מ ז ל ט ו ב
|

נחומי?../images/Emo12.gif

מחקת את ההודעת מזל טוב שרשמתי לך או מה?
כי אני זוכר שראיתי פה את ההודעה...

../images/Emo6.gif../images/Emo59.gif

המון המון המון מזל טובבבבב המון אושר ועושר, בריאות עד 120 בהצלחה בלימודים, באתר ובהכל ותמשיך להיות אחלה בן אדם

ayelet0

New member
מ-ז-ל ט-ו-ב ל-נ-ח-ו-ם

היי נחום היום אני יכולה לכתוב בעברית - אז.... שתהיה לך שנה נפלאה ונהדרת ושמחה ומאושרת שתפרח ותגדל ותשמח ותצליח שהימים שלך יהיו נהדרים ושהלילות שלך יהיו שמחים ושהמוסיקה של עמיר תמלא אותך בחום ואושר תמיד עם הרבה אהבה ופירגון, איילת

ג ר צ י ה

New member
איילתתתתתתת עבריתתתתת סוף סוף

מה נשמע? ממש מתגעגעים אליך, חסרה מאוד, מפסידה קצת בכל הנוגע לעמיר, אבל אני מאמינה שתמלאי את החסר כשתחזרי, אני מקווה שאת נהנת. מחכים לשובך

Nahoum

New member
איילת!!!

היי מה המצב? תודה רבה רבה. התגעגענו!!! מה איתך??

אי י ל ת

New member
האלן גרציה ונחום וכולם../images/Emo23.gif!

אני יושבת לי כאן בגולה, וזה עצוב לקרוא את החדשות מהארץ, מה גם שהכרתי את אחת מההרוגות. לא חברה, אבל מכרה. חוץ מזה אצלי בסדר גמור, נימצאת עכשיו אצל חברה ישראלית שמהמחשב שלה אני יכולה לכתוב בעברית. יחד אנחנו מכייפות, נהנות, מבלות וזה נחמד. לחברה שלי יש בארץ שתי אחיות צעירות שאוהבות את עמיר. היא תמיד הייתה צוחקת עליהן ולא התייחסה ברצינות לשיגעון שלהן אחריו. אחרי שגילתה שגם אני מחוברת חזק, הסכימה להקשיב לו גם, והיום... גם היא מחובבות עמיר. ואפילו חיכתה לי אצלה הפתעה: האחיות שלה שלחו לה במסנג'ר את "אל בורות המים", וסוף כל סוף, כאן, זכיתי לשמוע את השיר המקסים הזה שוב. מקווה ששלום כולכם טוב, תשמרו על עצמיכם נשיקות, איילת

Nahoum

New member
איזה יופי! התפעה בשבילך!

שאני שומע אותלו אני נזכר בך, כי את אוהבת כ"כ את השיר
. אנחנו נשמור על עצמנו
תבטיחי שאת גם
. נחום.

אי י ל ת

New member
היי נחומי!

קיוויתי שהוא ישיר לכם את "אל בורות המים" בצוותא, אפילו שלא הייתי שם, אבל הבנתי שהקריאה של עזרא לא עזרה, תגיד, למה לא סייעתם לו? אם היה לחץ קבוצתי של כל שורה 2, אולי בכל זאת עמיר היה מתרצה??? ואיך הייתה ההופעה בגני תקווה? ספר איך הרגשת שם! אני משתדלת לשמור על עצמי, בדרך כלל אני ילדה טובה.....

Nahoum

New member
איילת!!! היי היי היי!! ../images/Emo25.gif

. הקריאה של עזרא לא עזרה, אבל עמיר שמע אותו, כך שלא היה צריך את עזרת שורה 2!. את המטפחות לא שכחתי להביא לצוותא, והקטע איתם היה חמוד
. עמיר לא היה צריך להתרצות, אלא פשוט לזכור את המילים
. גם בהופעה באונ' הוא שכח, זוכרת? ובקשר להופעה בגני-התקוה? אני מעדיף לקחת צפרדע
ולבלוע אותה.
. לא משנה.. וזהו בקיצור, באמת חבל שלא היית שם (בצוותא).

אי י ל ת

New member
אין כמו צוותא...../images/Emo41.gif

את זה כבר אמרנו מזמן... הוא צריך הופעה קבועה בצוותא פעם בחודש לפחות, שיהיה מתואם מעכשיו עד לראש השנה הבא. אני קוראת שאתה כותב על הפתעות שמחכות, ואני סקרנית!!! אם אתה לא כותב עדיין בפורום על זה, מה דעתך על איזה מסר אישי קטן בשבילי עם פירור מידע כדי שאהיה מרוצה ושמחה כאן בגולה??? מה אתה אומר???

Nahoum

New member
../images/Emo67.gif הפתעות זה הפתעות!!!

בואי סגור את הענייןץ
שש...

למעלה