!Happy Birthday to......up

m L m

New member
../images/Emo65.gif!Happy Birthday to......up

אומנם פספסתי ב4 ימים את היומולדת (19.11) אבל בכל זאת נחגוג..... בשרשור הנ"ל אפשר לכתוב את דעתכם על UP בצורה כללית ומפורטת. כמה זמן אחרי שהוא יצא לחנויות קניתם את הדיסק? כמה זמן שמעתם אותו ברציפות? איזה שיר אהוב עליכם ביותר? איזה שיר אתם לא יכולים לסבול? האם יש שיר שלא סבלתם ואחרי מספר האזנות התחלתם לאהוב? האם יש שיר שמאוד אהבתם ועכשיו אתם לא יכולים לשמוע אותו? וכו'...... תהנו....

../images/Emo77.gif../images/Emo25.gif../images/Emo49.gif

איזה יופי כאילו זה היה אתמול איך אני שמחתי שראיתי את השיר "!!!IM GONNA GETCHA YOU GOOD" בפעם הראשונה!!!!!!!! כל כ שמחתי לראות ששאנייה חזרה אחרי פרק זמן כל כך ארוך!!!!!! זה אלבום מהמם!!!!!!! IM LOVIN IT

mays

New member
Up up up, can only go up from here

זר ברכות לשנאיה ול-UP! קשה להאמין שכבר עברה שנה. אני זוכרת את הלילה הלבן שביליתי כדי לראות בשידור חי (תודות לאלוהי האינטרנט) את הקרנת הבכורה של I'm gonna getcha good. וההתרגשות העצומה של לגלות (בפוקס) את הדיסק בטאוור רקורדס ביום שבת בצהרים. וכמובן העסקה שעשיתי עם חברה שבדיוק היתה בארה"ב, שהיא לא חוזרת לארץ בלי להביא לי את הדיסק עם הגרסה הירוקה... חחח לקח לי קצת זמן להתרגל לדיסק. הוא פחות "מתלבש" על המאזין בשמיעה הראשונה, אבל אחרי כמה וכמה האזנות, ברור שהוא לא "מבייש את הפירמה"

sharabigfan

New member
../images/Emo9.gif../images/Emo25.gif../images/Emo23.gif../images/Emo141.gif../images/Emo140.gif../images/Emo66.gif|בל

אוה כל כך מהר עברה שנה:) אני זוכרת שבדיוק חזרתי מ3 שעות פיזיקה (טירוף לא?) ואז שבאתי הביתה אחותי צעקה לי שאניה שאניה ב Vh1 מהר ואני לא האמנתי שתבינו חיכיתי וחיכיתי מאז ששאניה הודיעה שהיא לוקחת חופש שזה היה מעשה חכם לעשות גם שאניה הייתה חייבת לנוח :) והשיר הזה I am gonna gectha good תמיד נתקע לי בראש לפני מבחנים. האלבום הזה מעולה אני זוכרת ששמעתי את כל האלבום היו 2 שירים שנתקעו לי בראש : Up-מרים את המורל להמשיך ולהשתעמם בבית ספר(Yhuckkkk) וI Wanna know that good זה שיר סוחף עם רגש פשוט חולה על השיר כרגע תקוע לי בראש thank you babey:) כל השירים מעולים אתמול הספקתי לשמוע את האלבום 3 פעמים ממהתחלה עד לסוף זה היה ממש אושר בשבילי:) וגם ככה אני עושה עם שאר האלבומים In My car שיר מדהים כל שיר מדהים שאניה זה ברכה שהיא קיימת:)))) שאניה מדהימה כישרון אמיתי ויחודי:))))))))))))))))))))

sharabigfan

New member
המשך.......

ואת השיר when you kiss me על המקום השיר הזה פשוט לקח אותי איתו שיר רומנטי זה שיר מדהים:))))))))))))))))))))))))))))))))) Nah או כן זה הקצב של שאניה כל כך כשרונית שאניה ואיזה כיף שיש את waiter!bring me water שיר יפה והאמת זה גם מצחיק:)))))))))לקח זמן עד ששמעתי את האלבום אבל בסוף יש לי את זה:))) וזה פשוט מביא לי אושר:) I Aint Going down Her smile got me trought the day שיר יפה זה עדין כזה :))) Shania -love ya

m L m

New member
טוב.... הנה סיפורי....

באמת שאני לא זוכרת איזה יום זה היה אבל אני זוכרת שזה היה בשבוע שהדיסק יצא בארץ ואני הייתי בקניון הגדול. כמובן שישר נכנסתי לחנות דיסקים וקניתי את UP. כשיצאתי נסעתי במונית שירות לר"ג וכבר במונית פתחתי את הדיסק ושמתי בדיסקמן (שלעיתים נדירות אני בלעדיו). עכשיו, אני אחת שמאוד קשה לה עם מוזיקה חדשה. אני תמיד בהתחלה לא אוהבת ואחרי מס' השמעות מתחילה לאהוב - אבל עם UP פשוט אהבתי מההתחלה! מאותו הרגע ששמעתי את הדיסק במונית שירות לא הפסקתי לשמוע אותו- אני חושבת שבמשך שלושה-ארבעה חודשים לא הפסקתי..... אני זוכרת שאת השיר When You Kiss Me לא אהבתי כ"כ ועכשיו אני מאוד אוהבת. את השיר NAH! אני מאוד אוהבת. ועדיין. את השיר IGGG- אהבתי מאוד אבל עכשיו פחות כי שמעתי אותו יותר מדי. אבל, את השיר I´m Jealous אני לא אהבתי ואני עדיין לא אוהבת! פשוט לא יכולה לשמוע אותו. ונסיים בנימה טובה- אין לי ספק שUP החזיר לי את האהבה לשאניה כי את come on over כבר הפסקתי לשמוע ואני שמחה שהדיסק הזה יצא כשיצא כי ככה זכיתי להכיר את כולכם

