מפגש פורום

אני רק רוצה להגיד לכם ש...

1.מעכשיו אני מציקה לנדב בטלפון,יש לו קול כל כך יפה... 2.גל-אם אתה לא זוכר את המחמאה שנתת לי -אנחנו אוהבים אותך ואת הכי חסרה פה-אותה לעולם לא אשכח. 3.אתם אנשים מדהימים-כי היתה לכם סבלנות אלי-התקשרתי איזה 8 פעמים ועשיתי "סבב מה נשמע"-כמו שקוראים לזה בנוער העובד והלומד. 4.מקווה שנהנתם לראות את הקנאה שנטפה ממני (דרך הטלפון-האח הטכנולוגיה של היום...) 5.תיארתי אתכם בכלל אחרת-לפחות את מורי-תיארתי גבוהה עם שחר שחור ועיניים כחולות.... 6.טוב בעצם שלא באתי-כי אני שונאת להצטלם! 7.נועה דיי לזיין בשכל. 8.אני אוהבת אתכםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם 9.-צבי-שמת לב איך דיברת איתי בטלפון?!-כל הזמן אמרת-נו...נו...אתה לא רוצה לדבר איתי?! תגיד.... אל תיהיה אלי מגעיל! נעלבתי! זה הכל.

jeackyh

New member
נוע'וש...

אני מצטערת אם הייתי קצת מגעילה בטלפון כי שהתקשרת בדיוק הגעתי..ושאלת אותי מי שם..והאמת שלא היה לי מושג...כי תומר עשה לי הכרות בקצב אסטרנומי אז לקח לי זמן להתאפס ולנסות להבין מי זה כל אחד.. וחוץ מזה, בטח זה ישמע מוזר...אבל בקושי שמעתי אותך:) שמחה שהתקשרת..

את בובה!

אני יודעת שלא שמעת אותי...ת'אמת-לרגע חשבתי שניתקת לי בפרצוף...אבל.... ידעתי שלא שמעת אותי טוב (נועה הפרנואידית...) לא נורא..אנחנו עוד נדבר בובה! אני כזה בשיא ההתלהבות-את יודעת מי זאת? :לא.. אני אתן לך רמז :טוב טוב זאת נועה (לא,זה לא היה רמז,לא היה לי כוח לשטויות!) :אה נועה.היי. היייי מה שלומך?!!!!!!!!!!!!! :בסדר איך שם? :כרגע הגעתי מי שם? :לא יודעת... בלה בלה בלה....ניתקה השיחה! מזורה ! עזבי....נעבור הלאה..חחחחחחחחח

ZVI Z

New member
נועה

קודם כל אני נשבע לך ששמעתי אותך מקוטע,וחוצמיזה שמי שלידי דיבר או איתי או עם מי שלידו אז ניסיתי לתמרן ביו שתיכם ולא הכי הלך,מה ששמעתי ממך היה על איזה רעיון שלך או משהו כזה,אז אמרתי לך נו,כאילו שתגידי וחשבתי שלא שמעת כי שמעתי אותך מקוטע אז אמרתי את זה כמה פעמים,זהו בערך.

מרילנצח

New member
תומרררר ../images/Emo24.gif

מילא אנחנו עשינו חיים.. אבל מה איתך יקירי? לפחות אתה מסופק מהמפגש שלנו.. לפי דעתי אתה יכול לנוח בשקט כי היה ממש כיף!!! לאב יו
מורי

ZVI Z

New member
עכשיו חזרתי

קצת יותר מ-39 מעלות חום. הלכתי מהמפגש פורום שבאמת היה ממש יפה,ישר ליומולדת של חבר ושם זה שלא הרגשתי טוב כל היום עבר לחום חזק.בגלל החום התל אביבי המזעזע. בכל מקרה היה נחמד מאוד לראות את כולם. לילה טוב.

סנטה

New member
וואו אתם ענקיים וחמודים אחחח ...

כל הכבוד לתומר על ההשקעה הרבה - יישר כוח מהיום אתה מארגן אירועים בפורום - קיבלת תפקיד
גל תודה רבה שהקראת את המכתב ועם סמיילים וכאלה וזה ממש מאגניב ואני שמח שנהנתים ואני מקווה לראות את כולככככם בפסטיבל הבירה ולדעת מי זה שגיא קינן האמיתי
במציאות ! להלהלהלה איזה יופי אני אוהב את הפורום הזה ! מת עליכם שגשג

מיטקין

New member
יא אנשים.. בדרך לעבודה אני אומר...

שממש ממש נהנתי... היה מפגש חמוד ביותר ואני מצטער שהלכתי באזור 8 אבל לא משנה יהיו עוד מפגשים? אני בטוח שכן! אז בכל מקרה כמו שתומר היה אומר קבלו ח"ח ושמחתי להכיר את כולכם: נדב/ נושי בחולם מלא/ספיר/גל/תומר/חופית/זאב/מורתושלח/אופיר וכו' (מצטער עם שכחתי מישהו.... נתראה באמפי וואהל ותחשבו על השלט..........

מיטקין

New member
וועוד משהו לפני שאני יוצא...

שמתי לב שאני אנורקסי
טוב יש לי מטרה עד סוף החודש.. לעלות כמה קילוגרמים...

מרילנצח

New member
טים/ סנופקין

לקח לי שעה להבין מי זה מורתושלח!!! אבל תודה על השם החביב שהענקת לי.... ועכשיו סתם משו שמציק לי - יש לך אח גדול שקוראים לו אור???????

מיטקין

New member
לא יש לי אח גדול שקוראים לו.....

אלכס אבל בינינו קוראים לו אייל קיציס

סיכום קטן משלי...

אתם כאלה חמודים!!!! היה נורא כיף וממש שמחתי לפגוש את כולכם. ונכון שהיה איחוד משפחתי מרגש? אוי כרגע שמתי
שמור לא בתמונה המשפחתית!! הדודה שלנו הושמטה! אוי ווי... טוב בפעם הבאה! בכל אופן הנה מסקנה שהסקתי מכל המפגש הזה ונראה לי שטים הוא היחיד שמצא צורך להזכיר אותה: תבינ שהשם שלי הוא נושי- עם חולם!!!!! אנשים, אתם צריכים ניקוד?? [אהמ... נועה...] איכשהו נועה הצליחה להפוך את השם הזה לערבי וגל לרוסי... תקראו לי סבטלנה וזהו! טוב בכל אופן היה ממש כיף וצריך לעשות את זה שוב!!!! נושי. [עם חולם!!]

מרילנצח

New member
נושי מאי לאב

דודה מור לא יכלה גם לצלם וגם להיות בתמונה!!! זה עדיין קצת מסובך לי כל העסק הזה של הפיצולים!!!! לא נורא בפעם הבאה...
מורתושלח

חחחחחחחחח

כמו שאמרתי-עדיף לכתוב את זה על המחשב ואז כל אחת מרוצה... צביק-זה בסדר! באמת חשבתי שאתה שונא אותי...אבל....אם אתה אומר שלא ... אז סבבה. מתה עליך בכל אופן!

למעלה