../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif../images/Emo151.gif../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif

מצוווווווווווווווו' תבואי פה רגע...יש לי משו ללחשת לך באוזניה
... את פה? ת'קרבי אליי... עוד טיפה'לה... או
יופי
את...בעוד שעה וקיצת... יש לך יומולדת... ובאימאיממממששש'לי...ניסיתי ליות הכי בנאלית שאפשר... אז הנה לך... לאחת הנשים המיוחדות ביותר שפגשתי
... הומור
כתיבה מדהימה וברורה
ענק
נאמנות
חוכמה
אורך רוח
מושג בחברוּת
רגישות
זכרון לטווח רחוק
ידע מקצועי בארגון תיקיות
אצילות
אכפתיות
שמחת חיים
כנות
יושר
שנינות
פסים
בקיצור...חברה שלי... יש עלייך כל מה שאי פם חלמתי למצוא בחברה... באתי פה לגיד לך בעצם... משו קטנטן... מזל טוב מותקקקקקקקקקקקקקקקקקק
אני כל כך...כל כך...אוהבת אותך
את הכי...הכי שבעולם...מאחלת לך
לחיי המייזמים והזחילות שבדרך

../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif../images/Emo151.gif../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif

מצוווווווווווווווו' תבואי פה רגע...יש לי משו ללחשת לך באוזניה
... את פה? ת'קרבי אליי... עוד טיפה'לה... או
יופי
את...בעוד שעה וקיצת... יש לך יומולדת... ובאימאיממממששש'לי...ניסיתי ליות הכי בנאלית שאפשר... אז הנה לך... לאחת הנשים המיוחדות ביותר שפגשתי
... הומור
כתיבה מדהימה וברורה
ענק
נאמנות
חוכמה
אורך רוח
מושג בחברוּת
רגישות
זכרון לטווח רחוק
ידע מקצועי בארגון תיקיות
אצילות
אכפתיות
שמחת חיים
כנות
יושר
שנינות
פסים
בקיצור...חברה שלי... יש עלייך כל מה שאי פם חלמתי למצוא בחברה... באתי פה לגיד לך בעצם... משו קטנטן... מזל טוב מותקקקקקקקקקקקקקקקקקק
אני כל כך...כל כך...אוהבת אותך
את הכי...הכי שבעולם...מאחלת לך
לחיי המייזמים והזחילות שבדרך

רקעים

New member
רגע לא מספיק

לספר או להכיל, לתאר ולהשוויץ שנים מספר, מילים אין ספור,, ורגשות.......... יעירו מתים,,,ומי כמוני יודע יהפכו אבן ללב,ומי כמוני זוכר. רגע לא מספיק לא מכסה כלום. אולי בעצם את החיבוק ונשיקה כי גם שזה בהחלט היום שלה, אני עסוק באריזה.

N D R

New member
היום בתפוז אנשים ../images/Emo65.gif

N D R , תושב מודיעין מגלה שרואה את מצווווו' ממטר הוא יראה אותה ממטר בין השעות 17:00 ועד - 21:00 וגם אחרי זה וגם לפני זה. 1 ס"מ 2 ס"מ 3 ס"מ 4 ס"מ . . . . 99 ס"מ 100 ס"מ מצ'ווווו היקרה (הבעייתית - שים לב לזו עם השיער
) רוצה להגיד לך אני מת עליך!!!! נקודה! על הצחוק על הראש על התנועות על היכולת האקרובטית בעיניים ובעצמות הלחיים על הרגישות על הנאמנות על החכמה יום הולדת שמחחחחחחחחחחחחחחחח המון מזל טוב

גלי10

New member
../images/Emo77.gif

|ש י| |ש י| |שיווווו| גלי שמחה מיומליום שיש לה ת'עונג לברכת יותר ויותר א-נשים וא-נשות שיכולה לזהות להם ת'פרצופית ברחוב... [במידה ונעלה את המשקפיים , כמובן] ו...למלוֹ , הכייף כולו שלי
בעונג ובעונג

R a c h e li

New member
../images/Emo65.gifדינג דונג../images/Emo65.gif

יששששששששששששש....בטוחה בדיוק ב-24:00 (יאללה רחלי להקליד....ככה מה שיוצא מתוך הבטן) גמישות גמישות המון .... .... 3 שנים כך לאט צעד צעד...... ואת מתוקה יש עלייך מה זה גמישות מחשבתית......עוד לא סיימתי משפט ואפילו שלא הסברתי ואופ את כבר שם........
תודה על הסדר שאת עוזרת לי לעשות בחיים.....(לא הספקתי קניות
) שמרי על עצמיך.....כי אני רוצה המון לרקוד איתך..... מזל טוב מקסימה אחת שלי.......
|נשיקה

my sunshine

New member
../images/Emo65.gif../images/Emo65.gifאהובתי המצוטטתתתתתת

אתתתתת שתמיד תמיד נו טוב , כמעט אפשר לראות אותך באותה זוית
עם החיוך והצחוק עם השנינות והדוק עם היושר והאכפתיות והאהבה והסימפתיות אוהבת אותך אישה מקסימה, וזה לא סתם על מה ולמה. חברה על אמת, חברה מדהימה. מזל טוב לך יקירה, שנרים כוס לחיים לחיי כל האושר, האהבה, החברות, הילדים, הבריאות, השמחה, דמעות הצחוק, המיזמים, וכל אשר תרצי.

