Happy Birthday Lali

הילושה../images/Emo25.gif

שוב פעם מזל טוב נהניתי מאוד לחגוג איתך את יום הולדתך את בחורה מדהימה עם קול משגע ועוצמות מדהימות אוהבת מיטל

../images/Emo41.gif../images/Emo28.gifללוששששש!!!!!!../images/Emo28.gif../images/Emo41.gif

שיהיה לך יומולדת מקסים!!! מאחלת לך עד 120 שנים מאושרות מלאות בצחוק,שמחה ואור! חולה חולה חולה עליך!!!
קרן
נ.ב סורי על האיחור, פשוט לא הייתי בקרבת מחשב במשך כל הסופ"ש...

Happy Birthday Lali

הילה הרבה מזל טוב ליום הולדת היה שווה לבוא לראות כזה חיוך ולקבל כזו קבלת פנים חמה וידידותית ממך, למרות שזו פעם ראשונה שאני רואה אותך היה ערב מקסים! שתמשיכי להיות כזו מקסימה את שרה יפה ומשחקת נפלא שתעשי עם זה משהו הרבה אהבה הרבה אושר נורית

polegra

New member
../images/Emo24.gif מזל טובבבבבבבבבב../images/Emo192.gif

מצטערת שלא הגעתי ביום חמישי....תפסתי איזה וירוס או משהו כנראה מאחלת לך ילדת מומולדת את כל האושר שבעולם שתצליחי לראות את עצמך כפי שאחרי םרואים אותך אישה...אין מילה אחרת פשוט אישה סקסית יפה קורנת ממריצה מלאת אנרגיות קופצנית עם קול מדהים וסקסיות מתפרצת מאחלת לך שבכל פעם מול המראה תראי את הדמות הזו שכולם רואים ואוהבים שכל רגש שתחווי כלפי עצמך יהיה רגש מלא אהבה שמחה ואושר מאחלת לך הרבה אהבה עצמית חברתית ובן זוגית או איך שלא אומרים את כל הדברים האלה אוהבת אותך המון מכל הלב טלי

MAYAB3

New member
../images/Emo24.gifללושקה../images/Emo140.gif

סליחה על האיחורררררררר
בלון|
בלון|
בלון|
מזל טוב מקסימה שלי אוהבת אותך מכל הלב ,איתך זאת היתה ממש אהבה ממבט ראשון מהמפגש הראשון שלי נכנסת לי ללב והתיישבת חזק חזק בפנים ממש כאילו אנחנו מכירות כל החיים
בלון|
בלון|
בלון|
את בחורה מדהימה עם שמחת חיים ענקית וקול שחודר לך לנשמה |
בלון|
בלון|
בלון|
תמשיכי לאהוב לצחוק ולחבק כמו שרק את יודעת |
בלון|
בלון|
בלון|
מאחלת לך את כל הטוב שיש ויותר ... |
בלון|
בלון|
בלון|
בריאות אושר עושר והמון המון המון המון אהבה
בלון|
בלון|
בלון|
שכל מה שתבקשי יתגשם שכל דבר שתדרכי בו יהפוך לזהב |
בלון|
בלון|
בלון|
אוהבת אותך תמיד ותמיד שם בשבילך מיושלך

MAYAB3

New member
../images/Emo2.gif

כפרה עם הנגריה שפתחת על הבוקר יכולנו לבנות ארון

../images/Emo24.gif../images/Emo25.gifוואווווו תודה תודה

וואו , היתה לי יום הולדת מדהימה.. הייתי מוקפת בהמון חברים ואנשים שיקרים לי ואני נורא אוהבת. רוצה להודות לכל אחד מכם על הברכות המדהימות והחמות , על המילים היפות והמרגשות. תודה על ההשקעה ועל המתנות , תודה על ההשתתפות בחגיגות. לכל אחד ואחת מכם יש פינה בליבי הגדול.. {תרתי משמע}.... אוהבת אתכם הילה

למעלה