מזל טוב

../images/Emo65.gifמזל טוב../images/Emo65.gif

אילנית ודרור מתחתנים היום וזו ההזדמנות לברך אותם בהמון המון מזל טוב וכמובן בהצלחה בדרך החדשה הרבה אושר וגם עושר לא יזיק והרבה הרבה ילדים
אוהבת אתכם

sovlanit

New member
../images/Emo65.gifמצטרפת לברכות ומוסיפה-

שהאהבה,הבריאות והשלווה ישררו במחוזותיהם לעד!!!!!!!!!

../images/Emo65.gifמזל-טוב../images/Emo65.gif

מזל טוב לאילנית ולדרור שיהיו לכם חיים מאושרים ביחד (פנינוש, מצטערת שפתחתי שרשור חדש, רק עכשיו מצאתי את השרשור הזה, תמחקי, בבקשה)

sovlanit

New member
פנינה,בוקר נפלא,יאללה-מחכה

לעידכון מהחתונה של אילנית ודרור וגם מהערב עם הנסיך
סופ"ש נעים...

עדכון../images/Emo13.gif

אתמול בצהריים התקשרה הבייביסיטר שהזמנתי ואמרה שהיא לא יכולה להגיע והתחיל מירוץ אחרי הזמן להשיג בייביסיטר, בסוף הבנתי שכנראה אני לא הולכת לחתונה... בנתיים הנסיך שלי הגיע וישבנו קצת ואז אוסה הגיעה ושתינו לא לבושות לארוע בכלל. פתאום בת אחי התקשרה ואמרה שהיא יכולה לבוא, בגלל שכבר היה דיי מאוחר אמרתי לה שתגיע לעשות ביייביסיטר אבל אני כבר לא אלך לחתונה אלא אצא עם הנסיך לאנשהו. אבל בסוף הבנתי שחייבים ללכת גם אם כבר אנחנו מאחרות בטירוף, מהר התלבשתי והתארגנתי, נסענו לבית של אוסה והיא גם התארגנה בצ'יק ונסענו לחתונה... אילנית נראתה נפלא וגם דרור נראה מקסים ושניהם היו בעננים, פגשתי הרבה אנשים מהשכונה והיה ממש נחמד (את החופה פיספסתי, אז אין לי מה לספר
) אח"כ קיבלתי טל' מהבייביסיטר וחזרתי הביתה...הקפצתי אותה הביתה ונסעתי עם הנסיך לאכול גלידה ביפו וטיילנו לנו קצת (אוסה נשארה עם הילדים) אח"כ ישבנו בבית עם אוס ואחי וחברה שלו... בקיצור היה ערב מאוד מאוד מאוד נחמד, כייפי ובסוף גם רומנטי יאללה שבת שלום לכולם

sovlanit

New member
../images/Emo45.gif,פנינה,

העיקר שנהנתם. ואת החלק של החופה תוכלי להשלים בצפיה בקלטת הוידאו
אני בטוחה שהזוג המאושר נראה קורן ומאושר בנוסף לכל החינניות והיופםי הטבעיים... כל הכבוד לאחיינית ולאוסה. שבת שלום

למעלה