../images/Emo65.gifשנה לפורום HIM../images/Emo65.gif
12.1.06 אני חושבת שבחיים לא אשכח את היום הזה. מבחינתי זה היום שבו התחילה רשמית שנת 2006 בשבילי, לפני זה היא לא הייתה שווה כלום. אבל מהתאריך הזה הכל השתנה בשבילי ואני לא מאמינה שעברה שנה מאז! שנה מאז הראיון המלחיץ במשרדים של תפוז, שנה מאז שקיבלתי את "המפתח" לפורום הזה. הנה השרשור הראשון שלנו, שרשור ברוכים הבאים [וואו, הוא היה מלא...
] http://157.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1470&msgid=69707137&archive=1 אז מה אני אגיד לכם, הפורום הזה עבר המון. אני עוד זוכרת את הימים העליזים של הקומונה, היינו קטנים ומאושרים ושאפנו לפורום משלנו. ואז זה קרה. והופ, השנה ממש טסה מאז. עברנו המון ביחד. דרך החורף של שנה שעברה שהיה [בשבילי לפחות] אחד המיוחדים. קודם כל הדיסק של HIM שיצא והדיבורים על הסינגלים והקליפים החדשים ובכלל כל הקטע החדש של הלהקה. המשכנו עם כלמיני דרכים להקפיץ את הפורום, ואפילו הייתה תקופה של הצטרפות המונית! ואסור לשכוח את הבחירה שלה סלוגן ה100מם שלנו Love Metal, Love HIM שעוד ניתן לראות בחתימות של כמה מהאנשים הטובים של הפורום [
]. 100 הסיבות לאהוב את HIM שהוא אחד השרשורים המצחיקים והארוכים של הפורום [וכמובן תמצאו שם את עידן שלא פיספס את ההזדמנות לרדת על הבנות בפורום
]. ויום האהבה שעבר עלינו עם סונגפיק מדהים של נועה [נו נועה, מחכים לעוד...]. החורף התחלף באביב עם כל לימודים והבגרויות והתלונות על המורים השונים ועל זה ש"אין לנו כוחחחחח". ואי אפשר לשכוח את מפגש הפורום הראשון שלנו בפסח... מפגש קטנטן אבל כ"כ כיפי
. מתישהו הגיע הזמן להאדים מישהי, והמישהי הזו היא קארין. אחת ההחלטות הטובות שלי, כי זה מגיע לה והיא בהחלט לא איכזבה
. דרך סיום הלימודים והכיף של החופש הגדול והקיץ [הפורום בחיים לא היה כ"כ חי] וישר לתוך מציאות עגומה של מלחמה שארכה חודש וחצי. לצערנו הרבה מחברי הפורום סבלו מהקטיושות והבלאגן אבל אני חושבת שזה גיבש את הפורום ואני מרגישה שהתמיכה שלנו בחבר'ה שגרים שם הייתה מאוד משמעותית [תקנו אותי אם אני טועה]. ואז שנת לימודים חדשה... וחגים... ואפילו מפגש פורום שני שאשכרה הצלחנו לראות אחד את השני [
]. ולאט לאט שנת 2006 התקרבה לסיומה... בעיקר בתקופה הזו הפורום התחיל למות [אבל אל תדאגו כי כוח ענבלירון-דנה-קארין יחזיר אותו לעניינים
]. ברגע האחרון הגיעה עוד האדמה, הפעם של דנדנו
. עוד אחת מהבנות שמגיע להן להיות אדומות. שנה שלמה שהיא תרמה לפורום הזה ועשתה הרבה [גם מאחורי הקלעים] כדי לעזור לי להעיר ולשמור על הפורום. והשנה הזאת מסתיימת בסיכום הזה ובטקס המנצנץ של אנשי השנה של הפורום. זו הייתה שנה מעולה. נהניתי לנהל את הפורום הזה ולהכיר אנשים חדשים ומקסימים. היה לי טוב לדעת שתמיד יש מי שיתמוך. אני מאוד מקווה שהשנה הקרובה תהיה אפילו יותר טובה מהקודמת. -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- טוב אני מקווה שנהניתם לקרוא את זה ושהזלתם דמעות במקומות הנכונים
... עכשיו תורכם להוסיף דברים, רק אם בא לכם [=אתם חייבים
]. אוהבת אתכם המון
.
12.1.06 אני חושבת שבחיים לא אשכח את היום הזה. מבחינתי זה היום שבו התחילה רשמית שנת 2006 בשבילי, לפני זה היא לא הייתה שווה כלום. אבל מהתאריך הזה הכל השתנה בשבילי ואני לא מאמינה שעברה שנה מאז! שנה מאז הראיון המלחיץ במשרדים של תפוז, שנה מאז שקיבלתי את "המפתח" לפורום הזה. הנה השרשור הראשון שלנו, שרשור ברוכים הבאים [וואו, הוא היה מלא...