לגאמי

dinr

New member
מזל טוב גאמי הרבה אושר ושכל משאלות

לבך התגשמו.

אופשיר

New member
גליתי יקרה - מזל טוב../images/Emo168.gif../images/Emo23.gif

המון אושר ובריאות! מאיתנו האוהבות אותך כל-כך...

doroniz

New member
איך יכולתי לשכוח??

אחרי שעמדתי בפינה שעתיים אני מצטרף לאיחולי המזל טוב. המלכה הבלתי מעורערת של הפורום..... תמשיכי להלהיב אותנו בטקסטים המרנינים שלך בכל מסגרת אפשרית (פורום, בלוג, צאט, טלפון, פגישות......) נגמרו לי המילים (טוב, נו , מה הפלא....). אז אני מאחל מכל ה
את כל הטוב שיכול להיות לך ולמשפחתך. אהה, נזכרתי - הדשא שלנו מלוכלך......(בדיחה פרטית). דורון.

ל י ל ך פ

New member
../images/Emo77.gifמזל טוב לגלית המקסימה!!!../images/Emo65.gif

בלי להכיר ממש אני שמחה בשמחתך. כל מילה שלך מקרינה כל כך הרבה טוב לב ואהבה, איך אפשר לא לשמוח איתך?! שתהיה שנה נהדרת נהדרת !!!

נשמההההה ../images/Emo213.gif../images/Emo23.gif../images/Emo77.gif

אין סוף מזלטובים, אין סוף אהבה ואין סוף אושר !!! את המלכה הבילתי מעורערת שלנו, התובנות שלך והחוזק שלך הם מופלאים בעיני (והבעל שלך בכלל... אין על מה לדבר...) יפה שלי, את קסם של אדם, מי כמוך יודע שכשצריך עיצה טובה אני מרבה לדבר איתך, מתה עליך ועל המשפחה שלך... מקווה שאת חוגגת לך היום (בבליקר ???) ומרימה כוסית קפיריניה במיוחד בשבילך !!! וכן, הדשא אצל היזהרים קצת אפס... האמה מחכה מתה עליך איילת

טל 0 0 0

New member
גאמוש,

קבלי ברכותי פעם שניה היום.... הרבה מזל, אהבה, אושר ובריאות.

לגאמי המקסימה המון ../images/Emo49.gif../images/Emo24.gif

מאחלת לך אושר, נחת, בריאות והצלחה בכל מעשי ידייך. אמנם לא נפגשנו, אבל מרגישה שמכירה אותך כבר שנים. מתוך ההודעות שלך נשפך כל כך הרבה טוב לב ויופי פנימי...המשיכי לכתוב, לשתף, לעודד ולחזק. ב

לי עד

New member
לגאמי../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif

אין ספק בדבר אחד - את באמת כישרון מבוזבז. למרבה המזל שלנו את מוציאה את כשרונך בפורום, מה שגורם לי להנות מכל תגובה ומכל הערה והארה. תמשיכי לשמור על אנרגיות בלתי פוסקות, על שמחת חיים בלתי נדלת ועל אופטימיות בסיסית שטבועה בך. שיהיו לך עוד 21900 ימי אושר ובריאות טובה. סימה.

מזל טוב,

הרבה מזל שמחה ואהבה, קחי את היום הזה ועשי אותו יום נפלא לעצמך ואלה האוהבים אותך.. רונית

