שלום לכולם...

• פותח הנושא nan3
  • פורסם בתאריך

nan3

New member
../images/Emo65.gifשלום לכולם...

היי... אז ככה, ביצעתי פריסת שאלה לפי העמדות שאפרט בהמשך, ניסיתי לפרשם, אני מקווה שהצלחתי.. אשמח להערות והכוונות מצד כולם... אז ככה: האם - המרכבה X - גלגל המזל ו Y - מלך המטות יתחתנו - 2 מטות בשנתיים הקרובות - יום הדין תשובה - צדק או.קיי, הקלף הראשון מדבר על תחושותיה הסובייקטיביות של השואלת והוא המרכבה הקלף מדבר על מאבק בין שני כוחות מנוגדים הנמצאים בשואלת אשר כל אחד מהם מושך אותה לצד אחר ובשל כך היא אינה מתקדת הלאה.. וזה מתחבר לכך ששני אנשים אלו היו יחד בעבר, אך כיום הם פרודים, אוהבים, אך משום מה פרודים.. היא "נקרעת" בין רגש שרוצה אותו והגיון שדוחף אותו החוצה.. Y מתוארת ע"י קלף מלך המטות השייך למזל טלה, הוא מדבר על אנרגיות של מזל טלה על יוזמות חדשות מרץ, אגו (שלא חסר לה) וכאן נתקעתי... X - מתואר ע"י גלגל המזל גם כאן לא מי יודע הצלחתי: הוא מאמין שמה שצריך לקרות יקרה? ואולי צריך לוותר גם על הצורך שלו בשליטה? (יש לו בשפע..) יתחתנו _פוטנציאל) 2 מטות: קלף חיובי בעיקרו אך קיימת התלבטות לאן להמשיך, מאחר וכרגע הם לא ביחד ואי אפשר לדעת לאן הקשר לוקח.. ישנה אי וודאות, חצי מהדרך נעשתה אך ישנו עוד חצי... בשנתיים הקרובות - גורם הזמן - יום הדין: הקלף מדבר על התעוררות, הארה, יציאה של רגשות שהודחקו לאור... מה שאומר לי שעם הזמן זה יקרה והם יראו את הדברים בסופו של דבר כפי שהם באמת? תהיה התבהרות של מצב שהיה סתום עד עתה? כיוון חדש לפעולה והרגשת ישועה.. התשובה היא צדק - קלף המדבר על כך שתקבל את המגיע לך לטוב או לרע, עקרון הגמול... איך הוא מתקשר? האם הוא אומר שכל מה שעבר עליהם הוא לא לשווא ? (השנתיים האחרונות שהם לא יחד אך אף פעם לא מתנתקים בעצם? ממשיכים עדיין לאהוב?) האם בסופו של דבר הם יהיו יחד ויתחתנו? אני יכולה לומר שכן....? מודה מראש לכל התייחסות

בגדול ? פירשת יפה ונכון.

ואם ניכנס לעומק אזי... ראשית הפריסה אינה מתאימה. את שואלת כאן שאלה נבואית ותו לא. אני הייתי ממליצה לערוך קלטית לבדיקת התפתחות ופוטנציאל למיסוד הקשר ויתרה מכך, הייתי תוחמת את השאלה לשנה בלבד. מדוע קלטית ? את רואה מה בעד ההתפתחות ומה נגד. יש לך שלושה קלפי עתיד ויש מקום לעשות קשר ביניהם. יש את החששות שאפשר גם בהם לטפל ולתת עצה/טיפ/הכוונה. בקיצור הקלטית נותנת יותר כלים בידייך כדי לתת תשובה מדויקת יותר.

nan3

New member
../images/Emo24.gifתודה לך הילה

אני הולכת לנסות את הקלטית...

למעלה