? התנשקתם איתו?כן אם הייתם מגלים אחרי כמה זמן כשכבר הפסקתם לאהוב מישהו שהוא גם אהב אתכם והכל היה פיספוס אחד גדול, איך הייתם מגיבים? בבאסה זוגיות: אתם נמצאים בקשר רומנטי עכשיו?לא אם כן, אתם אוהבים אותו? והוא, אוהב אתכם? כמה זמן אתם יחד? איך הכרתם? מה אתם הכי אוהבים בו? מה גרם לכם לבחור דווקא בו? אתם רבים? מה החוויה הכי טובה שאתם זוכרים שהייתה לכם איתו? האם אי פעם נפרדתם או כמעט נפרדתם? אתם פוחדים לאבד אותו? מה הייתם מוכנים לעשות כדי לשמור על האהבה שלכם? אקסים: כמה אקסים יש לכם?1 האם אתם אוהבים איזה אקס שלכם עדיין?לא האם אי פעם הייתה לכם פרידה קשה במיוחד?לא האם אי פעם שמרתם על קשר עם האקסים אחרי הפרידה?כן מאמינים שאקסים יכולים להיות ידידים?כן מה נשאר לכם מהאקסים – רגשות, געגועים, זיכרונות, שברון לב או מעגל לא סגור?זיכרונות האם הייתם רוצים לשבת עם אחד מהם לשיחה כדי לסדר עניינים שעוד לא סגורים?לא האם אי פעם ניסיתם לחזור לאקס? אם כן, זה הצליח?לא יש אקס שהייתם רוצים לחזור אליו?לא האם יש לכם אקס שהייתם רוצים למחוק או לשנות את הקשר שהיה לכם איתו?כן

Cant Cry

New member
../images/Emo152.gif

מהו שמך המלא? אוהד. תאריך לידה: 24.4.88 מקום מגורים: צפון. ניקים אחרים באתרים אחרים: Use Me כמה אחים/אחיות? אח ואחות. צבע עיניים? חום. צבע שיער? חום. משקל:
גובה: לא מספיק גבוה. אתה מנגן על משהו, אם כן אז מה? על העצבים
השחטה עצמית יש לך קעקועים? אם כן, כמה ושל מה?
יש לך פירסינג? אם כן, כמה ואיפה? מתחת לשפה. התנסת בעבר בסמים? איזה?
אתה מסטול ברגע זה?
יש לך קטעי זיכרון שנמחקו מעברך בעקבות שימוש בכימיקלים כאלה או אחרים?
ניסית להתאבד פעם? אם כן מתי ולמה?
אתה מעשן? אם כן כמה בערך ביום?
פרטים אינטימיים העדפה מינית: גברים. סלבריטי שהייתם משלמים בשביל "לעשות"? נינט
כרגע, אתה מעדיף מערכת יחסים יציבה או משהו יותר סתמי? יציבה.. עם כמה בני זוג קיימת יחסי מין מלאים?
האם יש לך בן/בת זוג עכשיו?
איזה מגמה היית בביה"ס? לא בבית ספר :] מה החלום הכי קיצוני שלך לקריירה? מה ואם תצטרך להתפשר לקריירה יותר ריאלית? מה קיים מקצוע שאתה לא יודע, אבל ממש מעוניין לדעת? לאיודע נו נחייה את הרגע: מה מתנגן עכשיו? Nelly Furtado\Nelly Furtado - I Am
עם כמה אנשים דיברת/מדבר בזמן הזה שאתה מחבר את השאלון הזה? 1 איזה עוד ישומי מחשב פתוחים? מדיה פלייר והמסנ. מה הספקת כבר לעשות היום? לחזור הבייתה מת"א, לישון ולעבוד. מה עוד תספיק לעשות היום? כלום בע"ה. ישנת טוב אתמול? חחחחחחח לא. תישן טוב הלילה? בע"ה, כל עוד התיאלנדים לא ישימו לי מירי מסיקה באמצע הלילה. למה? למה ה' יודע איך הם מצאו את הדיסק הזה, אבל טוב שכך, למה דנה ברגר מזמן מיצה את עצמו. האם היום יהיה יום שאתה ניזכור לעוד הרבה זמן? אם כן, למה? לא ממש.. מתי בפעם האחרונה.. יצאת מהבית? היום. אכלת? לפני רבע שעה. התנשקת? אמממממ רביעי שעבר. התאהבת? עכשיו? נשבר לך הלב? מזמן. צחקת? היום. בכית? 4 ימים. עישנת?