i love gina

New member
מזל טוב לדיסק!!!! ../images/Emo49.gif

שאנייה מאמי, תמהרי ותוציא עוד דיסק עם לא פחות משלוש דיסקים באריזה, ובכל דיסק לא פחות מ-30 שירים!!!! ושיהיה לא פחות מדהים מ-UP!!! (כמה לא פחות'ים...) בכל מקרה, שיהיה מזל טוב לאלבום הנהדר הזה, יומולדת שמחה , ושנשמע אותו עד 120, אמן!!!

mmhbk

New member
מזל טוב!

אצלנו הדיסק יצא שבועיים אחרי שהוא יצא בארה"ב, וכבר התחלתי לדאוג ולשלוח אימיילים לחברות התקליטים. קיבלתי תשובה מהליקון שהדיסק יצא סוף סוף והוא נמצא בחנויות. מיד נכנסתי לאתר של טאוור רקורדס (ז"ל) והזמנתי את Up! . כמה ימים אחרי זה הייתי בחנות מכלול בטכניון וראיתי שם את הדיסק, אבל לא יכולתי לקנות אותו כי כבר הזמנתי דרך האינטרנט. בסופו של דבר לא יכולתי להתאפק ומאוחר יותר באותו יום הלכתי וקניתי אותו ואז התקשרתי לטאוור רקורדס וביטלתי את ההזמנה. שמעתי את הדיסק בערך שלושה חודשים בלי לשמוע דיסקים אחרים. הבעיה היא ששמעתי אותו בעיקר בזמן שנסעתי באוטובוס מהבית לחיפה בימי ראשון ובחזרה בימי חמישי ולא היה לי מספיק זמן לשמוע את כולו, אז לשני השירים האחרונים כמעט אף פעם לא הגעתי. מאוחר יותר התחלתי לדלג על שירים שלא היה לי חשק לשמוע: It Only Hurts When I'm Breathing והרצף הלא מוצלח של She's Not Just A Pretty Face ו-Juanita. מהר מאוד הבנתי שזה הדיסק הכי טוב של שאניה בינתיים.

הגר לי

New member
../images/Emo65.gif מזל-טוב ../images/Emo65.gif

וואו עבר כבר הרבה זמן והדיסק הזה עודנו שורד אצלי (אמנם אם כמה שריטות קלות...אבל טוב שיש 3 גרסאות
, תודו שזה היה רעיון חכם...) את הדיסק קיבלתי במתנה (היש מתנה יותר טובה מדיסק של שאניה?) השיר הראשון שתפס אותי היה UP, ללא ספק. אח"כ חיפשתי את הבלדות השקטות ונדבקתי ישר ל- FAFA, פשוט התאהבתי בשיר. אח"כ הגיע תורו של שיר 7 It only hurts... גם אותו אני מאוד אוהבת ובחיפושי המתמשך אחר בלדה נוספת איזה כיף היה לשמוע את השיר When you kiss me עד עכשיו יש לי חיבה מיוחדת לשיר הזה. אח"כ הגיע תורם של השירים האחרים. אני חייבת להתוודות של- NAH לא התחברתי בהתחלה ואח"כ התחלתי יותר ויותר לאהוב. שיר 3 ו-4 בהחלט רצף לא מוצלח....שיר 6 נשמע לי בהתחלה ממש מוזר...לא יודעת למה. טוב אין לי כוח לעבור על כל השירים...בכל זאת עם הזמן התחברתי כמעט לכולם (מה לעשות חואניטה לא להיט אצלי עד היום) וואי איך שכחתי! thank you baby היה שיר שמהרגע הראשון אהבתי, הקטעי סולו שם מדהימים וכל כך שמחתי שעשו לזה קליפ. אני זוכרת מתי התחלתי לאהוב ממש את שיר מס' 15 - nobody's perfect וזה היה ביום ששידרו את התוכנית ספיישל על שאניה ב- VH1 ואז שמו מנגינה מהשיר ומיד אחרי התוכנית שמתי את הדיסק ושמעתי את השיר. לא יודעת למה דווקא אז... טוב אני אעצור פה עם הסקירה המטורפת הזו של השירים. דרך אגב, במקרה שמתי את הדיסק האדום קודם ואז כששמתי את הכחול פשוט צחקתי כששמעתי את UP בסגנון מזרחי...זה עד עכשיו משעשע אותי. אבל אין ספק שהדיסק הירוק המוצלח ביותר. עד כאן.

הגר לי

New member
אהה וכן...

אני מתעקשת לקרוא לשיר מס' 15 nobody's perfect כי זה השם הכי מתאים לשיר.

מזל טוב!../images/Emo77.gif../images/Emo65.gif

אני זוכרת כשהדיסק UP יצא....חברה שלי פשוט לא הפסיקה לשמוע אותו! בכל פעם שהיינו יוצאות כל החברות לבילוי , נחשו מה הינו שומעים באוטו? בדיוק! UP.... המון מזל"ט ותמשיכו להנות משאניה!

למעלה