YuviChan

New member
../images/Emo65.gif

מצטערת על הכתום פשוט יש לי היום בת מצווה ואני מהזה מתרגשת
אני לחוצה שאנשים לא יבואו
אפשר ברכות
התאריך עצמו הוא עוד שבועיים

noam3010

New member
מזל טוב!!!!../images/Emo212.gif../images/Emo213.gif../images/Emo65.gif../images/Emo151.gif

תהיה לך בת מצווה נהדרת! אנשים יבואו ויהיה לך כיף מאוט :) ובקיצור שיהיה לך מזל טוב!!!!!!!!!!!!

Mana Sama

New member
מזלטובבבבב ^_____^

וואי איך אני זוכרת שהתרגשתי בבת מצווה שלי..אני זוכרת אפילו שבאותו יום לא התרגשתי בגרוש והייתי סופר אדישה כלפי זה ורק כשהגענו לאולם כולי בבת אחת התרגשתי XD ניא..תהני..זה היום שלך ^.^

luli lul

New member
יאא.. מזלטוב.. תהני ^^

ואל תדאגי , אם הזמנת אנשים שחשובים לך ואת חשובה להם .. הם בטוח יבואו ושוב מזל טוב ^^

Nittle Grasper

New member
../images/Emo212.gif../images/Emo65.gif../images/Emo49.gif../images/Emo70.gif../images/Emo77.gif

נה, נראה לי שאני הבנאדם היחיד פה שלא מכיר אותך @.@ יש מסן? ^^; [email protected]

מית צאן

New member
מה זה סליחה על הכתום?!%*&^%$../images/Emo119.gif

שלא תעזי להתנצל שוב על כתום חשוב שכזה>< הומ... את תקבלי את הברכה והתמתנה שלי היוםD: ו...אני מקווה מאודמאוד שתהניD: גוד לאקD:

מה סליחה על הכתום?

זה היומולדת שלך! פרהקדושה. בכול זואת מזלטוב מקרב הגרב שתיזכי לשנים מלאות בישים ואנשים! די להיתנצל על כתומים חדשים אף אחד(אני לפחות) לא יוכל אותכם

Lust chan

New member
ברור שאנשיםיגיעו!@*$(&*%../images/Emo135.gif

ומה סליחה על הכתום? ם-ם; !1111 המוןהמון מזלטוב, וב22 אני פותחת לך את השרשוריומולדת ולא יעזור חאםאחד כלום D<

Lust chan

New member
*לאףאחד../images/Emo135.gif

סלחו לי, אני שיכורה מהחופש המתקרב ~-~

ShuNka

New member
../images/Emo65.gif|בלוI||../images/Emo41.gif

המוןהמון מזל טוב יובי-צ'אן DDD:
ברור שיבואו אנשים D: אז תהנו ^______^~

PakoLina

New member
יובע ^^../images/Emo118.gif

אם אנשים לא יבואו אני ארביץ להם. >.< אל תדאגי.. תסמכי עליי, יהיה לך הכי כיף שבעולם!! ^O^ נמ.. הלכתי להתארגן P:

YuviChan

New member
אתם...אתם...אתם כל חמוטות../images/Emo70.gif

מתה עליכן
עשיתן לי ת'יום! ניטל גרייספר-הוספתי אותך.

shirlevy101

New member
../images/Emo39.gifמזל טוב../images/Emo65.gif

מזל טוב מזל טוב מזל טוב ומזל טוב בת מצווה שמחה ובטח אנשים יבואו ואל תצטערי על הכתום ושוב מזל טוב

kagurush333

New member
../images/Emo190.gif../images/Emo194.gif|אנבי|מזל טוב יובע! ^^

את לא צריכה להצטער על הכתום כי ממילא פותחים שרשור יום הולדת :] בכל מקרה עד 10000000000000000000000000 שנה ותמשיכי לאנוס בישים והמונהמונהמון סאשי!

למעלה