עוד שעה יומולדת ל ...

../images/Emo65.gif עוד שעה יומולדת ל ...

ספיר , יומולדת שמח מתוקתי ... אני מאחלת לך המון בהצלחה בכל דרך שתבחרי. ומה עוד ... אין לי שמץ מה להוסיף חוץ שאני אוהבת אותך
ענקי ...
Happy Sweet 16 sweetie

lidor love lee

New member
ספיריייי../images/Emo49.gif../images/Emo140.gif../images/Emo70.gif

היום יומולדת היום יומולדת היום יומולדת לספיר
מאמי שלי אני מאחלת לך את כל הטוב שבעולםם המון המון הצלחה בחיים באהבה המון בריאות אושר ועושר והכי חשוב שתצליחי בהמשך דרכך ותמשיכי להיות כזאת ילדה מקסימה כמו שאתת
אוהבת המוןן
נרות|

Ortal D

New member
מזל טובבבב!!!! ../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif

עד 120 !!!!

King Booker

New member
מזל טוב ספיר!!!../images/Emo65.gif ../images/Emo213.gif ../images/Emo77.gif

יומולדת שמח עד 120 שיהיה לך רק טוב ותצליחי בכל אשר תרצי

Eti No Name

New member
ספירי!../images/Emo99.gif ../images/Emo14.gif

המון המון מזל טוב, אושר ועושר והמון חתיכים
והכי חשוב תשמרי על עצמך
! אוהבתתת!

Sapir Evans

New member
יווו תודה רבה לכםםם ! ../images/Emo24.gif

אני ממש מתה עליכן/ם רק שתדעו שאתם חלק גדול ממש מהחיים שלי ! ואני אוהבת את הפורום הזה והוא הפורום הכי פצצי בעולם!

oreloosh

New member
../images/Emo175.gifאוי כזה באיחור ../images/Emo65.gif ספירי? ../images/Emo65.gif

המון מזל טוב נסיכה שלי!
היה לך יומולדת ולא אמרת לי?
יואו מלא זמן לא נכנסתי לפורום ובגלל זה לא ידעתי גם שיש לך יומולדת.. יפהשלי המון מזל טוב עד 120 !! בת כמה את כבר? 16? איזה כיף לךך גמאני רוצהה
ספירי שלי? את הילדה הכייי מ ד ה י מ ה שהכרתי..! באמת!
את תמיד עוזרת לי בכ-ל דבר וה-כ-ל את יודעת עלי! ה-כ-ל.. כי אני מספרת לך תמיד הכל ואת מייעצת לי.. רק בזכותך אני הבנתי באמת את משמעות החיים ובזכותך למדתי מזאת אהבה.. כי א-ת ורק את הסברת לי מזה לאהוב באמת בזמן שאני חשבתי שאני אוהבת אותו (את יודעת כבר מי
) אני זוכרת את כל השיחות שלנו ביחד.. הכל על בנים
ותמיד יש איזושהי אכזבה שבקלות היינו נפתרות ממנה בעזרת איזשהו יעוץ שלך או שלי.. אז נסיכה שלי?? מה שבאתי להגיד זה שאני אוהבת אותך מאוודד מאודד ואת הילדה הכי מקסימה שהכרתי בחיים שלי.. את אחת המיוחדות! המון
נסיכה שלי.. עושר
ואושר
המון בריאות
והמון המון אהבה
אוהבת אותך תמידד ומאחלת לך את הכי טוב שבעולם!
אוראלה

למעלה