Happy Birthday Lali

chicka

New member
הילונת מיוחדת ומקסימה ../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif

ללינקה, דרכינו נצלבו לפני כמה שנים באודישן גורלי...את הלכת לדרך מסויימת ואני לאחרת. עוד אז...הרשמת אותי בהומור שלך, בתפיסת החיים השמחה והמחייכת ובאושר הגדול שהקרנת. כשאני חושבת על מה אפשר לאחל לך, נראה כאילו יש לך כבר הכל (למרות שאולי תחשבי אחרת ממני) הייתי בכל זאת רוצה לאחל לך שתשמרי על הקיים - על האושר הגדול שאת מפיצה סביבך, על החיוך ששובה כל אחד שבסביבה, על חבריך הקרובים שאוהבים אותך אהבה גדולה, על הילדים שאת מגדלת לתפארת שיגדלו להיות אוהבי אדם וסבלנים ובעיקר הייתי רוצה לאחל לך השנה, בשביל שישלים עבורך את הפאזל - אהבה גדולה ומאושרת
מאחלת לך מזל טוב, שולחת חיבוקים ונשיקות
אוהבת המון, נגה

gallish

New member
../images/Emo65.gif../images/Emo213.gifמזל טוב ורק אושר../images/Emo70.gif../images/Emo77.gif

../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo25.gif../images/Emo25.gif

נשמה שלי כל כך ריגשת אותי ... אוהבת אותך בחזרה המוני המונים. נני

../images/Emo23.gif../images/Emo49.gifנשמה טהורה שלי../images/Emo49.gif../images/Emo23.gif

בחורה מדהימה, בחורה מקסימה
כמה קשה לתאר במילים כמה את נשמה טובה
בחורה עם לב של זהב, שמקרינה לסביבה המון הומור ושמחה.
מה אאחל לך ללי יקרה?!
אאחל לך את האושר שבעולם ושתדעי הצלחות ובכל יום הגשמת חלומות.
שבכל דרך שבה תבחרי ללכת, תהיה הדרך הנכונה שתתן לך המון אושר והצלחה.
תמשיכי להיות בחורה מדהימה שמקרינה המון שמחה בצחוקך המתגלגל את עיני את מאירה וגורם לי לצחוק ללא הפסקה ועל זה אומר לך
כל כך קשה לתאר במילים כמה את מדהימה ומי שמכיר אותך יבין למה אני כל כך מתקשה.
אוהבת אותך ללי יקרה ומאחלת לך את האור המושלם בנשמה

דריה27

New member
יומולדת שמח לללי ../images/Emo65.gif ../images/Emo65.gif

להילה, אמנם הספקתי להכיר אותך רק קצת קצת אבל יש לי הרגשה שאת בן אדם מיוחד,לא רק יפיפיה אלא גם משהו במה שאת מקרינה החוצה, לא יודעת בדיוק להסביר מה. בדרך כלל האינטואיציה שלי לגבי אנשים כמעט תמיד נכונה ויש לי את התחושה ששווה לי להכיר אותך יותר. רציתי יחד עם זאת לאחל לך יומולדת שמח שתזכי בכל הדברים הטובים שיש לחיים להציע לנו שתמיד תאהבי ושתמיד תהיי נאהבת מכל הלב
דריה

roxie

New member
ללו יקרה../images/Emo24.gif

אשה מקסימה ומיוחדת שכמוך ביום חגך אאחל לך שתזכי בכל מה שליבך חפץ ים של אהבה בריאות ושמחה ושתמיד תהיי מוקפת באנשים אוהבים ותומכים את אדם מיוחד והלוואי ותמיד יהיו בך הכוחות והיכולות להישאר כזו מדהימה. ימולדת שמח לך יקירה נשיקות רחלי

../images/Emo213.gif../images/Emo212.gif מזל טוב ../images/Emo77.gif../images/Emo79.gif../images/Emo20.gif

ללי יקרה, מזל טוב ליום הולדתך. שפע של איחולים לבביים, הפתעות טובות, מזל, בריאות, אהבה והגשמת חלומות! מאחלת לך את כל הטוב שאת מאחלת לעצמך ואף יותר! מי ייתן ויתגשמו כל משאלותייך הכמוסים ביותר!!!

DANDI 30

New member
../images/Emo65.gifמזל טוב

הילה היקרה מזל טוב שכל משאלות ליבך יתגשמו שכל מה שאין יהפוך ליש ושתמצאי את האושר

../images/Emo65.gifמזל טוב

מזל טוב, הרבה בריאות אושר ואהבה שכל משאלות לבך תתגשמנה... אמן

../images/Emo140.gif הילה בחורה מקסימה נפלאה ...

שיחה אחת איתך שנהלתי לפני כשנה בערך הבנתי ישר ... שאת אישה נפלאה את כל האיחולים שרציתי לאחל לך כבר הקדימו אותי במקצת .. מאחלת לך מה שליבי חושב ( בכל זאת ) שתהיה לך אהבה בלי פשרות,חלומות ורק הגשמות ,שתמיד יתגשם לך כל מה שתצפי ותאחלי לעצמך ... מאחלת מכל ליבי תמיד לשמוע את קולך שמענג כל אוזן קשבת וצחוק שתמיד מדביק את הסובבים לו מאחלת לך באהבה גדולה ליאת

לללו קטן כבר לא כזה קטן

יווו אני לא מאמינה ש י ש לי מחשב...לא נכנסתי בסוף למחשב של שוקי כי הוא טרנטלה מסתבר(פוחדת) יפיופה שיהיה לך המון מזל טוב שפע,רוגע ואהבה מאחלת לך מה שמאחלת לעצמי תמשיכי לחייך כל רגע בחייך ,את מקסימה ושופעת חיים ! רק אהבה ,אושר,בריאות ואריכות ימים מאושרים
אוהבת.

עופר 123

New member
מזל טוב ../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif

ללי הכי מטורללי שיש, מאחל לך הרבה מזל טוב לרגל יום הולדת, מלוא השמחה והאושר, ואני מבטיח לך שהשנה תהיה שנה של הפתעות גדולות. מזל טוב ועד 120 !
עופר

../images/Emo49.gif ../images/Emo20.gif הילה ../images/Emo49.gif../images/Emo20.gif

הופ הופ ט-ר-ל-ל-ה
עם ידיים למעלה
עם ברכה שכזו מרגשת מה עוד נותר לאחל לך מתוקה? מזל טוב אישה יפה אושר, בריאות, הצלחה, חיוך, אהבה, עושר, מאחלת לך יקרה שלי , שהחיים יהיו מאושרים בדיוק כמו כל החיוכים שאת מעניקה לי שיהיה קצת מהכל והרבה מכולם. כל שתקשי לו יהי , שנה הבאה באירוויזיון
אוהבת עד השמיים ובחזרה

ללי מטורללי ../images/Emo25.gif../images/Emo77.gif../images/Emo65.gif

מדהים איך ישר התאהבתי בך, ומצד שני איך אפשר שלא. אני חושבת שאת מדהימה בהתלהבות שלך, מיוחדת ברגישות שלך
, יש לך שילוב מאוד מיוחד של תכונות מדהימות
. מאחלת לך לאהוב את עצמך כמו שכול השרשור הזה אוהב אותך
, לפרוח בכל התחומים שאותם את כל כך אוהבת
, לפרוץ לעולם הבידור ולהראות לכולם מאיפה משתין הדג
. אוהבת, ליאור

למעלה