מזל טוב

כי אני יכולה!

בשביל להכניס את התמונות למחשב אני צריכה סורק או משהו דומה.. אולי פתח להכנסת תמונות למחשב, כמו שיש במכונות שתיה ודומותיהן מחנה--> יער לביא--> 11-13 לחודש--> טיול זריחה זה כיף!

bobby6killer

New member
חח גילי

כמו שיש ברכבת שמכניסים שטרות,ככה לעשחות מכשיר של תמונות למחשב שיחקת אותה רעיון מהפכני,נשים אותו ליד השירותים המתנפחים

kedeman

New member
שרותים מתנפחים????

נשמע חרא של רעיון!!!! (ולא, המשחק מילים לא היה בכוונה) מה קורה אם יש פנצ'ר??? או כשמקפלים את השירותים - מה קורה עם כל ה"תוכן" שלהם????

bobby6killer

New member
לא הבנת,תקשיב

זה בגודל של שירותים קטנים כאלה,מגומי שחור (שלאי ראו את מי בפנים) מנפחים אותם,נכנסים ובבפנים של השירותים שמים שקית,עכשיו יושבים על הגומי הנוח,עושים מה שרוצים,מסיימים ואז סוגרים את השקית,הולכים לפח הקרוב זורקים והנה,שרותים מתנפחים בגודל של ספר (קונקורדנציה,אבל בכל זאת ספר)

kedeman

New member
זה לא יעבוד

הישראלים המגעילים יזרקו את זה פשוט על הריצפה!!!! (דברים פחות מגעילים הם לא מסוגלים לשים בפח....)

bobby6killer

New member
אויויוי מצטער

גיא חניך מצטיין שלי,מצטער שנתתי לך להגיע לכמות המלאה של הנקודות ואז לדפוק אותך בלי מתנה!!!

באשמתך כל העסק הזה!

אתה הענקת לו את הנקודות האחרונות ובכלל הסכמנו שלא נגיע לזה בכל מצב אגב.. היינו באוטובוס במחנה עם מעגן מיכאל יש שם חניך אחד של ו' שממש דומה לגיא אז המצאנו מוראל גיא מרגולין:) (וכשהגענו לכפר בסוף כל העסק הזה- ראינו את גיא מרגולין האמיתי מהאוטובוס)

חחחח איזה מתוקה!!

תודה רבה לך:) בדיוק נכנסתי מקודם אל הבית של בנות דודות שלי (אני עדיין כאן) והן הכינו לי הפתעה (ביצות הפתעה של קינדר ובלונים!!) יום הולדת אכן רק מחר
יום טוב!

fresh mishmesh

New member
גילי מזל טוב../images/Emo70.gif../images/Emo13.gif

פעם שביעית בערך שאני מנסה לכתוב את ההודעה מחדש, וזה לא שולח ומשום מה המחשב של עמר גם לא נותן להעתיק עכשיו אז שיהיה יומולדת שמייח!

*מתגנבת בשקט בשקט*

מזל טוב מותקקקקקקק
התגנבתי גם לכאן. תסלחי לי נכון?
בכלמקרה. יומולדת שמייח שמייח
תהני לך במחנה
תנסי לישון מדיי פעם
כדי שנוכל לראות סרטים באורך מלא
והטליה
הפנימית שבי מוסתר המון המון אושר
ושמחה
וששון וגיל ורון ובריאות
ואהבה
וכולו וכולו. לאב יו באני
תהנייייי

תודה לך!!

(עוד כמה מזלטובים תגידי לי היום?) ד"ש לסבתא שלי הפנימית שבך סרטים באורך מלא?? זה כמו - סרטים שנשארים בהם ערים? לא מכירה את הרעיון.. לילה טוב מותק (נראה אותך לא מגיבה.. ונושאת בתוצאות) אהבה לרוב

עוד 123,543,987

וזה מספק מדויק. להתחיל עכשיו? או שאפשר מחר בבוקר כשתהיי בלחץ? היא מוסרת בחזרה סרטים באורך מלא.. לפי מילון א-בן עמרם ההגדרה לזה האי סרטים שלא נרדמים בהם ורואים בעצם איך הסרט נגמר,מתחיל,ואפילו ממשיך(בהכרח לא בסדר הזה) לילה טוב גם לך

בבוקר! לחץ!

(אמא החליטה "לשלוח איתי עוגה" שאין לי מושג איפה אני אניח אותה! נחל הקיבוצים- לא מקום טוב לעוגות!) יש לך מילון מוזר.. אני מעולם לא שמעתי על סרטים כאלו חחחח איך אומרים "לא בהרכח בסדר הזה" לא בהכרח בסדר הזה? --> בהכרח לא בסדר הזה? (רק אני הבנתי את עצמי..? או שאפילו לזה לא הגעתי?) לא לא לא! להפסיק לכתוב! מחר מחנה! תיק! מקלחת! לילה טוב לכל.

kedeman

New member
להתקלח בבוקר זה יותר טוב

מכריח להתעורר חלקית בבוקר....

גמאני הבנתי../images/Emo9.gif

חח לשלוח איתך עוגה נשמע בהחלט כמו אמא שלך.. לכי כבר לישון

למעלה