סופ"ש פרוע

milkshakit

New member
../images/Emo65.gif סופ"ש פרוע ../images/Emo65.gif

שיר השבוע של HIM: שיר השבוע לא של HIM: ציטוט שעשה לכם את השבוע: קליפ/הופעת השבוע: המלצת השבוע: אתר השבוע: חוויית השבוע: תמונת השבוע: מה אתם שומעים עכשיו: שיהיה לכולם חג שמח וכשר!!!!1 אוהבת אתכם
*אגב, אני בעיצומו של הכנת מצעד על HIM בפורום מצעדים וביקורת מוזיקה* אני אתן לכם קישור מאוחר יותר אם תרצו להציץ.

little WhiSper

New member
dont fall down.

שיר השבוע של HIM:
שיר השבוע לא של HIM:the fray- how to save a life ציטוט שעשה לכם את השבוע:"זה שאני מעלה עובש זה לא אומר שאני סטלן, זה אומר שאני קיבוצניק" [מה שרשום על חולצת הסמינר קיבוץ שלנו.] קליפ/הופעת השבוע: ההופעה של אוונסנס!!! [שתהיה עוד 3 חודשים.] המלצת השבוע: אויש תנוחו. סתם באמת תנוחו... אתר השבוע:
[נענע כאילו
] חוויית השבוע: הבשורה על הגעת אוונסנס לארץ! ותגבורים ברית טקס ומָעַבַר... תמונת השבוע: מה אתם שומעים עכשיו:אוונסנס- only one. וקאאארררייייייןןןן...- התגעגעתי.

danduuu

New member
אני..

שיר השבוע של HIM: אין שיר השבוע לא של HIM: Within Temptation-Restless ציטוט שעשה לכם את השבוע: אין לי כוח קליפ/הופעת השבוע: כל מיני המלצת השבוע: להתאבד אתר השבוע:תפוז חוויית השבוע:יומולדת.. תמונת השבוע:אין לי כוח מה אתם שומעים עכשיו: כלום

ויקס

New member
../images/Emo187.gif

שיר השבוע של HIM:
שיר השבוע לא של HIM:MCR-IDL ציטוט שעשה לכם את השבוע:
קליפ/הופעת השבוע:
המלצת השבוע:גם לא..חח אתר השבוע:הרגילים..מיי ספייס תפוז D.A חוויית השבוע: תס]ורת חדשה+צבע תמונת השבוע:
ציור מדהיםםםםםםםםם מה אתם שומעים עכשיו:כלום

Rose131

New member
הממ.

שיר השבוע של HIM: אמ. Drunk on shadows. למה לא? שיר השבוע לא של HIM: Sound Effects and Overdramatics- The Used Hello- Evanescence ציטוט שעשה לכם את השבוע: המ. קליפ/הופעת השבוע: IDLY או משהו כזה. המלצת השבוע: המ. אתר השבוע: תפוזזז חוויית השבוע: קבוצה של אימואים בעבודה שלי. היה כלכך כיף להושיב איתם. והם היו כאלה נחמדים וצחקו איתי. ואחד היה דומה למתופף של MCR והוא דיבר איתי. והיה להם מבטא יפה. תמונת השבוע:איןליכוח
מה אתם שומעים עכשיו:Sound effects anb overdramatics- the used

אני :]

שיר השבוע של HIM: וואלה לא היה X: שיר השבוע: cold war kids- hang me up to dry (שFOX קצת הרסו לי אותו :|) ציטוט שעשה לכם את השבוע: "אני יושבת בכיכר ורואה את אמא שלי נותת לעצמה מכות בראש עם מחבת" חחחחחחחחחחחחחחחחח קליפ/הופעת השבוע: המלצת השבוע: לקום ב12 זה סאטלה DD: אתר השבוע: BME חוויית השבוע: השיחה עם קימל בריבולבר, היתה משהו בת זונה XDD מה אתם שומעים עכשיו: שייגעצ חחחחחחחחחחחחחח

Girl In The Box

New member
../images/Emo162.gif../images/Emo155.gif../images/Emo157.gifחג שמח לכולם!!!

שיר השבוע של HIM:אין שיר השבוע לא של HIM:כל מיני של דרים ת'יאטר,פנטרה,נירוונה ציטוט שעשה לכם את השבוע:אין קליפ/הופעת השבוע:נירוונה אנפלאגד המלצת השבוע:תנצלו את החופש אתר השבוע:תפוז חוויית השבוע:יומהולדת לדנושקה
תמונת השבוע:
זה היה באיזה שלט בתחנת רכבת מה אתם שומעים עכשיו:כלום

למעלה