שתית משקה אלכוהולי? אתמול. השתכרת? אתמול. שכבת עם מישהו/י? מזמן
היית במועדון? אתמול. אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך" ובאמת התכוונת? מזמן 0: מי הבן האדם האחרון ש.. ראית? הבוס. חשבת עליו? עומר. התקשרת אליו?המורה לנהיגה. התקשר אלייך? שירן. פגע בך? הוא. שימח אותך? שחף. רגע שהיית רוצה שיחזור: מה היה השיר הראשון ששמעת? Goldfrapp - You Never Know איזה כיתה את: אינני בכיתה. את/ה חושב/ת שאת/ה יפה?
את/ה חושב/ת שאת/ה צבוע/ה?
את/ה חושב/ת שאת/ה קנאי/ת?
את/ה חושב/ת שאת/ה עקשן/ית?
את/ה אוהב/ת את עצמך?
יש לך פלאפון?
למי אתה מתקשר הכי הרבה? אמא. איזה צלצול יש לך? מארש חתונה. הקול הכי יפה ששמעת? שירלי מנסון. איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? הפרונט של Felt Mountain ושומר מסך? כוכבים וויש וויש. אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתפת? בטח. איפה את רוצה פירסינג? פופיק D: 2007: הדבר הכי שמח שקרה לי השנה? מה שנה מה, כולה יום אחד. הדבר הכי עצוב שקרה לי השנה? במי התאהבתי השנה? ממי נפרדתי השנה? מי פגע בי השנה? במי פגעתי השנה? לאיזו להקה/זמר/זמרת חדשים נחשפתי השנה? מתי צחקתי הכי הרבה השנה? מתי בכיתי הכי הרבה השנה? מתי הרגשתי שאין שם אפחד בשבילי? מתי הרגשתי שמזל שיש לי את מי שיש לי? איזו מתנה שקיבלתי השנה הכי אהבתי? איך חגגו לי יומולדת השנה? על מה אני מתחרטת שעשיתי השנה? איזה סרט הכי אהבתי השנה? כמה אנשים חדשים הכרתי השנה? עם כמה מהם באמת נשארתי בקשר? איזה סוד גיליתי לאנשים הכי קרובים לי השנה? מה הכי הייתי רוצה שיהיה בשנה הבאה? איזה דבר עשית השנה שגרם לך להעריך את עצמך? איך תסכם את השנה במילה אחת? האם חל בך שינוי השנה? איך חחגת את תחילת השנה? ציינ/י דבר אחד שאת/ה הכי מצפה לו השנה: ציינ/י דבר אחד שאת/ה חושש מפניו: איזה סילבסטר הכי זכור לך? איזה אדם `גילת מחדש` השנה? איזה אירוע היית מוחק מהשנה? איזה אירוע עשה לך טוב השנה? מקום בו הכי נהנת? אירוע שהכי השפיע עליך? אירוע שאיכזב אותך? האם אי פעם אהבתם מישהו שלא אהב אתכם? אם כן, כמה זמן? הייתם איתו בקשר רומנטי כלשהו? התנשקתם איתו? אם הייתם מגלים אחרי כמה זמן כשכבר הפסקתם לאהוב מישהו שהוא גם אהב אתכם והכל היה פיספוס אחד גדול, איך הייתם מגיבים? זוגיות: אתם נמצאים בקשר רומנטי עכשיו? אם כן, אתם אוהבים אותו? והוא, אוהב אתכם? כמה זמן אתם יחד? איך הכרתם? מה אתם הכי אוהבים בו? מה גרם לכם לבחור דווקא בו? אתם רבים? מה החוויה הכי טובה שאתם זוכרים שהייתה לכם איתו? האם אי פעם נפרדתם או כמעט נפרדתם? אתם פוחדים לאבד אותו? מה הייתם מוכנים לעשות כדי לשמור על האהבה שלכם? אקסים: כמה אקסים יש לכם? האם אתם אוהבים איזה אקס שלכם עדיין? האם אי פעם הייתה לכם פרידה קשה במיוחד? האם אי פעם שמרתם על קשר עם האקסים אחרי הפרידה? מאמינים שאקסים יכולים להיות ידידים? מה נשאר לכם מהאקסים – רגשות, געגועים, זיכרונות, שברון לב או מעגל לא סגור? האם הייתם רוצים לשבת עם אחד מהם לשיחה כדי לסדר עניינים שעוד לא סגורים? האם אי פעם ניסיתם לחזור לאקס? אם כן, זה הצליח? יש אקס שהייתם רוצים לחזור אליו? האם יש לכם אקס שהייתם רוצים למחוק או לשנות את הקשר שהיה לכם איתו?

