מסיבה

ניקספוג

New member
../images/Emo65.gifמסיבה../images/Emo41.gif

אני חוגגת בת מצווה בקרוב ועורכת מסיבה בבית ביום שיש בערב בשעה שמונה ל 20 ילדות בגלל שיום שישי זה יום הארחות המשפחתיות אני מגישה כיבוד קל מה כדי להגיש???

קודם כל מזל טוב הייתי מגישה קצת סלט

ירקות, ולבחירה גבינות או נקניקים, עם סלטים כגון חומוס, טחינה, כרוב אדום, או להכין פיצות ביתיות, או להזמין פיצות ביתיות, או לחלופה להכין קבבים/המבורגרים, וכמובן שתיה, חטיפים קצת, השאלה מה התקציב, והאם הם מגיעות אחרי הארוחות המשפחתיות , נשארות לישון? או שהן מגיעות לאכול........... שיהיה בשעה טובה

ניקספוג

New member
אחרי.....

החברות באות אחרי הארוחה המשפחתית לכן נאי רוצה כיבוד קל אבל לא סתם חטיפים

ady18

Well-known member
לדעתי

יתאים פנקיק\לביבות מתוקות כדורי שוקלד דברים כאלה יתאמו

קודם כל - מזל טוב!

אגב, מנסיון - אם את רוצה שיהיה משהו "פיגוז" אז הכיבוד ה"קל"- נורא קשה להכין אותו
את לא חייבת להכין הכל (או בכלל..) אלו רק רעיונות. אז ילדות בנות 12, שהן אחרי ארוחת ערב משפחתית - לא תאכלנה אצלך שוב. מה שכן- הן תנשנשנה (כיאה לנשים קטנות) אז תכיני הרבה דברים קטנים שלא צריך בשבילם להתיישב ליד שולחן וממש לאכול. משהו שאוכלים בידיים והכי חשוב הכל בגודל "מיני", ואין צורך להכין הרבה דברים מלוחים כי אף אחת לא רעבה (אני מקווה...) הכי טוב- הרבה מתוקים. טוב, חלאס דיבורים, להלן המלצותיי ורעיונותיי:
ריבועי פיצה קטנים, גודל "ביס"
בורקס מיני (יש אחלה בורקס קשקבל של מעדנות.. טעים בטירוף)
מגש ירקות חתוכים עם מיטבל כלשהו יחד עם מקלונים מבצק עלים עם זעתר או משהו בסגנון.
פנקייקס (במודל סמול) עם כדור גלידה, קצפת, אגוזים, נוטלה, ריבה, מייפל , סירופ שוקולד ... כיד הדמיון הטובה עלייך בכוסיות קטנות שקופות (יש איפה שמוכרים כלים חד פעמיים)-
תותים חתוכים עם שמנת וקצפת
"תציירי" בכוסיות הריקות עם סירופ שוקולד ועל זה תניחי כדור גלידה
מוס שוקולד בשני צבעים.
הכנתי גם טירמיסו פיצפון באותן כוסיות.. אבל אולי זה באמת כבר יותר מדי עבודה.
כדורי שוקולד
עוגת יום הולדת "חתיכית". לטעמי הכי טוב עוגת שוקולד עסיסית ונימוחה עם שכבה ע-ב-ה של קרם שוקולד אבל בהחלט יכולה להיות עוגת טורט בסיסית שחותכים לשניים וממלאים בקצפת משמנת מתוקה ומזלפים ריבת חלב ואפשר גם לפזר אגוזי מלך קצוצים. משגע וטעים מאוד.
שתיה- אני ממליצה לא לשים בקבוקי פלסטיק.. אלא להכין בקנקנים שקופים תרכיז בטעמים וצבעים שונים.. זה נותן אפקט מהמם.. ועצה שלי- תני לבנות לשתות בכוסות עם רגל את לא תאמיני כמה הן מרגישות טוב עם זה. וזהו.. עיצוב נכון של השולחן עם כל המטעמים הקטנים והמפתים האלו, עם פרחים או מפיות בצבע עז מול מפה לבנה- יעשו לך את העבודה. לטעמי- הכי יפה לשים מפה לבנה ולקשט בבד טול לבן , וכל השאר שיהיה בגווני כתום וזהב. שיהיה בשעה טובה, זה הכי חשוב. ותהנו!!

ניקספוג

New member
רעיונות נהדרים !!!

תודה רבה רבה. כמעט הכל נראה מצוין וכך נעשה. מצטרפת לתודות אמא של נילי שהציעה לה לשאול אתכן וצדקה....

pirge

New member
נראה לי מתוקים לבחירה כמו:

כדורי שוקולד בשמנת מתוקה בוואריה גבינות מצופה בתותים וקצפת ורודה מאפינס כושים עם קובית שוקולד לבן או מריר מעל כל מאפינס גלילות מרציפן במלית שקדים או קוקוס תמרים יבשים ממולאים בהפתעות מצופים בשוקולד ובקוקוס בראוניס משוקולד צ'יפס קרמשניט בתוך ספלוני ניר אשמח לעזר במתכונים ותמונות להמחשה. ערב טוב.

pirge

New member
רעיון../images/Emo140.gifמיני מיני ../images/Emo78.gif../images/Emo3.gif

רעיון : מיני מיני pirge ו 07:09 | 15/02/07 משולשי פיצה זעירים מאת:פירגה חותכים פיתה לחצי--אבל לרוחב שיהיו 2 חצאים עגולים כל חצי חותכים ל-4 משולשים למרוח על כל משולש רוטב פיצה ולשים גבינה צהובה מגוררת וחצי זית. לסדר על תבנית אפיה גדולה וממש לפני שרוצים להגיש מחממים בתנור בחום 180 עד שהגבינה מבעבעת. יש להגיש מיד כחטיף.

למעלה