מזל טוב..

אתי Z

New member
../images/Emo65.gifמזל טוב.. ../images/Emo65.gif

אז נכון שכבר ציינו את זה בהודעות למטה אבל נראלי שמגיע לזה שירשור מיוחד
במיוחד כשהיום השמחה היא כפולה... אז עמיר... המון המון מזל טוב ליום ההולדת שתזכה בע"ה לעוד שנים טובות ומאושרות ברכה והצלחה בכל מעשה ידיך אוהבים אותך, איש יקר
ו.. תודה

odery

New member
מה אברך לו?

איזו ברכה יברך אפשר לברך ושתכלול את הכל? שתענינה תפילותיך ושבורא עולם יאמר א מ ן לתקוותיך ומשאלותיך.

מ ג 26

New member
מזל טוב! וואו היתה לי הרגשה שהוא מזל בתולה

כי גם אני.... שיהיה לך כל טוב שבעולם וה' יברך אותך בכל מעשי ידייך. שנה טובה ומתוקה מדש. יהי רצון שה' ישפיע עליך שפע גשמי ורוחני ויגשים לך את כל שאיפותיך,ובקשותיך ומשאלות ליבך לטובה! בזכותך ובזכות השירים שלך אני מגלה את האור של החיים ! תודה.

משה חפץ

New member
אחי אהובי,../images/Emo140.gif

מזל טוב ליום הולדתך! "אהבת אמת רק אלוקים שופך לתוך כוסות..." אוהב אותך באמת בלי גבולות גם אם לפעמים עושה טעויות. בהצלחה עם האלבום החדש, הדרך החדשה והמשך שנת עשיה פוריה ומוצלחת! אהבה גדולה אחי היקר, משה

ו ר ד ב

New member
../images/Emo65.gifלעמיר היקר!../images/Emo20.gif

מזל טוב ליום הולדתך
הרבה בריאות אושר ועושר אהבה הגשמה עצמית ונחת מישראל שתזכה תמיד ללכת עם האמת הפנימית שלך ותמיד תוקף באוהבייך אוהבים אותך תמיד אבישי וורד

muit

New member
../images/Emo65.gifעמיר!

מזל טוב ליום הולדתך! מאחלת המון אושר, נחת הצלחה והכי חשוב בריאות! שתמשיך לעשות מוזיקה מדהימה ולהופיע [אין לי ספק שתמשיך], רק מחכה לשמוע עוד ועוד יצירות שלך! אתה פשוט יוצר ענק ואין כמוך. נטלי.

איש יקר ../images/Emo140.gif

אלפי ברכות ואיחולים, מי יתן ותמשיך בדרכך ותשרה עלינו מטובך, שהקב"ה יתן לך עולל/ת נוסף/פת כרצונך, שיתמלאו כל משאלותיך, שנה של ברכה והצלחה, אוהבות המון
, עדן שחף וגילי

רפי35

New member
לעמיר מזל טוב... ../images/Emo65.gif

והנה ברכה שכולה משירים של עמיר:
יום הולדת שמח ומלא אהבה שתצליח בכל דרך ותשיג את שתבקש המון אהבה על כל מה שאתה ועל כל מנגינה ושיר שתמיד תשמור על הקסם שלך ושנמשיך כולנו לשמוח יחד איתך. המון מזל טוב ובהצלחה בכל, רפי.

טל טל 20

New member
../images/Emo65.gif מזל טוב..

שנזכה לעוד שנים רבות של שירה בזכות הכשרון האדיר שלך, ברכה והצלחה בכל, המון שמחת חיים, אושר והצלחה בכל מעשה ידיך. רויטל.

leka27

New member
יומולדת שמח!

עמיר היקר, הרבה מזל טוב ליום הולדתך, שהקב"ה יצליח דרכיך. תמשיך בעשייתך מתוך אמונה ושמחה, שתדע רק שמחות וימים טובים ותראה ברכה במעשיך... רק טוב!

איחול לבבי

עמיר הנה הגיע היום לו חיכית יום אחד בשנה שמוקדש כולו רק לך עברו השנים מאז שנולדת והנה משנה לשנה אתה מתבגר. המון המון ברכות קטנות וגדולות לשנים שכבר היו ולאלה שבאות, שיהיה לך הרבה אושר ועושר, יושר וכושר, שכל מה שתיקח על עצמך לעשות ייצא הכי טוב שרק יכול להיות! איחולי הצלחה בכל התחומים והכי חשוב - תמשיך לעשות המון שירים מעולים כמו עד עכשיו במשך החיים ! מעריכה מוקירה חן חפץ!!!

NIV60

New member
המון המון מזל טוב

שיהיה המון המון מזל טובב, מזל טוב כפול גם להוצאת הדיסק וגם ליום הולדת ! שתמשיך להדהים ולרגש אותנו בכל הטוב שבך. שיהיה לך מזל טוב !

מזל טוב!!

כמה קשה ללכת בדרך האמת, מי כמוך יודע.. תמשיך עד כמה שצריך.. אתה הזמר, המשורר והיוצר הכי טוב שאני מכיר, יכול לשמוע את השירים שלך כל יום, כל היום בלי הפסקה.. אשריך על כל מעשיך.. תודה על יצירותיך המרוממות נפש.. עד 120!!

למעלה