שאלה .....

../images/Emo65.gifשאלה .....

היום אחה"צ הייתי עם מאור בהצגה. במהלך ההצגה השחקנים משתפים את הילדים, מאוד נחמד ומקורי. הם ביקשו חמישה ילדים שיתנדבו לעלות לבמה , ואכן עלו חמישה ילדים. השחקנים התחילו להסביר לילדים החמודים מה תפקידם, פתאום עלתה אמא לבמה עם ילדה על הידיים ואמרה :- " אני מצטערת מאוד , התאום שלה על הבמה והם לא נפרדים אף פעם???????" כמובן שצירפו גם אותה לתפקיד. אני באופן אישי הייתי בשוק מעצם המשפט הם תאומים ולא נפרדים אף פעם (ישבתי שורה ראשונה אז שמעתי וראיתי טוב). מעניין אותי לשמוע את דעתכם בנושא גם אלו שהורים לתאומים ( שלישיות) וגם אלו שלא. והכי מצחיק, שאני יושבת לי בקהל וחושבת..או הנה שאלה שאני יעלה בפורום...חולני משהו , לא....

קרן משם

New member
רוצה את תשובתי?

לדעתי זה נובע או מטיפשות או מהרצון של האם "לקנות" לילדתה (התאומה) כרטיס עליה לבמה! צירפתי קישור לפורום 'תאומים ושלישיות'...מבטיחה לך שדעותיהם לא יהיו רחוקות משלי....אני מכירה אותם מספיק טוב כדי לדבר בשמם

../images/Emo65.gifקרן, אם היית רואה ושומעת אותה

היית בטוחה שזה לא היה כרטיס עליה לבמה אלא פשוט טיפשות בורות , או אני לא יודעת איך להגדיר את זה. במקרה היו איתי גם הילדים של החברה שלי תאומים , בן ובת בני 4.5 , ובחיים לא הייתי שומעת את חברה שלי אומרת משפט כזה דבילי. הרי כל אחד צריך לגדול עם זהות משלו, לא?

בטוח קרן יודעת יותר ממני

אבל בזמנו התכוננו לתאומים ואחת העיצות החשובות שקיבלתי היו לפתח להם אינדוידואל ניפרד. לא להלביש בבגדים תואמים, לא לשלוח לאותם חוגים וכנראה לאמא ההיא יותר חשוב הרושם שהיא משאירה, הרושם שהם לעולם לא נפרדים. מה שהיא יכולה לגרום להם זה רק לשנוא אחד את השני, אני חושב. אבל מצד שני, אני לחלוטין לא בא לפגוע. אין לי ניסיון עם תאומים ויש סיכוי, כמו תמיד, שאני טועה...

קרן משם

New member
"במקרה" אתה לא טועה!

אם מה שהאמא אמרה נובע מחינוך דפוק משמע זה טיפשות! אם היא רצתה להציג את החצי השני שלה גם זה מטומטם ,אנחנו לא דוגלים באמירות כאלה כמו "החצי השני" כל תאום הוא ילד בפני עצמו! בגדים שונים/חוגים שונים/הפרדה בשלב של גני ילדים וכו'...דברים שיביאו לאיבדבידואליסטיות ולחשוף כל ילד לעולם בפני עצמו! לדעתי מי שנוהג אחרת ללא ספק פוגע לילד ואל תטעו-יהיה לזה השלכות לעתיד! התאומות זה דבר נורא מתוק/חמוד וקל להשאב לביחד הזה אך החוכמה היא לעשות הפרדה ולהציג גבולות....עד איפה/מתי! מלבד בגד אחד זהה שקנינו לשלושתם אין ולא יהיה עוד בגד כזה....פעם אחת נשאבנו לדבר המתוק הזה של בגד זהה אך לא יותר! ואם תמצאו את ילדיי לבושים (בתמונה וכו') אותו הדבר ובאותו הצבע ממש זהה אני מזמינה אתכם להתריע בי! המקסימום שקורה זה שאני קונה את אותו הבגד אך לחלוטין בצבעים שונים.

למעלה