שנה לפורום HIM

inbal287

New member
../images/Emo65.gifשנה לפורום HIM../images/Emo65.gif

12.1.06 אני חושבת שבחיים לא אשכח את היום הזה. מבחינתי זה היום שבו התחילה רשמית שנת 2006 בשבילי, לפני זה היא לא הייתה שווה כלום. אבל מהתאריך הזה הכל השתנה בשבילי ואני לא מאמינה שעברה שנה מאז! שנה מאז הראיון המלחיץ במשרדים של תפוז, שנה מאז שקיבלתי את "המפתח" לפורום הזה. הנה השרשור הראשון שלנו, שרשור ברוכים הבאים [וואו, הוא היה מלא...
] http://157.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1470&msgid=69707137&archive=1 אז מה אני אגיד לכם, הפורום הזה עבר המון. אני עוד זוכרת את הימים העליזים של הקומונה, היינו קטנים ומאושרים ושאפנו לפורום משלנו. ואז זה קרה. והופ, השנה ממש טסה מאז. עברנו המון ביחד. דרך החורף של שנה שעברה שהיה [בשבילי לפחות] אחד המיוחדים. קודם כל הדיסק של HIM שיצא והדיבורים על הסינגלים והקליפים החדשים ובכלל כל הקטע החדש של הלהקה. המשכנו עם כלמיני דרכים להקפיץ את הפורום, ואפילו הייתה תקופה של הצטרפות המונית! ואסור לשכוח את הבחירה שלה סלוגן ה100מם שלנו Love Metal, Love HIM שעוד ניתן לראות בחתימות של כמה מהאנשים הטובים של הפורום [
]. 100 הסיבות לאהוב את HIM שהוא אחד השרשורים המצחיקים והארוכים של הפורום [וכמובן תמצאו שם את עידן שלא פיספס את ההזדמנות לרדת על הבנות בפורום
]. ויום האהבה שעבר עלינו עם סונגפיק מדהים של נועה [נו נועה, מחכים לעוד...]. החורף התחלף באביב עם כל לימודים והבגרויות והתלונות על המורים השונים ועל זה ש"אין לנו כוחחחחח". ואי אפשר לשכוח את מפגש הפורום הראשון שלנו בפסח... מפגש קטנטן אבל כ"כ כיפי
. מתישהו הגיע הזמן להאדים מישהי, והמישהי הזו היא קארין. אחת ההחלטות הטובות שלי, כי זה מגיע לה והיא בהחלט לא איכזבה
. דרך סיום הלימודים והכיף של החופש הגדול והקיץ [הפורום בחיים לא היה כ"כ חי] וישר לתוך מציאות עגומה של מלחמה שארכה חודש וחצי. לצערנו הרבה מחברי הפורום סבלו מהקטיושות והבלאגן אבל אני חושבת שזה גיבש את הפורום ואני מרגישה שהתמיכה שלנו בחבר'ה שגרים שם הייתה מאוד משמעותית [תקנו אותי אם אני טועה]. ואז שנת לימודים חדשה... וחגים... ואפילו מפגש פורום שני שאשכרה הצלחנו לראות אחד את השני [
]. ולאט לאט שנת 2006 התקרבה לסיומה... בעיקר בתקופה הזו הפורום התחיל למות [אבל אל תדאגו כי כוח ענבלירון-דנה-קארין יחזיר אותו לעניינים
]. ברגע האחרון הגיעה עוד האדמה, הפעם של דנדנו
. עוד אחת מהבנות שמגיע להן להיות אדומות. שנה שלמה שהיא תרמה לפורום הזה ועשתה הרבה [גם מאחורי הקלעים] כדי לעזור לי להעיר ולשמור על הפורום. והשנה הזאת מסתיימת בסיכום הזה ובטקס המנצנץ של אנשי השנה של הפורום. זו הייתה שנה מעולה. נהניתי לנהל את הפורום הזה ולהכיר אנשים חדשים ומקסימים. היה לי טוב לדעת שתמיד יש מי שיתמוך. אני מאוד מקווה שהשנה הקרובה תהיה אפילו יותר טובה מהקודמת. -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- טוב אני מקווה שנהניתם לקרוא את זה ושהזלתם דמעות במקומות הנכונים
... עכשיו תורכם להוסיף דברים, רק אם בא לכם [=אתם חייבים
]. אוהבת אתכם המון
.

Rose131

New member
מזלטובD::

באמת שזה פורום מדהים. אל תדאגי, הוא עוד יחזור לתסיסתו. ו. אמ. לאדעת
מזלטוב וכזה

Elpar

New member
וואו מזל טוב לפורום :)

איך קומונה קטנה גדלה כל כך מהר

Fragile Dream

New member
../images/Emo54.gifווי. מזל-טוב!

אממ, המון שנים טובות לפורום. ^^" שנמשיך להיות פעילים.

