!!!Feliz Cumple Jime!!!

Ortal D

New member
../images/Emo65.gif !!!Feliz Cumple Jime!!! ../images/Emo65.gif

כמו שבטח הבנתם מהכותרת - לחימנה פיקולו שלנו יש יום הולדת היום, והיא כבר בת 24...! אז שיהיה לה במזל טוב :] אגב, חשבתי על להכין לה איזו ברכה בשם כל הפורום, אם יש פה עוד כמה שמעוניינים תגידו לי ונארגן משהו. מה שכן זה חייב להיות היום, מקסימום מחר - כי אח"כ זה כבר לא רלוונטי...

דנדוש 3

New member
../images/Emo115.gif../images/Emo203.gifיאא יש לנו יומולדת באותו היום../images/Emo13.gif

רק שהיא גדולה ממני ב8 שנים אבל ניחא:p מזל טוב לה

מזל טוב גם לך../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif

16 זה אחלה גיל! תהני לך המון המון המון המון זמן איתו... ומומולדת שמח

sthead

New member
מזל טוב!../images/Emo65.gif../images/Emo20.gif../images/Emo213.gif../images/Emo232.gif../images/Emo28.gif

shiran232

New member
../images/Emo151.gif../images/Emo212.gifמזל טוב!../images/Emo65.gif../images/Emo213.gif

לשתיכן חח.. עד 120!
16 זה באמת אחלה גיל

sthead

New member
מזל טוב!../images/Emo65.gif../images/Emo20.gif../images/Emo213.gif../images/Emo79.gif../images/Emo77.gif../images/Emo230.gif

../images/Emo39.gif חימנה, הדמות האהובה עליי!

מקסימה מקסימה מקסימה. מוזר לחשוב שהיא בת 24 כשאנחנו ראינו אותה ב"crecer" רק גדלה. אני מוכנה לעזור לך להכין ברכה, דברי איתי במסר:)
נועה.

../images/Emo140.gif../images/Emo65.gif../images/Emo23.gif../images/Emo212.gifמזל טוב

לשתיכן... =] איזה מוזר שחימה הדמות שכלכך אהבתי בת 24!!!!

מזל טוב!!../images/Emo9.gif

שכחתי שיש לה יומולדת יומיים אחריי.. שנה שעברה שלחתי לה מייל דווקא והיא החזירה לי :) בדיוק חיפשתי אותו הנה: Rotem: Muchas gracias por tu mail me encanto y si es mi correo quedate tranquila, me encanto el colage que me hiciste. Muchas Gracias!!! Jime

לא זוכרת כבר מאיפה השגתי אותו

נראה לי שכשהיה לה פוטולוג ביקשתי ממנה או משהו ממש מתוקה

למעלה