../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif../images/Emo49.gif../images/Emo77.gif../images/Emo65.gif

מזל טוב גדול גדול לאריאל שלנו שחוגג יומולדת 18 כמדומני אז יהיה לך עד 120 - שתדע רק אושר
תומר

xdye1

New member
שיהיה לך את היומולדת הכי ...

שמח שבעולם!!! שכל משאלות ליבך יתגשמו (אמן!) והכי הכי חשוב בעולם שהחיוך לא יירד מהפרצוף.

../images/Emo77.gif../images/Emo65.gif../images/Emo49.gif../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif

אריאל, שיהיה לך יומולדת מקסים. הכי שמח שיש. הרבה בריאות, אושר, הצלחה. ועד 120
, אורעד.

mesh33

New member
../images/Emo65.gifהכי הרבה מזל טוב בעולם!../images/Emo65.gif

A N I g M A

New member
אריאלווווווש!!!../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif../images/Emo77.gif../images/Emo65.gif

מזל טוב מותק!! עד 230, תמשיך להיות בנאדם כזה מקסים... מתגעגעת המונהמון אנחנו צריכים להיפגש מתישהו.. יומולדת שמח הכי בעולם. אוהבת :)))

iLoveIvri

New member
אריאלוששששששששששש../images/Emo70.gif../images/Emo24.gif../images/Emo65.gif

המווווווווווווונים של מזל טוב
שהחיוך לעולם לא ירד לך מהפרצוף
אוהבת אותך מאוד מאוד ו.. את שאר הברכה כבר תקבל באופן אישי

lollapalooza

New member
../images/Emo65.gif מזל טוב../images/Emo70.gif ../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif../images/Emo65.gif

אריאלוש

אוי אוי אוי, גיל 18, איזה זמן נהדר. ממה שהצלחתי להבין, אתה לא ממש במצב רוח של חגיגה בימינו, וזה בסדר. נראה לי שהבן אדם היחיד שכן במצב רוח לחגיגה, זו שרית חדד, ותראה מה יצא מזה... :) בכל מקרה, ילד, אני באמת רוצה לאחל לך המון מזל טוב. לא יצא לי להכיר אותך יותר מידי, וגם לא לדבר (אנחנו באמת צריכים לעשות משהו בקשר לזה), אבל יש לי הרגשה טובה בקשר אליך, ומכיוון שאני דיי סומך על ההרגשות שלי, אז אני יודע שיהיה טוב. אתה בחור מיוחד, ורואים את זה מהרגע שאתה מתחיל לכתוב, וזה בכלל לא משנה מה התוכן של הדברים. תן לנו להכיר יותר טוב את הייחוד הזה, שאני מדבר אליו, שאני כמעט בטוח שהוא נמצא שם, ואני משוכנע שלא תתאכזב מהתגובות שתקבל. ותשמח קצת לפעמים, זה נורא בריא. איש יקר

למעלה