מזל-טוב

BlogTV Police30

New member
../images/Emo65.gifמזל-טוב../images/Emo65.gif

מזל טוב לך המיוחדת צרור ברכות ליום ההולדת שהחיים יהיו מלאים באושר עם שמחה, חיוכים ואם אפשר גם עושר שחייך יהיו מלאים בחוויות נעימות ושתהי תמיד מוקפת חברות תמשיכי להיות חברה שלה תמיד איכפת בקיצור תמשיכי פשוט להיות את יפה, נחמדה, נדיבה ומתחשבת מתוקה, חכמה, פשוט אישה מהממת !

BlogTV Police18

New member
../images/Emo65.gifמזל טוב למקסימה מכולן../images/Emo65.gif

יש המצפים לו פשוט כל השנה, יש שבמראה צופים לראות אם משהו השתנה. יש שאוהבים מסיבות הפתעה, וכאלה שחוגגים לבד בלי שום הפרעה. אז לא חשוב כיצד , ולא חשוב איך, אנחנו פה תמיד נהיה לצידך. שיהיה לך יום הולדת שכולו מוצף פרחים ואהבה, שיהיו כל יקירייך בריאים ושמחים כל החיים, שתמיד נהיה ביחד, אף פעם לא לבד ושכל משאלותייך יתגשמו אחד אחד אמן. באהבה מוטי.

BlogTV Police9

New member
../images/Emo49.gifליום הולדתך../images/Emo65.gif

יומולדת שמח זו רק ההתחלה
של הברכה. כי בעצם רציתי לאחל לך הרבה מהכל ובעיקר שמחה. ולאחל הצלחה בחיים ואין סוף אהבה שצחוקך יהדהד מהלב וליבך יהיה מלא ידידות וצהלה שכל מי שימצא סביבך יחוש רק אושר וברכה שבריאות ומזל יהיו לך כל חייך לא רק השנה יומולדת שכולו אהבה וברכת מלאכים לכל השנה

Queenati

New member
../images/Emo65.gifמזל טוב טליה!!!../images/Emo151.gif

מאחלת לך את כל האושר שבעולם אוהבת מאוד, ענת

BlogTV Police46

New member
../images/Emo23.gifלטליה המקסימה והמדהימה ../images/Emo25.gif

הגעתי לפה קצת מבוהל קצת מפוחד ונורא מתרגש,לא הכרתי אף אחד(הייתי בתפקיד כולה 5 דקות) תמיד היית שם בשבילי אם זה בעזרה על שאלות מפגרות אם זה על נדנודים או אם זה סתם כשהיה לי משעמם,בחורה עם הרבה מעלות ועוד יותר הרבה חחחחחחחחחחחחחח אבל זה בסדר לכולנו נתקעות אותיות. וזה הזמן לאחל לה(ולמוטי ולכל המשפחה ולכל מי שמכיר אותה) את הכי הרבה אושר שבעולם ושתמיד יהיה לכם רק טוב והלוואי שאני אוכל להחזיר לך טיפה ממה שנתת לי. מאושר בחלקי שיצא לי להכיר בן אדם,אישיות(שוטרת וחוסמת נהדרת כמוך) כן ירבו טוב אני ער 35 שעות לא יודע מה אני כותב אז אני אפסיק בקיצור:זמל טוב-מת עלייך!!!

BlogTV Police48

New member
טליה מזל טוב מתוקה

שיהיה לך הרבה מזל טוב עד 120 שנה כמו 20 שנים מתוקות יפות ובריאות שיתגשמו כל חלומותייך ומקווה לראות אותך בקרוב באיזה מפגש (ננסה ליזום משהו) אוהב הרבה מושיקו 48

BlogTV Police29

New member
מזל- טוב מצטער על האיחורררררררררר

טליההההההההההההה המוןןןןןןןןן המוןןןןןןןןן מזל טוב עד 120000000000 מצטער שלא אמרתי בזמן משתי סיבות אחת לא ידעתי בכלל שתיים לא הייתי אתמול אז המוןןןןןןןן המוןןןןןןןן מזל טובבבבבבבבבבבבב

BlogTV Police45

New member
קצת באיחור אבל../images/Emo24.gif

מזל טוב מכל הלב המון אהבה ואושר בריאות והגשמת חלומות

למעלה