מפגש

תמר27

New member
../images/Emo65.gif מפגש ../images/Emo65.gif

היה מפגש צפוניות, והיה נהדר. כל פעם מחדש אני נדהמת מהעובדה, שנפגשות קבוצת נשים שכ"כ שונות אחת מהשניה מכל בחינה אפשרית (- גיל, עיסוק, אמונות, דעות, מצב משפחתי, אופי, ועוד הרבה), ומיד נקשרת שיחה שיש בה הכל, ואת מרגישה שאפשר להגיד ולשתף ולספר, וזה זורם. אז תודה רבה לכל מי שבאה, כי היה כייף לראות ולשמוע אתכן. מצטערת אם דברתי יותר מדי (כבר מכיתה א' הייתי פטפטנית
) ולכל בנות המרכז - זהירות
היה לי כ"כ נחמד, שאולי אחליט לבוא גם למפגש שלכן.
פירוט - מחר. עכשיו יש לי עוד כמה דברים לסדר. לילה טוב.

r o m i 1

New member
בוקר טוב בנות!

היה נורא כיף לפגוש את כולכן. לדעתי, אם לא היינו צריכות לקום למחרת, המפגש יכל להמשך בקלות עד הבוקר, היה פשוט מעניין ומהנה! מקווה שבמפגש הבא נגיע עם בטן מעוגלת ומהסיבות הרצויות!

פליאה 4

New member
נהנתי מאוד היה שווה כל רגע

ישר כוח לתמר 27 שאירגנה הפגישה הזו גרמה לי המון בילבול אני יודעת שבכמה דברים טעיתי בדרך הטיפול אך עדיין לא אבדה תקוותינו החכם שבפגישה שאנו למדים ממנה רבות כולי תקוה שאצליח לארגן את עצמי ולהתחיל בטיפולים בדרך חכמה ונבונה ושוב תודה למארגנים וכמו שרומי1 כתבה יכולנו לשבת שם עד הבוקר אפשר לחשוב לארגן שבת זה יהיה נחמד

למרות הדרך... והגשםהיה שווה../images/Emo73.gif

אם שמתן
בשני המפגשים היה יום חורפי וגשום
אני רואה את זה כברכה . מה אתן אומרות
אמנם אמרו לי את זה כבר לפני 3 שנים ביום חתונתי כשאני נהנתי לי תחת החופה
ועל ראשי האורחים טפטפו טיפות
אך אני עדיין מחכה ומקווה!!!! אז למרות הקרירות ששררה בחוץ בפנים היה חם ולא רק בגלל המרק והשוקו החם שזללנו
. אלא החביבות והאישיות של הבנות המקסימות - זה מה שחימם את ה-
(פליאה,עכשיו מובן למה לא היתה אפשרות להזמיןגלידה!) תודה לכולכן היה נהדר
*****פסי, שאולי בקרוב תחליף את שמה לפַּיִס לפי הצעת אמא של שחף.*****

ginger5

New member
../images/Emo24.gifמסכימה עם כולכן

כייף לפגוש את הבנות שמאחורי הניק ולהרגיש את הפרגון גם פנים מול פנים. המפגש זרם יופי והשעות עברו בלי להרגיש. אני חושבת שהמלצר בטח עדיין מזועזע ממה שעבר עליו שם - חבורה של בנות שמדברת על הורמונים והזרקות, ביציות וזרע, הזרעות והפריות, דימומים וניתוחים והכל עם הרבה מצב רוח טוב תוך טרטורים שלו הלוך ושוב. הוא נראה ממש מבוהל
.

נועם@בת

New member
נהניתי מכל רגע

סוףסוף היתה לי הזדמנות לחלק חמסות, כבר מזמן לא עשיתי את זה. נועם@בן הפתיע וחיכה לי בבית למרות שלא היה אמור להגיע הביתה אתמול. היה באמת נחמד להכיר אתכן, ולהפגש שוב עם מי שאני כבר מכירה. טוב, תמיד אהבתי מפגשים, זה לא חדש.
נועם

באמונה

New member
אוף,כל כך רציתי לבוא!!../images/Emo14.gif

אבל סונג'רתי לישיבת צוות ואני(!) הייתי המנחה כך שהיו מרגישים בחסרוני...לא?!
מקוה לארגן בקרוב אצל הורי וכדי לגוון אנא לדאוג שהנושא יתחלף!!
בשורות טובות!

תמרלה

New member
היה מפגש סבבה

חזרתי מהחופשה בחיפה -שהיתה הטריגר לכל המפגש הזה, רק שאלתי איפה עושים זריקות ומעקב זקיקים בחיפה וישר תמר27 הפכה את זה למפגש! היום בבוקר שעשיתי בדיקת דם בלין ( האחות זהבה ממש חמודה) היא שאלה אותי מה את עושה בחיפה? אז אמרתי אני בכנס, סתם יצא לי- ואח"כ שסיפרתי לבעלי אמרתי לו -אני באמת בכנס- בכנס של פוריות! החופשה שלי היתה משולבת מעקב זקיקים ובדיקות דם + מפגש עם הבנות מהפורום שהייה מקסים + ביקור אצל קלדרון ליעוץ -אז תגידו לי זה לא כנס? וכשכל זה משולב בחופש ופינוקים במלון אז החיים נראים אחרת, ולוקחים את הכל בסבבבה! אז לגבי המפגש - היה לי כייף ל"ארח" את כל הבנות בלובי של המלון שהועמד רק לרשותינו! והמלצר החמוד שאמרתי לו לפני כן שיש לי אורחות ונרצה רק קפה!! שירת אותנו בכייף ( מלבד העובדה שהיה צריך ללכת מלאנתלפים פעם לצד השני של המלון כי המטבח בלובי הזה היה סגור! והבנות -היה כייף לפגוש פנים מוכרות ופנים חדשות, לשמוע דברים שלא ידעתי לשאול שאלות ולקבל תשובות, ובמיוחד שהייתי ערב לפני ביקור אצל קלדרון אז גם לשמוע עליו דברים טובים, וגם נוספו לי שאלות שידעתי מה לשאול.... ותסלחו לבעלי -הוא כל כך התלהב שאני יודעת מה לשאול וסיפר לקלדרון על המפגש שלנו ( בלי שמות!) רק שעשינו מפגש! וקלדרון חייך מפה לאוזן ואמר שטוב שיש את הפורום הזה! שיש מקום שאחת יכולה לתמוך בשניה. אז בקיצור בנות הצפון היה לי מאוד נעים בחברתכן, מבחינתי הייתי נשארת עד הבוקר כי אני בחופש, ואני מאוד מקווה שיהיה המשך ושבקרוב שוב נפגש. וכמובן המון תודות לנועם@בת על החמסה
שיהיה לכולן סוף-שבוע רגוע

פליאה 4

New member
אפשר לעשות מפגש כל ראש חודש

יש מסיבות ראש חודש, ואנו נעשה מפגשי ראש חודש

רומי^^

New member
קודם כל - החמסות של נעם באמת

עושות משהו
וחוצמזה - קלדרון כבר מכיר את הפורום כל כך טוב - שאולי הוא אפילו קורא סמוי...

נועם@בת

New member
אני אמרתי במפגש שהחמסות שלי

מקשטות הרבה עגלות תינוקות
, נכון שזה כך?
נועם

מצטערת שגם לא יכולתי להגיע..

השעה כולל המזג אוויר לא אפשר לי... אבל עוד יהיו מפגשים.. בתקווה שהמפגשים הבאים יהיו בפורום השכן.. אני שמחה שנהניתם...

למעלה