למצו' המתוקה ../images/Emo49.gif../images/Emo65.gif../images/Emo25.gif

למצו' המתוקה שאותנו מצחיקה ואיתה נהנים בד"כ החברים. מאחלים לך היום שיהיה לך יום כתום. שהשמש תאיר לך ותחייך והגשם יבכה במקומך והלבנה תאיר לך בלילה והקשת תגן ותקשט מלמעלה. בכל בוקר עם חיוך תעורי ואהבה ושלווה וצחוק ושמחה ילווך תמיד כמו צל עננה. ושיתגשמו כל חלומותייך ותהי תמיד מוקפת באוהבייך והפרחים והעצים יפרחו למענך ואנחנו מכאן אהבה והצלחה לך נשלח ונברך מאחליםואוהבים
+

R a c h e li

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif...../images/Emo79.gif../images/Emo79.gif../images/Emo79.gif......./images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

טרה לה לה טרה לה לה... והיום שיחקנו אותה, בעצם שיחקו לנו אותה...... לבנתיים התקמיר.....

R a c h e li

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif...../images/Emo79.gif../images/Emo79.gif../images/Emo79.gif......../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

וכך התחיל הכייף....... למצוטטת ולי......ועל אמת אני מתה מעייפות ומבקשת מהנהלת הפורם הזה.....
(דינה כאפרה
) לנעוץ הודעה זו ללפחות 72 שעות
....כי ממש בא לי לשתף אותכם .... בחשיפה אינטימית מוחלטת בין שתי חברות שמתענגות בחיים מזל טוב מתוקה......אני איתך הולכת על זוגיות.....מה דעתך

גלי10

New member
../images/Emo41.gifכשהכוכבים זזים../images/Emo41.gif

והיין זורם בורידים והחיבוק ממסטל והגלים רוחשים מתחת והרבה עיניים מדברות בינות לצלילים וכמה ידיים מנווטות גלגל ענק לקראת אופק ומרחקים ואורות תל אביב קורצים ממרחק מהכיוון הנכון זה הזמן לאמר: נהניתי המון
והתורן זקור עם מפרש לבן וסל פיקניק על מצע המים וכמה שוכבים וקצת מקיאים וההרגשה נהדרת ויש חגיגה ב
וצוחקים ומלטפים וגם הרוח ובכלל ה"ביחד".... גלי - נד-נד , תודה על החגיגה והמלח

R a c h e li

New member
בא לי לספר

שישנן גמרירות שונות אבל ניחא....נקבל גם את זו חחחחחחחחחחחחחחחחח טרה לה לו לי.....

למעלה