ספירת מלאי

jt fan

New member
../images/Emo65.gifספירת מלאי../images/Emo65.gif

(לקוח מפורום בלו)
כמה תמונות של ג'סטין ואן סינק יש לכם במחשב?
אילו אלבומים של ג'סטין ואן סינק יש לכם? אילו מהם מקוריים?
כמה סינגלים של ג'סטין\אן סינק יש לכם?
כמה שירים של ג'סטין יש לכם על המחשב?
כמה פוסטרים של ג'סטין יש לכם?
יש לכם מרצ'נדייז כלשהם? אם כן, אלו?

jt fan

New member
../images/Emo23.gifאני../images/Emo23.gif

כמה תמונות של ג'סטין ואן סינק יש לכם במחשב?בערך 900
אילו אלבומים של ג'סטין ואן סינק יש לכם? אילו מהם מקוריים?את "ג'סטיפייד" כמובן, ואת שני האלבומים הראשונים של אן סינק. כולם מקוריים.
כמה סינגלים של ג'סטין\אן סינק יש לכם?0
כמה שירים של ג'סטין יש לכם על המחשב?60
כמה פוסטרים של ג'סטין יש לכם?30
יש לכם מרצ'נדייז כלשהם? אם כן, אלו?יש לי מחזיק מפתחות שכתוב עליו justin אבל אני לא בטוחה שמדובר בג'סטין שלנו. יש לי 6 תמונות מקוריות של ג'סטין.

justinnn

New member
טובבבב

כמה תמונות של ג'סטין ואן סינק יש לכם במחשב? הרבהההההההה יותר מידי חחחחח אילו אלבומים של ג'סטין ואן סינק יש לכם? אילו מהם מקוריים? ג'סטיפייד...פופ..נו סטירינג אצ'ד ..כולם מקוריים.. כמה סינגלים של ג'סטין\אן סינק יש לכם? אה?! מה הכוונה.? כמה שירים של ג'סטין יש לכם על המחשב? את כולם. כמה פוסטרים של ג'סטין יש לכם? על הקיר יש לי 5...בקלסר יש ממש מלא... יש לכם מרצ'נדייז כלשהם? אם כן, אלו? מה זה?!?!

Mrs CoStA

New member
מר'נדייז זה כל מיני דברים של

ג'סטין כמו מחזיק מפתחות חולצות דגלים....וכל זהה..

NarihS

New member
סינגל זה

דיסק של שיר אחד עם כל מיני תוספות, אבל לא חייב.. למשל, לכל מי שמוציא קליפ, יש גם סינגל רק של השיר כמו נגיד like i love u אז יש לזה סינגל, וברוב הפעמים שמים שם תוספות של רמיקסים או כל מיני גירסאות שונות של השיר, או גם סתם שירים שלא נכנסו באלבום ושמים אותם בסינגלים. זהו.

Mrs CoStA

New member
אני../images/Emo9.gifאני../images/Emo9.gifאניי../images/Emo9.gif

כמה תמונות של ג'סטין ואן סינק יש לכם במחשב? הרבהה אילו אלבומים של ג'סטין ואן סינק יש לכם? אילו מהם מקוריים?יש לי את האלבום של גסטין ואת האלבום הראשון והאחרון של אן סינקק..וכולם מקורייםם כמה סינגלים של ג'סטין\אן סינק יש לכם?אין.. כמה שירים של ג'סטין יש לכם על המחשב? איןן...אני לא מורידה שירים של מי שאני מעריצהה. כמה פוסטרים של ג'סטין יש לכם? קצתת.. יש לכם מרצ'נדייז כלשהם? אם כן, אלו?לאאא...

jt fan

New member
את לא חייבת להוריד..

את יכולה להעתיק מוזיקה מדיסק למחשב... גם אני לחא מרוידה שירים של מי שאני מעריצה..

../images/Emo107.gif

כמה תמונות של ג'סטין ואן סינק יש לכם במחשב?כלום כי אחי כל פעם מפרמט את מחשב ונמאס לי לשמור אילו אלבומים של ג'סטין ואן סינק יש לכם?את אלובם הראשון והשני קניתי את שלישי ואת של גסטין הורדתי ואת רוצה לקנות את של גייסי כמה סינגלים של ג'סטין\אן סינק יש לכם? 0 כמה שירים של ג'סטין יש לכם על המחשב?כנ"ל (כמו תמונות) יש לכם מרצ'נדייז כלשהם? אם כן, אלו? לאאני נגד זה נ.ב מזל טוב למנהלת אם הייתי יודעת שבחרו כבר מנהלת הייתי חוזרת יותר מהר

jt fan

New member
טנקיזז...../images/Emo24.gif

אני זוכרת שהיית פעם בפורום
העיקר שעכשיו את שוב פה.. יאאאאאאפה
ברוכה השבה

QAF Fan Block

New member
תורי!

כמה תמונות של ג'סטין ואן סינק יש לכם במחשב? לפני שמחקתי היו לי קצת יותר מ1000 על אן סינק וקצת פחות מ1000 על ג'סטין. אילו אלבומים של ג'סטין ואן סינק יש לכם?Justified, Nsync, No Strings Attached, Celebrity. אילו מהם מקוריים? כולם מקוריים כמה סינגלים של ג'סטין\אן סינק יש לכם? 0000000 כמה שירים של ג'סטין יש לכם על המחשב? שנייה אני אספור... 10 כמה פוסטרים של ג'סטין יש לכם? מיליון בערך בקלסר.... אבל אני הולכת לזרוק אותו...או שאולי בעצם אני אביא אותו לפגישה שלנו ותוכלו לריב עליו....חחח יש לכם מרצ'נדייז כלשהם? אם כן, אלו? אין לי כלום

מיאו55

New member
יו!

כמה תמונות של ג'סטין ואן סינק יש לכם במחשב? לא הרבה, כי כל הזמן המחשב נהרס ומפורמט...אבל עכשיו יש רק של ג'יי סי
אילו אלבומים של ג'סטין ואן סינק יש לכם? אילו מהם מקוריים? יש לי שני אלבומים של אן סינק מקוריים [האמת שלוש, קניתי גם את סלבריטי הכפול] ואחד של ג'סטין ובקרוב של ג'יי סי
כמה סינגלים של ג'סטין\אן סינק יש לכם? מממ יש לי את פופ וגון כמה שירים של ג'סטין יש לכם על המחשב? אין לי שירים של ג'סטין של המחשב, יש לי את הדיסק שלו..אז למה לי?
כמה פוסטרים של ג'סטין יש לכם? יש לי הרבה....פעם היתי ממש מעריצה של אן סינק וקניתי מליון פוסטרים שלהם ושל ג'סטין בפרט...אבל אף אחד לא תלוי לי בחדר...חבל
יש לכם מרצ'נדייז כלשהם? אם כן, אלו? יש לי את הבובה של ג'יי סי
חחח

jt fan

New member
את חדשה פה,לא../images/Emo35.gif

אם כן אז...
ברוכה הבאה
אני מיכל בת 15
תהני.. איך קוראים לך? בת כמה? שנדע עם מי אנחנו מדברים =]

NarihS

New member
וי יש לך בובה של ג'ייסי?? מגניב!