סופ"שארון

../images/Emo65.gifסופ"שארון../images/Emo65.gif

נתחיל מזה שביום שני (ה11.1) היה לנאור יום הולדת!
מכיוון שלא פתחנו לו שרשור יום הולדת כמו שצריך, השרשור הזה מתפקד גם כשרשורולדת לנאור.
אחלו מזל טוב וכו' וכו'.
סיכום שבועי
עשרת הפורומים המועדפים עלינו כרגע נייטוויש אוונסנס האח הגדול מטאל חרדים בעל כורחם אוניברסיטת בר אילן גלגלצ אופנה אלטרנטיבית אדם למברט ערוצי Yes Stars עשרת הפעילים (8) Endogenisis (לאן טל נעלם באמת?
) (10) feel the revenge (וגם ירדן
) (16) Kolfild (19) bachner1 (23) בתאל59 (25) מגרש השוודים (29) Brombit (119) yael627 (139) אטומיק בייגל (184) CoralP דברים מעניינים מהשבוע
סקר ודיון חדשים על עיבודים בסגנונות שונים מווית'ין. תשתדלו להגיב ולשתף אותנו! (הממ כן גם אני צריכה לעשות את זה
)
הופעת מחווה לווית'ין - מי יגיע?
השאלון
שיר/י השבוע של ווית'ין: שיר/י השבוע לא של ווית'ין: אלבום/אמן השבוע: דבר טוב שקרה השבוע: דבר רע שקרה השבוע: ציפיות, תכניות וחרדות לשבוע הבא: אתר השבוע: מאכל השבוע: התחדשות השבוע: ספר השבוע: סרט/סדרת השבוע: תגלית מגניבה, מפתיעה או מעניינת מהשבוע: ציטוט השבוע: תמונת השבוע: שאלת השבוע - איך אתם אוהבים לחגוג את יום ההולדת שלכם? (מדגישארון)

CoralP

New member
חרדים בעל כורחם?!../images/Emo6.gif../images/Emo187.gif

ומזללל טוב נאור! D:

יההה תודה ../images/Emo9.gif

שיר/י השבוע של ווית'ין: blue eyes שיר/י השבוע לא של ווית'ין: בקלות אף אחד לא בא לי
לעזאזל עם גלגל"צ הנבלות האלה שלא מפסיקים להשמיע את זה!#@!#% אלבום/אמן השבוע: עדיין החדש של אפיקה. הוא גם כנראה ישאר שם לא מעט זמן. דבר טוב שקרה השבוע: התקבלתי להדרכההההההההההההההההה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! סופסוף!
דבר רע שקרה השבוע: כלום
ציפיות, תכניות וחרדות לשבוע הבא: סיפוח בתל נוף אתר השבוע: פייסבוק
אלא מה. מאכל השבוע: מוזס
התחדשות השבוע: כלום ספר השבוע: גם כלום
אני חייב לשנות את זה אבל
סרט/סדרת השבוע: האח הגדול. ו-fringe
תגלית מגניבה, מפתיעה או מעניינת מהשבוע: אמנם אני יודע על זה כבר לא מהשבוע, אבל אני מרגיש צורך לשתף. הרסו את הרכבת הרים הישנה בלונה פארק
בונים במקומה אחת אחרת. ובתור חובב רכבות הרים מושבע (שלא לומר כפייתי
) אני מאווווווד מתעניין לגבי מה הולכים לבנות שם. ציטוט השבוע: מסתבר שעם השפעת שהייתה לי שבוע שעבר, הצלחתי להדביק כמעט את כל הסגל בגף
, אז אחרי שעברתי את הראיון להדרכה, באו מפקדים לברך אותי, ואחד שלא מכיר אותי שאל אותי איך קוראים לי, וכשעניתי לו הוא פתח עיניים ואמר "אה, אתה המגפה?!"
שאלת השבוע - איך אתם אוהבים לחגוג את יום ההולדת שלכם- האמת שזה משהו שאני נתקע בו כל שנה
אני גרוע ברעיונות כאלה ובד"כ מתעצל להשקיע
שנה שעברה פתרתי את זה בזה שפשוט קבעתי עובדה לחברים שלי שהם מארגנים לי משהו בהפתעה לגיל 18
אז הם עשו לי סדנת אלכוהול ממש מגניבה
וואו חפרתי הפעם
סופ"ש ושבוע נעים לכולם