kickass1

New member
משעמם אז נענה

מהו שמך המלא? תאריך לידה: מקום מגורים: ניקים אחרים באתרים אחרים: כמה אחים/אחיות? 1 צבע עיניים? ירוק כחול... לא סגורה על זה... צבע שיער? חום משקל: האמממ... אני לא בטוחה... גובה: גם לא בטוחה... אתה מנגן על משהו, אם כן אז מה? גיטרה השחטה עצמית יש לך קעקועים? אם כן, כמה ושל מה? אין יש לך פירסינג? אם כן, כמה ואיפה? בגבה... והיה בשפה אבל הוא הלך לעולמו... התנסת בעבר בסמים? איזה? איזה מן שאלה זאת לעזאזל.. לא שואלים דברים כאלה... אתה מסטול ברגע זה? לא... חחחחח יש לך קטעי זיכרון שנמחקו מעברך בעקבות שימוש בכימיקלים כאלה או אחרים? לא זוכרת... ניסית להתאבד פעם? אם כן מתי ולמה? חח לא... איזה שאלות אפלות... אתה מעשן? אם כן כמה בערך ביום? האממממ... אני רוצה לחשוב שזה פחות מקופסא... פרטים אינטימיים העדפה מינית: בנות רררר סלבריטי שהייתם משלמים בשביל "לעשות"? מילה יונובוביץ' או איך שלא קוראים לה.. מהאלמנט החמישי... כרגע, אתה מעדיף מערכת יחסים יציבה או משהו יותר סתמי? מה שבא ברוך הבא... עם כמה בני זוג קיימת יחסי מין מלאים? מה שבא ברוך הבא.. חחח סתם.. האם יש לך בן/בת זוג עכשיו? לא.. איזה מגמה היית בביה"ס? ביולוגיה.. מה החלום הכי קיצוני שלך לקריירה? אין לי.. זה בעייתי... ואם תצטרך להתפשר לקריירה יותר ריאלית? מקדונלס??? קיים מקצוע שאתה לא יודע, אבל ממש מעוניין לדעת? האממ לא... לא יודעת.. נחייה את הרגע: מה מתנגן עכשיו? sonata arctica - replica עם כמה אנשים דיברת/מדבר בזמן הזה שאתה מחבר את השאלון הזה? 3 איזה עוד ישומי מחשב פתוחים? מסנג'ר... איסיקיו.. ועוד שטויות.. מה הספקת כבר לעשות היום? להיות בבית ספר.. זהו... מה עוד תספיק לעשות היום? בתקווה... משו כיפי ישנת טוב אתמול? האמת שכן.. תישן טוב הלילה? לא נראה לי.. למה? הרגשה שכזאת האם היום יהיה יום שאתה ניזכור לעוד הרבה זמן? אם כן, למה? לא נראה לי.. אבל נראה... היום עוד צעיר.. מתי בפעם האחרונה.. יצאת מהבית? בבוקר... לבית ספר.. חח אכלת? בצהריים... התנשקת? לא יודעת.. התאהבת? לא יודעת.. נשבר לך הלב? חחחח איזה שאלות... אין לי מושג... צחקת? עכשיו בשאלה לפני.. בכית? עבר קצת זמן... עישנת? כמה דקות... שתית משקה אלכוהולי? וואו... האמממ... יום חמישי האחרון... השתכרת? בחנוכה... שכבת עם מישהו/י? היית במועדון? חנוכה אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך" ובאמת התכוונת? עבר הרבה זמן... מי הבן האדם האחרון ש.. ראית? אחת מהבית ספר.. חשבת עליו? אחת לא מהבית ספר.. חחח התקשרת אליו? אמא חחחח רגע לא.. אבא... התקשר אלייך? לא יודעת האמממ... פגע בך? אוח