מיקי 41/42/43.......44

r e d head

New member
../images/Emo65.gifיומולדת שמח מיקי../images/Emo65.gif

פשששש ... 44 זה גיל מכובד המון מזל טוב ליומולדתך שיתגשמו כל חלומותיך שימשיך לך האושר והאהבה שיש לך נשיקות

../images/Emo49.gif לאיש והאגדה...

שאת טוב ליבו-לא כל אחד ידע את הגינותו-הידועה ולא לשמצה את אהבתו לטבע-מכירה גם המצלמה ואת פדחתו-השמש מלטפת וגם החברה ואישיותו המרשימה-לא בכל גבר..תמצא. אוהב אותך..איש יקר מכבד..מוקיר ומעריך..גם אם עסוק..שזה נורא. אתה חבר וידיד ויודע תמיד..יד להושיט. והחיוך על הפנים לא נעלם ממך..ושלא יעלם..לעולמים. עד 100 כמו 20 ועם יד על הלב מאחל לך המון..כאלה שנים בריאות ,אושר ועושר. מגיע לך מהכל..איש יקר ואהוב. ובכמויות שתוכל להכיל כמו הלב הגדול..התלוי לך על החזה ואינשאללה..שידפוק..עוד שנים הרבה. ממני

../images/Emo20.gif../images/Emo20.gif../images/Emo20.gif../images/Emo20.gif../images/Emo49.gif../images/Emo20.gif../images/Emo20.gif../images/Emo20.gif../images/Emo20.gif

המון אושר

ב ד ר ך

New member
יום הולדת שמח ../images/Emo65.gif

מזל טוב לאיש עם המצלמה.
ויום הולדת שמח גם מדוד

d a n i e l s 5

New member
אח'שלי......

אז מה,עלית לצפון , ואותנו שכחת.... ואני רק על עצמי לספר ידעתי.... מתגעגעת לתמונות שלך. אז יאללה לכבוד היומולדת , תכבד אותנו במיקבץ תמונות מהצפון. אני יודעת שהגעת אל המנוחה והשלווה שמצאת את האהבה שרצית ..... ומאחלת.... שרק ימשיך לך ככה אינשאללה ! ושיהיה עוד ועוד ועוד ויותר. יומולדת שמח לך.

shemesh22

New member
../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif../images/Emo141.gif מזל טוב איש

רק טוב והמון ממנו

vered 37

New member
../images/Emo20.gif../images/Emo77.gif מזל -טוב ../images/Emo77.gif../images/Emo20.gif

מיקי IRON MAN...... יום הולדת שמח שכל מבוקשך לו יהי המון אושר שמחה נחת שלווה והמון אהבה ... נולדת לטבע ..והטבע אוהב אותך.. אז אל תפסיק עם היצירה המופלאה שלך.. הצילום.... דבר אלינו בפרחים ...

noali

New member
מזל טוב

מיקי (לאן נעלמת תגיד ?) טונות של אושר ימבה של שמחה ואוקינוסים של רוגע יום הולדת שמח

../images/Emo65.gifמזל טוב חבר אמיתי../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif

מזל טוב חבר אמיתי. ותמשיך לצלם ולשלוח מצגות כמה שיותר. מזל טוב צלם אמיתי. ושמורה לך תמיד פינה בלב כחבר בפורם וגם בקומונות. מזל טוב צלם מיוחד רק בזכותך לרבים מאיתנו תמונות מיוחדות מהעבר שמנציחות רגעים יפים ומפגשים קסומים. בכול פורם או מקום אחר ניתן לראות את מה יצירותך. עד 120

סמדר34

New member
כבר../images/Emo35.gif 44../images/Emo35.gif המון../images/Emo49.gif מיקי ../images/Emo65.gif

שתהיה לך שנה נפלאה ומאושרת, שנה של הגשמת מאוויך ובעיקר של אושר רב
(התמונות שלך חסרות לי כאן, בייחוד של הירח
)
|שי

ח ב ר מ ן

New member
../images/Emo65.gif../images/Emo49.gif../images/Emo65.gif חבר יקר עד 120

כ20 שיתגשמו כל משאלותך .הרבה אושר ועושר . חברך אורי

למעלה