מזל טוב! מזל טוב! מזל טוב!../images/Emo48.gif

לא מאמינה שעברה שנה, הפורום הזה אחד המדהימים שיצא לי להיות בהם, אני מצטערת שפחות יוצר לי לכתוב בזמן האחרון. בזמן של המלחמה התמיכה שהייתה פה במיוחד, בא-ף פורום אחר שהייתי בו זה לא היה ככה. בכלל כל האופים שבהם אנחנו מבטאים את הרגשות שלנו, זה הופך את הפורום לנורא מיוחד ומגובש. בנות, אתן פשוט מתוקות ומקסימות אחת אחת
אוהבת אותכן
ובקשר ללעוד פיק, בקושי יוצא לי לכתוב בזמן האחרון:S אין לי הכי השראה, אם למישהי יש רעיון אני מוכנה לנסות.

milkshakit

New member
../images/Emo9.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo24.gif../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif

מזל טוף!!
אני לא מאמינה שאנחנו כבר שנה בפורום ה*מושי* הזה
היה לי כל כך כיף כאן, גם בעליות וגם במורדות שלו
אני מקווה שנגדל להיות קהילה מורחבת יותר, ושתהיה לנו שנה יותר מוצלחת מזו, איימן
אוהבת את כולכם

danduuu

New member
כ"כ חיכיתי ליום הזה../images/Emo9.gifמזל"ט לנו!!!!

אני מסכימה עם כל מה שרשמת. הפורום הזה עזר לי בתקופות הקשות שלי והיה שם גם בתקופות הטובות. השנה הזאת קיבלה הרבה משמעות בשבילי מאז הפורום, שנהיה כמו מן בית שני, שאני מרגישה שאני יכולה לברוח אליו כל פעם שרע לי ושתמיד יהיו שם את האנשים האלו שיעזרו לי. הכרתי פה כ"כ הרבה אנשים מדהימים, באמת, לא חשבתי שאני אמצא כ"כ הרבה אנשים שדומים לי באופי ובמחשבות דווקא בפורום, ומצאתי אותם פה. בזמן המלחמה, אני לא אשכח כמה תמיכה הייתה פה. אני זוכרת באיזה פחד הייתי וכמה היה לי קשה, והאנשים פה כ"כ תמכו ואהבו ולענבלי אפילו לא היה כ"כ אכפת מהאוף והפורום היה כבר פורום תמיכה בשעת מלחמה
, ואפילו כמה וכמה אנשים פה הציעו שנבוא לבתים שלהם העיקר שנברח מפה, והרגשתי כ"כ טוב עם זה שאנשים פה דואגים לנו כאן בצפון. אני זוכרת מצויין עוד את היום שהאדימו את קארין
ואת המפגש המדהים שלנו, שאולי גם בו לא הייתה נוכחות גדולה במיוחד אבל היה כ"כ כיף!! אחד הימים שאני לא אשכח בחיים שלי [גם כשישנתי אצל קאריני יום לפני
], ואני כבר מחכה למפגש הבא כ"כ. גם הכרתי כ"כ הרבה אנשים שאני כבר מכירה אנשים כמעט מכל מקום בארץ, ואם אני נוסעת עם המשפחה לאיזה מקום אני ישר "יא! יש לי חברה מפה" כי אני מכירה אנשים כבר כמעט מכל מקום בארץ בזכות הפורום. ויאללה מה עם אנשי השנה?

Girl In The Box

New member
וואו כבר שנה..מזל טוב לנו!!../images/Emo65.gif

הפורום הזה באמת מיוחד.. יש כאן אנשים פשוט מדהימים!! אני זוכרת את התמיכה האדירה בתקופת המלחמה שממש עודדה אותי.. היו גם כמה שהציעו שנבוא לבתים שלהם וכמו שדנה אמרה זה הרגיש כ"כ טוב לדעת שדואגים לנו בצפון וכמובן המפגש פורום שהיה אחת החוויות שאני לא ישכח בחיים!! היה ממש כיף!! אני מקווה שהפורום ימשיך להיות פעיל ותהיה לנו שנה יותר טובה מהקודמת

little WhiSper

New member
אין מה להוסיף

רק לציין שאני שמחה שהצטרפתי לפורום, התלבטתי קשות אם להצטרף לעוד אחד, ואני שמחה שהחלטתי נכון! מזלטוב לנו

Conviction

New member
בתור גולשת קבועה מהצד..

רק רציתי להגיד שיש לכם פורום נהדר. אין הרבה פורומים כל כך פעילים, מעניינים, מנוהלים בצורה מעולה [ענבלי
] ומהנים לצפייה. אז שיהיה המון מזל טוב. :)

DanaValo

New member
ענבלי את מדהימה :) אני כ"כ אוהבת את

הפורום הזה
ד-נה [שאין לה זמן להיות פה יותר!!! ><;]

למעלה