נשים... שימח אותך? לא יודעת... רגע שהיית רוצה שיחזור: מה היה השיר הראשון ששמעת? זוכרת גם... איזה כיתה את: י"ב את/ה חושב/ת שאת/ה יפה? אני לא חושבת שאני מכוערת... את/ה חושב/ת שאת/ה צבוע/ה? לא... את/ה חושב/ת שאת/ה קנאי/ת? כן קצת.. לא משו רציני את/ה חושב/ת שאת/ה עקשן/ית? מאוד.... את/ה אוהב/ת את עצמך? בהחלט... יש לך פלאפון? כן.. למי אתה מתקשר הכי הרבה? אבא... "בוא תסיע אותי" איזה צלצול יש לך? של משו מהפלאפון... הקול הכי יפה ששמעת? לא יודעת... איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? סאות' פארק.. טרנס ופיליפ... ושומר מסך? אין לי... אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתפת? אם יש פרס... אז באיזה שהם רוצים.. חחח.. איפה את רוצה פירסינג? לא רוצה עוד פירסינג... 2007: אני אקח את זה כ2006 כי זה נראה לי יותר הגיוני מכיוון שעבר רק 17 שעות מאז התחלת השנה.. הדבר הכי שמח שקרה לי השנה? לא יודעת... הדבר הכי עצוב שקרה לי השנה? לעבור דירה... במי התאהבתי השנה? איי איי נשים... ממי נפרדתי השנה? מי פגע בי השנה? שאלה מפגרת... במי פגעתי השנה? עוד שאלה מפגרת... לאיזו להקה/זמר/זמרת חדשים נחשפתי השנה? the knife שליטה מתי צחקתי הכי הרבה השנה? בראשית.... לא הפסקתי לצחוק... מתי בכיתי הכי הרבה השנה? אין לי מושג... מתי הרגשתי שאין שם אפחד בשבילי? בתקופה האחרונה אבל זה הישתנה... מתי הרגשתי שמזל שיש לי את מי שיש לי? לא יודעת... לא קרה בזמן האחרון... איזו מתנה שקיבלתי השנה הכי אהבתי? אני לא בן אדם של מתנות.. אני בן אדם של תנו לי כסף במקום מתנה... איך חגגו לי יומולדת השנה? הרבה הרבה אלכוהול.... הרבה הרבה אנשים... הרבה הרבה מוזיקה... על מה אני מתחרטת שעשיתי השנה? אני לא יפרט... איזה סרט הכי אהבתי השנה? טוב אני פשוט יגיד איזה סרטים עכשיו שיצאו ממש אהבתי another gay movie ו american pie5 כמה אנשים חדשים הכרתי השנה? הרבה... עם כמה מהם באמת נשארתי בקשר? רבע מהם בערך חח איזה סוד גיליתי לאנשים הכי קרובים לי השנה? אם זה לא היה סוד לא היו קוראים לזה סוד.. חח או משו.. מה הכי הייתי רוצה שיהיה בשנה הבאה? שבית ספר יגמר והכל יהיה שמח ושיהיה לי אחלה מסיבת יומהולדת.. איזה דבר עשית השנה שגרם לך להעריך את עצמך? אם יש כאלה דברים.. איך תסכם את השנה במילה אחת? חרא האם חל בך שינוי השנה? יותר מדי... איך חחגת את תחילת השנה? עם כמה חברים טובים.. ראינו השיר שלנו וזה.. ערב מעפן... ציינ/י דבר אחד שאת/ה הכי מצפה לו השנה: המלחמה הבאה חחחח ציינ/י דבר אחד שאת/ה חושש מפניו: לסיים בית ספר... איזה סילבסטר הכי זכור לך? 2004... או 2005... אני