יום הולדת שמח לך or שיהיה לך שמחה ופינוקים לרוב וכל מה שאת רוצה לעצמך יום הולדת שמח ליאור
א אני ליאור New member 25/2/06 #31 יום הולדת שמח לך or../images/Emo65.gif שיהיה לך שמחה ופינוקים לרוב וכל מה שאת רוצה לעצמך יום הולדת שמח ליאור
יום הולדת שמח לך or../images/Emo65.gif שיהיה לך שמחה ופינוקים לרוב וכל מה שאת רוצה לעצמך יום הולדת שמח ליאור
E emmy5 New member 25/2/06 #33 OR1,HAPPY BIRTHDAY../images/Emo65.gif../images/Emo24.gif אור היקרה ,מזל טוב עם הרבה הרבה בריאות לך יחד עם כל המשפחה האהובה שלך .. אוהבת אותך HAPPY BIRTHDAY
OR1,HAPPY BIRTHDAY../images/Emo65.gif../images/Emo24.gif אור היקרה ,מזל טוב עם הרבה הרבה בריאות לך יחד עם כל המשפחה האהובה שלך .. אוהבת אותך HAPPY BIRTHDAY
O or1 New member 25/2/06 #51 emmy יקרה לי ../images/Emo24.gif תודה לך אישה נפלאה שנדע כולנו ימי שמחה שבוע טוב
ש שמים1 New member 25/2/06 #32 מזל טוב אור ../images/Emo77.gif../images/Emo212.gif../images/Emo65.gif../images/Emo23.gif ברכות ואיחולים ליום הולדתך כל שתבקשי לו יהי בשמחה , בברכה , ובבריאות טובה
מזל טוב אור ../images/Emo77.gif../images/Emo212.gif../images/Emo65.gif../images/Emo23.gif ברכות ואיחולים ליום הולדתך כל שתבקשי לו יהי בשמחה , בברכה , ובבריאות טובה
A alondli New member 25/2/06 #34 יום היולדת שמח לך אור../images/Emo45.gif../images/Emo65.gif../images/Emo140.gif הרבה בריאות,שמחת חיים וגם הרבה מאותן ההנאות הקטנות של החיים..
יום היולדת שמח לך אור../images/Emo45.gif../images/Emo65.gif../images/Emo140.gif הרבה בריאות,שמחת חיים וגם הרבה מאותן ההנאות הקטנות של החיים..
P princess lis New member 25/2/06 #35 לרגע התבלבלתי../images/Emo12.gif ברוך הבא לכרוז המפתיע וברכות מכל ה לאשתך בת ה-25 יום הולדת שמח לכל המשפחה האוהבת
לרגע התבלבלתי../images/Emo12.gif ברוך הבא לכרוז המפתיע וברכות מכל ה לאשתך בת ה-25 יום הולדת שמח לכל המשפחה האוהבת
ח חוטאת במילים New member 25/2/06 #38 תאמיני ליליס שגםאני התבלבלתי רציתי לשלוח את האס במקומי אבל הבנתי שהגיוקר תמיד מנצח אז התיצבתי בגפי לשאת את ברכתי
תאמיני ליליס שגםאני התבלבלתי רציתי לשלוח את האס במקומי אבל הבנתי שהגיוקר תמיד מנצח אז התיצבתי בגפי לשאת את ברכתי
ח חוטאת במילים New member 25/2/06 #37 ../images/Emo49.gif ../images/Emo65.gif ככה במקרה באתי לי לעשות סיבוב הופעות וראיתי שהחדר מואר ושחוגגים כאן מומולדת חגיגה נחמדת אז באתי גם אני לאחל לך אור עד מאה ועשרים כעשרים עם הרבה אושר בריאות והמון חטאים טובים
../images/Emo49.gif ../images/Emo65.gif ככה במקרה באתי לי לעשות סיבוב הופעות וראיתי שהחדר מואר ושחוגגים כאן מומולדת חגיגה נחמדת אז באתי גם אני לאחל לך אור עד מאה ועשרים כעשרים עם הרבה אושר בריאות והמון חטאים טובים
O or1 New member 25/2/06 #54 חוטאת תודה ../images/Emo140.gif נפלא שעברת בסביבה, לקחת חלק במסיבה והבאת עמך פניני ברכה שבוע טוב
S star43 New member 25/2/06 #40 בוקר טוב לנסיכת יום ההולדת../images/Emo24.gif בוקר טוב לפלוסים בוקר טוב למצטרפים בוקר טוב למשפחת אור בוקר טוב לחוגגים כולם בוקר של שמחה בוקר מלא אהבה
בוקר טוב לנסיכת יום ההולדת../images/Emo24.gif בוקר טוב לפלוסים בוקר טוב למצטרפים בוקר טוב למשפחת אור בוקר טוב לחוגגים כולם בוקר של שמחה בוקר מלא אהבה
G Gaby48 New member 25/2/06 #53 ../images/Emo24.gif../images/Emo65.gif../images/Emo141.gif איזה כיף מסיבה הי אור מזל טוב המון ברכות ואיחולים המשיכי להיות בדרכך שלך מיד מכינה לך את יום ההולדת שלך כתוספת לעוגה שכבר נמרחה....... את כל הטוב שבעולם מאחלת אני לך עם המון אהבה ואושר עם כל המשפחה
../images/Emo24.gif../images/Emo65.gif../images/Emo141.gif איזה כיף מסיבה הי אור מזל טוב המון ברכות ואיחולים המשיכי להיות בדרכך שלך מיד מכינה לך את יום ההולדת שלך כתוספת לעוגה שכבר נמרחה....... את כל הטוב שבעולם מאחלת אני לך עם המון אהבה ואושר עם כל המשפחה
O or1 New member 25/2/06 #60 ../images/Emo124.gif גבי ../images/Emo8.gif הנה עבורך עוד פיסה של תודה יקירה שבוע טוב
O or1 New member 25/2/06 #58 שבוע טוב לכוכבת ../images/Emo41.gif שבוע נפלא לכולם ערב טוב ותודה למברכים כולם
J jozefin3 New member 25/2/06 #55 ../images/Emo213.gif../images/Emo213.gif../images/Emo213.gif../images/Emo213.gifלך אור.... החמודה - המוןןןןןןןןן מזל - טוב... לך מתוקה.... מי יתן ורק אור ואושר ואהבה ילוו אותך תמיד עד מאה ועשרים...... עם כל אוהבייך ויקריך.....
../images/Emo213.gif../images/Emo213.gif../images/Emo213.gif../images/Emo213.gifלך אור.... החמודה - המוןןןןןןןןן מזל - טוב... לך מתוקה.... מי יתן ורק אור ואושר ואהבה ילוו אותך תמיד עד מאה ועשרים...... עם כל אוהבייך ויקריך.....
ש שמי לא מיכל New member 25/2/06 #56 ../images/Emo49.gif../images/Emo65.gifמזל טוב אוררררר אור..מזל טוב מכל הלב..עד 120...שכל משאלות ליבך יתגשמו..תמשיכי להיות אדם..רעיה ואם נפלאה כמו שאת...
../images/Emo49.gif../images/Emo65.gifמזל טוב אוררררר אור..מזל טוב מכל הלב..עד 120...שכל משאלות ליבך יתגשמו..תמשיכי להיות אדם..רעיה ואם נפלאה כמו שאת...