Gil ShaDy

FunkyGiraffe

New member
../images/Emo65.gifGil ShaDy../images/Emo65.gif

יש לגיל יומולדת 17! דבר ראשון, גיל, מצטער על האיחור - לא ידעתי שיש לך יומולדת ולא היה לי אינטרנט ב20 שעות האחרונות, אז שיהיה במזל, יומולדת שמייח, ו.......... רק אושר!

chen2408

New member
ואללה, מזל טוב...

גיל 17 זה סבבה לגמרי, אבל זה גיל תקוע כזה... בקטנה, עוד שנה אתה חוקי

../images/Emo24.gifגילינקהההההה!!!

מזל"טים חבל"זים פצפוצים!! אתה בן 17, זה די משעשע אותי, אני נאלצת להודות :) למה נאלצת? אינני יודעת אבל זה משעשע אותי :) גיל כל כך כל כך תקוע כפי שכבר אמרו כאן מעליי חחחח טוב אני בת 15.5.. גם זה גיל תקוע לא פחות אבל לא נורא חחח מזל טוב!!!!!!!!! עד 118!!!
קבל במתנה
ואפילו, את משא נפשך -
גיל, באמת, מה חשבת? שתוכל להסתיר ממני שאתה מתתתת על שבלולים???

parnar

New member
יאאאאאאאאאאאאאא

מזל טוב !!!!! הרבה אושר ועושר ! ולי כן אכפת שיש לך יום הולדת, פשוט לא היה זמן להסתכל בפורומים כל כך :

טיפקסית

New member
גיל ראסטאפרי בספארי מייזל טוב מאן

אושר,אהבה,חישגוזים ופצצות איחולים הנאות וים של ברכות תמשיך להיות כזה מגניב ומאושר ורק תעשה שיבוא כבר מחר הרבה הצלחה,חברות וחברים ושתעשה חיים עם ים של חישגוזים תהנה תבלה ואל תשכח לכבות את הנרות על העוגה ועד שנה הבאה שתמשיך להיות פשוט פצצה מייזל טוב

טיפקסית

New member
והנה משהו קטן לגיל ראסטאפרי שיידי

מיייייייייייזזזזזזזזזזל טווווווווווווווווווווווווווווווווווווב שתזכה לשנה הבאה עד מאה ושבעים שנה

../images/Emo151.gif HaPpY bIrThDaY ../images/Emo151.gif

כבר כתבתי בפורום מוקי מזל טוב גבר גבר

טיפקסית

New member
שיר בהקדשה לגיל-איפה העוגה

אין אין אין חגיגה בלי בלי בלי בלי עוגה אין אין אין חגיגה בלי בלי בלי בלי עוגה2x איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה העוגה? איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה העוגה [קטע מעבר] אין אין אין חגיגה בלי בלי בלי בלי עוגה אין אין אין חגיגה בלי בלי בלי בלי עוגה אז... איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה העוגה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפו העוגה

chen2408

New member
בשמתי? מעריצה של הדצים?../images/Emo3.gif

או שלא אכפת לך כי דץ עושה לך תה (נומה נומה היי) ?

טיפקסית

New member
לא ממש לא פשוט עבדתי עם ילדים חמש

חמש שנת עבודה עם ילדים של בי"ס יסודי בהחלט יכולות ומסוגלות להשפיע עליך הם כל הזמן היו שרים את זה בימי הולדת שחגגנו במרכזים [היו שניים מרכז צעיר כיתות א'-ג'] ומרכז בוגר [ד'-ו'] הכל משם נ.ב השנה אני כבר לא עובדת שם

chen2408

New member
חחח מבינה אותך לגמרי!

באוגוסט עבדתי יום אחד בגן ילדים, החלפתי את העוזרת, וחשבתי שאנטי מאבדת את השפיות! :))

Gil shaDy

New member
ווווואייי רק עכשיו נכנסתי...

תודה ענקית לכולם 17 דווקא נחמד בינתיים...

למעלה