../images/Emo65.gif../images/Emo49.gif../images/Emo77.gif../images/Emo49.gif../images/Emo65.gif

מימולדת שמייח לילדה הכי מקסימה בעולם.... נשמה מדהימה שמעולם לא הכזיבה, שלא חדלה להפתיע, לגרום לי אושר, ילדה שלעולם תישאר ילדה, מקסימה ומבורכת. זוכרת את עכשיו, לפני 22 שנה, איך שכבתי בבית חולים אחרי ש"קרעה" אותי הפצפונת הזו... 2 וחצי ק"ג שעשו בי שמות עד שהגיחו לאוויר, והנה היום, 22 שנים אחרי, הייתי חוזרת על כל פרט, החל מאותו רגע, ועד היום... על הכל, בלי להחסיר פעימה אחת....
לאלוהים שלי על המתנה
הנפלאה הזו. שתצלח לה הדרך, ותרבה בה האהבה, וישכון בה האושר, חדוות השמחה. שני שלי, אני אוהבת אותך. ימבה מזלטובים למימולדת הזו ובכלל, שיהא כל יום חגיגה לפני עצמה. אני - אמא גאה ומאושרת!!!!

מזל-טוב גילי ושני../images/Emo65.gif

שאושר ושמחה, בריאות שפע, והמון אהבה. וכל שתבקשי- לו יהי. באהבה אריאלה

../images/Emo65.gif איזו ברכה יפה מאמא לבת ../images/Emo77.gif

מזל טוב לשני ולך אושר בריאות והמון אהבה מצטערת שלא מוסיפה תמונה ליומולת (עברנו פירמוט
)

מאיה113

New member
מזל טובבבבבבבבבבבב../images/Emo65.gif../images/Emo213.gif

מי יתן שכל שתרצה יתגשם

ilanit2251982

New member
מזל טוב לשני המתוקה שזכתה באמא

מקסימה ונפלאה עם המון אהבה לתת אילנית

mbar30

New member
מזל טוב לשני ../images/Emo65.gif

חיים טובים בריאות טובה אהבת עולם ואהבת חינם

רותי 111

New member
../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif../images/Emo48.gif../images/Emo214.gif../images/Emo49.gif../images/Emo213.gif

מזל טוב ענק לילדה שכבר לא ילדה - ושתשאר תמיד ילדה בעינייך. המון הצלחה בריאות אושר אור ואהבה בחיים

IBP1

New member
../images/Emo65.gif../images/Emo65.gifמימולדת שמח../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif

(זה מה שקורא כשנכנסים עמוק לזוהר הקדוש) מזל טוב לשני ולגילי שלנו האם הכי מאושרת היום. מאחל לכם אושר ועושר . ibp1

../images/Emo57.gifמזל טוב!../images/Emo23.gif

יום הולדת שמח ונהדר. אם ירצה ה', עד 120 שנה שיעטפו בעטיפה של חיוך ושמה.
ובכלל, בריאות הכי חשוב - לאם ולבת.

דגנית

New member
ברכה מקסימה ומרגשת, גילי

מרגישים את האהבה שלך
מזל טוב לביתך
הרבה שמחה, אושר, אין סוף חיוכים ואהבה.

גל סופר

New member
../images/Emo65.gif |מזל טוב| ../images/Emo65.gif

מזל טוב, עד 120, הרבה עושר, אושר, בריאות, אהבה... הרבה מהכל
שיהיה רק טוב

המון מזל טוב לשני ולגילי!!!

מי יתן ויתגשמו כל משאלותיך. לא רק שלוש כמו באגדות אלא כוווולן!!! שתדעו רק שמחה אושר ובריאות.

ferrytale

New member
אמממממאאאאאאאא רק שלי!!!../images/Emo23.gif../images/Emo51.gif

תודה על הכל אמא, אבל קודם כל על כך שאת אמא שלי! אני אוהבת אותך בכי הרבה בעולם הזה, את אמר שלי, ורק שלי
אם אני מוצלחת זה בזכותך, ובכלל ילד הוא מראה של הורים שלו, ובמקרה הזה של אמא שלי.. וכמובן שגם סבתא:) תודה לך על האמונה התמיכה ההקשבה ובכלל על כל מה שאת בשבילי, חלק בילתי נפרד! אני אוהבת אותך ימממבה! מתגעגעת בטירוף!! הבת שלך כבר גדולה בת 22.. מי היה מאמין :) לפני רגע הייתי בצבא, ורגע לפני עוד בתיכון.. כמה רגעים לפני זה היה בחטיבה וביסודי וגן ובכלל, איך הכל טס.. אבל את תמיד נשארת אמא שלי! אין לי מילים לתאר לך את אהבתי! אני מאושרת כלכך שאת אמא שלי אי אפשר לבקש אמא יותר טובה ממך, אחרי הכל אני, בזכותך!! אז אולי אני לא מדגישה עם איקונים כאן כמוך אבל אני אוהבת אותך הכי הכי הכי הכי הכי בכל העולם הזה! בברכת מזל טוב לך, ולי.. שבת שלום ומבורכת.. שלך, שני'תי

בעעעעע. אני לא אפסיק לבכות?../images/Emo7.gif

כל רגע אני קוראת את זה, ועוד דמעה נושרת.... או אה... כמה אהבה אפשר להכיל? נדמה שעוד רגע הלב מתפוצץ... ילדה מקסימה שלי.... כל הטוב בעולם!!!! כי מגיע לנו לא פחות מהטוב ביותר
אוהבתותך המונים, ושתהיה לנו שבת אושר!

ferrytale

New member
תפסיקי תפסיקי...

חחחח זהו אני בת 22 ויום!!!!! אוהבת אותך הכי הרבה בעולם!

ferrytale

New member
תודה רבה לכולכם!../images/Emo24.gif

תודה על כל המזל טובים, וכן אמא שלי היא הכי מאושרת בעולם ויש לה סיבה טובה לכך! אני מברכת את כל באי הפורום בשבת שלום ומבורכת! שוב המון המון המון תודה, שני.. הבת של גילי..

למעלה