NINA&MISU

יהודית נכון נינה עבדה עלי אבל אני

הסכמתי גם בדברים אחרים כי תמיד היה לתובת שני הצדדים כך הגענו ל... לשנים של נשואים

pazi66

New member
חיפשתי שיר שבו מופיעים המילים../images/Emo6.gif

נשתה לחיים ומצאתי. זוכרים את ישראל יצחקי ? לכבוד נינה ומישו האהובים הוא ישיר לנו לחתונה הלכתי לחתונה הלכתי ביצוע: ישראל יצחקי מילים: ישראל יצחקי לחן: עממי לחתונה הלכתי, על זאת מאד שמחתי, הכל נראה לי כה יפה מושלם. איתי היה גם מקסי - נסענו לשם בטקסי, ולחופה הגענו עוד בזמן. הרב מיד הגיע, בכל הדרו הופיע, השמיעו צליל עליז כינור ותוף. והחתן בינתיים לוטש סביב עיניים, הנה מובלת כלתו סוף סוף. פינקלשטין, רובינשטין, המרשטין ופוליאקוב זילברשטין, גולדשטין, כולם יריעו: מזל טוב! ואז נשתה לחיים תימזוג האמא יין, כי בשמחה הזו גדול חלקי. את הכלה חיבקתי, בחום אותה נישקתי: כי החתן הוא אנוכי עצמי!

yaely2

New member
מנהל
../images/Emo49.gifנינה ומישו../images/Emo49.gif הרבה בריאות

erika6

New member
נינה ומישו הרבה../images/Emo49.gif../images/Emo49.gif

אושר ובריאות ואריכות ימים ביחד

erika6

New member
wow רק עכשיו נכנסתי לפורום../images/Emo108.gif

כמה שמח עם דה שטאיטעל {בעיירה} איך כותבים נכון? הכל יש מוזיקה של פאזי מתכונים לעוגה של סיוותית, מתכון לחיים של אמי ומה לא פרוש השם של אפי. תנסו גם אתם לא להיות כמה שעות בפורום ותראו גם זה מרענן ושפע של ידיעות, ושמחת חיים, והכל הכל בכל איזה יופי להיות אתכם. עדיין לא הספקתי לקרוא הכל. מהרתי לכתוב לכם תחילה. אתמול בערב ראיתי הצגה "עקר בית" עם מיקי קם ויוסי פולק. הצגה של הרבה צחוקים וחוש הומר על החיים. היום כולו כואבת, הגב, הגב שלי לא נותן לי מנוחה. אומנם הלכתי לקאנטרי אך לא יכולתי להתאמן. איך אני אוכל להיות מוכנה למרטון? חחחחחחח גודי_ אנחנו גאים בך מנורה- מה שלומך ואיך הברך?
על התמונות. אני חייבת לך, זה יבוא ננה-
על התמונות אמילה -
גם לך על התמונות קבלתי רק 2 תמונות בלבלד. פאזי -
מיוחדת על המוזיקה וההתחשבות. אני מקווה שלא שכחתי כלום. כתבתי הכל בכל במכה אחת וזאת בגלל אותה הבעיה בתפוז, חשבתי שזה קורה רק אצלי. מאותה סיבה אתמול כתבתי פעמים בגלל שתפוז "התעלל בי" ואז הופיעו שתי ההודעות. כמה צחקתי אותי זה הצחיק.

מנורה

New member
אריקה ../images/Emo51.gif על ההתענינות מה ../images/Emo2.gif

קורה פה אי אפשר להתנפנק לבד
ללאה הרגלים ולך הגב לא יפה מצידכן. מילא אחת אחרי השניה אבל כולן ביחד
זה לא FER
אריקה המוווווווווווווווווווווווון בריאות

erika6

New member
מנורה../images/Emo51.gif לקחתי משכך כאבים../images/Emo108.gif

אולי אצליח בזכות הכדור לרוץ לאמון המרטון סביב כדור הארץ.חחחחחחח האייקונים בהפסקה

erika6

New member
אמילה אולי בזכות הטנגו יעבור../images/Emo108.gif

כאב הגב. לקחתי את המאטאטה לרקוד איתו מה אגיד לך כיף, אני יכולה לרקוד איתו איך שאני רוצה. ראית היום את הסדרה טרה אספרנצה? היה עצוב מדי. אולי ממר יצא מתוק מי יודע?

emmy5

New member
אריקה , אולי תשלחי לי גם את המאטאטה

עד אז המאטאטה שלי חדש מדי ...

MAOR1924

New member
אממי נירקוד חורה זאות אומרת במעגל

hai sa intindem hora mare sa se auda peste hotare מזל טוב לכל החוגגים יום הולדת יום נשואים בת ובן מיצווה וכווולוווו וכווווולווו יום נעים לכוווווווווולםםםםםםםם

emmy5

New member
MAOR היגעת בדיוק בזמן ...

רק חסר לנו שיר מיוחד להורה , יזו דווקה מומחה לרקודים אממים .. פזי.. שים שיר אממי בשביל מאור ...

למעלה