יום, יום יפה יהיה היום.. ../images/Emo99.gif
טוב, אני חשה צורך לחלוק איתכם קצת את היום המדהים שעבר עליי.. אז מי שזה מעניין אותו שיקרא, מי שלא שיבליג..
זה התחיל אתמול בלילה עם הברכה המדהימה של מיכלי..
ומהבוקר קיבלתי מלא טלפונים/ הודעות מכולם וגם מחלקכם
ונסעתי עם אמא שלי ואחותי לקפה והסתבבנו ואמא קנתה לי גם שוב את האוסף והאקוסטי אחרי שהאקוסטי כידוע נשרט.. אז הוא שוב בידיי.. אח"כ בצהריים יצאתי עם חברות שלי למקום מדהים שנקרא "קרם קפה" בנתניה.. מקום מגניב ללוטין ונורא נהנתי ואכלנו שם ואז מורי [מור זו זו שהייתה איתי בהופעה שבה סיפרתי למאיר לראשונה על הפורום..] הזמינה לי עוגה עם זיקוק והן שרו לי היום יומולדת
היה פשוט מדהים והיינו שם כמה שעות טובות ואני מגיעה למה באמת עשה לי את היום.. ממש.. בערב, אחרי שחזרתי הביתה קיבלתי טלפון מאחד האנשים הכי מדהימים בעולם הזה מבחינתי. בחור שאני מעריצה כבר שנים.. אדם שבמשך המון שנים היה המורה הרוחני שלי..
לא דיברתי איתו כבר מעל לשנתיים אז ממש לא ציפיתי ופתאום הוא התקשר להגיד מזל טוב.. דיברתי איתו איזה חצי שעה [ויבשתי את תמר במסנג'ר בדרך..
] והיה לי מדהים כ"כ לשמוע ממנו.. אני באמת מעריצה אותו.. הוא אדם גדול. זה בחור שעזר לי בכ"כ הרבה רגעים..
אהה כן, קוראים לו אלי והוא היה המחנך שלי והחבר הכי טוב שלי במשך 3 שנים והמשיך להיות החבר הכי טוב שלי עוד שנתיים אח"כ בערך אבל משום מה לאט לאט הקשר די נותק כי נולד לו ילד ושנינו היינו עסוקים נורא וזה הגיע למצב שאיזה שנתיים לא דיברתי איתון עד היום.. התרגשתי כמו שהמון זמן לא התרגשתי.. שתבינו, לדבר איתו מבחינתי זה כמו לדבר עם מאיר ואפילו יותר [משום מה קורה לי לפעמים שאני מתבלבלת בשמות שלהם אז כנראה שהם תופסים לי מקום דומה בחיים..], אני ממש אוהבת אותו.. וזה ממש ריגש אותי.. אהה ואח"כ סיפרתי על זה לתמר ואמרתי לה שעכשיו היום הזה באמת מושלם ולא זוכרת איך הגענו לזה אבל היא החליטה שהיא רוצה שגם מאיר יתקשר להגיד לי מזל טוב אז היא ביקשה ממני מספר אבל מהר מאוד הורדתי אותה מזה כי אני ממש ממש לא בעד להעמיד אותו במצב מביך שכזה..
זה נראה לי מיותר.. [אבל תמרי תודה על המחשבה..
] זהו, הייתי חייבת לחלוק, יצא לי מעפן אבל היה לי יום מדהים ואני מאושרת..
לילה מדהים שיהיה ושוב תודה על הכל. אוהבת אתכם..