מתבלבלת... איזה אדם `גילת מחדש` השנה? אין לי מושג.. חחח איזה אירוע היית מוחק מהשנה? איזה שיחת טלפון מטרידה... לא יודעת אם זה נקרא אירוע אבל הייתי מוחקת את זה איזה אירוע עשה לך טוב השנה? סתם איזה מסיבה כיפית... מקום בו הכי נהנת? בראשיתתתתתת היה לפנים... אירוע שהכי השפיע עליך? חח יש פה המון שאלות שאני לא רוצה לענות עליהם בפירוט.. חחח אירוע שאיכזב אותך? לא יודעת... האם אי פעם אהבתם מישהו שלא אהב אתכם? כן... אם כן, כמה זמן? לא יודעת... הייתם איתו בקשר רומנטי כלשהו? לא ממש... התנשקתם איתו? לא... אם הייתם מגלים אחרי כמה זמן כשכבר הפסקתם לאהוב מישהו שהוא גם אהב אתכם והכל היה פיספוס אחד גדול, איך הייתם מגיבים? מניסיון אישי... הייתי כמעט רוצחת את עצמי...

רק בגלל שאת אישתי לשעבר. ../images/Emo98.gif

מהו שמך המלא? דנה. תאריך לידה: אפריל, 1986
.
מקום מגורים: חיפה. ניקים אחרים באתרים אחרים: לא משו מיוחד. כמה אחים/אחיות? 1. צבע עיניים? חום. צבע שיער? חום. משקל: ברור
.
גובה: 1.63. אתה מנגן על משהו, אם כן אז מה? לא מנגנת...
השחטה עצמית
- הכל, לא -
פרטים אינטימיים
העדפה מינית: עדיין לא ברור. סלבריטי שהייתם משלמים בשביל "לעשות"? אנג'לינה ג'ולי, נינט, מייקל סקופילד ["נמלטים"]. כרגע, אתה מעדיף מערכת יחסים יציבה או משהו יותר סתמי? יציבה... עם כמה בני זוג קיימת יחסי מין מלאים?
! האם יש לך בן/בת זוג עכשיו? כנראה שלא...
איזה מגמה היית בביה"ס? תקשורת. מה החלום הכי קיצוני שלך לקריירה? עורכת דין חחחח ואם תצטרך להתפשר לקריירה יותר ריאלית? אז אני אשאר במקום עבודה שלי כרגע. קיים מקצוע שאתה לא יודע, אבל ממש מעוניין לדעת? לא חושבת.
נחייה את הרגע:
מה מתנגן עכשיו? K's Choice - Not An Addict. עם כמה אנשים דיברת/מדבר בזמן הזה שאתה מחבר את השאלון הזה? עם 3. איזה עוד ישומי מחשב פתוחים? רק המסנג'ר. מה הספקת כבר לעשות היום? לעבוד. מה עוד תספיק לעשות היום? ספורט. ישנת טוב אתמול? כה. מאד. תישן טוב הלילה? אני מקווה. למה? כי... ככה. האם היום יהיה יום שאתה ניזכור לעוד הרבה זמן? אם כן, למה? יש מצב. ככה.
מתי בפעם האחרונה..
יצאת מהבית? בבוקר, חזרתי עכשיו. אכלת? ב 3. התנשקת? אמממממממממ... מזמן. התאהבת? לפני שנתיים ושבועיים. נשבר לך הלב? לא ממש יודעת... צחקת? היום. בכית? לפני שבועיים. עישנת? אף פעם. שתית משקה אלכוהולי? ביום שישי. השתכרת? אף פעם. שכבת עם מישהו/י? כמה שבועות. היית במועדון? יום שישי. אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך" ובאמת התכוונת? אני לא זוכרת מתי הפעם האחרונה שאמרתי אבל בטוח שהתכוונתי לזה.
מי הבן האדם האחרון ש..
