יום הולדת ל-Tania

מ ר י ם1

New member
../images/Emo65.gif../images/Emo213.gif יום הולדת ל-Tania ../images/Emo49.gif

כמה נפלא שאני כאן יכולה לברך בעברית, ליום ההולדת שלך המיוחד ,היום ותמיד, ומכאן קבלי את כל הברכות והאיחולים, לבריאות ואושר אהבה וחיים מושלמים, ואין לשכוח את יכולת היצירה המושלמת, שאותנו מפעימה, אך חבל שהיא מצומצמת. Have a wonderful day שיהיה לך יום נפלא
ל ח י י ם

../images/Emo49.gif../images/Emo151.gif../images/Emo65.gif../images/Emo213.gif YOUNG LADY, שיהיה לך

יום הולדת שמח ומאושר. כמו תמיד, מאחלת לך את כל הטוב שבעולם. תמשיכי להיות בדיוק כמו שאת, כי אנחנו אוהבים אותך בדיוק ככה

hoch

New member
טניושקה אהובתי, היפה והצעירה, ../images/Emo49.gif ענק

|מתנה| שיהיה לך יום נפלא ושנה משגעת. שתמשיכי לעשות את הקסמים הפולימריים הנפלאים שלך ולהיות כל כך מקסימה ומלאת הומור. מתה עלייך

veredtrumer

New member
טניוש יקירה../images/Emo70.gif|../images/Emo171.gif../images/Emo212.gif../images/Emo48.gif../images/Emo65.gif

מיליון ברכות ליום הולדתך
שתשארי בדיוק כמו שאת: חכמה
יפה
מצחיקה
וצעירה
וחוץ מזה, לא מגיע לנו איזה שרשור שלך ליום ההולדת? מזמן לא ראינו מהעבודות המושלמות שלך
שיהיה לך יום הולדת נפלא ומושלם
|
ורד

angela21

New member
יום הולדת שמח!../images/Emo140.gif../images/Emo24.gif../images/Emo65.gif../images/Emo213.gif../images/Emo168.gif|

La Multi Ani!! ../images/Emo65.gif

המון שמחה ואושר לך יקרה, המשיכי לשמור על חוש הומור מפותח! נשיקות!

מזל טוב../images/Emo20.gif../images/Emo65.gif../images/Emo57.gif../images/Emo141.gif../images/Emo213.gif../images/Emo23.gif../images/Emo77.gif

../images/Emo49.gifמזל טוב טניוש יקרה../images/Emo49.gif

אושר בריאות ושמחת נשמה, שתמשיכי לרגש אותנו במעשי ידייך היפים!! ועכשיו-
וגם-
מכל ה
אפי

ענ2ת

New member
טניושקה ../images/Emo65.gif../images/Emo77.gifמזל טוב../images/Emo151.gif../images/Emo77.gif../images/Emo65.gif

מזל טוב לך ליום הולדתך
מזל טוב
מאחלת לך שנים ניפלאות של יצירה שמחה אושר
מזל טוב
והרבה דברים טובים
מזל טוב
מזל טוב
מכל הלב

תמי שבט

New member
איך הייתי רוצה שתהיי עכשיו על ידי!הייתי מחבקת

אותך כמו אחת ש"יצאה מהארון". המון המון המון איחולים בהמון המון אהבה שפשוט מגיעה לך על כל מה שאת ועל כל מה שאת שופעת סביבך! שתהיה לך שנה מושלמת ונהדרת עם כיף וחברות ונסיעות ואם תרצי גם קצת יצירה והעיקר הרבה בריאות! אוהבת אותך, תמי

למעלה