a n a t i 3 3

New member
לאחת והיחידה../images/Emo25.gif../images/Emo25.gif../images/Emo24.gif

למצ'ו שלנו האחת והיחידה... לבחורה המיוחדת שזכינו להכיר... לאישה המקסימה שאנחנו אוהבים... לחברה..
המון מזל טוב ליום הולדתך
ים של אושר ובריאות
אוהבים אותך המון ואפילו עוד קצת... ענתי ורון

maof

New member
../images/Emo49.gifמצוטטת ../images/Emo24.gif ../images/Emo25.gif ../images/Emo65.gif

הנודניקית כבר לקחה לי את כל המילים
ולי נישאר רק לומר דבר אחד.....אל תשתני לעולם
מעוף

d a n i e l s 5

New member
יוM הולDת שMח !!!!

Zה מZההההההההה Kשה לכTוב ככה........ האשה שכל פעם שאני קוראת אומרת לעצמי וואלה !! (מודה שלפעמים צריכה לקרוא פעמיים בכדי להבין ). אחרי פתיח כזה ואחרי כל הברכות המרגשות שנרשמו כאן מעלי ובטח יהיו עוד רבים מתחתי...... רוצה לאחל לך..... את, האשה בסגול ! הרבה שמחה. הרבה בריאות הרבה הומור מכל הצבעים . הרבה מהכל ו-הכל !!!!!!

../images/Emo65.gif מזל טוב ../images/Emo65.gif

מזל טוב לך מקסימה כל שתבקשי לו יהי והכל שיגיע בשפע בריאות ואושרררררר

תגידוווו אתן עושות את זה בכוונה???

עשיתן שתיוולדו באותו השבוע?????
זה לא יותר מידי?????????? עכשיו מה אני אכתוב למצוטטת???
שהיא האשה הכי הכי קצוצה ואדומה? (או כתומה
או סגולה???
) שהיא האשה הכי מקורית בכתיבה ובהקלדה שלה? שאי אפשר לפספס אותה? גם בפורום וגם במציאות שהיא האשה הכי אמיתית שרק אפשר? שהיא האשה הכי קולעת? שהיא האשה עם טונות של אמפטיה? שהיא האשה היחידה שכדי לקרוא את מה שהיא כותבת,צריך מילון אבן שושן (ואז להגיד האאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא
) שהיא נולדה באותו השבוע של רחלי האשה והיאכטה? שהיא אחת הנשים שאני מאד אוהבת פה? (ליקלקלתי לך עכשיו
) ושמגיע לך מצוטטת את האיחול הכי מאחל שיכולה לאחל לך מתוך כל האיחולים שאפשר לאחל ושאולי כדאי שאסתום את הפה כבר???????????????
סופי

R a c h e li

New member
יום הכי מקסים לך......../images/Emo25.gif

ניסיתי לתפוס את הצריחה בשבילך.... וכך היא ניראת.....
(תארי בסוף את השמש....
) רחלי לחברה שלי יש יום הולדת....
|נשיקה

יום הולדת שמחחחח ../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif

לצעירה הנצחית, עם הצחוק המתגלגל, הצבעוניות המעניינת (לא רק בשיער) ויכולת ההכלה המרשימה (כמה מיכלים יש לך שם???
) התקשרתי לבוב דילן וליאיר לפיד וביקשתי שיעזרו לי לכתוב לך ברכה שיהיו ידיך עסוקות וצעדיך מהירים שיהיה ביתך יציב מול רוחות השינויים שבליבך תהיה שמחה וישירו את שירך שתישאר צעיר לנצח יום הולדת שמח אישה, ועוד הרבה הרבה ימים שמחים

° זואי °

New member
פיצפונת בגודל

אבל ענקית בנשמה! עם ראש אדמדם וצחוק מתגלגל וקול שעד היום החתולים (והשכנים|) לא שכחו. מותק, מליונים של מזל טוב ממני ומשסק (מישל עוד בטראומה, תסלחי לה). שרק דברים טובים יקרו לך בחיים. רק הפתעות טובות. רק חברים טובים. אוהבת אותך המון. הולכת לצחצח שיניים
(חייבים איזה אייקון ליומולדת לא?)

shovalit35

New member
../images/Emo65.gif../images/Emo49.gifלמצ'ו האשה היחודית../images/Emo77.gif

מאחלת לך המון אושר אהבה שמחה והצלחה

יערית

New member
מצ'ו

מזל טוב מותק
את כל הטוב שבעולם,בריאות,שמחה חיים שהיתעוררה ולא תיגמר לעולם. להתמכר ללב המתפרע לדמיון המתפקע לאושר הנוגע אוהבת אותך

למעלה