נמנמ

דבר טוב שקרה השבוע: כנס ש"ש נוסף, חברה ישנה אצלי יום אחד אז לא הייתי צריכה להיות לבד בלילה והיה נחמד, ההורים חזרו מאילת, יצאו סוף סוף פרקים של באפי-HIMYM-האוס-דולהאוס (דולהאוס בשישי שעבר אבל לא נורא), אחרי הכנס ביום חמישי נפגשתי עם חברה שלא ראיתי איזה מיליון, אתמול באופן לא מתוכנן ראיתי אווטאר דבר רע שקרה השבוע: ההורים היו באילת והיה לי בודד :X דחו אותי ממגדים, מנילה תחת (או שזה היה בשבוע שעבר? לא זוכרת) ציפיות, תכניות וחרדות לשבוע הבא:
בגרות בלשון
מסיימים לשון!
לומדים רק יום אחד בשבוע (חופש לפני בגרות, בגרות, יום לימודים, יום תעודות אבל בכל מקרה זה יום רביעי, חופשת חורף יומיים)
צריך לעשות משהו איום ונורא לעבודה באזרחות ואין מצב בחיים שנספיק (דחייה שלישית בערך להגשה של החלק הזה, טראגי
)
כנראה הולכת עם חברים לבאבט התל-אביבי כדי לבדוק אם באמת יותר טוב שם מאשר בירושלים, ואולי אלך לפני כן למחווה מאכל השבוע: יויווווווווווווווווווווווווווווווו
ספר השבוע: כזב וכישוף/אלזה מורנטה סרט/סדרת השבוע: אווטאר/HIMYM
, האוס, דולהאוס
תגלית מגניבה, מפתיעה או מעניינת מהשבוע: הגיטרה של הגיטאר הירו לא עובדת כשמשתמשים בדונגל האלחוטיוּת של עכבר אלחוטי...
(ניסיתי לשחק בזה אבל הדונגל של הגיטרה אבד. הוא נמצא, אגב. D: ) ציטוט השבוע:
(היינו אמורים אולי להגיש משהו ליום שלישי) נועה: "שלישי" זה מושג מופשט...
איזה ילד מנסה להוכיח שהוא חיכה מלא זמן לטוסט ולכן איחר לשיעור: זה עדיין חם! הנה, הגבינה עדיין נמסה. ~מותח חתיכת גבינה עם האצבע~
זוכרים את תרנגולת הגומי מהשבוע שעבר? אז יש לה תינוק, תרנגולון גומי בשם בק ג'וניור. נקבה: ~הבעלים של התרנגולות~, אתה כועס כי הכנסתי את בק למכנסיים? מורה: הכנסת אותו למכנסיים? הוא ילד קטן!
~המורה לספרות מעירה לשני ילדים שמדברים~ ילד: אנחנו מדברים על הסיפור. מורה: ממש. אנחנו לומדים שיר, לא סיפור.
Adama אני לא מכירה כאלה דברים. את הבאפינציקלופדיה שלי או אולי באפילופדיה? באפיקלופדיה?
Adama שכולם יחשבו שאת 100מת Adama יש שם שני מ' הייתה התלכדות :X
מדולהאוס Security guy: Oh god, you’re a thief? I got a thief into the building? Caroline: Relax, I’m not a thief. I’m a terrorist.
גם מדולהאוס Do you wanna blow up a building?
גם מדולהאוס P: You have a remarkable brain, I think it should stay in your head.
והשיר מהפרק של HIMYM! שאלת השבוע - איך אתם אוהבים לחגוג את יום ההולדת שלכם? סתם להיות עם חברים. מסיבת נקבות, סתם מפגש רגיל שסובב סביבי ומכיל מתנות
או... לא יודעת, פשוט להיות עם חברים ולעשות דברים כיפים רגילים. הודגש באמצעות מדגישארון

נו

התכוונתי לכתוב איחולים בהודעה שבה אענה על השאלון ושכחתי. :{ נאור, מיליוני מזלטובים! שתזכה לאושר ועושר עד אין קץ, ושתפגוש את שארון! D:

למעלה