מזל טוףףףףף :)

../images/Emo65.gif מזל טוףףףףף :)

אני יודע, לא התחלה טובה לכותרת במיוחד אם אני חדש בפורום.. אבל- לא נורא.. S0, קוראים לי רועי.. אממממ.. אני בן 10 :) ו.. אממ.. אני מכור לבלינק.. S0, זה הכל בנתייייייייים.. 3´אוו, *וויזי*

Ran-182

New member
welc0me

אתה יודע שאתה הכי צעיר פה בפורום? בירכותי :) הממ.. זה רק אני או שהרבה מעריצים של הארי פוטר שומעים גם בלינק או שזה רק אני..?

~BLINK182_gurl~

New member
וואלה?

אני גם קראתי הארי פוטר ואהבתי! ולא כל מעריצי בלינק אוהבים את זה אני מכירה כמה שהם אנטי אבל בואו לא נהפוך את זה לפורום הארי פוטר.... אז.... אתה רציני בקטע של הבלינק? או רק חובבני (יענו שומע בלינק וגם בין היתר בקסטריט בויז או משו כזה...)? טוף אתה באמת צעיר מאוד.... אז זהוש.... בהביי! sHiRa

Josie

New member
אני לא

אני אנטי הארי פוטר לא מסוגלת לקרוא את זה

D@nielle 182

New member
קודם כל...

ברוך הבא! בקשר להארי פוטר- אני לא חושבת שיש קשר לבלינק... ואני גם לא אנטי הארי פוטר- קראתי, נחמד, סיימנו עם הנושא! אני לא מהדפוקות מהבצפר שלי שחורטות על השולחנות "הארי פוטר שולט!!!" וכל מיני שטויות כאלה... שביל כאלו דברים אתה צריך להיות ממש מושפל...ואת יודעת למי אני מתכוונת שירה... אז זהו! מיאו מיאו דניאל

קארין~!

New member
הארי פוטר שולט, שולט, ושולטטט../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

הבנתם?! ואני מניחה שהרבה נערים ונערות מהפורום מעריצות בנוסף לבלינקים המתוקים ילד נמוך עם משקפיים ועיינים שירוקות כמו קרפד משומר..
(והמבין יבין) אז זהו- שיהייה לכם המשך יום נעים.
קאריני

Alinush182*

New member
ברוך הבא!../images/Emo24.gif../images/Emo23.gif../images/Emo65.gif../images/Emo70.gif

ברוך הבא!!!!!!!!!!!!!!! וואייי אתה באמת צעיר.......אבל לא נורא! נקבל אותך כמו שאתה! איל התחלת להעריץ את בלינק???????? נשמע קצת מוזר שילד בן 10 יעריץ להקת פאנק רוק מטורפת.....
תיקח זאת כמחמאה....... ביי בייייייייי
אלינה -Tom´s delong girl........ Blink 182

למעלה