סופ"ש נעים לכולם...

DMX38

New member
../images/Emo65.gifסופ"ש נעים לכולם...

ומלא אהבה בעיקר...

dominogrose

New member
סופ"ש נפלא לכולם../images/Emo70.gif ../images/Emo70.gif ../images/Emo70.gif

אני סוף סוף הולכת לראות את חבר שלי היום... אחרי שלא ראיתי אותו שבוע... יום שישי זה היום שלנו... אין צורך אפילו לקבוע.. זה כבר ידוע שאני והוא נפגשים, אחרי כל השבוע המטורף שרוב הפעמים לא יוצא לנו להיפגש. ואחרי געגועים אנחנו נפגשים ביום שישי. וחודש הבא אני נוסעת לאילת...!!! איזה כיף, איזה כיף. למישהו יש דיל טוב להציע לי? חיפשתי כבר בכל האתרים האפשריים אני מחפשת משהו זול...

היום יום שישי

התפנתי רק עכשיו בבוקר בעלי הוציא אותי מהמיטה יצאנו לעיר בזבזנו כסף יחד על כל מיני קשקושים לנו ולילדים אח"כ הלכנו לארוחת בוקר ביער אכלנו במסעדה שנקרת "בית הרצל" ביער חולדה היה ממש כיף אח"כ לקחנו את הילדים מבית הספר סוף סוף סיימנו עם עניין התחפושות נזק של 200 ש"ח אבל גמרנו עם זה הולכים קצת לנוח שיהיה לנו יום טוב וסופ"ש נעים לכולם באדי

ShirShir

New member
איזה כיף,באדי!! שיהיה סופ"ש נעים!!

לכוווווווווולם!!

maybesure

New member

אני קמה ממילא ראשונה בשש כל בוקר חוץ משבת אז הוצאנו ילדים לבי"ס ויצאנו לטייל בכרמל. הכל פורח והשקט, השלווה. בימי שישי אין כמעט מטיילים, אפשר לצלם בשקט ולהנות מקולות הטבע. פשוט כייף! בדרך חזרנו דרך עוספייה, עצרנו לפיתה עם זעתר באחת המאפיות. יום ספונטאני וכייפי. חבל רק שהתקצר לקראת שעת האיסוף של הילדים מבי"ס. את ימי שישי אני אוהבת במיוחד כי אז יש לנו בוקר רק לשנינו. שבת נהדרת לכולם

אני מחכה כבר לשבת

שחר הולכת לסבים שלה ומשאירה את ההורים שלה לבד. סוף סוף אחרי המון זמן.

למעלה