HaPpY bIrThDaY

../images/Emo65.gif HaPpY bIrThDaY../images/Emo65.gif

היום הילדה הכי הכי הכי הכי הכי מיוחדת בעולם כולו חוגגת יומולדת וכולם תסכימו איתי שהיא אחת "מאבני היסוד" של הפורום, אם לא אבן היסוד הבסיסית - בלי להסחף
מזל טוב ל - צלילהההההההה
מאמי אני מקווה שהיתה לך יומולדת מקסימה והיא תמשיך להיות ככה ביום שישי
אני חולה עלייך ברמות שרק את מבינה...
את הבנאדם הכי מיוחד שאני מכירה ולעולם אל תשכחי את זה!!!!!!!!!!!!!!! יומולדת שמח אני מאחלת לך את כל הטוב האושר והאהבה שקיימת
שאר הברכות והאיחולים בטלפון!!!

Amit Remmus

New member
ילדה סוכר! ../images/Emo104.gif

שיהיה הרבה הרבה הרבה מזל טוב, שכל משאלותייך יתגשמו. וגם אלו שלא הבעת, כי, ראסמי- מגיע לך! תזכרי שהאנשים הטובים לא מזדקנים, הם מתקדמים עם השנים, ובכלל- אצל הפילים, הנקבה הזקנה היא המנהיגה של העדר.. אז מה שטוב ליונק היבשתי הכי שולט- מספיק טוב גם בשבילנו
שיהיה בפנאן! עד 120!

פיטפיט

New member
../images/Emo77.gifצלילה שלי../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo77.gif

הכייייייייייייי המון מזל טוב בעולם
מקווה שקיבלת הכי המון מתנות, ואת עוד תקבלי את שלי ביום שישי
ושיהיה לך את כל האושר שבעולם כי אם יש מישהו שמגיע לו את זה זאת את!
את כל שאר הדברים כבר אמרתי לך אישית או שכתבתי לך...
חולה עליך |פצוע|
כרמית

פיטפיט

New member
תיקון....../images/Emo9.gif

הכייייייייייייי המון מזל טוב בעולם מקווה שקיבלת הכי המון מתנות, ואת עוד תקבלי את שלי ביום שישי ושיהיה לך את כל האושר שבעולם כי אם יש מישהו שמגיע לו את זה זאת את! את כל שאר הדברים כבר אמרתי לך אישית או שכתבתי לך... חולה עליך
כרמית

double M

New member
מזלטוב ../images/Emo13.gif ../images/Emo65.gif

(לא טוב בדברים האלה) מזלטוב. ויומולדת שמח. וכל שאר הדברים....

Gil shaDy

New member
../images/Emo49.gif צליל!!

ברכות ואיחולים וכאלה
והעיקר תחייכי!

The Macker Girl

New member
אתם כאלה חמודים ../images/Emo99.gif

אז ככה... קודם כל, תודה לכולם! הייתה לי יומולדת באמת מגניבה. ביום שלישי ב-12 בלילה הפלוגה שלי נכנסה בהפתעה למשרד שישבתי בו עם עוגה ומלא בלונים. הם נראו חמודים ותמימים, עד שהם זרקו עליי דלי עם מים קפואים, קפה שחור, בוץ טנייר טואלט
. תודה לכל מי ששלח הודעות והתקשר אתמול, בעיקר לכל פליטי פורום שב"ק מיוזיק ז"ל (שאני יודעת שקוראים פה מדי פעם), ואלוהים יודע איך זכרתם
אה, כן... וממש דקות ספורות לפני שנגמרה החגיגה, גם הייתה הודעה מיקיר לבכם
בקיצור, היה טוב! ויימשך ככה גם מחר בג'י ספוט! (אגב, כל הבנות שמעל גיל 18 והבנית שמעל גיל 23 (
) מוזמנים!) המוווווווווון תודה לכולכם, ושיהיה סופ"ש מעולה! נ.ב. מתנתן, הברכה שלך הייתה הכי מרגשת! אל תפקפק בעצמך!

צליל בובה!!!../images/Emo77.gif../images/Emo151.gif../images/Emo65.gif

המון המון מזל טוב מותק!! המון שנים מקסימות ותמשיכי להיות בנאדם כזה כפרעעעע:p וזהו..עד 120 וכאלה:) אוהבת המון!
לי

מזל טובבבבבבב../images/Emo77.gif../images/Emo65.gif

ילדת פלא שכמותך....... שיתגשמו כל חלומותייך וסתם שיהיה לך כיף בחיים.

Rasta Nesta

New member
אני לא אמתרי אז...

קודם כל צליל..השם של מצלצ טוב(סטיגידיגי דיששש!!) דבר שאני ..שיהיה לך אחלה בחלה של יומולדת...שכל המשאלות שלך יתגשו(כולל להתחתן איתי..חחח..סתם) שיהיה לך רק טוב!!
(;
!!

מזל טוב טזליל!

עד 120 בייבה בייבה! מצטער שאני לא יכול לבוא למסיבה, אבל אני בטוח שתהנו

ק ר ח

New member
מזל טוב

הלוואי ותחיי כמה שאת רוצה ותעשי הרבה סמים סתם סתם מזל טוב אחות

למעלה