../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif../images/Emo49.gif../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif

אתמול מלאו 60 לאיש הכל כך מיוחד לזמר ששנים רבותמצאתי את עצמי מול הפסנתר פורטת את המנגינות שלו
מזל טוב ל מתי כספי שישים שנים יש מאחוריו ואין כמוהו, הלוואי שהשישים הבאות יהיו לא פחות מוצלחות אני מקווה שימשיך ליצור כפי שעשה בכל השנים הללו רק טוב!!!

ניקו 45

New member
../images/Emo49.gif לך מתי כספי ../images/Emo168.gif../images/Emo65.gif

מתי כספי , יוצר מוכשר מאין כמותו . יוצר נוסף של "תוצרת" התנועה הקיבוצית . מתי כספי מצטרף לרשימה ארוכה של יוצרים בתחום המוסיקה מבית היוצר של התנועה הקיבוצית . רק חבל ש " ימי בצורת " חולפים על ההאומן המוכשר הזה . מאחל אני לך עוד שנים רבות של יצירה פוריה ושיחלפו ממך והלאה " לילות השרב " תבורך איש יקר

w o m a n 10

New member
מזל טוב למתי כספי ../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif

האיש שגם עם פרצוף פוקר מצליח להצחיק. גחלילית, אני אאחל לו שהשנים הבאות יהיו יותר מוצלחות מהחולפות. עשרים השנים האחרונות לא פינקו אותו, לא מבחינה מקצועית ולא מבחינה אישית.

ש ר ה לה

New member
מזל טוב לך מתי../images/Emo140.gif.איש אשכולות!!! אחד מהכי טו

הכי טובים שיש לנו!!! לו נתבקשתי לשלוף מהשרוול שיר של מתי כשמעירים אותי במשמורת ליל, הייתי בוחרת את השיר שאת הבאת הבוקר גחלילי. סחטיין לך על בחירה מעולה!!!
. אני בחרתי להביא קטע של מתי כזמר מבצע ובעיקר כאישיות רגישה, מתוך המופע המשותף של מתי כספי (יבדל לחיים) וסשה ארגוב ז'ל. שם המופע היה "מתתיהו ואלכסנדר" (הלחן הוא של ארגוב כמובן) זכיתי להיות במופע הענקים הזה יותר מפעם ופשוט עד היום לא שבעתי...
עוד חוויה מוסיקאלית ענקית ובלתי נשכחת היתה סידרת ההופעות שלו עם מלכת הזמר שושנה דמארי. זמרת שכאשר היא שרה, לעתים מקצבי השיר הם שלה ורק שלה...,
. אבל השכילה לעשות שושנה כשלקחה לעצמה מעבד ומלווה מוסיקאלי מחונן כמו מתי שביד אמן וברגישות אין קץ הצליח לנווט את שמונת הנגנים לפי הקריזות של שושנה..., (מדובר על מופע שהתקיים לפני כ- 25 שנה. אז תזמורת בת 8 נגנים הכוללת כלי קשת, נחשבה להפקה מיוחדת ועשירה. לא כמו היום כשכל משה פרץ ממלא את היכל התרבות ואחותו כשהקהל יושב ובולס נקניקיות ומפצח גרעינים תוך כדי...)

למעלה