ליום ההולדת של mishmishi
N naring New member 12/3/04 #1 ../images/Emo65.gif../images/Emo49.gif../images/Emo65.gif ליום ההולדת של mishmishi
ב בחושך אלוהים לא רואה New member 12/3/04 #2 מזל"ט ../images/Emo13.gif ../images/Emo160.gif ../images/Emo77.gif ../images/Emo24.gif וכו' may your dragons always sleep
מזל"ט ../images/Emo13.gif ../images/Emo160.gif ../images/Emo77.gif ../images/Emo24.gif וכו' may your dragons always sleep
א אבישר המשוגע New member 12/3/04 #3 מזלטוב מזל טוב! לכבוד יום הולדתך! בהזדמנות זאת רציתי לשאול איך אומרים את השמשתמש שלך.
ז זלוטניק השהם New member 12/3/04 #4 ניי ניי ניי ניי ניי ניי ניי ניי |בל מזל טוב מזל טוב כוס שיכר ועוגת יומולדת on the house (פומי אל תגיד לא כי עם כל הכבוד יומולדת רק פעם בשנה )
ניי ניי ניי ניי ניי ניי ניי ניי |בל מזל טוב מזל טוב כוס שיכר ועוגת יומולדת on the house (פומי אל תגיד לא כי עם כל הכבוד יומולדת רק פעם בשנה )
M mishmishi New member 13/3/04 #11 תודה תודה! ואתם יכולים פשוט לקרוא לי מישמישי או איו- אין שבא לכם...
G Gilgam69 New member 12/3/04 #8 מחר אנשים מחר ! אבל אם כבר התחילו שרשור אז: מזל טוב ליום ההולדת, אז קחי וקבלי ו- ו- ... אופס, ל- את עדיין צעירה מדי... משחית שכמותי... מזל"ט !
מחר אנשים מחר ! אבל אם כבר התחילו שרשור אז: מזל טוב ליום ההולדת, אז קחי וקבלי ו- ו- ... אופס, ל- את עדיין צעירה מדי... משחית שכמותי... מזל"ט !
M mishmishi New member 12/3/04 #9 תודה!! אני נורא מתרגשת... ואל תדאג בקשר לבירה... אני מושחתת כבר מלפני שנים... חחח...
P PUMI for ever New member 14/3/04 #12 מזל טוב ! ואני שמח לדעת שאני לא היחיד מהדור שלי ששותה בירה מגיל יניקה ובגלל הגיד הנפלא שמלא לך את גם מקבל כוס ו- על חשבוני מזל טוב
מזל טוב ! ואני שמח לדעת שאני לא היחיד מהדור שלי ששותה בירה מגיל יניקה ובגלל הגיד הנפלא שמלא לך את גם מקבל כוס ו- על חשבוני מזל טוב
ב בחושך אלוהים לא רואה New member 14/3/04 #13 לא לדאוג אתם לא לבד ../images/Emo13.gif אפילו שבשבוע האחרון זה כבר חוקי בשבילי
ע עוד בן אדם New member 14/3/04 #14 מזל"ט טוב אני כבר מחפש איזה חצי שעה ציור ולא מצאתי אחד שיתאים מתוך כל האוסף שלי(לא עברתי עדיין על כולו עברתי בערך איזה 2000 ציורים אבל יש עוד איזה 1700 בערך) אבל לא מצאתי אף אחד חוץ מזה אולי אז מזל"ט ואני לא טוב בברכות אז סורי
מזל"ט טוב אני כבר מחפש איזה חצי שעה ציור ולא מצאתי אחד שיתאים מתוך כל האוסף שלי(לא עברתי עדיין על כולו עברתי בערך איזה 2000 ציורים אבל יש עוד איזה 1700 בערך) אבל לא מצאתי אף אחד חוץ מזה אולי אז מזל"ט ואני לא טוב בברכות אז סורי
N Nihau New member 14/3/04 #15 מזל"ט!../images/Emo160.gif../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif