gabriela r

New member
../images/Emo65.gif

אהלן אנשים מה קורה? כתבתי פה פעם ועכשיו שוב! קוראים לי גבריאלה רור. אני בת 16 לשעבר מבאר שבע כיום מקנדה. בבאר שבע הייתי מתאמנת בטאיקואנדו וכיום אני בקנדה מנסה להמשיך את הדרך הזאת.. רק רציתי להגיד שלום

שלום גבריאלה!|4U!

היה לי חבר שלמד טאיקוונדו בקנדה, הוא היה הראשון והאחרון שהעיף לי בעיטה לראש...
בהצלחה!

crane

New member
ראשון ואחרון?

תזכיר לי לסדר את זה באימון פורום הקרוב...

אם זה יהיה כמו שזה היה, לא כדאי לך.

המסכן לא ידע מה לעשות עם עצמו, הוא רדף אחרי יותר מרבע שעה ולא הצליח ליצור מגע, ואז בשניה אחת שלא התרכזתי הוא התקיף, ועדין היה בטוח שזה לא ייכנס - אז התקיף עם כל הלב; רגע אחד הוא היה שני מטר ממני, מצמוץ והרגל שלו היתה ממש קרוב לראש שלי, ואז חושך... המסכן כמעט קיבל התקפת לב, הוא חשב שהרג אותי! ואני מתיישב על הרצפה, מחזיק את הראש בידיים ואומר לו
שוב-ושוב, כמו תקליט מקולקל, והמסכן חושב: "טוב, לא הרגתי אותו, אבל זעזוע מוח בטח יש לו..."
במשך כמה ימים אחרי זה כל פעם שהוא פגש אותי הוא התנצל, היה לו ממש לא נעים. אבל אמרתי לו
כי הוא נתן לי שיעור בריכוז שבאף דרך אחרת לא הייתי מקבל. אחרי זה המשכנו להתאמן יחד עד שהוא התגייס, והוא לא הצליח יותר לפגוע בי - שמרתי על הריכוז... שיעור שעד היום אני חייב לו, ואין דרך להחזיר.

בעיית סגירת הטווח הידועה

אין ספק - אינסטינקטי הTKD עדיין מפעמים בי, ועושים את כל עניין הקרבות בסגנון ארניס מאוד... מאתגרים לי. מכיר התופעה.

למעלה