סיכום השבוע

ady18

Well-known member
../images/Emo65.gifסיכום השבוע../images/Emo65.gif

שיר השבוע שלכם [של אריק]- שיר השבוע שלכם [לא של אריק) בילוי השבוע שלכם- סרט/תוכנית/סדרת השבוע שלכם- תוכנית רדיו ששמעתם השבוע\תחנת רדיו - תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם [אתם מוזמנים להוסיף אם יש] משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו- משהו שהרס לכם את השבוע- משהו שאתם מחכים שיקרה בשבוע הבא- מאכל השבוע: משפט השבוע שלכם:

אז ככה

שיר של אריק-שער 6 שיר לא של אריק-זה לא אותו דבר,רק תבקש,הכוס הכחולה-עברי לידר,פז'ו 92 קרן פלס סדרה-החיים זה לא הכל תוכנית רדיו-ציפורי לילה מה עשה לי את השבוע-סלקום ווליום באשדוד הופעה של בעז בנאי בילוי-סלקום ווליום באשדוד הופעה של בעז בנאי מה הרס-עסקת השבויים מה יקרה שבוע הבא-קיסריה מאכל-קוסקוס משפט:כמובן ההורים עם הרב הם עוזרים לך זה עולה רק בשלווה ובחופש

ady18

Well-known member
"הבייתה הבייתה באה עת לחזור מן ההרים.."

שיר השבוע שלכם [של אריק]-שש אפס למדינה שיר השבוע שלכם [לא של אריק)- REMIX Belanova - One, Two, Three, Go! Ryan Cabrera - Enemies הביתה-ירדנה ארזי אפילו דקה –מתי כספי מנעי קולך מבכי –עידן ריכל בילוי השבוע שלכם-פינקניק במפגש פורום סרט/תוכנית/סדרת השבוע שלכם-חדשות תוכנית רדיו ששמעתם השבוע\תחנת רדיו -ההופעה של ירמי קפלן ודנה ברגר תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם [אתם מוזמנים להוסיף אם יש] משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו- משהו שהרס לכם את השבוע- משהו שאתם מחכים שיקרה בשבוע הבא-הופעה של איה כורם מאכל השבוע: לזניה משפט השבוע שלכם: עד עלות השחר מתפללת לשלומך שמרי שמרי ארצי שלי שברי חלום ישראלי. ירדנה ארזי הבייתה

shanoosh

New member
עוד פעםם... סורי שלא הייתי! (הפעם חמישה ימים)

כי הייתי במחנה העפלה של הנוער העובד והלומד !
היה מגניףף אז ככה: שיר של אריק = מה עוד ביקשת (למדתי לנגן את זה בגיטרה!) שיר לא של אריק = עברתי רק כדי לראות בילוי השבוע = מחנה העפלה סדרת טלויזיה = עקרות בית נואשות תוכנית רדיו = המסור (משו כזה) אין תמונה כי כל השבוע לא היה מחשב ... הרס ת'שבוע = המסדרים במחנה מחכה לשבוע הבא = להיות אצל דודה שלי בתל אביב, בתקווה לראות את אריק עוד פעם
מאכל השבוע = רביולי גבינה ברוטב רוזה משפט השבוע = "עוד פעם מסדר ?! אוףף
"

למעלה