מזל טוב קרן

נעה 124

New member
מזל טוב../images/Emo70.gif../images/Emo49.gif

אני גרועה בלכתוב ברכות.... המון המון המון מזל טוב, שתמשיכי להיות זמרת ויוצרת מדהימה, ובכלל בנאדם מדהים, עד 120, יומולדת שמח, וכמו שאמרתי אני גרועה בלכתוב ברכות אז אני פשוט אכתוב שאני מסכימה עם כל מה שכתבו כבר, ומאחלת לך את כל מה שכבר איחלו+ את כל מה שאפשר לאחל

polo03

New member
הפי הפי הפי יומולדת ../images/Emo65.gif

קרן, המון המון מזל טוב ויומולדת שמח, שהשנה הבאה תהיה טובה יותר מקודמתה ופחות טובה מזו שתבוא אחריה. שתהיי כמו הטבע - רחבת אופקים,כמו העץ - הכי שורשים,כמו ציפור - תמיד חופשיה,כמו השיר - צעירה ניצחית. שראשך תמיד יגע בעננים,שתדעי רק ימים מאושרים,שיהיו לך הצלחות רבות,היסוסים מעטים וכשלונות אפסיים. שתדעי להבחין בין רע לטוב,בין אח רחוק לשכן או חבר קרוב,שתמיד תזכרי שהכי בריא זה לאהוב. שילוו אותך בחיים הרבה מזל ורק טוב. ומי יתן ויתגשם כל חלום- לאכול את התות הכי מתוק,להגיע להר הכי רחוק,לרחוץ באמבט הכי ריחני,לנסוע באוטו הכי צבעוני ועוד ריבוע ריק לכל מה שיתחשק... שתמשיכי לעשות את מה שעושה לך טוב וליצור כדי לעשות לנו טוב. נשיקות,
אוהבת ומעריכה עד אין קץ
הדר.

eran 03

New member
יום הולדת שמח קרן

ליוצרת הזמרת השחקנית והשפית קרן פלס המון מזל"ט ליום הולדתך שתמשיכי להיות כמו שאת כזאת מוכשרת ונהדרת ומצחיקה ושתמשיכי ליצר שירים לך ,ולמירי המדהימה, שירי האדירה, הראל המופלא, ואיתי המוכשר אז המון אושר ועושר ותמשיכי להצחיק בהופעות ושתהני מכל רגע במחזמר ה"להקה" וד"ש למירי הקסומה , לאיתי המדהים, ולך, ולצפרדע האדומה שהבאתי לך אחרי ההופעה שלך בבאר שבע ב13/1

אין לך שמץ

כמה פעמים צפיתי בברכה {יותר מ5 זה בטוח
} למה למה לא קוראים לי קרן
ואז אוכל להגיד שקרא לי מותק
ששלח לי נשיקה
נכון שהוא צודק
בלעדי מיקי אין הופעה הוא הכרחי
אני יכולה גם לבוא לסבן לו את הגב

ברכה גם ממני../images/Emo84.gif

לכבוד יום הולדתך ה- 28::: מאחלת לך לכתוב את השיר ה-28 ליפני גיל 82. מאחלת לך לכתוב את השיר ה- 82 ליפני היום הראשון של הקיץ. מאחלת לך שביום הראשון של הקיץ נצא כבר עם דואט, ואם לא תסכימי - תמיד אפשר לעבור לנינט... דריה ׁ (נו מה אני יעשה הבחורה פשוט מתחרזת לי טוב)

למעלה