ראית? השכנה שלי. חשבת עליו? היא... התקשרת אליו? מורי. התקשר אלייך? אחותי. פגע בך? היא
שימח אותך? היא! ומורי. רגע שהיית רוצה שיחזור: אממממ... פארק הירקון לפני שנתיים... מה היה השיר הראשון ששמעת? היום? אריק ברמן - יום חדש נפלא. איזה כיתה את:
את/ה חושב/ת שאת/ה יפה?
את/ה חושב/ת שאת/ה צבוע/ה?
את/ה חושב/ת שאת/ה קנאי/ת?
את/ה חושב/ת שאת/ה עקשן/ית?
את/ה אוהב/ת את עצמך?
יש לך פלאפון?
למי אתה מתקשר הכי הרבה? רותם ומורי. איזה צלצול יש לך? כל מיני... בין היתר: אלג'יר - קיטש, סינרגיה - תראי זה אני, עברי לידר - הכוס הכחולה וכו'. הקול הכי יפה ששמעת? איימי-לי ונינט. איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? נינט.
ושומר מסך?
אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתפת?
איפה את רוצה פירסינג?
2007:
הדבר הכי שמח שקרה לי השנה? איזו שיחת טלפון חמודה ב 12 בלילה
.
הדבר הכי עצוב שקרה לי השנה? אוהו... במי התאהבתי השנה? אבל זה רק היום הראשון של השנה
.
ממי נפרדתי השנה?
מי פגע בי השנה?
במי פגעתי השנה?
לאיזו להקה/זמר/זמרת חדשים נחשפתי השנה? איה כורם, אריק ברמן. מתי צחקתי הכי הרבה השנה?
מתי בכיתי הכי הרבה השנה?
מתי הרגשתי שאין שם אפחד בשבילי? שבוע שעבר. מתי הרגשתי שמזל שיש לי את מי שיש לי? ביום ראשון שעבר. איזו מתנה שקיבלתי השנה הכי אהבתי? אמממ... לא יודעת. איך חגגו לי יומולדת השנה? בנאפיס עם חברים ויום למחרת איתה... על מה אני מתחרטת שעשיתי השנה? מלא... איזה סרט הכי אהבתי השנה? סטפ אפ! כמה אנשים חדשים הכרתי השנה? לא זוכרת. עם כמה מהם באמת נשארתי בקשר? גם לא זוכרת. איזה סוד גיליתי לאנשים הכי קרובים לי השנה? לא משו מיוחד האמת. מה הכי הייתי רוצה שיהיה בשנה הבאה? יותר טוב מהשנה הזאת. איזה דבר עשית השנה שגרם לך להעריך את עצמך? התחלתי ללמוד באונ'. איך תסכם את השנה במילה אחת? סבבה. האם חל בך שינוי השנה? כה. איך חחגת את תחילת השנה? בשינה טובה. ציינ/י דבר אחד שאת/ה הכי מצפה לו השנה: פשוט שיהיה טוב לכולם... ציינ/י דבר אחד שאת/ה חושש מפניו: מחלות... |: איזה סילבסטר הכי זכור לך? כיתה ט'
איזה אדם `גילת מחדש` השנה? לא יודעת. איזה אירוע היית מוחק מהשנה? שבת שעברה. איזה אירוע עשה לך טוב השנה? נולד לי בן דוד :] מקום בו הכי נהנת? כל מיני. אירוע שהכי השפיע עליך? שבת שעברה. אירוע שאיכזב אותך? שבת שעברה. האם אי פעם אהבתם מישהו שלא אהב אתכם?
[שנוי במחלוקת] הייתם איתו בקשר רומנטי כלשהו?
התנשקתם איתו?
אם הייתם מגלים אחרי כמה זמן כשכבר הפסקתם לאהוב מישהו שהוא גם אהב אתכם והכל היה פיספוס אחד גדול, איך הייתם מגיבים? ממשיכים הלאה. בקטנה. זוגיות: - לא, לא נמצאת בקשר רומנטי
. -
אקסים: - האקסים שלי, רובם, לא מעניינים אותי במיוחד. - איפשהו אני עדיין פגועה, עדיין אוהבת, נפרדנו לפני שבוע וחצי. וזהו. אין לי כוח לחפור אז קיצרתי. שלום על ישראל

למעלה