גאמי

New member
אין מלים../images/Emo2.gif../images/Emo25.gif

תודה אישית לאילת 55 (אהובתי שבקרוב תהפוך מוחשית), לגם אמא של, לשירקוש, לרותה, קרן, למאיה, לגליתוש, לים כחול ומקסים, לנוגה, להורים למלאך, לשר19, לליייייי, לנועה, לבמבינה, לרותימאי, ליוניתוש, לפני בובה, לכוכב שלי היחיד, לגלירון, לdinr, לאיטי המקורי, לאופשיר, לדורוני, ללילך, לאיילת חמימוש, לטלטולה שלי, לאמא של אופירוש, לסימה, לרונית, לצילה , לשבריריתה ולאור לנו..........יו מקווה שלא שכחתי איש. אנשים יקרים! אתמול האמת היה לי יום די מנחוס, ואתם ככה הרמתם אותי מעלה מעלה ואני מודה לכם. לא לא זה ממש לא היה קשור לילדים, תודה לאל הם היו אתמול מאושרים ורגועים. איך אנשים שרובם לא מוחשיים ומעולם לא נפגשו, הופכים להיות לך למשענת כזו יציבה ובוטחת. אתם בכלל לא מבינים את כוחה של המילה ואתמול הצפתם אותי במילים חמות. כמה אושר יש בגילוי שאתה גורם לאנשים לחוש טוב יותר עם עצמם, אפילו אם אתה רק כותב כמה מלים או מראה להם שאתה שם בעבורם, כמה שהחיזוק הזה שלכאורה הוא חד צדדי, מחזק גם את המחזק עצמו כמו איזה קול פנימי. אז תודה לכם שאתם כאן אחד בשביל השני. אתמול שוחחתי עם תלמה בטלפון ושתינו פשוט חייכנו ואמרנו איזה כיף שאתם עשיתם לנו אתמול באייקונים הצבעוניים ובעיקר בהשתתפותכם. תודה אוהבת כל אחד ואחד מכם ומעריכה עד אין קץ גלית.

vered73

New member
שיר ליום ההולדת

גאמי, גאמי מדוע צחקת כשלקחת את הדובון והשכבת אותו לישון? מדוע צחקת? האם הוא סיפר לך סיפור מצחיק על שעון שתקתק ותקתק ותקתק ותיק תיק? {הבית הזה נכתב על גאמי והמשפט הידוע בצ'אט "חחחחחחחחחחחחחחחחחחח" אבל עוד יותר על כוח ההישרדות לנוכח השעון המתקתק של כולנו} בואי גאמי, בואי גלי לי, מאין הצחוק המתוק? בואי גאמי, בואי גלי לי, גם אני עוד רוצה לצחוק. {הבית הזה נכתב בשל המזל שיש לנו אותך, שעוזרת לנו לצחוק כל ערב (אם יש לנו כוח להכנס לצ'אט) ולא להתבוסס ביגון עצמי (או במדפים של המכונה במטבח הקרויה מקרר) אלא להתעודד} גאמי, גאמי מדוע שאלת מה קרה ומה פתאום שכבר לילה ולא יום? מדוע שאלת? האם את נזכרת איך הוילון עם השמש רקד כל היום, כל היום בחלון בואי גאמי, בואי גלי לי, מאין זכרת את האור? בואי גאמי, בואי גלי לי, גם אני עוד רוצה לזכור. לגאמי, שתמיד יודעת לתת את הסיפורים המעודדים ועצובים באותו יום ממש כדי להדגים לנו איך מותר ואפשרי להתמודד עם התנודות הבלתי צפויות של החיים שלנו, שיהיה לך המון אושר וחוזק, ואנשים אוהבים לצידך לכל אורך החיים. ב-
ורד

vered73

New member
כשאת בוכה את |הדגש| לא |סדגש| יפה

את לא אוהבת שאני עצוב(ה) ומרוחק(ת), את לא אוהבת שאני סגור(ה) ומנותק(ת), את לא אוהבת אנשים שמדברים עלי, את לא אוהבת שנשים (רעות ורכלניות) מתקרבות אלי... את רק אוהבת לתת וכל הזמן דואגת משכיחה ממני דאגה מלב באהבה ורוך את בי נוהגת לא מכירה בעצב ולא בכאב... זו מי שאת ולא יעזור לך את לא יכולה להשתנות. כן צ'אט, לא צ'אט, זו פשוט את. ה-
ב"הא" הידיעה. בשבילי!

למעלה