קיילי 17
ט טיפטיפונט היחידה New member 8/5/04 #1 ../images/Emo65.gif../images/Emo49.gif../images/Emo65.gifקיילי 17
ה המלאך שלך 10 New member 9/5/04 #2 קיילייי מזל טוב מתוקה !!!!!!! ===>> אמן שהתגשמו כל משאלתויך ותהיה הכי מאושרת בעולם וכל מה שתרצי יתגשם בעזרת השם -- ורק שתדעי שאת הילדה הכי מקסימה שהכרתי וזה כנראה עובר אצלכם במשפחה ...-- ושיהיה לך מזל טוב עד 8820231 שנים | אמןןןןןןןןןן חולה עלייך איציק - המלאך שלך 10 שחולה עלייך !!!!
קיילייי מזל טוב מתוקה !!!!!!! ===>> אמן שהתגשמו כל משאלתויך ותהיה הכי מאושרת בעולם וכל מה שתרצי יתגשם בעזרת השם -- ורק שתדעי שאת הילדה הכי מקסימה שהכרתי וזה כנראה עובר אצלכם במשפחה ...-- ושיהיה לך מזל טוב עד 8820231 שנים | אמןןןןןןןןןן חולה עלייך איציק - המלאך שלך 10 שחולה עלייך !!!!
ה הMלך הסטלנים New member 9/5/04 #3 קיילי מזל טוויף../images/Emo65.gif../images/Emo77.gifקרטונאז../images/Emo6.gif
ס ס נ ד י 1 New member 9/5/04 #7 קיילי היקרה...את לא מכירה אותי אבל אני מאחלת לך הרבה מזל טופפ הרבה אושר ורק טוב ודרך אגב, יש לך אמא מקסימה סנדוש
קיילי היקרה...את לא מכירה אותי אבל אני מאחלת לך הרבה מזל טופפ הרבה אושר ורק טוב ודרך אגב, יש לך אמא מקסימה סנדוש
ה הMלך הסטלנים New member 9/5/04 #8 קיילי היקרה...את לא מכירה אותי אבל אני מאחל לך הרבה מזל טופפ הרבה אושר ורק טוב
ב בולבול של בדואי New member 9/5/04 #9 לא רואים אותך, לא שומעים אותך מה קורה אחי? איפה נעלמת חצי שנה? מתי אתה חוזר לתת לנו בקרטונאז'? איך אתה מרגיש? הכל טוב? מצאת כבר עבודה? יאללה תחזור אני מתגעגע לשידורים שלך...
לא רואים אותך, לא שומעים אותך מה קורה אחי? איפה נעלמת חצי שנה? מתי אתה חוזר לתת לנו בקרטונאז'? איך אתה מרגיש? הכל טוב? מצאת כבר עבודה? יאללה תחזור אני מתגעגע לשידורים שלך...
ט טיפטיפונט היחידה New member 9/5/04 #14 ../images/Emo65.gif../images/Emo49.gif../images/Emo23.gifקלי 17