ולא לשכוח!! מחר יומולדת לשרית!!
G glitter8 New member 29/8/06 #1 ../images/Emo65.gif../images/Emo213.gifולא לשכוח!! מחר יומולדת לשרית!!
H handlessman New member 30/8/06 #4 מזל טוב שרית!!!!!! אני הראשון שבאמת מאחל בתאריך!!! **ריספקט** אאממממ מה עוד יש להגיד?? אושר, כושר, ברי... נדוש... שתשמעי הרבה דויד, נמממ... וזהו.
מזל טוב שרית!!!!!! אני הראשון שבאמת מאחל בתאריך!!! **ריספקט** אאממממ מה עוד יש להגיד?? אושר, כושר, ברי... נדוש... שתשמעי הרבה דויד, נמממ... וזהו.
L lile0 New member 30/8/06 #5 ../images/Emo65.gif../images/Emo213.gif../images/Emo77.gif../images/Emo28.gifמזל טוב שרית המון המון מזל טוב!
../images/Emo65.gif../images/Emo213.gif../images/Emo77.gif../images/Emo28.gifמזל טוב שרית המון המון מזל טוב!
R romens New member 30/8/06 #9 אה אופס עכשיו ההודעה זאת למעלה אז איזה שכתוב "חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ענק" לזה התכוונתתי חח =]
אה אופס עכשיו ההודעה זאת למעלה אז איזה שכתוב "חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ענק" לזה התכוונתתי חח =]
Y YulaShpil New member 30/8/06 #10 ../images/Emo65.gif../images/Emo24.gifמזל טוב שרית!!! יום הולדת שמח, מלא כיף, ומוסיקה.
K keren arbel New member 30/8/06 #11 ../images/Emo20.gifמזל טוב!!!! יום הולדת שמח וקסום לכל החוגגים למניהם... מקווה שתבלו ותעשו רק כיף...
S sarita4 New member 31/8/06 #13 תודה רבה לכולכם../images/Emo70.gif מחמם את הלב לראות את הכל הברכות ושוב תודה לכל המאחלים ות
A alti26 New member 31/8/06 #14 שרית היקרה מאז המפגש עם דיוויד לא נכנס לכאן הרבה ובקושי מגיב שלא יקטלו אותי.אני מאחל לך בריאות אושר עריכות ימים כייף שעולמך האישי רק ישא תאוצה לשמיים ושהחיים יראו לך במיטבם כל יום . מעריך מוקיר ואוהב בצורה חברים דודי אלטמן
שרית היקרה מאז המפגש עם דיוויד לא נכנס לכאן הרבה ובקושי מגיב שלא יקטלו אותי.אני מאחל לך בריאות אושר עריכות ימים כייף שעולמך האישי רק ישא תאוצה לשמיים ושהחיים יראו לך במיטבם כל יום . מעריך מוקיר ואוהב בצורה חברים דודי אלטמן