מזל טוב

../images/Emo65.gifמזל טוב../images/Emo65.gif

הפורום חוגג היום שנתיים להווסדו
בשנה שעברה שאלתי מה היתה ההודעה הראשונה שלכם, עכשיו שאלות קצת אחרות: מה הדבר הראשון המשמעותי שאתם זוכרים בפורום? ומה היה אחד הרגעים המשמעותיים פה עבורכם?

snoopytush

New member
מזל טוב ../images/Emo70.gif

יואו זה באמת פורום חדש... אני חושבת שהדברים הכי משמעותיים בשבילי בפורום היו קודם כל עצם קיומו של הפורום ולדעת שיש עוד הרבה כמוני ושאם אני רוצה יש לי אפשרות לפגוש אותם. דבר שני עודד אותי לראות שיש עוד אנשים שהפכו לאמיניים ולא רק נולדו עם זה כי אני הרי לא נולדתי עם זה. בהצלחה עם המשך הפורום!

דם דם

New member
שנתיים

ואווו הפורום כבר מתחיל להיגמר מחיתולים וללכת בכוחות עצמו
הדבר המשמעותי הראשון שאני זוכר מכאן אוממ.....*מפשפש בזכרוני,מנקה אבק מהתאים האפורים* הייתה ההודעה הראשונה שלי כאן. בה הודתי בפעם הראשונה בחיי לעולם (ובעיקר בפני עצמי) שיש לי "בעיה" (היום כבר לא נראה לי ככה) ושאני א-מיני. אני חושב שאפשר להכליל את זה גם בתור הרגע המשמעותי בחיי

p019

New member
../images/Emo212.gif ../images/Emo213.gif - אחד לשנה הבאה

אין ספק שעצם כיומו של הפורום זה הדבר המשמעותי ביותר מבחינתי. אחרי שגיליתי שאני לא לבד בעולם, נחמד לגלות שאני גם לא לבד בארץ

queen helen

New member
../images/Emo39.gif

מזל טוב! איכשהוא שמעתי על הפורום הרבה קודם לפני שנכנסתי ולא ממש הזדהיתי איתו, הכל היה נשמע נורא קיצוני ושחור לבן. גם לגלות שיש עוד אנשים שלא נמשכים לאחרים לא היה ארוע מכונן בחיי. אני לא זוכרת למה כן הגעתי בסוף ומה כתבתי. כמה חודשים אח"כ פתאום נפל לי האסימון, והצלחתי להסביר הרבה התנהגויות שלי ומע' יחסים שנכשלו עוד בחיתוליהן, הפסקתי להאשים את עצמי על זה שאני לבד ועוד אי אילו מחשבות דומות, ואז הרגשתי שאני יכולה לצרוח מרב אושר!

Xylophone

New member
אז יוצא ש...

אני שנתיים בפורום! הייתי סמויה למשך איזה שנה ואז התחלתי לדבר וזה כנראה הרגע המשמעותי בשבילי והדבר הראשון שאני זוכרת זה שהיו פה חבורות שלמות של מיניים מתעניינים וסתם אנשים רגילים שאין להם מה לעשות פה וכבר אי אפשר היה להבין מי עושה פה מה. אנשים עם בעיות נפשיות ומה לא. היה פה על ההתחלה כזה סלט בגלל זה לא כתבתי פה, הרגשתי ממש מוזר ולא שייכת. ואחרי כמה זמן כמו כול מיני טוב הם עזבו ונתנו לנו לנשום

למעלה